• Oplev de kulturelle skikke bag sumobrydning i Tokyo, Japan
  • Lokal landsby undervejs på Nakasendo-ruten i Kisodalen
  • Se og oplev Okunoin-kirkegården i Koyasan
  • Udsigt til Mt. Fuji fra Fujinomiya, Japan
  • Smukke sake-fade i Fushimi-kvarteret i Kyoto i Japan

Nyhavns Japan ad bagveje og omveje

14 dage med autentiske oplevelser, japansk kultur og lokalliv bag facaden fra 39.500 kr.

Glæd jer til:

Sumobrydere og Tsukiji-fiskemarkedet i Tokyo

Vandretur i Kiso-dalen og lokalliv ved foden af Mt. Fuji

Cykelture og sake i Kyoto

At bo med munke i tempelbyen Koyasan

Hoteller og Ryokans; nøje udvalgte for deres atmosfære og beliggenhed

Læs mere

Fra pulserende Tokyo og fortryllende Kyoto til stille vandreture i den historiske Kiso-dal og morgenbøn på det hellige Koyasan-bjerg, er dette rejsen for jer, som ønsker at opleve - og sanse - Japans kultur fra en autentisk og aktiv vinkel.

Berigende oplevelser og tid til fordybelse

På denne rundrejse har vi lagt vægt på, at I kommer under huden på nogle af de vigtigste aspekter af Japans rige og alsidige kultur samtidig med at I har tid at fordybe jer i landet på egen hånd og ikke mindst nyde de unikke hoteller og lokale ryokans, vi har fundet til jer.

Glæd jer til anderledes og autentiske oplevelser af japansk kultur i Tokyo, Kyoto og Osaka, men også til at besøge mindre kendte steder, væk fra mængderne og alfarvej, hvor I kommer tæt på hverdagslivet og oplever landets yndige natur, ikke mindst Mt. Fuji - fra sjældne og uforstyrrede vinkler. Og sidst men ikke mindst, venter der jer et helt unikt ophold på et buddhistisk tempel i det hellige bjergområde Koyasan.    

Fra Tokyo til Osaka ad bagveje og omveje

Jeres eventyr begynder i Japans blændende hovedstad Tokyo, hvor I skal opleve sumobrydernes hverdag med et besøg på en ægte ”sumo-stald” og en morgentur til byens legendariske Tsukiji-fiskemarked.

Fra Tokyo går turen videre til den lille by Fujinomiya ved foden af Mt. Fuji, hvor I både skal på kulturel vandring og tid til at opleve den lokale kultur – og nyde de store udsigter til Mt. Fuji - på egen hånd.

Fra Fujinomiya sætter i kurs mod den skønne Kiso-dal, hvor I bl.a. skal vandre på den historiske Nakasendo-postrute, inden turen igen går videre til cykelture og sake-smagning i Japans gamle hovedstad Kyoto.

Efter Kyoto går rejsen til det hellige bjergområde Koyasan, hvor I bor på en såkaldt shukobu i et buddhistisk tempel. Her er det munke, som står for modtagelsen, maden og morgenbøn, som I er velkomne til at overvære.

Med fredfyldte Koyasan i sindet, drager I mod Osaka, hvor I fuldender jeres eventyr i Japans rebelske storby med den stolte madtradition.     

Håndplukkede hoteller, lokale ryokans og en nat på tempel

På denne rejse har vi udvalgt en skøn blanding af stilfulde og topmoderne hoteller med traditionelle ryokans, som indfører jer i det bedste af Japan i fortid og nutid. I Tokyo bor I på stilfulde og særdeles velbeliggende The Gate Hotel Tokyo by Hulic 4*, mens I overnatter på en lokal familieejet ryokan i Fujinomiya. 

I Kiso-dalen bor I også på ryokan, denne gang med varme onsen-bade på Nukumorino-Yado Komanoyu 3*+, inden det er tid til at checke ind på det unikke boutique-hotel Enso Ango 4* i Kyoto, efterfulgt af en overnatning på en autentisk shuboku i Koyasan og endelig det centrale Cross Hotel Osaka 3*+ i Osaka. 

Vi skræddersyer jeres rejse til Japan

Hos Nyhavn Rejser skræddersyer vi altid jeres rejse til Japan efter jeres ønsker. Opgrader f.eks. hotellerne til det ypperste, tag et par ekstra dage i bjergene eller søg mod sydligere himmelstrøg på Okinawa-øerne. Hør mere med jeres rejserådgiver – de er gode lyttere og husk, at vi først laver jeres endelige rejse, når I er helt tilfredse.

Det skal I opleve

Program

Dag 1-2
Afrejse fra Danmark og ankomst i Japan

Restauranten Anchor Tokyo på The Gate Hotel Tokyo by Hulic, TokyoI rejser fra Danmark og ankommer i Tokyo dagen efter. I bliver hentet i lufthavnen og kørt til det stilfulde designhotel The Gate Hotel Tokyo by Hulic 4*, hvor I skal bo de næste 3 nætter. Hotellet ligger suverænt placeret i hjertet af Tokyo, i det ikoniske butikskvarter, Ginza. 

Efter jeres ankomst, har vi arrangeret et velkomstmøde med en lokal, engelsktalende guide, som møder jer på hotellet for at give jer en personlig introduktion til jeres rejseprogram, aktivere jeres togpas, vise jer metrosystemet og lokalområdet samt svare på eventuelle spørgsmål I måtte have.

Dag 3
Møde med Japans sumobrydere

Oplev de kulturelle skikke bag sumobrydning i Tokyo, JapanI dag vågner I op i verdens største by og til jeres første hele dag i Japan. Det er en fantastisk følelse. Senere på dagen kan I udforske Tokyo på egen hånd, men først skal I opleve noget helt særligt, som man ikke lige får lov til fra gaden – I skal besøge en ægte ”sumo-stald”, hvor Japans folkekære sumobrydere bor, træner og spiser. Sumobrydernes morgentræning begynder allerede kl. 7.45 og I skal selvfølgelig være med fra start.

Pige i Harajuku Park i Tokyo - udklædt efter en Mangategneserie figurTokyo på egen hånd

I har mulighed for at tilkøbe frokost med sumobryderne og bagefter har I hele eftermiddagen til gå på opdagelse i nogle af Tokyos mange unikke kvarterer f.eks. Shibuya-disktriktet med bl.a. Omote-Sando-boulevarden, ’Tokyos Champs-Elysées’ og Harajuku-kvarteret, som er et ikonisk samlingssted og modemekka for japanske teenagere og tegneserieinspirerede ”cosplayers”.

Shinjuku bydelen i Tokyo, JapanI kan også slå vejen forbi design- og kunstkvarteret Roppongi, det ikoniske underholdningskvarter Shinjuku, historiske Asakusa med sine gamle gader, tehuse, barer og Tokyos ældste tempel -  og ikke mindst Ginza-området, tæt på jeres hotel, hvor I finder flere af Tokyos bedste butikker, stormagasiner og spisesteder.

Dag 4
Tokyo Fish Market

Oplev det imponerende fiskemarked Tsukiji i Tokyo, JapanSushi er utvivlsomt en af Japans allerstørste og mest elskede eksportsucceser – og dem er der ellers mange af – og i dag skal I på en vis måde til kilden af det hele, nemlig Tokyos legendariske Tsukiji-fiskemarked, som ikke alene var verdens største fiskemarkked i en menneskealder, men også selve symbol på Japans kulinariske identitet. Det er her I skal spise morgenmad i dag. 

Tsukiji-markedet i Tokyo, JapanSelv om Tsukijis kommercielle marked og store fiskeauktion i 2018 blev flyttet et par kilometer længere sydpå til det gamle industriområde Toyosu, står det historiske ”ydre marked” stadig tilbage med sine små, hyggelige gyder, fiskebutikker, køkkenredskabsbutikker og små folkekære sushirestauranter, der får deres fisk direkte fra Toyosu om natten – friskere fisk og sushi, finder I med andre ord ikke mange steder.

Resten af eftermiddagen har I igen til at udforske Tokyo på egen hånd. Mulighederne er så godt som endeløse i verdens største by, men tal med jeres rejserådgiver, hvis I søger noget bestemt eller kunne tænke jer, at opleve noget helt specifikt.

Dag 5
Tog til foden af Mt. Fuji

Udsigt til Mt. Fuji fra Fujinomiya, JapanEfter morgenmad, sætter I kurs med toget mod Fujinomiya ved foden af Japans ikoniske bjerg, Mt. Fuji. Den lille provinsby med godt 130.000 indbyggere er en skøn blanding af en ganske almindelig japansk provinsby, velbevarede traditioner, hævdvundne håndværksbutikker - og fantastiske udsigter til Mt. Fuji. 

Få af de lokale i Fujinomiya taler engelsk, men I mødes med smil og varme overaltByen har en god, overskuelig størrelse og et gæstfrit tempo, som gør det nemmere at komme tættere på de lokale og øve jeres japansk – for kun de færreste taler engelsk i byen, som I først skal udforske med en lokal guide, inden I har resten af dagen og aftenen på egen hånd. I overnatter på en autentisk, lokal ryokan.

Dag 6
Videre til Kiso-dalen

Indendørsbad for damer på Nukumorino-yado Komanoyu i Kiso Valley, JapanI dag går turen videre med tog til Japans historiske Kiso-dal, hvor I skal bo de næste 2 nætter på den skønne og stemningsfulde ryokan Nukumorino-yado Komanoyu 3+*, som ligger bortgemt på en stille bjergvej midt i skoven. 

Det her er den ægte vare – en traditionel japansk ryokan med varme onsen-bade og kaiseki-køkken i fredfyldte omgivelser. Jeres tøfler og japanske kåbe, yukata, ligger klar til jer på værelset, og I har resten af dagen til bare at nyde roen og forkæle jer selv i de varme kilder.

Dag 7
Vandretur på Nakasendo-postruten

Lokal landsby undervejs på Nakasendo-ruten i KisodalenEfter en traditionel japansk morgenmad med bl.a sushi, miso-suppe, ris og æg, er det igen tid til at finde skoene frem, for i dag skal I tilbagelægge 8 km af den historiske Nakasendo-postrute, der i århundreder var hovedvejen mellem Tokyo og Kyoto – inden jernbaner og veje ændrede Japan for altid. 

Nakasendo-ruten i KisodalenGlæd jer til en vidunderlig vandretur i dalene gennem skoveenge, bambuslunde og historiske bjerglandsbyer med brostensbelagte gader og smukke, traditionelle træhuse. Turen foregår på egen hånd og tager cirka 3 timer fra Magome til Tsumago.

Betagende udsigt fra et værelse på Nukumorino-yado Komanoyu i Kiso Valley, JapanFra Tsumago går turen atter med bus og tog til jeres ryokan i Kiso-dalen. Måske til en velfortjent tur i de varme kilder? Ellers vil sultne maver sætte pris på det overdådige Kaiseko-måltid, der venter jer til aften. Dette er Japan, når det er allerbedst.

Dag 8
Med tog til Kyoto

Prøv en teoplevelse udover det sædvanlige i Chashitsu i Fuya II på The General KyotoI dag sætter I kurs mod Japans gamle kejserby og kulturelle hjerte, Kyoto, hvor I skal bo de næste 3 nætter på det enestående boutique-hotel The General Kyoto 4* i hjertet af den historiske by. Hotellet repræsenterer det bedste af moderne japansk arkitektur og designfilosofi – og er på en gang en forlængelse og et nybrud fra den stemning og stil, I har oplevet på ryokans de seneste dage.   

Smuk kanal med husbåde i Fushimi-kvarteret i Kyoto i JapanI har resten af dagen på egen hånd til at nyde hotellet og Kyoto – byen med mere end 2000 templer og shinto-helligdomme, hvoraf hele 17 er at finde på UNESCO´s verdensarvsliste. For ikke at nævne fantastiske haver, parker, tehuse, restauranter, spisehuse og gamle håndværksbutikker.

Lokale i Gion-distriktetGå ikke af glip af templerne, Byodo-In og Daigo-Ji – eller det imponerende hvide Nijo-slot. Og meget mere.  I kan også glæde jer til at udforske det historiske geisha-kvarter Gion-distrikt med byens ældste tehuse (ochaya), hvor chancen for at se en ægte geisha og hendes lærling (maiko) bevæge sig nærmest vægtløst gennem gaderne er rigtig god.

Dag 9
Kyoto på cykel

Kyoto Bike TourI dag vågner I op i Kyoto – det gamle Japans højborg og spirituelle hjerte. Det en skøn følelse. Der er så meget at se. Så meget at opleve og udforske. Så hvilken bedre måde at starte på, end med en guidet cykeltur til byens historiske bydele og mere hemmelige bagveje. 

Det er den perfekte introduktion til byen – og efter turen, er I velkomne til at beholde cyklerne indtil kl. 18 og udforske byen på egen hånd.

Dag 10
På sporet af Japans bedste sake

Smukke sake-fade i Fushimi-kvarteret i Kyoto i JapanSake regnes ofte for en slags japansk risvin, men det er lidt misvisende, og egentlig har tilblivelsen mere til fælles med ølbrygning – og så findes der selvfølgelig et væld af kvaliteter og typer, men én ting, som altid er afgørende, er kvaliteten af vandet, som sake brygges med. 

Smag sake på guidet tur i Kyoto i JapanMen alt det og meget, bliver I klogere på i dag, når I om formiddagen besøger Kyotos legendariske Fushimi-kvarter, som er kendt for sit suveræne kildevand og i århundreder har været et centrum for sake-produktion i Japan. Glæd jer til at besøge flere traditionsrige bryggerier og spise frokost på en lokal restaurant. Resten af dagen, har I på egen hånd i Kyoto.

Dag 11
Tog til tempelbyen Koyasan

Oplev den store Okunoin kirkegård i KonyasanI dag begynder i dagen med en af Japans smukkeste togrejser, efterfulgt af en næsten 45 grader stejl kabelbane, der fører jer op til et af den hellige tempelby Koyasan, hvor I skal overnatte på tempel og opleve en autentisk, spirituel side af Japan. 

Oplev det smukke Danjo Garan tempel i KoyasanKoyasan er hovedsædet for Shingon-buddhismen, en vigtig buddhistisk sekt, der blev bragt til Japan af digtermunken Kobo Daishi i begyndelsen af 800-tallet. Shingon-buddhismen hører til diamantvejsbuddhismen, også kaldet tantrisk buddhisme, som er mest kendt fra Tibet. 

Se og oplev Okunoin-kirkegården i Koyasan

Glæd jer til at gå på opdagelse i Koyasans stille gader, udforske områdets fabelagtige templer og ikke mindst opleve den utrolige og stemningsfulde Okunoin-kirkegård, hvor 200.00 munke ligger begravet. Sidst men ikke mindst, bor I på et tempel-herberg, en ægte shukobu med buddhistisk munkekøkken – ren vegetarisk, selvfølgelig – og morgenbøn ved solopgang.

Dag 12-13
Osaka - Japans kulinariske hovedstad

Indgangen til Cross Hotel Osaka i JapanEfter morgenbøn og en buddhistisk morgenmad, går den smukke togtur ned ad bjerget til Osaka, hvor I skal bo de næste 2 nætter på Cross Hotel Osaka 3+* i centrum af byen. 

Traditionel japansk sashimi af fugu-fisk i OsakaOsaka er Japans tredjestørste by og omtales ofte som landets kulinariske hovedstad, så I kan roligt glæde jer til lokale specialiteter som blæksprutteboller, den “japanske pizza” Okonomiyaki og et væld af andre delikatesser, som I ikke mindst finder i byens mindre formelle spiseteder, cafeer og boder.

Osakas skylineI det hele taget er Osaka på mange måder mere uformel og frisindet end store dele af Japan. Det vil I hurtigt fornemme, når I forvilder jer ud i byens gader og baggyder, som gemmer på mange små kreative overraskelser med en levende, moderne musikscene, alternative subkulturer, eksperimenterende kunst og en mere åben og kosmopolitisk atmosfære og kultur, der stadig er unik japansk. 

Det er med andre en skøn by, hvor I virkelig kan shoppe, spise og tage afsked med Japan på den bedste tænkelige måde – med god tid til at gå på opdagelse.

Dag 14
Hjemrejse fra Japan

Kimono og de traditionelle zori sko, en slags klip-klapper med en rem mellem storetåen og de andre tæer.Jeres eventyr i Japan er ved vejs ende og i dag flyver fra Osaka til København, hvor I lander samme dag.

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

PRISER OG DATOER

Pris per person ved 2 voksne

VOKSENPRIS

Japan ad bagveje og omveje
RejseperiodeDobbelt
30.05.20 - 11.07.2139.000-45.000
12.07.21 - 11.10.2143.000-47.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

 

Kim Carlsson

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.
Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier. RING vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

Ikke inkluderet

  • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda Rejseforsikring