XL Italy Le Calette Resturant Calette Reef

Boutiquehoteller, sjæl og charme på Sicilien

Boutiquehoteller, sjæl og charme på Sicilien

8 dage fra 21.000 kr.

Sicilien med stil og stemning – fra historiske Taormina til smukke Cefalù på to skønne 5* boutiquehoteller, 8 dage inkl. egen bil

Fra moderne gastronomi og gudesmuk udsigt på Mazzaro Sea Palace 5* til en eventyrlig bid af Siciliens sjæl på det familieejede Le Calette 5*, er dette rejsen for jer, som ønsker en siciliansk ferie med en overflod af stil og charme - samt egen bil, så I frit kan udforske et af Italiens absolut skønneste regioner.

Glæd jer til

 • Eventyrlig stemning, arkitektur og lokalt liv i Taormina
 • Charmerende Cefalú, en af Siciliens smukkeste byer
 • To skønne 5* boutiquehoteller direkte ud til Middelhavet
 • Ægte siciliansk feriestemning med gastronomi, spa, pool og aktiviteter
 • Egen bil til at udforske vingårde, vulkanen Etna og meget mere
Det kan I se frem til

Oplevelserne står i kø

Siciliansk feriestemning, når det er allerbedst

Tag med på en rejse til to enestående og eksklusive boutiquehoteller, der giver jer det bedste af Sicilien – med siciliansk gastronomi, eventyrlige udsigter over Middelhavet og al den stil, stemning og hjertevarme, I kan drømme om. Velkommen 7 dage i Sicilien, I sent vil glemme.

To eventyrlige hoteller, to af Sicilien skønneste byer

På denne har rejse har vi kombineret Taormina på østkysten med Cefalú på nordkysten af Sicilien. De to byer hører til de smukkeste og mest stemningsfulde på Sicilien – og tilsammen byder de på en skøn kombination af historie, arkitektur, lokal stemning, charme og autenticitet. De ligger også på hver deres side af øen, så I får to forskellige baser på jeres rejse, hvorfra I kan udforske endnu mere af alt det, som Sicilien har at byde på. Og så har vi ikke engang nævnt hotellerne endnu…

I flyver til Catania, hvor jeres bil venter

I flyver fra Danmark til Catania, hvor jeres bil venter i lufthavnen. Herfra tager det cirka 1 time at køre den smukke tur jeres første hotel Mazzaro Sea Palace 5* i Taormina.

Vi skræddersyer jeres rejse til Sicilien

Dette rejseforslag kan også forlænges og kombineres med andre skønne hoteller på Sicilien – det kunne være en romantisk afstikker til De Lipariske Øer på Therasia Resort Sea & Spa 5* eller lidt ekstra strandluksus og wellbeing på Verdura Resort Sicilien 5*. Måske ønsker I også at opleve Siciliens fortryllende hovedstad Palermo – og hvilken bedre måde, end på eventyrlige og elegante Villa Igiea 5*.

Tal med jeres rejserådgiver, så skræddersyer vi den rejse til Sicilien, som opfylder netop jeres drømme. 

XL Italy Mazzaro Sea Palace Cocktail Hf
XL Italy Le Calette Reef Club Bar
XL Italy Mazzaro Sea Palace Ocean View

Dagsprogram

I flyver fra Danmark til Catania, hvor jeres bil venter i lufthavnen. Herfra tager det cirka en time at køre til Taormina og rejsens første hotel Mazzaro Sea Palace 5*, hvor I skal bo de næste tre nætter.

Xl Italy Sicily Volcano Etna View From Taormina

De næste par dage er jeres og jeres alene. Nyd jeres eventyrlige boutiquehotel og en af Siciliens mest charmerende byer, Taormina – det tager jer ikke mere end 10 minutter at gå til den gamle bydel, der byder på et væld af lokale restauranter og caféer, hyggelige stræder med smuk arkitektur og ikke mindst byens velbevarede græske teater fra det 3. århundrede f.Kr.

I har egen bil, så I kan frit kan udforske Sicilien – måske vil I et smut til vulkanen Etna, mens den sydlige del af Siciliens østkyst bl.a. byder på barokbyen Noto og historiske Syracuse. Hør med jeres rejserådgiver, hvis I har særlige interesser og ønsker til jeres ophold på Sicilien.  

Small Italy Mazzaro Sea Palace Resturant Armonia Outside
Xl Italy Sicily Sciacca Traditional Majolica Staircase
Xl Italy Sicily Taormina View From Greek Theatre

I dag tager I afsked med Taormina og kører nordpå langs kysten til en anden af Siciliens absolut skønneste byer, Cefalu. Vi anbefaler, at I tager kystvejen, som tager cirka 2 timer og 50 minutter, men et andet godt alternativ er en tur over højlandet og nationalparkerne Etna og Nebrodi kombineret med et kortere stræk på kystvejen – denne rute tager cirka 3 timer og 30 minutter.  

Dagens endestation er det familieejede boutiquehotel Le Calette 5*, hvor I skal bo i 4 nætter. Velkommen til et af de mest charmerende hoteller, vi kender på Sicilien.  

XL Italy Le Calette Breakfast
Xl Italy Sicily Cefalu Harbour
XL Italy Le Calette Pool Bar

De næste dage kan I bare læne jer tilbage og nyde de vidunderlige omgivelser i udkanten af Cefalú. Det tager jer blot 20 minutter at gå ind til den smukke by, men det kræver først, at I kan forlade jeres fortryllende refugie, der byder på alt det, som vi elsker allermest ved Sicilien. Hjertevarme. Gæstfrihed. Skøn mad. Fortryllende klippekyster. Og en helt særlig evne til at kombinere det enkle liv med en ubesværet sans for stil og god smag. Det er uimodståeligt.

 

XL Italy Le Calette Resturant Calette Reef 2

Cefalú ligger lige midt på nordkysten af Sicilien, så I er igen godt placeret til at udforske øen – vi kan bl.a. anbefale en tur til Palermo, gerne med toget. Det tager nemlig kun 1 time med toget og slipper I for at tænke på parkering i storbyen. I kan også køre cirka 2 timer sydpå, hvor I finder et af Siciliens helt store højdepunkter, Templernes Dal i Agrigrento. Her kan I opleve den største samling af tidlig græsk arkitektur og templer uden for Grækenland. Det er et enestående og naturskønt område, som I ikke bør snyde jer selv for, hvis I er historisk interesserede. Concordiatemplet, der blev opført omkring 430 f.Kr., regnes blandt de to bedst bevarede templer fra Antikken – noget sted i verden. Men det er kun begyndelsen.

Hør med mere om Templernes Dal hos jeres rejserådgiver, som også har mange flere idéer og forslag til oplevelser på Sicilien.

XL Italy Le Calette Deluxe Room View
Small Italy Le Calette Pool Bar Evening
XL Italy Sicily Temple Of Concordia In Valle Dei Templi

Jeres ferie i Sicilien er ved vejs ende. I kører til lufthavnen i Palermo, hvor I afleverer jeres bil og flyver hjem til Danmark.

Xl Italy Sicily Palermo Quattro Canti Piazza Vigliena Baroque Architecture
Håndplukket til jer

Her skal I bo på jeres rejse

Håndplukket med hjertet. Det er den følelse, I mærker, når I rejser med Nyhavn Rejser. Vores rejseeksperter har nøje udvalgt alle jeres hoteller ud fra beliggenhed, stil, stemning og den særlige faktor, der er med til at fuldende eventyret.

Din skræddersyede rejse

Vejledende priser

Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier.

Ring vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Fly København-Catania / Palermo-København
 • Lufthavnsskatter
 • 1 uges billeje (VW Golf el. lign) inkl. fri kilometer, skatter, afgifter og alle nødvendige forsikringer
 • 3 nætter på Mazzaro Sea Palace i Superior værelse inkl. morgenmad
 • 4 nætter på Le Calette i Prestige værelse inkl. morgenmad
Pris per person ved 2 voksne
WEB - Boutiquehoteller, sjæl og charme på Sicilien
RejseperiodeDobbelt
31.07.24 ‑ 31.08.2445.000‑50.000
01.09.24 ‑ 30.09.2441.000‑46.000
01.10.24 ‑ 13.10.2432.000‑34.000
14.10.24 ‑ 20.10.2437.000‑39.000
21.10.2432.000‑34.000
22.10.24 ‑ 31.10.2428.000‑30.000
01.11.24 ‑ 09.11.2420.000‑22.000
29.03.25 ‑ 26.04.2520.000‑23.000
27.04.25 ‑ 30.04.2525.000‑27.000
01.05.25 ‑ 28.05.2531.000‑33.000
29.05.25 ‑ 31.05.2536.000‑38.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
 • Lokale miljøskatter: miljøskatten Levy er optil 8 eur pr. person pr. nat (for 13 år og opefter)
 • "City tax" på 5 euro pr. person pr. nat. Betales til hotellet ved afrejse
Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Italien

Alt på denne rejse kan skræddersyes. Måske I vil forlænge jeres ophold, opgradere jeres værelse eller opleve noget helt særligt i Toscana? Tal med jeres rejserådgiver, som har mange gode forslag og står klar til at skræddersy den rejse til Italien, som opfylder netop jeres drømme.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.