Xl Kenya Lodge Elephant Pepper Camp Bush Walk Late Afternoon People Elephants Animal
Masai Mara, Kenya

Elephant Pepper Camp

Mindre safaricamp med all inclusive og telte i globetrotterstil

Elephant Pepper Camp 4+* har ikke bare en perfekt placering, men også en intim og super hyggelig atmosfære. En camp for jer, der søger både romantik og de største natureventyr. 

Xl Kenya Lodge Elephant Pepper Camp Sundowners
Xl Kenya Lodge Elephant Pepper Camp Bush Walk People Elephants
Xl Kenya Lodge Elephant Pepper Camp Game Drive Zebra

Privat safari i Kenya

Masai Mara i Kenya regnes som et af verdens førende områder til safari. Her er et utrolig rigt dyreliv året rundt med den store migrations gigantiske dyreflokke som højdepunktet. Masai Mara, der bliver til Serengeti på den anden side af grænsen til Tanzania, består i virkeligheden af flere områder. Masai Mara National Reserve, som er et offentligt og også velbesøgt safariområde, og så private safarier med stor fokus på dyreoplevelsen og færre besøgende. Elephant Pepper Camp ligger i det private Masai North Conservancy.

Dyrene mærker dog intet til de linjer, vi mennesker tegner på et landkort. Her er ingen hegn, og de søger naturligt til de steder, hvor betingelserne er bedst. 

Her har den nordlige del af Masai Mara den åbenlyse fordel, at det ligger højere, er køligere, har flere bakker og større regnmængder. Det betyder større frodighed, og det søger de planteædende dyr mod. Og med dem følger kødæderne ...

Mød Masai-folket

Mange af de ansatte i Elephant Pepper Camp er masaier, der gerne fremviser deres landsby og hjem ikke langt fra lejren. Masaierne er semi-nomader, og deres liv og kultur er bygget op omkring kvæghold.

I Masai North Conservancy er der frodighed til, at deres kvæg altid kan græsse, og Elphant Pepper camp er involveret i projekter der støtter en balance mellem kvægdrift og det vilde dyreliv til fordel for alle parter. Der er blandt andet skabt indhegninger til kvæget om natten, så de er i sikkerhed for de støre kattedyr.

Masaierne lever i hytter, som kvinderne bygger af kokasser og græs. Det koster et gebyr at komme indenfor, og I kan her købe stammens smukke kunsthåndværk.

Xl Kenya Lodge Elephant Pepper Camp Luxury Safari Tents Eveninglight
Xl Kenya Elephant Pepper Camp Campfires 2
Xl Kenya Lodge Elephant Pepper Camp Bush Walk Late Afternoon People Elephants Animal
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Safari telte

Elephant Pepper Camp er en mindre camp, hvilket giver en særlig stemning og safari uden forstyrrelse. Elephant Pepper Pamp har 10 store safaritelte, der alle blev skiftet i 2014. Af de 10 er 2 familietelte.

Teltene er indrettet i globetrotterstil og har separat badeværelse. Teltene ligger under de store træer og langt nok fra hinanden til at sikre privatlivet. I har en stor, møbleret veranda og en hængekøje, hvorfra I kan skue mod savannens dyreliv.

8 af teltene kan have en ekstra seng for børn op til 15 år. Større familier kan benytte lejrens 2 familietelte, der også benyttes som brudesuiter. De har separat opholdstue og soveværelse. Opholdsstuen kan omdannes til ekstra soveværelse for børn op til 15 år.

Dyr om dagen. Stjernestunder om aftenen

I Elephant Pepper Camp starter dagen med, at I får en kop te og friskbagte kiks, før I tager på safari i åbne jeeps eller på safari til fods. I er normalt tilbage til frokost, men I kan også få mad med til en picnic, hvis I vil være længere tid ude på safari

Senere på dagen venter igen safari, og efter en drink i solnedgangen er det dejligt at putte sig under det lune tæppe på vej tilbage til campen, hvor køkkenet er klar med det bedste fra det norditalienske køkken. Ejernes familie stammer herfra, og de har været tilbage til de gamle generationer og fået originale opskrifter med sig hjem til Kenya.

Aftenen starter med drinks og snacks omkring lejrbålet. Maden nydes ved et fælles bord, så gæsterne kan dele dagens oplevelser, men der er også mulighed for at arrangere en romantisk middag bare for jer under millioner af stjerner på nattehimlen. Om aftenen og natten hører I lydene fra savannens løver, leoparden og hyæner.

I har all inclusive på Elephant Pepper Camp.

Håndplukket til jer

Hotellet indgår i disse rejseforslag

Xl Kenya Maasai Mara Man Smiling
Kenya, Afrika

Kenya for livsnydere

12 dage fra

48.000 kr.

Glæd jer til

Suveræn safari fra lille privat camp i Masai Mara

Den store migration væk fra mængderne (sommer og efterår)

Minimal transporttid med små fly over savannen

Intim strandferie og snorkling ved Det Indiske Ocean

All inclusive på savannen og på stranden

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Kenya

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Kenya. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.