Xl Kenya Hotel Waterlovers Beach Resort Hotel Sea
Kenya

WaterLovers Beach Resort

Rustik romantik og smukke suiter ved Kenyas hvide strande

Ud til det Indiske Ocean og ved den 25 km lange hvide Diani-strand i Kenya, ligger Waterlovers Beach Resort som et romantisk paradis med udsigt over det turkisblå Indiske Ocean.

Fredfyldt resort ud til det Indiske Ocean

På WaterLovers Beach Resort er I, hvor den 25 km lange strand er mest fantastisk. Og det er nemt at komme hertil.

Hotellet ligger kun 15 minutters kørsel fra den lille Ukunda Air Strip, som I kan flyve direkte til fra safari, og 35 km fra den internationale lufthavn i Mombasa, som I flyver hjem fra.

Diani-stranden er omgivet af kokospalmer og krystalklart vand. Revet er hjemsted for bl.a. havskildpadder, delfiner og utallige fisk. I den tætte vegetation ved det lille bungalowhotel lever mange fugle og også en del af de flotte sort/hvide colobusaber.

Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Kun 8 suiter

I sandet under de store trækroner ligger WaterLovers Beach Resort med 4 smukke bungalows med hvidskurede vægge, store terrasser/verandaer og tage tækket af palmeblade. I hver er 2 dejlige suiter, som er både store og super hyggelige, og som har udsigt over stranden mod Det Indiske Ocean.

Riccardo og Valentina beskriver selv arkitekturen som "Afrika-chic". Tag den hyggelige stemning i Italien, tilsæt raffinerede detaljer fra Caribien og fuldend med inspiration fra den lokale arkitektur. Så har I Waterlovers Beach Resort

Suiternes indretning afspejler kystens historie som handelssted og mødested for mange kulturer. Her bliver stemningen sat med varme farver på væggene, fine detaljer, mange naturmaterialer og smukke træskærerarbejder i såvel møblement, afrikanske masker og flotte træskulpturer.

WaterLovers Beach Resort har også en overdådig villa i to etager med 3 soveværelser, hvis I er flere, der rejser sammen.

Inkl. Wi-Fi og SIM-kort

Alle 8 suiter har aircondition, loftsvifte, myggenet, iPod docking, WiFi og også et SIM-kort liggende klar til jeres mobiltelefon. Her er suiter med både 2 og 3 senge.

Kitesurfing, snorkling og golf

I kan vælge mange aktiviteter på Waterlovers Beach Resort. Her er f.eks. kite-surfing, windsurfing, dykning og snorkling på koralrevet, dybhavsfiskeri og tennis. I kan også spille golf på den nærliggende 18-hullers bane Leisure Lodge Golf Course.

Kisite Marine National Park med koralrev og flere end 250 arter marineliv er en oplagt udflugtsmulighed, hvis I kan lide at snorkle eller dykke. Endelig kan I slappe af med massage og yoga. Nyd det.

Middelhavskøkken med lokale råvarer

Riccardos og Valentinas rødder afspejler sig også i Restaurant Tides, der ligger lige ved den skildpaddeformede pool med udsigt til havet. Udgangspunktet er Middelhavskøkkenet, men baseret på lokale råvarer.

I sidder under hvidskurede arkader med lofter af cedertræ. Glæd jer til frisk pasta, krabbe- og fiskeragouter med ristet græskar, passionsfrugt mousse med hvide chokoladeflager og mynteblade og meget mere, der får tænderne til at løbe i vand. Menuen skifter hver dag.

Strandbaren Ocean Spirit er klar med cocktails, frisk frugtjuice, aperitifs og god musik.

Håndplukket til jer

Hotellet indgår i disse rejseforslag

Xl Kenya Mara Eden Safari Camp Savannah Cheetah
Kenya, Afrika

Bush safari og hvide strande i Kenya

13 dage fra

36.000 kr.

Glæd jer til

Privat safari i Masai Mara med The Big Five

Telte ved flodbredden på Mara Eden Safari Camp 3*

Afro-chic på Waterlovers Beach Resort 4*

At vågne op til vidunderlige Diani Beach

Helpension på safari. Halvpension på stranden

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Kenya

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Kenya. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.