Xl Iceland Deplar Farm Hidden In The Icelandic Mountain

Guide

Så meget kan I opleve fra Deplar Farm

af Gæsteblogger

Se de mange sommeraktiviteter

Når I rejser til Island og vælger at bo på Deplar Farm, er det for at få en oplevelse i særklasse. Hjemme venter gastronomi og adgang til spaoplevelser, men det vigtigste er de mange natureventyr fra kajak og surfing til heliskiing.

Small Iceland Deplar Farm Exterior Northern Light

Troll-halvøen – blandt de lokale kaldt Tröllaskagi - i det nordlige Island er et paradis for alle, der elsker udendørs aktiviteter. Som gæst på Deplar Farm opfordres og motiveres I til at udforske naturen og tage med på natureventyr. Derfor er en række aktiviteter inkluderet, så I ikke behøver tænke på prisen, når I er der. I gør det bare.

Sommeraktiviteter på Deplar Farm

Langt de fleste af Nyhavn Rejsers kunder rejser til Island om sommeren, hvor dagene er lange og lyse. Derfor vil vi her gennemgå eksempler på sommeraktiviteter fra Deplar Farm.

XL Iceland Myvatn Naturebaths Geothermal Hot Lagoon
Tom Car tour - inkluderet

En oplevelse, der virkelig ryster jer sammen. I kører afsted i en 2-personers buggy ad veje, der nok har lidt flere bump, end I er vant til. Selvfølgelig spændt godt fast af en 4-punkts sele. Turen tager 1-1½ time og er inkluderet. Husk kørekort.

Fat biking - inkluderet

Hop på fat bike-cyklen og kom ud på sporene i den lokale mountain bike park i en, to eller tre timer, som I nu har lyst til. Det er inkluderet i opholdet. Om vinteren kan i cykle gennem frosne dale på Troll-halvøen.

Surfing - inkluderet

I kan opleve god og overraskende surfing blot en halv times kørsel fra Deplar Farm. Der er et stykke til tropisk hav, når I rejser til Island, så i får udleveret våddragter, så i kan holde varmen. Aktiviteten tager en halv dag og er inkluderet i opholdet. Aktiviteten tager en halv dag og er inkluderet i opholdet.

Kajak - inkluderet

Lån kajakker og redningsveste og sejl ud på fjorden Siglufjördur med udsigt til den smukke kyst. I bliver kørt de 45 minutter frem og tilbage, så alt, hvad I skal, er at nyde omgivelserne, den friske luft og motionen. Aktiviteten er inkluderet og tager 2-3 timer.

Vandretur - inkluderet

Når I er på Troll-halvøen, skal vandreskoene snøres. Der er gode vandreruter lige ved Deplar farm, men I kan også bede om at blive kørt en halv times tid længere væk til vandreruter af alle sværhedsgrader i naturreservatet Svarfadardalur. Aktiviteten tager så længe, I har ben til, og er inkluderet i opholdet.

Lån kajakker og redningsveste og sejl ud på fjorden Siglufjördur med udsigt til den smukke kyst. I bliver kørt de 45 minutter frem og tilbage, så alt, hvad I skal, er at nyde omgivelserne, den friske luft og motionen. Aktiviteten er inkluderet og tager 2-3 timer.

Fisketur til en sø efter ørred – inkluderet

Island er et af de bedste steder i Europa at fange ørred og fjeldørred. Lån det nødvendige udstyr og bliv kørt til en af de lokale søers bedste fiskesteder, hvor I kaster linen ud. Skal det være flue, spinner eller agn? Skulle der ikke være bid i løbet af den halve dag, turen tager, kan I stadig nyde at være ude i fantastisk natur. Inkluderet i opholdet på Deplar Farm.   

Small Iceland Deplar Farm Salmon Fishing
Small Iceland Deplar Farm Fat Bike
XL Iceland Horsebackriding Icelandic Horses
Fluefiskeri efter laks

Via Deplar Farm kan i få adgang til nogle af det nordlige Islands bedste laksefloder, hvor I kan kaste snøre og fluer efter kampivrige atlanterhavslaks. Deplar Farms guider hjælper med at sammensætte den helt rigtige dag for jer. Alle laks sættes ud igen, og der er maks. to fangster på en dag.

Med guide til øen Drangey

Ude i Skagafjördur rejser de lodrette klipper af øen Drangey sig af havet. I foråret og om sommeren er her mange tusinde havfugle med lunde, lomvi, havsule, rissa, mallemuk, fulmarus, skråpe, ravne og jagtfalke. Sejl med guide hertil og gå ad vandrestier rundt på øen. Sig til, hvis I vil nyde udsigten fra toppen af øen. Der er en ”vej” op ad klippen via tov og stiger.

Rideture

At ride ud i naturen på islandske heste er en vidunderlig oplevelse. Sådan har det været, siden vikingerne bragte hestene til øen i det 9. århundrede. Islandske heste er behagelige at ride og meget veltrænede. Turen tager 2-3 timer inkl. 20 minutters transport.

Den geotermiske sø Mývatn

Tag med til svolvdampende mudderpøle, vulkanske kratere, lavalandskaber og varme kilder ved søen Mývatn, der er en del af Diamond Circle på det nordlige Island. Der skal være tid til vandreture, så turen tager hele dagen. Køretiden er 2½ time.

White water rafting

Er I til godt med hvide hvirvler og sug i maven i Austari-Jökulsá eller til mere stille, men stadig sjov familierafting i Vestari-Jökulsá? I bestemmer. Turen varer hele dagen inkl. transport med en time til selve sejlturen.

Hvalsafari – skal det være i gummibåd?

Tag på hvalsafari i Eyjafjördur, der samtidig forkæler øjnene med fantastiske landskaber. Hold udkig efter havets kæmper som blåhval, pukkelhval og spækhugger og også de mindre hvidnæse-delfiner. I kan sejle ud i en stor ”gummibåd” med plads til 12 perosner, hvis I vil have den optimale oplevelse, men her er også større både. Turen tager 1-3 timer med en times transport.

Fugleøen Grimsey

Flyv med helikopter eller privatfly til øen Grimsey 40 km nord for den nordligste islandske kyst og ganske tæt på polarcirklen. Her venter et utroligt fugleliv med millioner af fugle.

Og meget mere

I kan også tage med til ølsmagninger og chokoladesmagninger, til varme kilder og på helikopterture over Island. Og hjemme på Deplar Farm venter flere aktiviteter som laserskydning, lerdueskydning og frisbee golf. Et ophold på Deplar farm er med andre ord meget mere end et hotel i den smukkeste natur. Det er et eventyr, som I selv bestemmer indholdet af på jeres rejse til Island.

XL Iceland Icelandic Horse
Xl Iceland Grimsey Island Lighthouse Puffins 2
Xl Iceland Whale Watching Humpback Sunrise

Vinterferie på Island og Deplar Farm

Tal med jeres rejserådgiver, hvis I drømmer om f.eks. en vinterferie på Island. Så kan I høre om skiløb, skiskydning, hundeslædeløb og mere endnu.

Small Iceland Deplar Farm Exterior Pool Winter
Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Island

Som kunde hos Nyhavn Rejser får I personlig vedledning og gode råd om alt fra unikke oplevelser til valg af rute og hoteller fra en ekspert, der har prøvet det hele selv.

Vi finder det, du ikke finder

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Rejser til Island

Xl Iceland Thingvellir Canyon Sunset
Island, Europa

Island kort og godt

6 dage fra

46.500 kr.

Glæd jer til

The Golden Circle med bl.a. Gullfoss-vandfaldet, Haukadalurs gejsere og Langjökull-gletsjeren

Enestående og sjælden snorkeltur mellem to verdensdele i Thingvellir

Reykjavik med kulinarisk byvandring

Stor chance for at opleve nordlyset, når I rejser i vinterhalvåret

Håndplukkede 4* lodges med stil og stemning

Xl Iceland Deplar Farm Exterior Yoga
Island, Europa

Island Deluxe med Deplar Farm

7 dage fra

93.500 kr.

Glæd jer til

Island mest unikke luksushotel Deplar Farm 5*

Inkluderede naturoplevelser og gastronomi på Deplar Farm

Hvalsafari i lille motorbåd tæt på polarcirklen

The Golden Circle og Langjökull-gletsjeren med guide

Madtur i Reykjavik og Blue Lagoon

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.