XL Japan Tokyo Craft Beer Tour Samples In Bar
Oplevelse i Japan

Øl, nudler og anden vigtig kultur i Tokyo

Fra varm ramen til iskolde øl med lokal ølekspert

Vi kunne starte beskrivelsen af denne oplevelse med blot at fortælle, at I først får lidt mad på en lokal restaurant, så I ikke går til ølsmagning på tom mave. Men I er i Japan. Kulturen er utrolig stærk. Så der er meget mere i det end øl og mad!

Xl Japan Tokyo Ramen Making Japanese Noodles
XL Japan Tokyo Craft Beer Tour Samples In Bar 6 Glasses
XL Japan Ramen Soup

Ramen på "Salaryman Stable"

I Japan vil I møde begrebet ”salaryman”. Funktionæren – typisk mandlig – hvor arbejde og virksomhed fylder en meget stor del af livet. Lange transporttider til arbejde og uendelig loyalitet og dedikation til jobbet betyder, at familien i nogle tilfælde er noget, man kun for alvor ser om søndagen.

Middage kan i stedet indtages på lokale restauranter. Og er en aftale ikke i hus, kan løsningen ofte være at mødes over en rygende varm skål ramen-nudler og ikke mindst et glas øl. Eller flere. Den ofte lidt sky og introverte japaner kan få et skub mod det mere udadvendte på den måde. 

Alt dette foregår på en izakaya eller på engelsk ”salaryman stable”, ”stalden for funktionærerne”. Det er her, jeres ølsmagning i Tokyo starter. Med nudler og øl. 

Japans nudelkultur

Hvis I nu tænker ”nudler er vel nudler”, så vil I også her lære nyt allerede ved det første besøg. Ramen er en særlig gastronomisk disciplin i det japanske køkken, hvor man konstant forfiner smagsoplevelsen. Der er derfor utallige ramen-variationer. 

Til en skål ramen hører så efter japanernes mening ikke bare et glas øl, men et glas iskoldt øl. Jeres guide vil fortælle jer meget mere, men nu er der serveret. Velbekomme. 

Small Japan Tokyo Craft Beer Tour Restaurant People

Japans ølkultur

Efter jeres skål ramen er det tid at udforske Japans ølkultur for alvor med flere smagsprøver på vejen og masser af indsigt i kultur og traditioner. Det anses f.eks. for at være meget høfligt at skænke for sin sidemand og/eller selskabets hovedperson!

Tokyos bedste ølbarer

Japan har en lang og stærk ølkultur og er i dag verdens 7. største producent af øl. Der er flere store spillere på markedet, men her som i resten af verden er også en stærk undergrund af mikrobryggerier. I skal stifte bekendtskab dem på 3 af Tokyos de bedste ølbarer sammen med en ølekspert.  

I kommer forbi noget af byens bedste streetfood på vejen, så det våde kan suppleres af det tørre.

Praktiske informationer

Området for jeres ølsmagning i Tokyo kan skifte fra gang til gang, så vi kan ikke give oplysnnger her om specifikke barer. Vær forberedt på, at det er tilladt at ryge på mange japanske restauranter. Regn ikke med, at der kan tages hensyn til evt. allergier i menuerne, da de umiddelbart ligger fast.

XL Japan Man eating Ramen Soup
Team Japan

Vi hjælper dig hele vejen

Som kunde hos Nyhavn Rejser får I personlig vedledning og gode råd om alt fra unikke oplevelser til valg af rute og hoteller fra en ekspert, der har prøvet det hele selv.

Vi finder det, du ikke finder

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.