• Deplar Farm smyger sig ind i naturen på Island
  • Island er et af de bedste steder i verden at se hvaler
  • Oplev at køre i 4WD på Langjökull på rejse til Island
  • Oplev Haukadalur med geysir og Strokkur på Island
  • Prøv en silica ansigtsmaske i Blue Lagoon på Island

Island Deluxe med Deplar Farm

Et sommereventyr for aktive livsnydere, 7 dage fra 86.000 kr.

Glæd jer til

Island mest unikke luksushotel Deplar Farm 5*

Inkluderede naturoplevelser og gastronomi på Deplar Farm

Hvalsafari i lille motorbåd tæt på polarcirklen

The Golden Circle og Langjökull-gletsjeren med guide

Madtur i Reykjavik og Blue Lagoon

Læs mere

Denne rejse til Island vil bringe jer til vild luksus, men når det er sagt, så er den ægte luksus et overflødighedshorn af eventyr med storslået natur og madoplevelser lige fra inkluderet gastronomi af bedste slags til Reykjaviks bedste hotdog.

Der er rejser. Og så er der eventyr. Denne ferie på Island hører til den sidste kategori, for der venter helt unikke oplevelser og lige så unikke hoteller, hvor Deplar Farm betragtes som Islands måske allerbedste.

Reykjavik med guidet madtur

I starter i Reykjavik med at tjekke ind på Hotel Borg 4+*, der har en af byens mest attraktive adresser. Det er Reykjaviks svar på d’Angleterre.

Dagen efter ankomsten venter en hyggelig gåtur med guide, så i får indtryk af byen og samtidig præsenteres for 10 smagsoplevelser fra det islandske køkken fra fritgående islandsk lam til hjemmelavet is.

The Golden Circle og Langjökul-gletsjeren

Fra idag venter også store naturscenerier, når I kører med guide til Golden Circle med nationalparken Thingvellir, det store vandfald Gullfoss og Hakadalurs gejsere. Turens finale er en køretur i superjeep på den op til 580 meter tykke iskappe på Langjökul, hvor I også går ind i lange gange hugget ud i isen.

Deplar farm og hvalsafari i gummibåd

Fra Reykjavik går jeres rejse til Island mod nord og Deplar Farm 5* på den bjergrige Troll-halvø. Der er ikke en nabo i sigte, så al mad er inkluderet, og det samme er mange naturoplevelser. Vi inkluderer samtidig en hvalsafari i en lille båd med plads til blot 12 personer.

Blue Lagoon på vej hjem

Eventyret er ikke slut endnu. På den sidste dag skal I nemlig opleve magien i Blue Lagoon. Bedre afslutning på en ferie på Island kan man ikke få.

Skræddersyet rejse til Island

Alle transporter på denne rejse er inkluderet, og alt kan skræddersys til jeres ønsker. Tal med jeres rejserådgiver, så får I sammen detaljerne på plads. Hør også om jeres muligheder, hvis I rejser med børn.

Program

Dag 1
I rejser til Island

Restaurant Silfur på Borg Hotel i ReykjavikI rejser til Island, hvor I bliver budt velkommen i lufthavnen af Nyhavn Rejsers lokale samarbejdspartner, der kører jer til jeres hotel i Reykjavik. Det er en køretur på 45 minutter.

Hotel Borg 4+*, Reykjavik

I skal bo de næste 3 nætter på Hotel Borg i Reykjavik, et hæderkronet hotel med historie. Hotel Borg er indrettet i fornem art deco-stil og ligger centralt på Reykjaviks nok mest prominente adresse, Austurvöllur-pladsen med parlamentet og domkirken.

Superior dobbeltværelse på Borg Hotel i Reykjavik på IslandI skal som udgangspunkt bo i et dejligt Superior værelse på 27 m2. Der er både større og mindre værelser på Hotel Borg, så tal med jeres rejserådgiver om eventuelle særlige ønsker.

Dag 2
Madtur med guide i Reykjavik

Oplev gletsjeren Snæfellsjökull på helikoptertur på IslandSelv om Island ikke ligger den store flyvetur fra Danmark, så er det rart lige at kunne ryste pelsen og finde sig til rette den første dag på en rejse. Derfor har I formiddagen til hygge lidt og snuse rundt i Islands hovedstad, før oplevelserne starter for alvor.

Island set fra helikopter?

Er I mere til action fra start? Så overvej en tur i helikopter, så i ser Island fra himlen. Der er mange forskellige ture. Rækkefølgen af programmet kan i øvrigt lægges præcis, som I ønsker det.

Fish & Chips på restaurant i Reykjavik på Island10 madsteder på 3 timer

Om eftermiddagen går I til Reykjaviks flotte musikhus Harpa 650 meter fra jeres hotel. Her venter en lokal islænding på at vise jer sin by. Glæd jer til en hyggelig gåtur, hvor I på 3 timer ikke bare hører om byen, livet og historien, men også får 10 smagsoplevelser, der hver især fortæller deres historie om Reykjavik.

Udnyt chancen for at få tips, som I kan bruge til at finde gode restauranter og unikke steder i Reykjavik.

Dag 3
The Golden Circle og Langjökull-gletsjeren med guide

 

Oplev det imponerende vandfald Gullfoss under ferien på IslandNu går det så løs med de store naturoplevelser. I skal opleve nogle af Islands største attraktioner på en dagstur med guide. I kan med andre ord bare læne jer tilbage i den store Nissan Patrol superjeep og nyde udsigten, mens jeres guide finder vej og fortæller om at det, I oplever.

Gejseren Stokkur i IslandThingvellir, Gullfoss og Haukadalurs gejsere

I skal opleve Thingvellir, hvor kontinentalpladerne for Nordamerika og Eurasien langsomt glider fra hinanden og danner en dramatisk kløft. Senere venter det termiske område Haukadalur, hvor gejserne springer og undergrunden syder og bobler.

I skal også opleve det kæmpe vandfald Gullfos, hvor der om sommeren vælter 140.000 liter vand ud over klipperne hvert sekund.

Oplev at køre i 4WD på Langjökull på rejse til IslandKøretur på gletsjer

Næste punkt på dagsordenen er dér, hvor i virkelig er glade for, at i ikke kører selv. Jeres guide tager jer nemlig med op på den 8 km lange gletsjer Langjökull, hvor I kører i den store jeep over is og floder. I stopper ved en 550 meter lang gang hugget ud i gletsjeren – og går naturligvis indenfor.

Dag 4
Til Islands nok mest unikke hotel, Deplar Farm 5*

Oplev Troll-halvøens natur på rejser til Island Jeres rejse til Island går nu fra storbyen Reykjavik langt ud i fantastisk natur, hvor I vil kunne kaste jer ud i et utal af aktiviteter.

Indenrigsfly til Akureyri

I bliver kørt til Reykjavik City lufthavnen og flyver til byen Akureyri ud til Islands nordkyst (55 minutter). Her står Deplar farms chauffør klar til at køre jer den sidste 1½ times kørsel til Deplar Farm. I kan jo lige så godt vænne jer til deres høje service med det samme.

Tal med jeres rejserådgiver, hvis I helst vil undgå at flyve. Turen i bil tager små 5 timer uden stop. Og alt skræddersys efter jeres ønsker.

Deplar Farm smyger sig ind i naturen på IslandDeplar Farm 5*, Skagafjørdur

På den bjergrige Troll-halvø - blandt de lokale kaldt Tröllaskagi – ligger en tidligere fårefarm, hvor de fine træbygninger gemmer sig under tage dækket af græs, så alt er i harmoni med den smukke natur.

Det er naturligvis Deplar Farm, vi beskriver her. En lodge, der i dag betragtes som Islands mest luksuriøse. Her kan I kaste jer ud i et hav af aktiviteter, hvoraf mange er inkluderet. Det samme er de gastronomiske oplevelser i restauranten. Nyd hvert sekund.

Frigg værelse på Deplar Farm på IslandBestil i god tid

Deplar Farm har blot 13 suiter. En af dem er jeres for de næste 3 nætter. Hvilken bestemmes af, hvad der er ledigt, når I bestiller. Og det anbefales at være i god tid!

Dag 5-6
Hvalsafari og frit valg af natureventyr

Tag på cykeltur fra Deplar farm på IslandDe næste to dage venter et overflødighedshorn af tilbud, hvor mange er inkluderet i opholdet. Og et dejligt plus ved at være aktiv om dagen er, at I får en sund appetit til den inkluderede gastronomi. Rent win-win.

Hvad skal I vælge på Deplar Farm?

Skal I surfe, fiske, vandre, cykle eller ud i kajak? Det hele er inkluderet. I kan også mod en ekstra betaling tage på ridetur, til varme kilder, på rafting og på sejlture til nærligggende øer. For blot at nævne lidt.

Tag på fisketur fra Deplar Farm på IslandDer er nok til mange dages ophold. Ved ankomsten gennemgår Deplar Farm mulighederne og hjælper jer med at lægge et program, men gør jer helst også nogle tanker hjemmefra. Læs artiklen: Så meget kan I opleve fra Deplar Farm.

Hvalsafari i speedbåd i Eyjafjördur

Én oplevelse koster officielt ekstra, men rejser I med Nyhavn Rejser til Deplar Farm, inkluderer vi den alligevel. Hvalsafari i den 60 km lange fjord Eyjafjördur, der er hvalernes spisekammer om sommeren. I sejler i en RIB med plads til blot 12 personer.

Tag på hvalsafri i RIB med kun 12 passagerer

RIB? En gummibåd med fast skrog, der hurtigt kan sejle mod hvalerne, når de spottes. Hold udkig efter pukkelhvaler, delfiner og spækhuggere.

Dag 7
Blue Lagoon og hjem

Prøv en silica ansigtsmaske i Blue Lagoon på IslandDet er blevet sidste dag på jeres rejse til Island, så I bliver kørt til den lokale lufthavn og flyver til Reykjavik City lufthavnen.  Her venter en chauffør på jer, men ikke for at køre jer det lille stykke til keflavik. Nej, vi vil gerne give jer endnu en oplevelse.

Selvforkælelse i Blue Lagoon

I bliver derfor kørt til Blue Lagoon, der er en af de største attraktioner på rejser til Island. Her kan I forkæle jer selv i det turkise vand, der er 37-39 grader takket være den termiske aktivitet. Vi inkluderer entre, ansigtsmasker, drink i baren og også et glas champagne, hvis I vælger at spise der. Vi skal i givet fald reservere bord for jer på forhånd.

Mærk krop og sjæl slappe af i Blue Lagoon på Island I får badekåbe og badetøfler udleveret i lagunen, så pak en lille taske med badetøj og penge til det, der ikke allerede er inkluderet, før i tager fra Deplar Farm. Så kan i hurtigt finde det nødvendige frem i Blue Lagoon, mens andre ser efter bagagen. Senere kører i til Keflavik og flyver hjem mange oplevelser rigere. 

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

PRISER OG DATOER

Pris per person ved 2 voksne

VOKSENPRIS

Island Deluxe med Deplar Farm
RejseperiodeDobbelt
01.06.22 - 30.09.2285.000-87.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Anny Stensvig

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.
Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier. RING vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

Ikke inkluderet

  • Afbestillings- og rejseforsikringer, vi anbefaler Gouda