Xl Iceland Deplar Farm Hidden In The Icelandic Mountain

Island Deluxe
med Deplar Farm

Island Deluxe med Deplar Farm

7 dage fra 93.500 kr.

Kontakt Maria

Tlf. 33 320 320

Et sommereventyr
for aktive livsnydere

Denne rejse til Island vil bringe jer til vild luksus, men når det er sagt, så er den ægte luksus et overflødighedshorn af eventyr med storslået natur og madoplevelser lige fra inkluderet gastronomi af bedste slags til Reykjaviks bedste hotdog.

Der er rejser. Og så er der eventyr. Denne ferie på Island hører til den sidste kategori, for der venter helt unikke oplevelser og lige så unikke hoteller, hvor Deplar Farm betragtes som Islands måske allerbedste.

Glæd jer til

 • Island mest unikke luksushotel Deplar Farm 5*
 • Inkluderede naturoplevelser og gastronomi på Deplar Farm
 • Hvalsafari i lille motorbåd tæt på polarcirklen
 • The Golden Circle og Langjökull-gletsjeren med guide
 • Madtur i Reykjavik og Blue Lagoon

Højdepunkter på rejsen

Sted Nætter Højdepunkter
Reykjavik 3 nætter på Reykjavik 3 Højdepunkter Den ene dag skal I på madtur rundt i Reykjavik og den næste til de mest ikoniske naturscenarier på Island. The Golden Circle byder på Thingvellir, gejsere og det enorme vandfald Gullfoss. På Langjökull-gletsjeren kører I med jeep over is og floder, for til sidst at gå direkte ind i en 550 meter lang gletsjer tunnel Den ene dag skal I på madtur rundt i Reykjavik og den næste til de mest ikoniske naturscenarier på Island. The Golden Circle byder på Thingvellir, gejsere og det enorme vandfald Gullfoss. På Langjökull-gletsjeren kører I med jeep over is og floder, for til sidst at gå direkte ind i en 550 meter lang gletsjer tunnel
Sveitarfelagid Skagafjørdur 3 nætter på Sveitarfelagid Skagafjørdur 3 Højdepunkter Gastronomien på Deplar Farm er ikke det eneste der er i særklasse. En tur i speedbåd i Eyjafjördur for at se på hvaler kan også imponere Gastronomien på Deplar Farm er ikke det eneste der er i særklasse. En tur i speedbåd i Eyjafjördur for at se på hvaler kan også imponere
XL Iceland Kirkjufell Mountain Waterfall Landscape
Det kan i se frem til

Oplevelserne står i kø

Reykjavik med guidet madtur

I starter i Reykjavik med at tjekke ind på Hotel Borg 4+*, der har en af byens mest attraktive adresser. Det er Reykjaviks svar på d’Angleterre.

Dagen efter ankomsten venter en hyggelig gåtur med guide, så i får indtryk af byen og samtidig præsenteres for 10 smagsoplevelser fra det islandske køkken fra fritgående islandsk lam til hjemmelavet is.

The Golden Circle og Langjökul-gletsjeren

Fra idag venter også store naturscenerier, når I kører med guide til Golden Circle med nationalparken Thingvellir, det store vandfald Gullfoss og Hakadalurs gejsere. Turens finale er en køretur i superjeep på den op til 580 meter tykke iskappe på Langjökul, hvor I også går ind i lange gange hugget ud i isen.

Deplar Farm og hvalsafari i gummibåd

Fra Reykjavik går jeres rejse til Island mod nord og Deplar Farm 5* på den bjergrige Troll-halvø. Der er ikke en nabo i sigte, så al mad er inkluderet, og det samme er mange naturoplevelser. Vi inkluderer samtidig en hvalsafari i en lille båd med plads til blot 12 personer.

Blue Lagoon på vej hjem

Eventyret er ikke slut endnu. På den sidste dag skal I nemlig opleve magien i Blue Lagoon. Bedre afslutning på en ferie på Island kan man ikke få.

Xl Iceland Haukadalur Geotermal Park Strokkur
Xl Iceland Eyjafjordur Whale Watching Orca
Xl Iceland Helicopter Geothermal Area
Det skal I opleve

Dagsprogram

Alt på denne rejse kan skræddersyes. Vil I gerne forlænge jeres ophold, opgradere jeres værelse eller opleve noget helt særligt, som ikke er med i programmet? Tal med jeres rejserådgiver, som står klar til at skræddersy den rejse, der opfylder netop jeres drømme.

Xl Iceland Reykjavik Hotel Borg Silfur Restaurant

I rejser til Island, hvor I bliver budt velkommen i lufthavnen af Nyhavn Rejsers lokale samarbejdspartner, der kører jer til jeres hotel i Reykjavik. Det er en køretur på 45 minutter.

Hotel Borg 4+*, Reykjavik

I skal bo de næste 3 nætter på Hotel Borg i Reykjavik, et hæderkronet hotel med historie. Hotel Borg er indrettet i fornem art deco-stil og ligger centralt på Reykjaviks nok mest prominente adresse, Austurvöllur-pladsen med parlamentet og domkirken.

I skal som udgangspunkt bo i et dejligt Superior værelse på 27 m2. Der er både større og mindre værelser på Hotel Borg, så tal med jeres rejserådgiver om eventuelle særlige ønsker.

Xl Iceland Reykjavik Hotel Borg Room 6

Xl Iceland Helicopter Snaefellsjokull

Selv om Island ikke ligger den store flyvetur fra Danmark, så er det rart lige at kunne ryste pelsen og finde sig til rette den første dag på en rejse. Derfor har I formiddagen til hygge lidt og snuse rundt i Islands hovedstad, før oplevelserne starter for alvor.

Island set fra helikopter?

Er I mere til action fra start? Så overvej en tur i helikopter, så i ser Island fra himlen. Der er mange forskellige ture. Rækkefølgen af programmet kan i øvrigt lægges præcis, som I ønsker det.

Xl Iceland Reykjavik Fish And Chips

10 madsteder på 3 timer

Om eftermiddagen går I til Reykjaviks flotte musikhus Harpa 650 meter fra jeres hotel. Her venter en lokal islænding på at vise jer sin by. Glæd jer til en hyggelig gåtur, hvor I på 3 timer ikke bare hører om byen, livet og historien, men også får 10 smagsoplevelser, der hver især fortæller deres historie om Reykjavik.

Udnyt chancen for at få tips, som I kan bruge til at finde gode restauranter og unikke steder i Reykjavik.

Nu går det så løs med de store naturoplevelser. I skal opleve nogle af Islands største attraktioner på en dagstur med guide. I kan med andre ord bare læne jer tilbage i den store Nissan Patrol superjeep og nyde udsigten, mens jeres guide finder vej og fortæller om at det, I oplever.

XL Iceland Fjadrargljufur Canyon, Green Cliffs And Blue Water Of River
Xl Iceland Langjökull Glacier 4Wd
XL Iceland Puffin Cliff

Thingvellir, Gullfoss og Haukadalurs gejsere

I skal opleve Thingvellir, hvor kontinentalpladerne for Nordamerika og Eurasien langsomt glider fra hinanden og danner en dramatisk kløft. Senere venter det termiske område Haukadalur, hvor gejserne springer og undergrunden syder og bobler.

I skal også opleve det kæmpe vandfald Gullfos, hvor der om sommeren vælter 140.000 liter vand ud over klipperne hvert sekund.

Køretur på gletsjer

Næste punkt på dagsordenen er dér, hvor i virkelig er glade for, at i ikke kører selv. Jeres guide tager jer nemlig med op på den 8 km lange gletsjer Langjökull, hvor I kører i den store jeep over is og floder. I stopper ved en 550 meter lang gang hugget ud i gletsjeren – og går naturligvis indenfor.

Jeres rejse til Island går nu fra storbyen Reykjavik langt ud i fantastisk natur, hvor I vil kunne kaste jer ud i et utal af aktiviteter.

Indenrigsfly til Akureyri

I bliver kørt til Reykjavik City lufthavnen og flyver til byen Akureyri ud til Islands nordkyst (55 minutter). Her står Deplar farms chauffør klar til at køre jer den sidste 1½ times kørsel til Deplar Farm. I kan jo lige så godt vænne jer til deres høje service med det samme.

Tal med jeres rejserådgiver, hvis I helst vil undgå at flyve. Turen i bil tager små 5 timer uden stop. Og alt skræddersys efter jeres ønsker.

Xl Iceland Troll Peninsula Landscape Nature
Xl Iceland Deplar Farm Bedroom Frigg
Xl Iceland Deplar Farm Spa Sauna

Deplar Farm 5*, Skagafjørdur

På den bjergrige Troll-halvø - blandt de lokale kaldt Tröllaskagi – ligger en tidligere fårefarm, hvor de fine træbygninger gemmer sig under tage dækket af græs, så alt er i harmoni med den smukke natur.

Det er naturligvis Deplar Farm, vi beskriver her. En lodge, der i dag betragtes som Islands mest luksuriøse. Her kan I kaste jer ud i et hav af aktiviteter, hvoraf mange er inkluderet. Det samme er de gastronomiske oplevelser i restauranten. Nyd hvert sekund.

Bestil i god tid

Deplar Farm har blot 13 suiter. En af dem er jeres for de næste 3 nætter. Hvilken bestemmes af, hvad der er ledigt, når I bestiller. Og det anbefales at være i god tid!

De næste to dage venter et overflødighedshorn af tilbud, hvor mange er inkluderet i opholdet. Og et dejligt plus ved at være aktiv om dagen er, at I får en sund appetit til den inkluderede gastronomi. Rent win-win.

Hvad skal I vælge på Deplar Farm?

Skal I surfe, fiske, vandre, cykle eller ud i kajak? Det hele er inkluderet. I kan også mod en ekstra betaling tage på ridetur, til varme kilder, på rafting og på sejlture til nærligggende øer. For blot at nævne lidt.

Small Iceland Deplar Farm Fat Bike
Small Iceland Deplar Farm Salmon Fishing
Xl Iceland Eyjafjordur Whale Watching RIB

Der er nok til mange dages ophold. Ved ankomsten gennemgår Deplar Farm mulighederne og hjælper jer med at lægge et program, men gør jer helst også nogle tanker hjemmefra. Læs artiklen: Så meget kan I opleve fra Deplar Farm.

Hvalsafari i speedbåd i Eyjafjördur

Én oplevelse koster officielt ekstra, men rejser I med Nyhavn Rejser til Deplar Farm, inkluderer vi den alligevel. Hvalsafari i den 60 km lange fjord Eyjafjördur, der er hvalernes spisekammer om sommeren. I sejler i en RIB med plads til blot 12 personer.

RIB? En gummibåd med fast skrog, der hurtigt kan sejle mod hvalerne, når de spottes. Hold udkig efter pukkelhvaler, delfiner og spækhuggere.

Xl Iceland Blue Lagoon Woman Silica Mask

Det er blevet sidste dag på jeres rejse til Island, så I bliver kørt til den lokale lufthavn og flyver til Reykjavik City lufthavnen.  Her venter en chauffør på jer, men ikke for at køre jer det lille stykke til keflavik. Nej, vi vil gerne give jer endnu en oplevelse.

Selvforkælelse i Blue Lagoon

I bliver derfor kørt til Blue Lagoon, der er en af de største attraktioner på rejser til Island. Her kan I forkæle jer selv i det turkise vand, der er 37-39 grader takket være den termiske aktivitet. Vi inkluderer entre, ansigtsmasker, drink i baren og også et glas champagne, hvis I vælger at spise der. Vi skal i givet fald reservere bord for jer på forhånd.

Xl Iceland Blue Lagoon Floating Woman

I får badekåbe og badetøfler udleveret i lagunen, så pak en lille taske med badetøj og penge til det, der ikke allerede er inkluderet, før i tager fra Deplar Farm. Så kan i hurtigt finde det nødvendige frem i Blue Lagoon, mens andre ser efter bagagen. Senere kører i til Keflavik og flyver hjem mange oplevelser rigere. 

Autentiske oplevelser

Det skal I opleve på jeres rejse

Fra de største højdepunkter til de små øjeblikke og autentiske oplevelser, der ofte gør mest indtryk. På jeres præmisser og væk fra mængderne. Det er eventyret med Nyhavn Rejser. En rejse der fortryller verden på ny og bringer jer helt ind i magien.

Håndplukket til jer

Her skal I bo på jeres rejse

Håndplukket med hjertet. Det er den følelse, I mærker, når I rejser med Nyhavn Rejser. Vores rejseeksperter har nøje udvalgt alle jeres hoteller ud fra beliggenhed, stil, stemning og den særlige faktor, der er med til at fuldende eventyret.

Din skræddersyede rejse

Vejledende priser

Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier.

Inkluderet

 • Fly København - Reykjavik t/r
 • Lufthavnsskatter
 • Transport mellem lufthavne og hoteller med privat chauffør t/r
 • 3 nætter på Hotel Borg 4+*, Reykjavik, Superior værelse inkl. morgenmad
 • Oplevelse: Smagen af Reykjavik
 • Oplevelse: The Golden Circle og Langjökull med privat guide
 • Indenrigsfly Reykjavik-Akureyri t/r
 • 3 nætter på Deplar Farm 5*, Suite inkl. helpension
 • Oplevelse: På hvalsafari i speedbåd i Eyjafjördur
 • Oplevelse: Valgfrie oplevelser på Deplar Farm
 • Oplevelse: Selvforkælelse i Blue Lagoon inkl. transport t/r
Pris per person ved 2 voksne
Island Deluxe med Deplar Farm
RejseperiodeDobbelt
13.06.24 ‑ 30.09.2493.000‑95.000
01.06.25 ‑ 30.09.2593.000‑95.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikringer, vi anbefaler Gouda
Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Island

Som kunde hos Nyhavn Rejser får I personlig vedledning og gode råd om alt fra unikke oplevelser til valg af rute og hoteller fra en ekspert, der har prøvet det hele selv.

Vi finder det, du ikke finder

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.