XL Hawaii Maui Hana Maui Resort Patio

Romantisk øhop på Hawaii

Romantisk øhop på Hawaii

16 dage fra 75.500 kr.

Kontakt Maria

Tlf. 33 320 320

Eventyr for to i San Francisco og på Kauai, Maui og Oahu - inkl. egen bil

Oplev en rejse til Hawaii med skønne strande, fantastisk natur og åben bil. I bor på hoteller håndplukket for deres romantiske stemning, og I nyder en naturskøn cykeltur og smukke sejlture bl.a. i San Francisco, hvor hele eventyret begynder.

Denne rejse til Hawaii er for jer, der nyder at gå hånd i hånd og lade jer omfavne af stemningen, og som samtidig sætter pris på vind i håret og store naturoplevelser.

Glæd jer til

 • Dejlige San Francisco med sejltur i bugten på lækker katamaran
 • Åben bil på Kauai og Maui
 • Solnedgangscruise ved Na Pali-kysten på Kauai
 • Vandre- og cykeltur på Oahu
 • Romantiske hoteller med bedste beliggenhed og havudsigt fra værelset

Højdepunkter på rejsen

Sted Nætter Højdepunkter
San Francisco 3 nætter på San Francisco 3 Højdepunkter Sejltur med katamaran i bugten ved San Francisco. Sejltur med katamaran i bugten ved San Francisco.
Kauai 4 nætter på Kauai 4 Højdepunkter Waimea Canyon, vandfald og katamarancruise med solnedgang ved Na Pali-kysten Waimea Canyon, vandfald og katamarancruise med solnedgang ved Na Pali-kysten
Maui 3 nætter på Maui 3 Højdepunkter Ikonisk køretur til Hana og snorkling på Hamoa Beach. Ikonisk køretur til Hana og snorkling på Hamoa Beach.
Oahu 4 nætter på Oahu 4 Højdepunkter Honolulus strandliv, vandretur i Manoa Valley og cykeltur gennem regnskoven. Honolulus strandliv, vandretur i Manoa Valley og cykeltur gennem regnskoven.
Xl Hawaii Waterfall Man Swimming At Waterfalll
Det kan i se frem til

Oplevelserne står i kø

San Francisco og tre Hawaii-øer

I bider rejsen til Hawaii over i to med et stop i San Francisco på vej ud. Senere venter hele 3 Hawaii-øer med Kauai, Maui og Oahu. Vidt forskellige øer med hver deres bud på bl.a. store naturoplevelser. Vidunderlige strande, store vulkaner, tæt regnskov, kæmpe vandfald og meget mere venter. 

Romantiske sejlture i San Francisco og på Kauai

Hvis I ikke er vildt forelskede, når I tager af sted på jeres rejse til Hawaii, så er I det med store sandsynlighed, når I kommer hjem. ”Bare venner” holder ikke alle dage igennem. Det sikrer bl.a. de to sejlture vi inkluderer. Først San Francisco Bay for sejl på en katamaran, og så solnedgangscruise ved en af verdens smukkeste kyster på Maui med middag om bord. Glæd jer. 

Åben bil og mountainbike

I skal mærke duften af Hawaii. Solen, der bager. Og vinden, der køler. Også når I kører i bil. Derfor har I en åben bil på både Maui og Kauai, så I kan slå kalechen ned og komme derudaf. 

På Oahu skal I ud på en smuk udflugt, hvor I vandrer til et vandfald og kører på mountainbike ned gennem regnskov med utrolige udsigter. Jeres rejserådgiver kan fortælle om mange flere udflugter på Hawaii, som I kan tage med. F.eks. action i zipline, snorkelture, vandreture til solopgang set fra toppen af en vulkan, helikopterture over vulkaner og vandfald og meget mere.

XL Hawaii Kauai Bali Hai Paddle Couple Beach
Xl Hawaii Northern Cardinal Red Bird Male Animal
XL Hawaii Maui Kamaole Beach
Det skal I opleve

Dagsprogram

Alt på denne rejse kan skræddersyes. Vil I gerne forlænge jeres ophold, opgradere jeres værelse eller opleve noget helt særligt, som ikke er med i programmet? Tal med jeres rejserådgiver, som står klar til at skræddersy den rejse, der opfylder netop jeres drømme.

Første hop på jeres rejse til Hawaii er en flyvetur til San Francisco. Som udgangspunkt vil vi anbefale den direkte vej med SAS, men vi tjekker naturligvis for andre tilbud. Fremme i San Francisco bliver I budt velkommen af Nyhavn Rejsers lokale samarbejdspartner, der hjælper jer til hotellet. 

1 Hotel San Francisco 5*, San Francisco

I bor 3 nætter på 1 Hotel San Francisco 5* lige ned til San Franciscos ikoniske havnefront. Midt i den trendy bydel Embarcadero, har 1 Hotel skabt en sand oase af velvære og bæredygtig luksus. Se frem til stilfulde værelser, udsøgt gastronomi, spabehandlinger og velvære på alle planer. Hotellet ligger helt centralt, med masser af specialbutikker, restauranter, barer og seværdigheder omkring jer.

XL USA San Francisco 1 Hotel San Francisco Exterior
XL USA San Francisco 1 Hotel San Francisco Americano Patio
Deluxe City View Guestroom

San Francisco er ubetinget en af USA’s mest smukke og charmerende byer. De stejle gader, livet i parkerne, den rå kyst, hippier og regnbuefarvede flag, der fortæller, at horisonten og tolerancen er større og indsigten dybere end mange andre steder. 

Alcatraz, Golden Gate Bridge, Fisherman’s Wharf … 

Her er en levende madscene, skønne barmiljøer, natklubber og shopping. Ude i San Francisco Bay inviterer Alcatraz-fængslet til besøg med løftet om, at I nok skal få lov at forlade øen igen – i modsætning til alle de andre, der har boet på hotel her. Og Golden Gate Bridge - cykelture over den, helikopterture under den og bare det at stå og se på den. Det er arkitektur og kunst i et. 

Hils på søløverne - og de andre turister - ved Fisherman's Wharf. Shop og hyg på havnefronten på Ghirardelli Square. Nyd udsigten fra Coit Tower. Gå en tur gennem Japanese Tea Garden i Golden Gate Park. Se Baseball på AT&T Park og The Painted Ladies på Alamo Square, som slet ikke er en plads, men en fin park. På den anden side af bugten finder I hyggelig Sausalito 

Og vi kunne blive ved, men I skal jo videre på jeres rejse til Hawaii. Én ting skal I dog lige opleve!

XL USA California San Francisco The Golden Gate Bridge In The Summertime
XL USA California San Francisco Hyde Street Cable Car Tram Of The Powell Hyde
Xl Usa California Alcatraz Jail In San Francisco Bay

San Francisco for sejl

I skal opleve San Francisco fra en katamaran, og I kan vælge mellem en dagstur eller en romantisk tur i solnedgangen. I kan være med til hive i tovværket, hvis I vil. På turen kan I møde søløver, delfiner og endda kaskelothvaler.

Xl USA San Francisco Katamaran Boat Skyline

Efter et par dejlige dage i San Francisco, der var meget mere end bare et stop på vejen, rejser I til Hawaii, helt præcist til Lihue på Kauai. Der er direkte fly, og det tager små 6 timer ud over Stillehavet. Velkommen til Kauai.

Åben sportsvogn på Kauai

I lufthavnen henter I jeres bil, der er en lækker convertible med alle forsikringer inkluderet. Af sted til hotellet med kalechen nede og vind i håret. Forhåbentlig. Vi kan ikke garantere, at kalechen er nede alle dage. Øens frodighed kommer naturligvis ikke af ingenting, og særligt i bjergområderne kan der falde en hurtig byge, som så til gengæld beriger himlen med et væld af regnbuer og landskabet med forrygende vandfald. 

Xl Hawaii Car Convertible Couple View Mountains

Koa Kea Resort on Poipu Beach, Kauai 

I skal bo 4 nætter i et stort Ocean King Room på Koa Kea Resort on Poipu Beach, der er et stilfuldt hotel på sydspidsen af Kauai ud til Poipu Beach. Den vidunderlige strand består af en lille kæde af små bugter med sandstrande adskilt af lavasten. Sikre og smukke. I kan nyde sol fra morgen til aften.

Når hotellet ikke har 5 stjerner, skyldes det udelukkende, at der kun er én restaurant. Alt andet er til 5 stjerner – hvis ikke mere. Og den restaurant, der er på hotellet, er i særklasse blandt Kauais restauranter.

Hawaii Koa Kea Hotel & Resort, Kauai Pool View
Small Hawaii Hotel Koa Kea Kauai Pool Evening
Xl Hawaii Hotel Koa Kea Kauai Firepit

I har bil, og vejene er gode, så se ikke afstande som en forhindring for de næste dages oplevelser på Kauai. Står solen højt, er selve køreturen jo en væsentlig del af oplevelsen. 

Kom ud i storslået natur på Kauai

Kauai er et overflødighedshorn af smukke naturscenerier, som har lokket den ene filmskaber til efter den næste, f.eks. når dinosaurerne skulle slå sig løs i Jurassic Park og Godzilla, og når Elvis charmede sig igennem Blue Hawaii iført blomsterkrans og ukulele. 

Nu er det jeres tur til at opleve fantastisk natur som ved 915 m dybe Waimea Canyon, hvor de frodige bjergsider afbrydes af røde lavaklipper og dybblåt hav. Og bad i nogle af Kauais utallige vandfald. I kan flyve hen over sceneriet i helikopter, men få også vandreskoene på. Nord for Waimea Canyon ligger statsparken Kokee, hvor et finmasket net af vandrestier løber gennem parkens smukke regnskov.

XL Hawaii Kauai Waimea Canyon View Point Lookout

Solnedgang ved Na Pali-kysten

I er på romantisk rejse til Hawaii. Og vi har i den sammenhæng en svaghed for solnedgange over havet, smukke kyster, lækre både, dejlig mad og gode vine. Vi håber, I har det på samme måde. 

Vi inkluderer nemlig som udgangspunkt en smuk sejltur ved en af Kauais smukkeste kyster, Na Pali. Ja, måske en af de smukkeste kyster i verden. I står ud på en katamaran og nyder en dejlig middag om bord. Måske bliver stemningen fuldendt af delfiner og flyvefisk i fart.

Xl Hawaii Kauai Na Pali Coast Sunset

Nu går jeres rejse til Hawaii videre til Maui. I afleverer jeres convertible i lufthavnen – måske med en smule vemod - og flyver en lille time til Kahului på Maui. Og med hensyn til valget af bil kommer smilet med det samme tilbage. I henter nemlig endnu en gang en åben sportsvogn. I er klar igen. 

Vejen til Hana

I lægger ud med en af Hawaiis mest ikoniske køreture, vejen til Hana. Den spektakulære Hana Highwayr løber mellem Kahului i nord og Hana på østkysten, hvor I skal bo. Vejen slanger sig gennem maleriske landskaber langs smukke strande, brusende vandfald og frodig regnskov. 

I passerer et hav af små broer og udsigtspunkter, hvor vi kun kan anbefale nogle pauser – enten i dag, eller når I kører turen igen. National Geographic har udnævnt dette til en af verdens smukkeste køreture. Slå taget ned og nyd det.

Xl Hawaii Maui Arial View Scenic Road Along Coastline

Hana Maui Resort 4+*, Maui

Målet for jeres køretur er hotel Hana Maui Resort, en perle i Hana på det østlige Maui med bl.a. ”Solens hus”, vulkankrateret Haleakala med et månelignende landskab, dale med vandfald og fantastiske strande. Et pragtfuldt område i ualmindelig god afstand til det mere polerede turistliv på vestkysten. 

Glæd jer til bare at nyde naturen, maden, de gode strande og ikke mindst hinanden. Hana er det autentiske Hawaii. Frodigt, fredeligt og gudesmukt. Det er en rejse tilbage til det, det hele handler om. Det enkle og fredlige liv, hvor skønhed og tid til hinanden er vigtigere end et hav af faciliteter.

XL Hawaii Maui Hana Maui Resort Swimmingpool Final
Small Hawaii Maui Hana Maui Resort Couple On The Beach
Small Hawaii Maui Hana Maui Resort Pool And Bonfire

Brug dagene i Hana på det charmerende og stemningsfyldte hotel. Slap af ved poolen eller deltag i nogle af hotellets mange aktivitetsmuligheder. Det kan være alt for yoga til en ridetur på hesteryg. Eller hvad med en vandretur i den regnskov der præger naturen omkring Hana?

For de aktive er udbuddet enormt. Enhver kan få styret sin trang til sportsaktiviteter til vands som til lands. I kan dykke, ride, sejle, cykle, spille golf og jogge på utallige stier eller løbe et rigtigt maraton hvert år i september. 

XL Hawaii Maui Hana Maui Resort Canoe

Afslapning og snorkling på Hamoa Beach

Lige foran jeres hotel er der klippekyst. Men en kort køretur væk ligger smukke Hamoa Beach, hvor Travaasa Hana har en lille beach club. Hamoa Beach er en af de smukkeste og ikke mindst fredeligste strande på Hawaii. Husk snorkeludstyr!

Tal med jeres rejserådgiver i Nyhavn Rejser, hvis I vil have tips til oplevelser eller arrangeret udflugter hjemmefra.

Xl Hawaii Maui Woman Snorkeling In Lagoon Closeup People

I kører igen ad Hana Highway og nyder en sidste gang den formidable natur. I lufthavnen afleverer I jeres bil, for det er blevet tid til at rejse til Oahu. I Honolulu står Nyhavn Rejsers lokale samarbejdspartner klar til at byde jer velkommen og køre jer til hotellet.

Queen Kapiolani Hotel 4*, Oahu

Selv om selve flyveturen kun tog en lille halv time, så vil I føle, at I har været på en mindre tidsrejse, når I træder ind ad døren til det eksklusive Queen Kapiolani Hotel. I kommer fra det autentiske Hawaii til et topmoderne hotel, der dog har rødder i historien. Det er nemlig opkaldt efter dronning Kapiolani, der nærmest har guddommelig status på Hawaii. Og helt i dronningens ånd fylder kunst og musik også meget på hotellet.

I bor få skridt fra den rolige ende af Waikiki Beach i en Penhouse Suite King Bed med udsigt til havet. Nyd det eksklusive hotel, hvor I skal bo 4 nætter.

Xl Hawaii Honolulu Queen Kapiolani Hotel Pool

I er i Honolulu med Waikiki Beach. Det betyder shopping, strandliv og drinks i solnedgangen. Gode restauranter. Og masser af udflugtsmuligheder. 

XL Hawaii Oahu Ala Wai Harbor Waikiki City Aerial View

Blow holes, strande, surf og Pearl Harbor

Hvad kan I se? Masser af natur og spændende historie. En udflugt til Pearl Harbor er en gribende oplevelse. I vil virkelig fornemme, hvor meget dette kapitel i verdenshistorien betyder for den almindelige amerikaner. 

Ved Halona Blow Holes står vandet som en gejser op gennem et hul i laveklipperne, når bølgerne slår ind mod kysten. På nordkysten balancerer surferne på deres boards ved Waimea Bay, Sunset Beach og spektakulære Banzai Pipeline. 

Vil I selv op på surfboardet, men mangler måske lidt træning, er der faktisk gode muligheder "hjemme" på Waikiki Beach, hvor I fra land kan se utallige øve sig et stykke ude, hvor bølgerne slår ned i det lave vand. 

Xl Hawaii Flag By Pearl Harbor, Honolulu, Oahu

Cykel- og vandretur på Oahu

Vi inkluderer en cykel- og vandretur, hvor I vil nyde lidt motion i fantastiske omgivelser. I Manoa Valley vandrer I gennem regnskov og bambusskov til et flot vandfald, og bagefter kører I ned på mountainbikes med fantastiske udsigter over Oahu. Mærk vinden i håret og duft de mange tropiske blomster.

Xl Hawaii Oahu Manoa Valley Falls Hiking River Walk Hiker

Tips til en romantisk middag?

Tal med jeres rejserådgiver, hvis I ønsker opdaterede tips til romantiske restauranter i Honolulu. I nærmer jer jo den sidste aften på jeres rejse til Hawaii. 

Xl Hawaii Hawaiian Girl Beach Culture Beautiful

I har oplevet San Francisco, Kauai, Maui og Oahu. Fantastisk natur, skønne strande og lige så skønt byliv. Nu er det tid at pakke alle minderne i kufferten og vende hjem. I bliver kørt i lufthavnen og flyver fra Honolulu mod Danmark, hvor I lander dag 16 lokal tid. Velkommen hjem.

Håndplukket til jer

Det skal I opleve på jeres rejse

Fra de største højdepunkter til de små øjeblikke og autentiske oplevelser, der gør ofte mest indtryk. På jeres præmisser og med kyndige guider. Oplevelser, der knytter jer til et landskab, et sted, en historie. Det er krydstogter med Nyhavn Rejser.

Håndplukket til jer

Her skal I bo på jeres rejse

4* og 5* hoteller med bedste beliggenhed

Vi har håndplukket hoteller ud fra stemning og beliggenhed. I San Francisco betyder det lige ned til det San Franciscos trendy havnefront, mens det på Maui betyder langt fra den polerede turisme. På Kauai bor i tæt på en af øens absolut bedste strande, mens Honolulu inviterer indenfor på et eksklusivt hotel væk fra mylderet, men i gåafstand dertil. På alle hoteller på Hawaii reserverer vi værelser med balkon og havudsigt.

Din skræddersyede rejse

Vejledende priser

Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier.

Ring vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Fly København-San Francisco (direkte) / Honolulu-København (1 flyskift)
 • Lufthavnsskatter
 • Transport fra San Francisco lufthavn til hotel t/r
 • 3 nætter på 1 Hotel San Francisco 5*, San Francisco. City King Room
 • Oplevelse: Se San Francisco fra havet
 • Fly San Francisco-Kauai med United Airlines
 • 4 nætter på Koa Kea Hotel & Resort 4+*, Kauai. Ocean King Room
 • Billeje alle dage på Kauai, convertible
 • Oplevelse: Solnedgang ved Na Pali-kysten
 • Indenrigsfly Kauai-Maui med Hawaiian Airlines
 • 3 nætter på Hana Maui Resort 4+*, Maui. Ocean Bungalow
 • Billeje alle dage på Maui, convertible
 • Indenrigsfly Maui-Honolulu med Hawaiian Airlines
 • Transport fra Honolulu lufthavn til hotellet t/r
 • 4 nætter på Queen Kapiolani Hotel 4*, Honolulu, Oahu. Ocean View Penhouse Suite King Bed
 • Oplevelse: Cykel og vandretur på Oahu
 • Billeleje inkluderer fri kilometer, lokale skatter, forsikringer (ingen selvrisiko), 4 gratis førere på kontrakten og første tank benzin
Pris per person ved 2 voksne
Romantik og sportsvogn på Hawaii
RejseperiodeDobbeltEnkelt
20.06.24 ‑ 21.12.2475.000‑88.000123.000‑143.000
22.12.24 ‑ 31.12.2494.000‑96.000156.000‑158.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikringer, vi anbefaler Gouda
 • Gebyr for ESTA-registrering
 • Måltider og udflugter, der ikke er nævnt under inkluderet

Bemærk

 • Mulighed for tilslutningsfly fra provinsen
Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Hawaii

Vores rejserådgivere har rejst rigtig meget i Hawaii. De elsker det og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.