• Se den enestående solnedgang på savannen omkring Ol Pejeta Bush Camp
 • Kom tæt på savannens dyr med Ol Pejeta Bush Camp
 • Den smukke strand ved Zilwa Attitude på Mauritius
 • Hovedpoolen på Zilwa Attitude, Mauritius

Familiesafari i Kenya og strandliv på Mauritius

Privat safari i lille, familievenlig camp og skønne strande på Mauritius, 13 dage fra 34.000 kr., børn fra 10.500 kr.

Glæd jer til:

Egen jeep og private safarier med Big 5 ved Mt. Kenya

Bo ved flodbredden på skønne Ol Pejeta Bush Camp 4*

Tropiske dage og turkisblå hav på Mauritius

Ø-stemning og chik charme på Zilwa Attitude 4*

Helpension på safari. Halvpension på stranden.

Læs mere
Oplev en hel unik safari for alle aldre på Ol Pejeta Bush Camp 4* ved foden af Kenyas højeste bjerg, Mt. Kenya, og fortsæt til hvide strande på Mauritius, hvor I bor med havudsigt og et væld af aktiviteter på det chikke strandresort Zilwa Attitide 4*.

Autentisk bush safari i Kenya

Ol Pejeta Bush Camp 4* er en lille, autentisk bush camp med blot 7 tele, som ligger vidunderligt placeret i skyggen af Kenyas højeste bjerg, Mt. Kenya, i Ol Pejeta-naturreservatet.

Reservatet er privat, som betyder at der er langt færre biler end i nationalparkerne og at I har meget mere frihed til at opleve og komme tæt på dyrene med campens dygtige guides – bl.a. på walking safaris, hestesafaris og natsafaris. 

The Big 5 og mange næsehorn

Ol Pejeta-naturreservatet huser Afrikas Big 5: Bøfler, løver, leoparder, elefanter og ikke mindst næsehorn, som reservatet er særlig kendt for. Her kan I både opleve det hvide og det sorte næsehorn i særligt beskyttede områder – og så lever der sig selvfølgelig et væld af andre dyr i bushen, som I får rig lejlighed for at spejde efter på hele 6 udflugter.  

Familiesafari på savannen – men også for par

Ol Pejeta Bush Camps lille størrelse og private placering gør det til et ideelt valg for familien, som søger en mere personlig og fleksibel form for safari med aktiviteter for alle aldre. I kan f.eks. besøge reservatets hundepatrulje, som beskytter savannens truede dyr mod krybskytter og så kan børn mellem 4 og 12 år tage et Junior Ranger Program – hør mere med jeres rejserådgiver.

Men Ol Pejeta er også ideel for jer, som søger en romantisk, unik og intim safarioplevelse væk fra mængderne og de store lodges.

Strande, snorkling og spa på Mauritius 

På den nordlige spids af Mauritius, finder I det smukke resort Zilwa Attude 4*, hvor der venter rendyrket afslapning, forkælelse og et væld af aktiviteter fra kajak og windsurfing til vandpolo, vandcykler, tennis, børneklub og snorkling – der er kort fortalt noget for enhver alder og så kan I selvfølgelig glæde jer til at nyde resortes 4 pools, spa, 6 skønne restauranter, gadekøkken og chikke cocktailbar på stranden.

Program

Dag 1
Afrejse fra Danmark

Se den flotteste naturen omkring Ol Pejeta Bush CampSidst på eftermiddagen rejser I til Kenya, hvor I lander på dag 2.

Dag 2-5
Safari i Ol Pejeta-reservatet

Se den enestående solnedgang på savannen omkring Ol Pejeta Bush CampI lander i Nairobi, hvor jeres private chauffør venter i lufthavnen for at kører jer til Ol Pejeta Bush Camp – den naturskønne tur tager cirka 3 timer og byder på mange spændende indtryk med byer, landsbyer, landbrug og lokalliv på jeres vej.  

På Ol Pejeta Bush Camp, venter der jer hele 5 game drives og en natsafari. Allerede samme eftermiddag, som I ankommer til campen skal I på jeres første safari i naturreservatet. Og på dag 3, skal I på game drive om morgenen og eftermiddagen med mulighed for natsafari, hvor I bliver ude i bushen i skumringen, spejder efter aftenens dyr og nyder en rigtig ”sundowner” til solnedgang over savannen. 

Nyd omgivelserne fra jeres rumlige telt på Ol Pejeta Bush CampPå dag 4 kører I igen ud i bushen to gange – måske I leder efter nogle særlige dyr, I ikke har set endnu, men hvilke? I løbet af jeres dage på Ol Pejeta Bush Camp, vil I med god sandsynlighed også mærke, hvordan bushens liv, særlige stemning og rytme begynder at sætte ind og komme under huden på jer.

Det er et liv, man hurtigt vender sig til – og forelsker sig i. En drink ved bålstedet under den afrikanske stjernehimmel efter dagens store oplevelser og en velfortjent middag. Et varmt bad og en stille stund i liggestolen på terrassen, mens bushens nattesang omfavner jer.  

Oplev naturen på tætteste hold med Game Drive på savannenOplev sorte og hvide næsehorn

Det 360 km2 store Ol Pejeta-reservatet er kendt verden over for sit arbejde med at beskytte af Afrikas truede næsehorn – naturreservatet var bl.a. hjemsted for verdens sidste nordlige hvide næsehorns-han, Sudan, som døde i 2018. 

I dag bor der 30 sydlige hvide næsehorn og flere end 110 sorte næsehorn i Ol Pejeta – de boltrer sig et i et særligt beskyttet område i reservatet, hvor chancerne for at komme relativ tæt på dem er rigtig gode.

Dag 5-11
Strandferie på Mauritius

Efter morgenmad på dag 5, kører I tilbage til Nairobi, hvorfra I flyver cirka 4 timer til Mauritius. Her venter jeres vidunderlige og charmerende resort Zilwa Attitude 4*, hvor i de næste 7 nætter skal bo i et Familie Deluxe værelse med skøn udsigt til Det Indiske Oceans lysende, turkisblå vand.  

Her er tiden jeres helt egen. En drømmende dag ad gangen.

Dag 12
Hjemrejse til Danmark

Jeres eventyr er ved vejs ende og i dag bliver I kørt fra jeres resort til lufthavnen i Mauritius, hvorfra I flyver hjem til Danmark, hvor I lander på dag 13.

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

PRISER OG DATOER

Pris per person ved 2 voksne

VOKSENPRIS

Familiesafari i Kenya og strandliv på Mauritius
RejseperiodeDobelt
06.03.21 - 24.04.2137.000-40.000
25.04.21 - 30.06.2133.000-37.000
01.07.21 - 31.10.2142.000-47.000
01.11.21 - 14.12.2138.000-40.000
15.12.21 - 19.12.2146.000-48.000
20.12.21 - 05.01.2250.000-58.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

BØRNEPRIS (2-11 ÅR)

Familiesafari i Kenya og strandliv på Mauritius, børn
Rejseperiode1. barn2. barn
06.03.21 - 19.12.2110.000-12.00010.000-12.000
20.12.21 - 05.01.2213.000-15.00013.000-15.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Frank Hansen

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.
Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier. RING vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Fly København-Nairobi / Mauritius-København
 • Lufthavnsskatter
 • Transport i bil fra Nairobi lufthavn til camp t/r
 • 3 nætter på 4* Ol Pejeta Bush Camp 4*, Kenya. Familie telt, inkl. all inclusive
 • Morgen- og eftermiddagssafari i privat jeep med guide
 • Fly Nairobi-Mauritius
 • Transport fra Mauritius lufthavn til hotel t/r
 • 7 nætter på Zilwa Attitude 4*, Mauritius. Familie Deluxe værelse, inkl. halvpension

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
 • Måltider, drikkevarer og andre ydelser, der ikke er nævnt under inkluderet
 • Visum