Xl Kenya Cottars Camp Game Drive Giraffe
Masai Mara, Kenya

Cottar’s 1920s Safari Camp

Historisk og eksklusiv camp væk fra mængderne i Masai Mara

Cottar-familien har lavet safarier i Kenya siden 1919 og på Cottar’s 1920s Safari Camp, rejser I tilbage til de originale dyder og essensen af ægte safari, som det blev gjort i en nu svunden tid, hvor eventyr, romantik og elegance gik op i en højere enhed.

Ikonisk camp med dybe rødder

Cottar’s 1920s Safari Camp 5* er safari som den danske forfatter Karen Blixen ville har gjort det, da hun boede i Kenya i 1920’erne. Den eksklusive camp er safari i sin reneste og fineste form, drevet af den berømte kenyanske naturguide Calvin Cottar, hvis bedsteforældre begyndte hele safari-eventyret tilbage i 1919.  

Campen ligger på et stort, privat område i Kenyas Masai Mara-reservat lige på grænsen til nationalparken Serengeti i nabolandet Tanzania. Her finder I ingen andre lodges i nærheden og få eller ingen biler og luftballoner. Til gengæld er der mange dyr, rigtig mange dyr. Ikke mindst næsehorn, elefanter og løver, som I kan opleve på klassiske game drives og bush walks i godt selskab med særdeles dygtige guides og rangers. 

Ægte safari med privindende guides

Faktisk hører campens guides til de bedste i landet - mange af dem har arbejdet hos Cottar’s i årtier, og hele tre af dem har Kenyas højeste og ret sjældne guld-udmærkelse for naturvejledning. Ejeren Calvin Cottar regnes for en af Kenyas og Afrikas bedste guides og er blevet kåret til Afrikas bedste naturguide hele tre gange af safari-verdenens mest anerkendte prisuddeling, The Safari Awards. 

Fra juli til september, kan I bl.a. glæde jer til at opleve den store migration og fordi at Cottar’s 1920s Safari Camp ligger på privat grund, kan I lave picnics og drikke ”sundowners” i bushen, lige som at I kan tage på natsafari og spore efter dyr til fods på ægte bush walks. 

Xl Kenya Cottars Camp Private Villa
Xl Kenya Cottars Camp Private Villa View
Xl Kenya Cottars Camp Pool Pavillion Bar

Fordums klasse og romantik

Cottar’s 1920s Safari Camp har ni telte – alle med eget badeværelse – og to, store fællestelte samt en dejlig pool og spa. Indretningen er gennemført elegant og luksuriøs i bedste kolonitidsstil med skønne antikviteter, tæpper og et væld af kuriositeter fra årtiers safariliv på Kenyas savanne.   

Vidunderlige telte til familier og par

De ni telte i Cottar’s 1920s Safari Camp er alle luksuriøst og smagfuldt indrettet med originale antikviteter, originale safarimøbler, veranda og skønne badeværelser med vintage badekar såvel som brusere. Campen har 5 telte for par og 4 familietelte, der alle har to soveværelser og en fælles dagligstue.   

Cottars 1920s Safari Camp har også en Private Bush Villa med egen pool, personale, guides og plads til 12 gæster. Hør med jeres rejserådgiver om de forskellige muligheder.

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Kenya

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Kenya. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.