Xl Kenya Mara Eden Safari Camp Savannah Cheetah

Bush safari og hvide strande i Kenya

Bush safari og hvide strande i Kenya

13 dage fra 35.500 kr.

Kontakt Mathias

Tlf. 33 320 320

Masai Maras dyreliv og vidunderlige Diani Beach

Tag på safari på Mara Eden Camp 3* dybt inde i Kenyas eventyrlige naturreservat Masai Mara og flyv direkte videre til skønne Waterlovers Beach Resort 4*, hvor I bor i suite ved Det Indiske Ocean på den 25 km lange, kridhvide Diani Beach.

Glæd jer til

 • Privat safari i Masai Mara med The Big Five
 • Telte ved flodbredden på Mara Eden Safari Camp 3*
 • Afro-chic på Waterlovers Beach Resort 4*
 • At vågne op til vidunderlige Diani Beach
 • Helpension på safari. Halvpension på stranden

Højdepunkter på rejsen

Sted Nætter Højdepunkter
Masai Mara 3 nætter på Masai Mara 3 Højdepunkter Safari i Masai Mara med private jeeps og dygtige guides. Safari i Masai Mara med private jeeps og dygtige guides.
Ukunda 7 nætter på Ukunda 7 Højdepunkter Afslapning og strandliv på den 25 km lange Diani Beach. Afslapning og strandliv på den 25 km lange Diani Beach.
Small Kenya Mara Eden Safari Camp Savannah Hippo
Xl Kenya Children On Safari Jeep Elephants
Xl Kenya Mara Eden Safari Camp Tent Sunset View
Det kan i se frem til

Oplevelserne står i kø

Mange udflugter i hjertet af Masai Mara

Mara Eden Safari Camp 3* er en charmerende lille camp, som ligger vidunderligt placeret på kanten af Mara-flodens bred. I bor i enkle og komfortable telte under bushens dække og i tæt kontakt med naturen – det her er safari uden omsvøb, når det er bedst.

I har selvfølgelig eget bad med varmt vand i teltet og så kan I glæde jer til at køle af med en drink i poolen med udsigt til flodens liv. Om morgenen og aftenen, tager I på game drives i jeres private jeep med dygtige guides – I har god tid og hele 6 udflugter, så chancerne for at opleve mange af Masai Maras forskellige dyrarter er mildest talt rigtig gode.

 

Romantik og smuk suite ved stranden

Jeres rejse til Kenya fortsætter nu til den 25 km lange Diani Beach. Igen flyver I med et lille fly over savannen til en lille lufthavn tæt på kysten. På den bedste del af stranden ligger Waterlovers Beach Resort 4*. Under de store trækroner ligger blot 4 bungalows med hvidskurede vægge, store terrasser/verandaer og tage tækket af palmeblade. Der er masser af aktivitetsmuligheder, både til vands og til lands samt mulighed for massage og yoga. 7 overnatninger med halvpension.

Xl Kenya Hotel Waterlovers Beach Resort Turtle Swimming Pool

Den store migration

Fra juli til september, kan I opleve en af naturens allerstørste skuer i området omkring jeres camp: Den store migration, hvor millioner af gnuer og hundredetusinder af zebraer passerer gennem Masai Mara på deres årlige vandring efter vand og føde.

Den berømte flodkrydsning fra alverdens naturudsendelser, hvor gnuerne krydser den krokodillebefængte Mara-flod, foregår netop i Masai Mara – ja, faktisk ligger jeres camp ved selvsamme flod.

Tal med jeres rejserådgiver, om hvornår og hvordan I kan opleve den store migration på denne rundrejse.

Small Kenya Mara Eden Safari Camp Savannah Wildebeest
Det skal I opleve

Dagsprogram

Alt på denne rejse kan skræddersyes. Vil I gerne forlænge jeres ophold, opgradere jeres værelse eller opleve noget helt særligt, som ikke er med i programmet? Tal med jeres rejserådgiver, som står klar til at skræddersy den rejse, der opfylder netop jeres drømme.

Sent om eftermiddagen rejser I til Kenya, hvor I lander på dag 2.

Xl Kenya Cottars Camp Game Drive Lion

I Kenyas hovedstad Nairobi bliver I budt velkommen af vores lokale samarbejdspartner, der sørger for transport til den mindre lufthavn Wilson Airport, hvorfra I flyver til Masai Mara – det tager cirka 1 time og 30 minutter, men måske vil I ønske at det varede lidt længere, når I flyver over Masai Maras enorme sletter. 

Jeres safari er på en måde allerede begyndt i luften og starter for alvor fra den lille airstrip i Masai Mara, hvor I kører cirka 30 minutter til Mara Eden Safari Camp 3*, hvor I skal bo de næste 3 nætter. 

Xl Kenya Mara Eden Safari Camp Entrance
Xl Kenya Mara Eden Safari Camp Savannah Cheetah
Small Kenya Mara Eden Safari Camp Savannah Hippo

Masai Mara - et af verdens ypperste safariområder

Masai Mara National Reserve er Kenyas mest berømte naturreservat og del af et langt større fredet område, der fortsætter ind i Serengeti National Park og Ngorongoro Conservation Area i nabolandet Tanzania.

Den centrale del af Masai Mara-reservatet udgør cirka 1.500 km², men der findes dyr på et langt større område.

Store dynastier og et væld af dyr

Masai Mara er en af Afrikas mest dyrerige områder og huser et væld af forskellige dyr fra bøfler, elefanter og giraffer til zebraer, impala antiloper, Thomsons gazeller, strudse, hyæner og meget mere. Og så er der selvfølgelig de store katte – geoparder, leoparder og ikke mindst løver, som tæller flere end 800 i Masai Mara. 

Reservatet er særlig kendt for sine mange og store løveflokke, nogle på op til 30-40 individer – store familier – dynastier - med lange, stolte og veldokumenterede historier. 

Besøger I Masai Mara mellem juli og september, kan I også opleve den store migration – en af naturens allerstørste dramaer, som udspiller sig lige her, når millioner af gnuer passerer Masai Mara og krydser den krokodillebefængte Mara-flod.

Small Kenya Mara Eden Safari Camp Savannah Wildebeest
Xl Kenya Mara Eden Safari Camp Tent Interior Night Time
Xl Kenya Mara Eden Safari Camp Savannah Sunset

Game drives om morgenen og eftermiddagen

På Mara Eden Safari Camp, kan I glæde jer til hele 6 game drives. Allerede samme eftermiddag, som I ankommer til campen  - på dag 2 af jeres rejse - skal I på jeres første safari med privat jeep og guide. På dag 3, skal I på game drive om morgenen og eftermiddagen med enten en frokost eller middag i bushen. 

Og på dag 4 kører I igen ud i bushen to gange – morgen og eftermiddag – og slutter dagen af med en drink til solenedgang over savannen. Det er en smuk afsked med Masai Mara, men det er alligevel ikke helt slut endnu, for næste morgen skal I på en sidste tur, inden I flyver videre til Kenyas kyst senere på dagen.

Det er ikke hver dag, man vågner op dybt inde i bushen, tager på morgensafari og flyver 2,5 time i en lille flyver for derefter at stå på en kridhvid strand om eftermiddagen. Men det lige hvad I gør i dag, hvor I skifter jeres safaristøvler og kikkert ud med bare fødder og snorkler – og træder ind i jeres suite på Waterlovers Beach Resort 4*, hvor I skal bo de næste 7 nætter.

Xl Kenya Hotel Waterlovers Beach Resort Turtle Swimming Pool

Xl Kenya Hotel Waterlovers Beach Resort Beach

På Waterlovers Beach Resort bor I, hvor den 25 km lange Diani Beach er allerbedst – og så har I et væld af aktiviteter at vælge imellem fra kite-surfing, windsurfing, dybhavsfiskeri og tennis. I kan også spille golf på en 18-hullers bane, Leisure Lodge Golf Course, i nærheden af resortet. 

Og så skal vi selvfølgelig huske at nævne dykning og snorkling på koralrevet -  her er Kisite Marine National Park med sine flere end 250 arter marineliv også en oplagt udflugtsmulighed. Sidst men ikke mindst, kan I bare glæde jer til slappe af, nyde strandlivet og de skønne omgivelser på resortet, hvor I også finder massage, yoga og et yderst velsmagende middelhavskøkken med lokale råvarer.

Xl Kenya Hotel Waterlovers Beach Resort Cottage Outside Veranda

Jeres eventyr i Kenya er ved vejs ende og i dag bliver I kørt fra jeres hotel til lufthavnen i havnebyen Mombasa, hvorfra i flyver hjem til Danmark via Nairobi. I lander i Danmark på dag 13.

Xl Kenya Mara Eden Safari Camp Aeral View
Håndplukket til jer

Her skal I bo på jeres rejse

Håndplukket med hjertet. Det er den følelse, I mærker, når I rejser med Nyhavn Rejser. Vores rejseeksperter har nøje udvalgt alle jeres hoteller ud fra beliggenhed, stil, stemning og den særlige faktor, der er med til at fuldende eventyret.

Din skræddersyede rejse

Vejledende priser

Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier.

Inkluderet

 • Fly København-Nairobi / Mombasa-København
 • Lufthavnsskatter
 • Transport fra Nairobi lufthavn til Wilson Airport
 • Indenrigsfly Nairobi-Masai Mara (mindre fly)
 • Transport fra Masai Mara lufthavn til camp t/r
 • 3 nætter på Mara Eden Safari Camp 3*, Masai Mara, Kenya. Telt, inkl. helpension
 • Morgen- og eftermiddagssafari, Bush frokost eller Bush Dinner samt en Sundowner drink på Mara Eden Safari Camp
 • Al safari i privat jeep
 • Indenrigsfly Masai Mara-Ukunda (mindre fly)
 • Transport fra Ukunda til hotel
 • 7 nætter på Waterlovers Beach Resort 4*, Kenya. Suite, inkl. halvpension
 • Transport fra Waterlovers Beach Hotel til Mombasa lufthavn
Pris per person ved 2 voksne
Bush safari og hvide strande i Kenya
RejseperiodeDobbeltEnkelt
18.05.24 ‑ 23.06.2435.000‑40.00052.000‑62.000
24.06.24 ‑ 31.10.2442.000‑44.00064.000‑66.000
01.11.24 ‑ 19.12.2435.000‑37.00053.000‑55.000
20.12.24 ‑ 07.01.2542.000‑49.00066.000‑74.000
08.01.25 ‑ 23.06.2536.000‑42.00055.000‑65.000
24.06.25 ‑ 29.09.2544.000‑46.00067.000‑69.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
 • Drikkevarer, måltider og andre ydelser, der ikke er nævnt under inkluderet
 • Parkfees som betales lokalt (70 USD pr. person pr. dag)
 • Visum

Bemærk

 • Bush frokost eller Bush Dinner samt Sundowner drink er afhængigt af vejret på Mara Eden Safari Camp
 • På de mindre fly må der maks. medbringes 15 kg bagage (pakket i bløde tasker) inkl. håndbagage
Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Kenya

Vores rejserådgivere har rejst rigtig meget i Kenya. De elsker landene og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.