Xl Kenya Mara Eden Safari Camp Aeral View
Masai Mara, Kenya

Mara Eden Safari Camp

Intim og charmerende camp i hjertet af Masai Mara-naturreservatet

Med sin farverige boutique-indretning, masser af hjertevarme og en vidunderlig placering under bushens dække på kanten af Mara-floden, er Mara Eden Safari Camp et skønt lille sted, hvor I virkelig mærker bushens fortryllende favn.

Oplev den store migration og Mara-flodkrydsningen

Og fra juli til september, kan I opleve et af naturens største dramaer, når den store migration i dalen omkring Mara Eden Safari Camp og langs den krokodillebefængte Mara-flod, som millioner af gnuer og tusinder af zebraer krydser med livet som indsats på denne tid af året. 

Privat jeep i Masai Mara

Masai Mara er af gode grunde Kenyas – og et af Afrikas – mest kendte safariområder, og I kan glæde jer til at spejde efter og opleve et væld af forskellige dyrearter fra giraffer, bøfler, strudse, flodheste, krokodiller, zebraer, gnuer, forskellige antiloper og flere hundrede fuglearter. For ikke at nævne løver, leoparder, geparder, hyæner, sjakaler og mere sjældne dyr som caracaler og desmerdyr. Det er overvældende.

På Mara Eden Safari Camp kører I ud i bushen i private jeeps med kyndige guides, så I har størst mulig chance for at opleve mange forskellige dyr – og ikke mindst selv kan være med til at bestemme tempoet og hvad I helst vil spejde efter.

Vil I se det hele lidt fra oven? Bestil en luftballon og glæd jer til at svæve over Masai Maras sletter og spejde efter dyr, inden I lander midt på savannen til en champagne-morgenmad i den afrikanske morgensol. 

Mara Eden Safari Camp arrangerer også privat frokost, aftensmad og aften drinks med levende ild i bushen efter ønske.  

Xl Kenya Mara Eden Safari Camp Tent Sunset View
Xl Kenya Mara Eden Safari Camp Entrance
Xl Kenya Mara Eden Safari Camp Tent Interior Night Time
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Charmerende telte med eget bad

Mara Eden Safari Camp består af 13 telte, som alle ligger spredt ud mod Mara-floden med et udendørs siddeområde, hvor I kan spejde efter fugle og dyr ved floden. Teltene er charmerende indrettet i enkel camping stil med et moderne pift i form af komfortable senge samt farverige senge- og gulvtæpper. 

Alle er telte har håndvask og eget badeværelse med toilet og varmt vand samt soldrevet strøm døgnet rundt. Hør mere med jeres rejserådgiver, hvilket telt, som passer jer bedst.

Lounge, bar og lille spa

Midt i campen, finder I et stort fælles telt med restaurant – der er også servering nede ved flodbredden - og tilstødende loungeområde med bogreoler og flere hyggelige nicher med sofaer og lænestole at vælge i mellem. Det er dejligt sted, at nyde en aftenkaffe eller sen drink efter aftensmaden eller efter en massage i campens lille spa – baren har et stort udvalg og lige udenfor teltet finder I også et stemningsfyldt bålområde, hvor I kan lade dagens indtryk sænke sig under den lysende afrikanske stjernehimmel.  

Mara Eden Safari Camp har også en lille beskeden pool med udsigt til floden, hvor I kan køle ned efter en dag i bushen. 

Autentisk safari i bushens dybe favn

I Mara Eden Safari Camp ligger 13 telte ligger spredt under skyggefulde træer ved en krumning af Mara-floden langt inde i Kenyas Masai Mara-naturreservat. Det her er den dybe bush, hvor flodens liv og nattens lyde sætter scenen for et ægte, afrikansk natureventyr. 

For Masai Mara er ægte, vild natur i sin reneste form. Ufortrødent, udholdende, brutalt, smukt og i fuldkommen harmoni med sig selv. Og på Mara Eden Safari Camp, bor I lige midt i det hele – fra jeres veranda, kan I spejde efter fugle og høre bushens sang, mens krokodiller og flodheste boltrer sig lige nede ved floden.

Håndplukket til jer

Hotellet indgår i disse rejseforslag

Xl Kenya Mara Eden Safari Camp Savannah Cheetah
Kenya, Afrika

Bush safari og hvide strande i Kenya

13 dage fra

36.000 kr.

Glæd jer til

Privat safari i Masai Mara med The Big Five

Telte ved flodbredden på Mara Eden Safari Camp 3*

Afro-chic på Waterlovers Beach Resort 4*

At vågne op til vidunderlige Diani Beach

Helpension på safari. Halvpension på stranden

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Kenya

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Kenya. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.