XL Italy Tuscany Borgo Pignano Main Pool View
Toscana, Italien

Borgo Pignano

Eventyrligt landsted i hjertet af Toscana

Toscana. De bølgende landskaber. De elegante cypresalléer, der snor sig mellem gyldne kornmarker og olivenlunde. Og den dér særlige stemning – fyldt med den gamle verdens sjæl, charme og stil, som kun Italien kan gøre det.

Det historiske landsted Borgo Pignano er alt dette. Og meget mere. Et økologisk landbrug med biavl. Jord-til-bord gastronomi. Skønne værelser. Og en af de smukkeste pools, I kan forestille jer. Velkommen til det Toscana, som drømme er lavet af.

Det kan i se frem til

Sjæl, charme og velvære i Toscana

Historisk landsted med økologisk landbrug

Borgo Pignano har til huse i et historisk landsted fra 1700-tallet, der består af en hovedbygning og forskellige tilknyttede landejendomme, som det hører sig til på et gods – med smukke haver, hyggelige nicher og to opvarmede pools, hvoraf den ene er til familier. Hotellets største pool er hugget direkte ud af et ældgammelt kalkbrud og byder på en fortryllende udsigt over Toscanas landskaber. Det er ganske enkelt et af de skønneste poolområder, vi har set i Italien.

Borgo Pignano er omkranset af 750 hektar økologisk landbrug, olivenlunde og skovarealer med søer og vandfald, der tilsammen danner en eventyrlig kulisse for jeres ferie – I kan tage på ture i landskaberne til fods, på mountainbike eller på hesteryg, ligesom I kan tage på trøffeljagt og besøge gårdens køkkenhaver og bigård, hvor I også kan lære at lave honning. Det er denne sans for det enkle og skønne liv, der er essensen af et ophold på Borgo Pignano. Raffineret. Luksuriøst. Drømmeagtigt. Og hjemligt på samme tid. Det fås ikke bedre – uanset, om I rejser som par eller familie.

Luksus med omtanke

Bæredygtighed og respekt for historien er hjørnesten på Borgo Pignano, der er blevet omhyggeligt renoveret med lokale og bæredygtige byggematerialer, ligesom det økologiske landbrug arbejder med traditionelle og nye, bæredygtige systemer for vandindsamling og jordpleje. På samme måde kommer hotellets varme vand og opvarmning fra solpaneler og brændeovne, der alene anvender ansvarligt hugget træ fra landstedets egne skove – og sidst, men ikke mindst, kommer hovedparten af restaurantens råvarer og ingredienser fra egne økologiske køkkenhaver. Borgo Pignano modtog i 2021 et Green Globe-certifikat for bæredygtig turisme.  

På landet, men tæt på Toscanas byer

Borgo Pignano ligger fredfyldt og afsondret i landlige omgivelser, men I er aldrig langt væk fra Toscanas små og større byer – det tager kun 10 minutter at køre til den historiske landsby Castel San Gimignano, som byder på vidunderlige udsigter over vinlandet, mens byen Volterra bl.a. rummer det romerske teater Fortezza Medicea. Middelalderbyen Siena ligger blot 40 minutters kørsel væk, lige som Pisa kan nås på en 1 time og Firenze på 1 t 15 min. På vores rejser til Borgo Pignano inkluderer vi en bil alle dage, så I kan komme nemt og hurtigt omkring.

XL Italy Tuscany Borgo Pignano Villa La Lavandaia Veranda Meal

Forår, sommer og efterår

 for par og familier

De opvarmede pools på Borgo Pignano gør det ekstra skønt at besøge hotellet i foråret og efteråret, hvor årstiderne bringer deres helt egen magi og charme til denne del af Italien. Hotellet har også et bredt udvalg af værelseskategorier og villaer, som gør det velegnet til såvel par som familier.

Faciliteter og services

Jord-til-bord gastronomi med lokale rødder

Lokale gedeoste. Hjemmebagt brød. Honning fra egen biavl. Fritgående grise og høns. Og alle årstidens frugt og grøntsager. Borgo Pignanos fortrinlige køkken er gastronomi skabt til at forbinde jer med naturen og de toscanske landskaber – med afsæt i egenproducerede råvarer fra gårdens økologiske landbrug – og de bedste råvarer og delikatesser fra områdets lokale producenter. Glæd jer også til at nyde husets egen vin og øl – for ikke at nævne et vidunderligt udvalg af økologiske og biodynamiske vine fra hele Toscana.

Villa Pignano Restaurant er Borgo Pignanos fine dining restaurant, hvor gode råvarer og gastronomisk kreativitet indtager hovedrollen i et enkelt og let udtryk, der understøtter den nærmest æteriske forbindelse med naturen, som er Borgo Pignanos filosofi.  

Om sommeren kan I finde vej til den skønne terrasse på Restaurant Al Fresco, der i bedste Trattoria-stil byder på alt fra grillet kød og stenovnspizzaer til et autentiske regionale specialiteter – med udsigt til de skønne haver og Toscanas bølgende landskaber.  

Spa og to opvarmede pools

Nogle pools er næsten værd at rejse efter i sig selv. Sådan en pool har Borgo Pignano – 141 m2 opvarmet pool, hugget ud af et ældgammelt kalkbrud - og med den mest fortryllende udsigt over Toscanas bølgende bakker, man kan forestille sig. Hotellet har også en mindre og rigtig hyggelig pool til familier, hvor også børn under 12 år er velkomne.  

Ved siden af hovedvillaen inviterer Pignano Wellness Center til indre ro og forkælelse med et skønt udvalg af massager og kropsterapier – spaen er også åben for gæster, der ikke bor på hotellet, hvorfor vi anbefaler at I booker jeres spabehandlinger på forhånd.

Kunst, yoga og Toscana på hesteryg

Borgo Pignano har både et kunstværksted med workshops, et fitness rum, et yogastudio og et billardrum, for ikke at nævne en bigård, hvor I kan lære at lave honning. Men det bedste er alligevel gårdens heste. Glæd jer til at udforske landbruget og de omgivende landskaber på hesteryg - over enge og gyldne marker til skyggefulde skovdale med søer, vandfald og mange lokale seværdigheder. Det er ganske enkelt magisk.

I kan også udforske området omkring Borgo Pignano til fods – med eller uden guide. Hotellet har et udførligt kort med kortere og længere vandreture, markeret med alle de lokale ”seværdigheder”.

Værelser, suiter, Maisonettes og villaer

Borgo Pignano har i alt 28 værelser, suiter og villaer, herunder en præstebolig med egen gårdhave og flere suiter, der kan bruges samlet som en privat bolig med tre soveværelser.

Alle hotellets værelser, suiter og villaer er unikke – de er fabelagtigt indrettet med familiearvestykker, malede fresker, antikke tæpper og smukke tekstiler fra den gamle verden, mens badeværelserne er rummelige og moderne. Mange værelser har romantiske himmelsenge, mens nogle også har pejs.

Vi anbefaler værelser og suiter til par, mens familier med fordel kan vælge en Maisonette med en til tre soveværelser, privat patio og eget køkken.

Hotellets fire villaer har alle eget køkken, privat pool og op til fem soveværelser – hvis I drømmer om jeres egen villa i Toscana med adgang gastronomi, spa og et luksushotels øvrige liv og fordele, kan det ikke gøres bedre end Borgo Pignano.

Hør med jeres rejserådgiver, hvilken værelseskategori, som passer jer bedst.

Håndplukket til jer

Hotellet indgår i disse rejseforslag

XL Italy Tuscany Borgo Pignano Tuscan Hills
Toscana, Italien, Europa

Glæd jer til

Landlig charme og fredfyldt luksus for par og familier

Økologisk landbrug, jord-til-bord og lokal gastronomi

Opvarmede pools med udsigt over Toscanas bølgende bakker

Egen bil og kort afstand til bl.a. San Gimignano, Siena og Firenze

750 hektar med marker, olivenlunde og skove, der kan udforskes på hesteryg, med mountainbike og til fods

Tal med ekspert

Vi skræddersyer rejser til Italien

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Italien. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.