• Tag på Game Drive og oplev naturen omkring Kilima Camp, Masai Mara
 • Prøv en bush walk omkring Kilima Camp, Masai Mara
 • Afslapning mellem palmerne på La Pirogue, Mauritius
 • Pool og Restaurant Magenta Seafood på La Pirogue, Mauritius

På kanten af Masai Mara og hvide strande i Mauritius

Bush safari i Kenya og bungalow ved vidunderlig strand på Mauritius, 13 dage fra 38.500 kr.

Glæd jer til:

Seks game drives med Big 5 i Masai Mara

At bo med fabelagtig udsigt på Kilima Camp 4*

Rendyrket afslapning ved af de bedste strande i Mauritius

Charmerende bungalow på skønne La Pirogue 4*

Helpension på safari. Halvpension på stranden.

Læs mere

Tag på en enestående safari i Kenya med en udsigt ud over Masai Mara, som I sent glemmer på skønne Kilima Camp 4*, inden I drager videre til hvide strande og jeres egen bungalow på vidunderlige La Pirogue 4* på Mauritius.

Fra Masai Maras vidder til Mauritius’ hvide strande

Oplev noget af Kenyas bedste safari i mindre besøgte del af det verdenskendte naturreservat Masai Mara og fortsæt til en charmerende bungalow omfavnet af frodig skønhed ved en af de smukkeste strande på Mauritius. I har helpension på savannen og halvpension på stranden. 

Store udsigter og unikke oplevelser på kanten af Masai Mara 

I flyver fra Danmark til Nairobi i Kenya, hvorfra I fortsætter i et lille fly til Masai Mara, hvor I skal bo 3 nætter på Kilima Camp 4*. Det er en skøn, lille camp med kun 15 telte, masser af personlighed og et anderledes og unikt udvalg af safarioplevelser - udover de klassiske game drives med campens kyndige guides.   

Kilima Camp har f.eks. egne heste til hestesafarier, men campens helt store attraktion er dens placering på et højdedrag ved kanten af Masai Mara: Glæd jer til vågne op med den betagende udsigter ud over savannen.   

Fredfyldt bungalow og skøn strand på Mauritius 

På den vestlige og mest vejrsikre side Mauritius, finder I det skønne resort La Pirogue 4* på en af øens absolut skønneste strande. Glæd jer til 7 nætter i jeres egen Premium Garden Bungalow med masser af fredfyldt privatliv, charmerende strandstemning og et væld af aktiviteter og gastronomiske tilbud.

Program

Dag 1
Afrejse fra Danmark

De farvestrålende Masai folkSidst på eftermiddagen rejser I til Kenya, hvor I ankommer i hovedstaden Nairobi på dag 2.

Dag 2-5
Safari med Kilima Camp i Masai Mara

Oplev udsigterne fra Kilima Camp, Masai MaraI lander i Nairobi, hvor jeres private chauffør venter i lufthavnen for at kører jer til jeres lille fly, som flyver jer over savannen til en lille airstrip i Masai Mara, hvorfra I kører det sidste stykke til Kilima Camp 4*

Masai Mara – naturens store skueplads

Masai Mara er en af Afrikas mest dyrerige områder og her bor et væld af forskellige dyrarter fra bøfler, elefanter og zebraer til gnuer, giraffer, impala antiloper, Thomsons gazeller, strudse, hyæner og meget mere. Og så er der selvfølgelig savannens store katte – geoparder, leoparder og ikke mindst løver, som der flere end 800 af i Masai Mara.   

Løven, en af The Big Five. KenyaFaktisk er Masai Mara særlig kendt for netop sine mange og store løveflokke, nogle på op til 30-40 store familier, nærmest dynastier, med lange, stolte og veldokumenterede slægtshistorier. 

Besøger I Masai Mara mellem juli og september, kan I også opleve den store migration – en af naturens helt store dramaer, når millioner af gnuer vandrer over Masai Mara og bl.a. krydser den krokodillebefængte Mara-flod – et risikofyldt stormløb, som er kendt fra alverdens naturprogrammer.

Tag på Game Drive og oplev naturen omkring Kilima Camp, Masai MaraSeks game drives med mulighed for hestesafari og mere 

På Kilima Camp, venter der jer hele 6 game drives – allerede samme dag I ankommer, skal I på jeres første eftermiddagstur i naturreservatet. På dag 3 og 4, skal I både på game drive om morgenen og sidst på dagen – og på dag 5, tager I ud i bushen en sidste gang for at spejde efter dyr. Måske nogle af dem, I endnu ikke har set de seneste dage, men hvilke mon det er? 

Restauranten på Kilima Camp, Masai MaraMed hele 6 game drives i et af Afrikas mest dyrerige naturområder, er chancerne for at I oplever mange forskellige dyr ganske enkelt rigtig stor. I har også mulighed for at lave andre typer safari, ikke mindst hestesafari, som Kilima Camp meget unikt har specialiseret sig i – med egen stald og det hele. Hør mere med jeres rejserådgiver.  

Og så er der livet i campen. En drink ved solnedgang under verdens største himmel efter dagens store naturoplevelser. En velfortjent middag og et varmt bad i stearinlysenes skær med fortryllende udsigt ud over skumringen på savannen. Og en blid brise, der laver drømmende bølger i myggenettet, mens bushen lyde og nattesang omfavner jer.

Dag 5-11
Strandferie på Mauritius

Den skønne udsigt fra La Pirogue, MauritiusEfter morgenmad og jeres sidste game drive på dag 5, flyver I tilbage til Nairobi, hvorfra I flyver cirka 4 timer til Mauritius. Her venter hvide strande, turkis vand og tropiske dage på skønne La Pirogue 4*, hvor I de næste 7 nætter skal bo i en fredfyldt og charmerende Premium Garden Bungalow, som er dejlig tilbagetrukket og privat – men alligevel et stenkast fra bølgerne og et væld af gastronomiske tilbud.   

Nu er tiden helt jeres egen. Fra solopgang til solnedgang. En drømmende dag ad gangen.

Dag 12
Hjemrejse til Danmark

Beach pavillion på La Pirogue, MauritiusJeres eventyr ved at være slut og i dag bliver I kørt fra jeres resort til lufthavnen i Mauritius, hvorfra I flyver hjem til Danmark, hvor I lander på dag 13.

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

PRISER OG DATOER

Pris per person ved 2 voksne

VOKSENPRIS

På kanten af Masai Mara og hvide strande i Mauritius
RejseperiodeDobbelt
28.01.21 - 30.04.2138.000-43.000
01.06.21 - 25.10.2138.000-43.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Maria Andkær Øien

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.
Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier. RING vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Fly København-Nairobi / Mauritius-København.
 • Lufthavnsskatter
 • Privat transport fra udenrigs- til indenrigslufthavn
 • Fly Nairobi-Masai Mara t/r (mindre fly)
 • Transport fra Masai Mara til campen t/r
 • 3 nætter på Kilima Camp 4*, Masai Mara. Classic Tent, inkl.  all inclusive
 • Morgen- og eftermiddagssafari på Kilima Camp
 • Fly Nairobi-Mauritius
 • Transport fra Mauritius lufthavn til hotel t/r
 • 7 nætter på La Pirogue 4*, Mauritius. Premium Garden Bungalow, inkl. halvpension

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
 • Måltider, drikkevarer og andre ydelser, der ikke er nævnt under inkluderet
 • Parkfees, som betales lokalt (85 USD pr. person pr. dag)
 • Visum

Bemærk

 • På de mindre fly må der maks. medbringes 15 kg bagage (pakket i bløde tasker) inkl. håndbagage