XL Italy Le Calette Pool At Night
Cefalu, Sicilien

Le Calette No. 5

Familieejet boutiquehotel i gåafstand til skønne Cefalù

Vores rejserådgiver har kaldt Le Calette no 5 for den bedste overraskelse på hans rejse til Sicilien. Det familieejede boutiquehotel vinder på ægte siciliansk stil, afslappet stemning, skøn mad, hjertevarm service og en fantastisk beliggenhed på klippekysten – i gåafstand til Cefalùs eventyrlige stræder, piazzer og sandstrande.

Skønt boutiquehotel med perfekt beliggenhed

Siciliansk feriestemning, når det er allerbedst

Le Calette No.5 er et familiedrevet boutiquehotel, der henvender sig til jer, der søger en stilfuld, men afslappet atmosfære, hvor de bedste sicilianske dyder er i højsæde – charmerende værelser, skønne restauranter, et hjertevarmt personale, og en vidunderlig terrasse med pool og udsigt over havet og klipperne ved den smukke kyst. 

Hotellet åbnede i sin tid som et simpelt strandhotel og har været i den nuværende ejers familie siden 1953 – det er den nuværende ejers bedstefar, der har bygget hotellet. Det giver hotellet et personligt touch og en stolthed og gæstfrihed, som man aldrig er i tvivl om. Den hvidkalkede villa i to etager ligger i terrasserede haver over havet og alt er indrettet i moderne siciliansk stil med enkelte tilbageblik til 1960'ernes Italien – vi elsker det.

Gåafstand til Cefalù og tæt på Palermo

Le Calette ligger ca. 20 minutters smuk gang langs kysten til charmerende Cefalù, en af Siciliens smukkeste og mest maleriske byer. Gå på opdagelse i de smukke gader og den gamle bydel, nyd en kop kaffe og cornetti på Piazza Duomo, før I besøger katedralen og går en tur langs den gamle havn.

Cefalù er en vidunderlig lille by, der putter sig inde mellem store klippebjerge og Middelhavets azurblå vand – byen er kendt for sine gode restauranter, fortryllende stemning - og ikke mindst som lokation for Giuseppe Tornatorres fortryllende film Mine aftener i Paradis, der vandt en Oscar for bedste udenlandske film i 1989.

Ønsker I ikke at spadsere til og fra Cefalù, kan I benytte hotellets shuttlebus. Hotellet ligger centralt på Siciliens nordkyst. Det tager kun 1 time at tage toget til Palermo - der er stop tæt ved hotellet - og yderligere 15 minutter, at komme til lufthavnen i Palermo. Vil I hele vejen til Catania, tager køreturen cirka 2 timer. Tæt på Cefalù finder I også Parco delle Madonie med mange vandreruter, ligesom de græske templer i Agrigento kan besøges på en dagstur.

Det kan I se frem til

Siciliansk gastronomi, spa, pool og moderne værelser

Siciliansk gourmet, grillet seafood og skøn morgenmadsbuffet

På Le Calette begynder dagen med en dejlig morgenmadsbuffet, der serveres på restauranten Cala Lunas græsklædte terrasse, hvor I kan se frem til et spændende udvalg af lokale oste og charcuteri, æg og bacon, røget laks og tun, samt lækre hjemmelavede kager og bagværk. Og så er der udsigten over Caldura-bugten. Det er sådan en dag skal begynde, når man er på Sicilien.

Om aftenen skifter Cala Luna karakter – i den bedst mulige forstand. Her inviterer restauranten på romantisk aftenstemning og forrygende siciliansk gourmet, skabt af den unge køkkenchef Dario Pandolfo, der har stor erfaring fra Michelin-stjernekøkkener i både Italien og udlandet.

I de køligere forårs- og efterårsmåneder bliver Cala Luna til Rizzi’I Mari, der ligger på hotellets første etage.

Frokost serveres på Calette Reef, der ligger under høje fyrretræer på flere terrasser og tættere på havet. Det er et skønt sted at dase, mens I nyder en langsommelig frokost med alt fra velsmagende salater og lokale vine til pasta med søpindsvin, pasta alla Norma og dagens friske fangst – direkte fra grillen, naturligvis.

Spa, pool og adgang til privat strand

Le Calette er et siciliansk badehotel i ordets sande betydning – med strandklub med bar, tennisbane, spa med sauna og tyrkisk bad, samt et lille massageområde med udsigt over havet, hvor I kan få massage under åben himmel – der er også et fitnesscenter, der bl.a. tilbyder yogatimer.

Hotellets store pool og udendørs jacuzzi har god plads til liggestole og parasoller, mens I også kan vælge mellem tre klippebugter, hvor I kan bade i havet – de to er naturlige klippebugter, mens den tredje har en badebro og stor træterrasse med liggestole. Le Calette har også shuttleservice til byen og strandpromenaden, hvor I kan nyde en privat sandstrand med liggestole, hvide parasoller og forfriskninger.

Lyse og moderne værelser

Le Calette har 45 værelser og 9 suiter, der alle er lyst og moderne indrettet med barokke og glamourøse indslag, der giver værelserne en umiskendelig siciliansk charme og accent. Alle værelserne har aircondition, Wi-Fi, minibar, TV og Nespresso-maskiner, mens der også ligger en strandtaske klar til jer - med håndklæder og sandaler.     

Vi anbefaler bl.a. følgende værelsestyper: 

Classic Room: (18 m2, 2 personer), der ligger tæt swimmingpoolen med vindue og direkte udgang mod poolområdet og hotellets terrasser.  

Deluxe Room: (30 m2, 3 personer) med separat soveværelse og privat terrasse med udsigt til poolen og havet.

Prestige Room: (27 m2, 2 personer), der ligger på første etage med privat balkon og skøn hav- og pooludsigt.

Suite: (40 m2, 3 voksne eller 2 voksne og 2 børn), der ligger på første etage med en større privat balkon, hvor I kan nyde udsigten over havet og poolen. Større badeværelse med hydro-massage badekar.

Le Calette har derudover to større signatursuiter og to villaer, der alle har større terrasser og separate soveværelser. Hør med jeres rejserådgiver, hvilken værelsestype, som passer jer bedst.

Håndplukket til jer

Hotellet indgår i denne rejse

XL Italy Le Calette Resturant Calette Reef Evening
Sicilien, Italien, Europa

Glæd jer til

Eventyrlig stemning, arkitektur og lokalt liv i Taormina

Charmerende Cefalú, en af Siciliens smukkeste byer

To skønne 5* boutiquehoteller direkte ud til Middelhavet

Ægte siciliansk feriestemning med gastronomi, spa, pool og aktiviteter

Egen bil til at udforske vingårde, vulkanen Etna og meget mere

Tal med ekspert

Vi skræddersyer rejser til Italien

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Italien. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.