• Solnedgang bag Torii-porten og bjerget Misen i Hiroshima-bugten
 • Tamme sika-hjorte på Hiroshima-bugtens bred
 • Itsukushima på tempeløen Miyajima i Hiroshima, Japan

Hiroshimabugten i kajak

Oplev tempeløen Miyajima fra havsiden

Solnedgang bag Torii-porten og bjerget Misen i Hiroshima-bugten
Læs mere

Padl gennem Hiroshimabugten med kajakinstruktør, som viser vej til tempeløen Miyajima, hvor I oplever Torii-porten og templet Itsukushima udenom turistflokkene.

Torii-porten tårner med sin skønhed over havoverfladen i Hiroshima-bugtenDe 16 meter høje, postkasserøde søjler og det hvælvede tag rejser sig fra den blå havoverflade i takt med, at I nærmer jer i kajakkerne. Det ligner, at Torii-porten flyder på vandet, siger mange. Nu kan I også skimte det ligeså pangfarvede Itsukushima-tempel, der lyser op mod baggrunden af smaragdgrønne bjerge inde på øen.

Itsukushima på tempeløen Miyajima i Hiroshima, JapanDen forbudte ø

I er padlet knapt 200 meter over Hiroshimabugtens rolige vand for at komme til tempeløen Miyajima, der er så hellig, at her indtil 1200-tallet var adgang forbudt for menigmand. Nu om dage tager turisterne en lille færge herud, men ved højvande kan I sejle helt tæt på den smukke Torii-port i kajak og opleve den årtusindgamle arkitektur udenom turistflokkene.   

Solnedgang bag Torii-porten og bjerget Misen i Hiroshima-bugtenGudinderne og UNESCO 

Porten og templet, der begge er bygget i træ, er gennem århundreder blevet ødelagt af naturkatastrofer og ildebrande, men er hver gang rejst på ny i samme stil. Hovedtemplet, der er bygget til ære for shintogudinderne, er ligesom Torii-porten senest genopbygget i 1875. Sammen med øens natur er det et ’samlet kunstværk af enestående fysisk skønhed,’ lyder det som begrundelse fra UNESCO, der har erklæret hele den lille tempelø for verdensarv. 

Tamme sika-hjorte på Hiroshima-bugtens bredHellige hjorte på havnen

I padler videre omkring Miyajimas smukke kyst og kan trække kajakkerne op på stranden, når I gerne vil se nærmere på øen. Inde midt på øen rejser sig bjerget Misen, der er klædt i fredet urskov. De små, venlige sika-hjorte, der lever i skoven, anses for at være gudernes budbringere og vandrer ugeneret rundt overalt på øen, også på havnen og i den gamle by omkring templet. 

Slap af på stranden eller spadsér en tur gennem byen, hvor I finder en del souvenirbutikker, restauranter og ryokans. Instruktøren padler herefter med jer tilbage til Hiroshima.

Undervejs til toppen af bjerget Misen (535 m) på tempeløen Miyajima i JapanPraktisk info

I møder instruktøren enten kl. 9 eller 13 alt efter, hvor tidligt I vil op. Mødepunktet er færgelejet ved Maezora metrostop. 

Inden sejladsen kan begynde, får I en kort briefing og et kajakkursus.

Bemærk: Den ikoniske røde torii port i vandet vil gennemgå renovation fra Juni 2019 og ca. 14 måneder frem. Forvent derfor stillads og afdækning.

 
Kim Carlsson

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.