XL Indonesia Java Yogyakarta Borobudur Temple At Sunrise
Oplevelse på Indonesien

4 sansefulde dage på Java

Cykeltur, kulinarisk byvandring og gemte templer i østens have

Oplev Java på cykel med en guide, som viser veje, I aldrig selv ville have fundet. Smag street food i Yogjakarta, besøg oldgamle templer og traditionelle landsbyer. Fire sanserige dage, der har det hele.

Oplevelsen inkluderer

 

  • 2 nætter på The Phoenix Hotel 4*
  • 1 nat på Plataran Borobudur Resort & Spa 4+*
  • Guidet kulinarisk byvandring i Yogyakarta 
  • Cykeltur med guide omkring Yogyakarta
  • Guidet besøg i Prambanan-templerne
  • Solopgang over Borobobudur tempelkomplekset med guide
  • Landsby besøg og hestevognskørsel
  • Al transport mellem hoteller og udflugter
XL Indonesia Java Yogyakarta Borobudur Temple Top
XL Indonesia Yogyakarta Rickshaw
XL Indonesia Java Prambanan Temple Near Yogyakarta
Det kan I se frem til

Program

Dag 1: Ankomst til Yogyakarta

I bliver mødt af Nyhavns repræsentant i lufthavnen og køres til jeres hotel The Phoenix Hotel 4*, der er et historisk boutiquehotel midt i stemningsfyldte Yogyakarta. Pak kufferterne ud og hvil jer oven på rejsen.

Resten af dagen er til fri disposition. Måske skal I en tur i poolen eller ud at opleve den gamle kongeby?

Dag 2: Cykeltur i baglandet og kulinarisk byvandring

I dag skal I udforske området på en guidet cykeltur. Det er en god måde at opleve kulturen i øjenhøjde. Glæd jer til mødet med lokale unger, der langs vejen hilser på jer med store smil og et rungende ”hi!” I skal også besøge landsbyer og lære om Javas stolte traditioner og nyde roen i de idylliske omgivelser.

I cykler forbi templer ved Prambanan og Sewu, som I skal udforske i morgen. I dag skal I bare flyde med det lokale liv i landsbyer omgivet af rismarker og kokospalmer. Stig af cyklen, find kameraet frem, sug til jer af Javas dagligliv. I cykler tilbage til hotellet, hvor I kan slappe af oven på formiddagens udflugt.

Smag på Java

Yogyakarta er et slaraffenland for foodies. Om eftermiddagen bliver I hentet af jeres guide, som vil vise jer nogle af byens finurlige hemmeligheder på en gåtur. Glæd jer til street food på shoppinggaden Malioboro. I skal smage kopi joss, kaffe tilsat et varmt stykke kul, samt bakmi-nudler fra Pak Pele, hvor folk sidder bænket under kanvassen, hvis de da ikke hygger på tæpper på gaden. 

I kommer forbi sultanens palads, der engang var en by i byen med marked, butikker, skoler og moskeer. Her er også to banyantræer, som ifølge de lokale bringer held, hvis man går imellem dem med bind for øjnene. Turen går videre til Wijilan for at smage byens specialitet gudeg, jackfruit curry. I slutter af ved en madbod, der er populær blandt studerende og familier. Vælg mellem lækre retter, der laves, mens I venter. Skyl det hele ned med den røde urtete wedang uwuh. 

Mætte af mad og oplevelser går I tilbage til The Phoenix MGallery, hvor I har endnu en overnatning. 

Dag 3: Udforsk Prambanan-templerne

Find jeres indre Indiana Jones frem. Prambanan-templets ruiner blev først opdaget i 1811 og er det største kompleks af hinduistiske templer i Indonesien. Glæd jer til en guidet tur i området, der er på Unescos liste over verdenskulturarv.

De mere end 1000 år gamle templer tiltrækker over en million besøgende årligt, men fortvivl ej: I dette område, som engang talte 250 bygninger, er der plads til alle. Glæd jer til de centrale templer, som tager sig særligt godt ud ved det årlige hindu-ritual Tawur Agung, hvor onde ånder jages bort. Her får man et spektakulært optrin af recitationer, kimende klokker og papirfigurer i optog. Eller tag plads i friluftsteateret Aksobya, hvor den javanesiske dans Mahakarya i oktober opføres af 200 optrædende i traditionelle klædedragter.

Overnat i Magelang

I afslutter jeres rundvisning ved den sydlige tempelgruppe, der inkluderer Candi Sajiwan, og køres til Plataran Borobudur Resort & Spa 4+* i Magelang. Mon ikke I får resten af dagen til at gå med afslapning i resortet med udsigt over det frodige højland og Borobudur?

Dag 4: Solopgang over Borobudur

I dag skal I på en udflugt med privat guide. Det er et syn for guder at se solens første stråler over Borobudur. Det Unesco-beskyttede tempelkompleks tog over 100 år at bygge og er verdens største buddhistiske monument. I starter dagen tidligt, så I kan opleve det magiske syn fri for masserne.

Borobudur stod færdig i 800-tallet, men den nærliggende vulkan Merapi dækkede komplekset helt med aske efter et udbrud og skjulte monumentet i næsten et årtusinde – det blev først genopdaget i 1814. I skal rundt i området og får undervejs alle røverhistorierne. Både set udefra og oppe fra den øverste platform er det et imponerende syn.

Oplev livet i landsbyerne fra en hestevogn

Om eftermiddagen går turen til landsbyen Candirejo, og I skal på bedste lokale facon transporteres i en hestevogn, kendt som en andong. Undervejs stopper I ved huse ud til vejen for at se, hvordan de lokale laver kiks af maniokmel, spiller traditionel gamelanmusik og høster og tørrer eksotiske afgrøder som vanilje og chili.

Hvordan vil I fortsætte?

I landsbyen får I også indblik i den traditionelle levevis, inden I om eftermiddagen køres til lufthavnen. Har I lyst, kan I fortætte jeres rejse på Java til MesaStila Resort & Spa 4+*, der byder på wellness blandt kaffetræer og vulkaner.

Tal med vores Indonesien-eksperter om en skræddersyet rejse, der matcher jeres drømme.

HÅNDPLUKKEDE REJSER

Oplevelserne indgår i disse rejseforslag

XL Prambanan Ruins Old Nature Building Java
Java, Indonesien, Asien

Javas skatte og Balis harmoni

14 dage fra

27.500 kr.

Glæd jer til

Forunderlig solopgang over Borobudur-templet

Kulinariske vandring i Javas kongeby, Yogyakarta

Guidet cykeltur til landsbyer i Østens Have

Velvære blandt kaffetræer og vulkaner på MesaStila 4+*

Strandferie, spa og gourmet på Andaz Bali 5*

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Indonesien

Alt på denne rejse til Indonesien kan skræddersys ud fra jeres ønsker. Antal dage, værelseskategori, ekstra oplevelser m.m. Tal med jeres rejserådgiver om netop jeres drømmerejse til Indonesien.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.