Xl Japan Fujinomiya City View Fuji Mountain Halo Top
Oplevelse i Japan

Hverdagsliv og Wagashi ved foden af Mt. Fuji

Kimonoer, konfekt og lokalliv i Fujinomiya

På denne 2 dages udflugt til Fujinomiya møder I en ganske almindelig japansk provinsby, velbevarede traditioner, gamle dyder og hævdvundne håndværksbutikker. Glæd jer til et unikt indblik i japansk lokalkultur – i fortid og nutid – og fantastiske udsigter til ikoniske Mt. Fuji. Vi overnatter på Ryokan.

Lokalliv og verdensarv med udsigt til Mt. Fuji

Mt. Fuji er mere end noget andet indbegrebet af Japan. Og det perfekt kegleformede og evig snedækkede bjerg holder bare aldrig op med at fængsle blikket og bevæge sindet med sin styrke, sanselighed og ynde – ikke mindst, hvis man er heldig nok til at opleve bjerget til fulde. For Mt. Fuji er ofte helt eller delvist indhyllet i skyer og tåge. I Fujinomiya er chancerne dog gode. Rigtig gode endda. 

Den lille provinsby med godt 130.000 indbyggere ligger nemlig lige ved foden af Japans ikoniske bjerg. Men Fujinomiya er meget mere end fortryllende udsigter til Mt. Fuji. Det er rigtig japansk provinsby med en dejlig, overskuelig størrelse og et gæstfrit tempo, som gør det nemmere at komme tættere på de lokale og øve jeres japansk – for kun de færreste taler engelsk i byen.

På denne udflugt, tager I toget til Fujinomiya, hvor en engelsktalende guide først viser jer rundt i byens gamle handelsgader – I skal både prøve kimonoer og smage lokale specialiteter som yakisoba-suppe og wagashi-konfekt. Senere har I tid på egen hånd til at udforske byen og lokallivet – og så overnatter I selvfølgelig på en lokal, familieejet ryokan, hvor der er mulighed for værelser med udsigt til Mt. Fuji. 

XL Japan Kimono
Det kan I se frem til

Program

Dag 1 - Fujinomiya med guide og på egen hånd

I ankommer 10.30 om formiddagen på togstationen Shin-Fuji, hvor I bliver hentet og kørt til jeres ryokan i Fujinomiya, så I lige kan stille baggagen, inden I skal udforske byen med jeres lokale, engelsktalende guide.

I begynder med et besøg til den lokale Shotengai, byens gamle handelsgade, hvor generationer af købmænd og håndværkere har specialiseret sig i alt fra at lave sake og wagashi-konfekt til skræddersyede kimonoer – det vender I tilbage til, men først skal I smage en ægte yakisoba, en lokal frokostfavorit med nudler.

Efter frokost, er det tid til en ægte kimono fitting hos en traditionel skrædder, inden turen går videre shinto-helligdommen Fujisan Hongū Sengen Taisha, som er at finde på Unesco´s verdensarvsliste.

Bagefter skifter I shinto ud med søde sager, mere præcist den traditionelle, yndige wagashi-konfekt, en lokal specialitet, som nydes sammen men en bitter udgave af den grønne matcha te. 

Jeres guidede slentretur slutter cirka kl 16.00, hvorefter I har resten af dagen og aftenen på egen hånd til at udforske den hyggelige by og nyde en god aftensmad.  

Dag 2 - Morgenmad og afrejse

Efter morgenmad, bliver I hentet og kørt tilbage til togstationen Shin-Fuji, hvor I fortsætter til nye eventyr i Japan. 

I kan også vælge at forlænge jeres ophold i Fujinomiya – måske har I set nogle butikker I gerne vil tilbage til, og så er der også meget andet at opleve i og omkring byen, f.eks. Shiraito Falls, der regnes for et af Japans smukkeste vandfald, Mount Fuji World Heritage Center eller Fuji Five Lakes på den nordlige side af Mt. Fuji.

Håndplukkede rejser

Oplevelserne indgår i disse rejseforslag

Xl Japan Fujinomiya City View Fuji Mountain Halo Top
Tokyo, Japan, Asien

Nyhavns Japan ad bagveje og omveje

14 dage fra

46.000 kr.

Glæd jer til

Sumobrydere og Tsukiji-fiskemarkedet i Tokyo

Vandretur i Kiso-dalen og lokalliv ved foden af Mt. Fuji

Cykelture og sake i Kyoto

At bo med munke i tempelbyen Koyasan

Hoteller og Ryokans; nøje udvalgte for deres atmosfære og beliggenhed

Team Japan

Vi hjælper dig hele vejen

Som kunde hos Nyhavn Rejser får I personlig vedledning og gode råd om alt fra unikke oplevelser til valg af rute og hoteller fra en ekspert, der har prøvet det hele selv.

Vi finder det, du ikke finder

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.