Xl Kenya Masai Mara Kilima Camp Bush Walk View
Masai Mara, Kenya

Kilima Camp

Stemningsfuld camp med spektakulære udsigter i Masai Mara

Kilima Camps 15 telte ligger på kanten af et bakkedrag med betagende udsigter over et af de bedste områder i Masai Mara. Og så er campen uden indhegning, så zebraerne slentrer ubekymret forbi lige uden for jeres telt.

Ægte safari i den bedste del af Masai Mara

Kilima Camp kalder det selv for ”gudernes vindue”, og det forstår vi godt. For det er en betagende udsigt ud over Masai Maras endeløse sletter, som venter jer, når I ankommer til campen i Kenyas ikoniske og verdenskendte naturreservat Masai Mara. 

Det næste I oplever, er en skøn og hjertevarm stemning og en autentisk lejrstemning, som ubesværet balancerer det rustikke og naturlige med høj komfort og elegance. Det er med andre ord de ægte safaridyder, der råder, når det er allerbedst. På samme måde har campen ingen indhegning, så her bor man helt bogstaveligt i ét med den fantastiske natur.  

Kilima Camp ligger på den stille, vestlige grænse af Masai Mara – og på privat jord, som betyder, at I oplever dyrelivet uforstyrret og virkelig har mulighed for at komme ind i naturens rytme og mærke livet på Masai Mara.  

Xl Kenya Masai Mara Kilima Camp Game Drive Animals Giraffe
Xl Kenya Masai Mara Kilima Camp Massage View
Xl Kenya Masai Mara Kilima Camp Common Area Evening Dinnertime
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

15 telte med veranda og udsigt

Kilima Camp består af 15 lyse og luftige telte fordelt på to kategorier: Deluxe Tents og Classic Tents. Alle telte er enkelt og elegant indrettet med rustikke detaljer, lokalt kunsthåndværk og jordfarver samt smukke trægulve, store verandaer og betagende udsigter over Masai Mara. Der er varme brusere i alle telte og plads til to voksne og to børn under 16 år. Deluxe Tents er større og rummer tre voksne og to børn under 16 år. 

Hør mere med jeres rejserådgiver, hvilke type telt, som passer jer bedst.

Rustik elegance og store udsigter

Kilima Camps hjerte er et stort stråtækt lerhus med åbne sider, der byder på spektakulære udsigter til dalen under jer. Det er også her I kan nyde campens buffeter og varme jer ved et skønt ildsted.  

En vidunderlig detalje er campens lille spa, hvor I også finder en privat hytte med to antikke badekar og åben udsigt ud over dalen. Her kan I glæde jer til et varmt bad og et glas champagne i stearinlysenes skær, mens skumringen bliver til nat over savannen. Det er ganske enkelt fortryllende. 

Mange typer udflugter og hestesafari på alle niveauer

Campen tilbyder alt fra klassiske game drives og ballonsafari til forskellige walking safaris, private middage i bushen og overnatninger med telt i bushen – altså væk fra campen! 

Sidst men ikke mindst, har Kilima Camp specialiseret sig i hestesafari. Campen har dens egne heste, der er vant til at ride med gæster og blandt dyrene i bushen. I kan vælge mellem 2 timers, 4 timers og heldagsture med kyndige guides – og på alle niveauer fra nybegyndere til øvet.

Håndplukket til jer

Hotellet indgår i disse rejseforslag

XL Mauritius Beach
Kenya, Afrika

Glæd jer til

Seks game drives med Big 5 i Masai Mara

At bo med fabelagtig udsigt på Kilima Camp 4*

Rendyrket afslapning ved af de bedste strande i Mauritius

Charmerende bungalow på skønne La Pirogue 4*

Helpension på safari. Halvpension på stranden

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Kenya

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Kenya. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.