Xl Kenya Ol Pejeta Bush Camp Sunset View
Lakipia, Kenya

Ol Pejeta Bush Camp

Skøn safaricamp med stor personlighed og unikke oplevelser

Hjemlig hjertevarme og enestående safarioplevelser med dygtige guides er opskriften hos Ol Pejeta Bush Camp, som ligger skønt ved Ewaso Nyiro-flodens fredfyldte bred i skyggen af Kenyas højeste bjerg, Mt. Kenya.

Big Five i skyggen af Mt. Kenya

Ol Pejeta-naturreservatet ligger vidunderligt ved foden af Kenyas højeste bjerg Mt. Kenya, cirka 4 timers kørsel fra landets hovedstad, Nairobi - det er også muligt at flyve fra Nairobi til byen Nanyuki, som ligger 45 minutters kørsel fra reservatet. 

Ol Pejeta er et såkaldt Big Five-reservat, som betyder at I udover mange andre arter, kan opleve bøfler, elefanter, løver, leoparder og næsehorn på reservatets gyldne sletter og lunefulde buskland. 

Oplev hvide og sorte næsehorn

Det 360 km2 store privatejede naturreservat er kendt verden over for sit pionerarbejde med beskyttelse af næsehorn – og naturreservatet er måske bedst kendt for at have været hjemsted for verdens sidste nordlige hvide næsehorns-han, Sudan, som døde i 2018. I dag bor der flere end 110 sorte næsehorn og 30 sydlige hvide næsehorn i et særligt beskyttet område af reservatet – og I kan opleve dem alle fra hesteryg!

Small Kenya Ol Pejeta Bush Camp Landscape Lions
Xl Kenya Ol Pejeta Bush Camp Landscape Elephants
Xl Kenya Ol Pejeta Bush Camp Giraffe Mount Kenya
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Underspillet luksus og ægte lejrstemning

Ol Pejeta Bush Camp er autentisk, traditionel safaristemning, når det er bedst. Campens fællesområde består af et aflangt telt, som er enkelt og stilfuldt indrettet med et aflangt spisebord og kanvasstole i den ene side og et siddeområde i den anden side. 

Om dagen er teltets sider oprullet og om aftenen kan I nyde en drink ved bålstedet lige ved siden af teltet, inden aftensmaden serveres – glæd jer til gode tre-retters menuer med alt fra grillet kød til autentisk indisk curry med hjemmebagte paratha-brød. 

Luftige telte og fløjlsstole ved flodbredden

Ol Pejeta Bush Camps 7 store telte ligger ved flodbredden og har alle åbne, oprullede forsider med terrasser, campingstole og bløde fløjlsstole, der skiller sig ud og alligevel fungerer perfekt som et skævt, hjemligt og komfortabelt pift til den bare, stilrene og rustikke indretning i teltene.  

Alle telte har toilet, strøm og eget styrtebad (bush shower) med varmt vand, som leveres med 10 minutters varsel.

Unikke safarioplevelser med dygtige guides

Fra klassiske game drives og walking safaris til natsafari og hestesafari blandt reservatets næsehorn, tilbyder Ol Pejeta Bush Camp en række enestående og intime naturoplevelser i ro og mag – der er kun 7 telte i campen. Derudover kan I f.eks. også besøge reservatets hundepatrulje, som passer på de truede dyr, løbe en morgentur med reservatets rangers og lære at spore løver ved hjælp af moderne teknologi. 

Ol Pejeta Bush Camp tilbyder også cykelsafarier og besøg hos lokale landsbyer – og så kan børn mellem 4 og 12 år tage et ranger kursus og få deres eget diplom med hjem fra rejsen.   

Håndplukket til jer

Hotellet indgår i disse rejseforslag

Xl Africa Black Rhinoceros
Kenya, Afrika

Glæd jer til

Egen jeep og private safarier med Big 5 ved Mt. Kenya

Bo ved flodbredden på skønne Ol Pejeta Bush Camp 4*

Tropiske dage og turkisblå hav på Mauritius

Ø-stemning og chik charme på Zilwa Attitude 4*

Helpension på safari. Halvpension på stranden

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Kenya

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Kenya. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.