Xl Kenya Masai Mara Kilima Camp Terrace View

På kanten af Masai Mara
og hvide strande i Mauritius

På kanten af Masai Mara og hvide strande i Mauritius

13 dage fra 45.500 kr.

Kontakt Frank

Tlf. 33 320 320

Bush safari i Kenya og bungalow på Mauritius

Oplev noget af Kenyas bedste safari i mindre besøgte del af det verdenskendte naturreservat Masai Mara og fortsæt til en charmerende bungalow omfavnet af frodig skønhed ved en af de smukkeste strande på Mauritius. I har helpension på savannen og halvpension på stranden. 

Glæd jer til

 • Seks game drives med Big 5 i Masai Mara
 • At bo med fabelagtig udsigt på Kilima Camp 4*
 • Rendyrket afslapning ved af de bedste strande i Mauritius
 • Charmerende bungalow på skønne La Pirogue 4*
 • Helpension på safari. Halvpension på stranden

Højdepunkter på rejsen

Sted Nætter Højdepunkter
Masai Mara, Kenya 3 nætter på Masai Mara, Kenya 3 Højdepunkter Hestesafari og klassiske game drives med kyndige guides. Hestesafari og klassiske game drives med kyndige guides.
Mauritius 7 nætter på Mauritius 7 Højdepunkter Fredfyldt bungalow, gastronomi og charmerende strandstemning. Fredfyldt bungalow, gastronomi og charmerende strandstemning.
XL Mauritius Le Morne Brabant Mountain World Heritage Site UNESCO Aerial Sea Coastline
Det kan i se frem til

Oplevelserne står i kø

Store udsigter og unikke oplevelser på kanten af Masai Mara

I flyver fra Danmark til Nairobi i Kenya, hvorfra I fortsætter i et lille fly til Masai Mara, hvor I skal bo 3 nætter på Kilima Camp 4*. Det er en skøn, lille camp med kun 15 telte, masser af personlighed og et anderledes og unikt udvalg af safarioplevelser - udover de klassiske game drives med campens kyndige guides.   

Kilima Camp har f.eks. egne heste til hestesafarier, men campens helt store attraktion er dens placering på et højdedrag ved kanten af Masai Mara: Glæd jer til vågne op med den betagende udsigter ud over savannen.

Fredfyldt bungalow og skøn strand på Mauritius

På den vestlige og mest vejrsikre side Mauritius, finder I det skønne resort La Pirogue 4* på en af øens absolut skønneste strande. Glæd jer til 7 nætter i jeres egen Premium Garden Bungalow med masser af fredfyldt privatliv, charmerende strandstemning og et væld af aktiviteter og gastronomiske tilbud.

Xl Mauritius Snorkeling Woman Fish
Xl Tanzania Giraffe Eating Animal
Xl Kenya Family On Safari Elephants
Det skal I opleve

Dagsprogram

Alt på denne rejse kan skræddersyes. Vil I gerne forlænge jeres ophold, opgradere jeres værelse eller opleve noget helt særligt, som ikke er med i programmet? Tal med jeres rejserådgiver, som står klar til at skræddersy den rejse, der opfylder netop jeres drømme.

Sidst på eftermiddagen rejser I til Kenya, hvor I ankommer i hovedstaden Nairobi på dag 2.

Xl Kenya Masai Mara Kilima Camp Bush Walk View

I lander i Nairobi, hvor jeres private chauffør venter i lufthavnen for at kører jer til jeres lille fly, som flyver jer over savannen til en lille airstrip i Masai Mara, hvorfra I kører det sidste stykke til Kilima Camp 4*. 

Masai Mara - naturens store skueplads

Masai Mara er en af Afrikas mest dyrerige områder og her bor et væld af forskellige dyrarter fra bøfler, elefanter og zebraer til gnuer, giraffer, impala antiloper, Thomsons gazeller, strudse, hyæner og meget mere. Og så er der selvfølgelig savannens store katte – geparder, leoparder og ikke mindst løver, som der flere end 800 af i Masai Mara.

Faktisk er Masai Mara særlig kendt for netop sine mange og store løveflokke, nogle på op til 30-40 store familier, nærmest dynastier, med lange, stolte og veldokumenterede slægtshistorier. 

Besøger I Masai Mara mellem juli og september, kan I også opleve den store migration – en af naturens helt store dramaer, når millioner af gnuer vandrer over Masai Mara og bl.a. krydser den krokodillebefængte Mara-flod – et risikofyldt stormløb, som er kendt fra alverdens naturprogrammer.

Xl Kenya Masai Mara Kilima Camp Terrace View
Xl Kenya Rekero Camp Savannah Game Drive Lion
Xl Kenya Masai Mara Kilima Camp Game Drive Animals Giraffe

Seks game drives med mulighed for hestesafari og mere 

På Kilima Camp, venter der jer hele 6 game drives – allerede samme dag I ankommer, skal I på jeres første eftermiddagstur i naturreservatet. På dag 3 og 4, skal I både på game drive om morgenen og sidst på dagen – og på dag 5, tager I ud i bushen en sidste gang for at spejde efter dyr. Måske nogle af dem, I endnu ikke har set de seneste dage, men hvilke mon det er? 

Med hele 6 game drives i et af Afrikas mest dyrerige naturområder, er chancerne for at I oplever mange forskellige dyr ganske enkelt rigtig stor. I har også mulighed for at lave andre typer safari, ikke mindst hestesafari, som Kilima Camp meget unikt har specialiseret sig i – med egen stald og det hele. Hør mere med jeres rejserådgiver.  

Og så er der livet i campen. En drink ved solnedgang under verdens største himmel efter dagens store naturoplevelser. En velfortjent middag og et varmt bad i stearinlysenes skær med fortryllende udsigt ud over skumringen på savannen. Og en blid brise, der laver drømmende bølger i myggenettet, mens bushen lyde og nattesang omfavner jer.

Xl Kenya Masai Mara Kilima Camp Common Area Evening Dinnertime

Efter morgenmad og jeres sidste game drive på dag 5, flyver I tilbage til Nairobi, hvorfra I flyver cirka 4 timer til Mauritius. Her venter hvide strande, turkis vand og tropiske dage på skønne La Pirogue 4*, hvor I de næste 7 nætter skal bo i en fredfyldt og charmerende Premium Garden Bungalow, som er dejlig tilbagetrukket og privat – men alligevel et stenkast fra bølgerne og et væld af gastronomiske tilbud.   

Nu er tiden helt jeres egen. Fra solopgang til solnedgang. En drømmende dag ad gangen.

XL Mauritius La Pirogue Hotel Magenta Restaurant

XL Mauritius La Pirogue Hotel Beach Pavillion

Jeres eventyr ved at være slut og i dag bliver I kørt fra jeres resort til lufthavnen i Mauritius, hvorfra I flyver hjem til Danmark, hvor I lander på dag 13.

Håndplukket til jer

Her skal I bo på jeres reje

Håndplukket med hjertet. Det er den følelse, I mærker, når I rejser med Nyhavn Rejser. Vores rejseeksperter har nøje udvalgt alle jeres hoteller ud fra beliggenhed, stil, stemning og den særlige faktor, der er med til at fuldende eventyret.

Din skræddersyede rejse

Vejledende priser

Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier.

Inkluderet

 • Fly København-Nairobi / Mauritius-København.
 • Lufthavnsskatter
 • Privat transport fra udenrigs- til indenrigslufthavn
 • Fly Nairobi-Masai Mara t/r (mindre fly)
 • Transport fra Masai Mara til campen t/r
 • 3 nætter på Kilima Camp 4*, Masai Mara. Classic Tent, inkl.  all inclusive
 • Morgen- og eftermiddagssafari på Kilima Camp
 • Fly Nairobi-Mauritius
 • Transport fra Mauritius lufthavn til hotel t/r
 • 7 nætter på La Pirogue 4*, Mauritius. Premium Garden Bungalow, inkl. halvpension
Pris per person ved 2 voksne
På kanten af Masai Mara og hvide strande i Mauritius
RejseperiodeDobbelt
01.06.24 ‑ 28.09.2445.000‑51.000
29.09.24 ‑ 14.12.2449.000‑55.000
15.12.24 ‑ 04.01.2564.000‑73.000
05.01.25 ‑ 25.04.2549.000‑56.000
26.04.25 ‑ 30.04.2547.000‑49.000
01.06.25 ‑ 06.09.2547.000‑54.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
 • Måltider, drikkevarer og andre ydelser, der ikke er nævnt under inkluderet
 • Parkfees, som betales lokalt (85 USD pr. person pr. dag)
 • Visum

Bemærk

 • På de mindre fly må der maks. medbringes 15 kg bagage (pakket i bløde tasker) inkl. håndbagage
Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Kenya og Mauritius

Vores rejserådgivere har rejst rigtig meget i Kenya og Mauritius. De elsker landene og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.