Xl Hawaii Hotel Wailea Maui Property 003
Maui, Hawaii

Hotel Wailea

Luksussuiter, harmoni og sublime solnedgange på Maui

Nyd et lille hotel på Maui med luksussuiter og sublim stemning. Som Hawaiis eneste medlem af Relais & Chateau byder Hotel Wailea på høj standard fra suiter over gastronomi til det zen-inspirerede haveanlæg.

Hotel Wailea på Maui ligger i det eksklusive Wailea område på den sydlige vestkyst. Her er shopping, flere topklasse golfbaner, prisvindende restauranter og nogle af Mauis bedste strande. Som medlem af Relais & Chateau er Hotel Wailea med til at sætte den høje standard for området i alt fra service til suiter. 

En juvel på Maui med japanske rødder

Hotel Wailea er omgivet af et stort zen-inspireret haveanlæg med smukt poolområde. Det japanske er ikke bare en sjov idé fra en havearkitekt. Hotel Wailea er skabt omkring en tidligere japansk klub. Da den blev omdannet til hotel, blev der skabt en lille juvel. Det japanske islæt er gennemgående i den fantastiske have med små vandløb, søer med åkander, vandfald og farvestrålende blomster.

Xl Hawaii Hotel Wailea Maui Property 005
Xl Hawaii Hotel Wailea Resort Grounds
Xl Hawaii Hotel Wailea Pool
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Luksussuiter med enestående udsigt

Hotel Wailea har 72 suiter, hvilket betyder et lille hotel på Maui. Suiterne har separat soveværelse, og alle har udsigt mod havet. Da Hotel Walea ligger på en bakketop betyder det frit udsyn til de smukkeste solnedgange. 

Suiterne ligger fordelt i 18 bygninger med hver 4 suiter. Her er gratis Wi-Fi, TV, aircondition, toiletartikler og badekåber. I opholdsrummet er der et tekøkken med bl.a. mikroovn, Nespresso maskine og køleskab. Suiterne blev gennemgribende restaureret i 2015. Alt er indrettet stilfuldt og lækkert. Man bliver simpelthen omfavnet af harmoni. 

Nyd prisvindende restaurant på Hotel Wailea

Friskt, økologisk og lokalt. Det er nøgleordene for gastronomien på Hotel Wailea. Den prisvindende restaurant Capiche serverer italiensk inspirerede retter tilført et Hawaii touch, der sammen med den fantastiske udsigt har gjort den til Nyhavn Rejsers favorit blandt restauranter på Maui. Glæd jer til et aldeles unikt hotel på Maui!

Spa, fitness og yoga

Hotel Waimea har en japansk spa og en fitness afdeling. I finder nok ikke et løbebånd med bedre udsigt! Her er gratis yoga- og fitness undervisning og adgang til nærliggende golfbane og tennisbaner. I kan benytte hotellets gratis shuttlebus.

Håndplukket til jer

Hotellet indgår i disse rejseforslag

Xl Hawaii Hula Girls Dance On Beach
Maui, Hawaii, Nordamerika

Historiske Hawaii

16 dage fra

60.000 kr.

Glæd jer til

Nøje udvalgte hoteller med stemning og stil

Dinnercruise i solnedgangen på Na Pali-kysten

Den store udflugt til Pearl Harbor og Arizona Memorial

En af verdens smukkeste køreture - The Road to Hana

Storslået natur med kløfter, vandfald, strande og regnskov

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Hawaii

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Hawaii. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.