XL NCL Prima Aerial Miami Primaklassen
Norwegian Cruise Line

Prima-klassen

Norwegian Cruise Lines nyeste krydstogtskibe

Vær blandt de første til at opleve Norwegian Cruise Lines nyeste skibsklasse, Prima. Med nytænkende design, moderne faciliteter, rummelige kahytter og førsteklasses service er Prima-klassen Norwegians Cruise Lines hidtil bedste!

XL NCL Prima La Terraza

4+-stjernede krydstogtskibe

Med ca. 1.650 kahytter og plads til godt 3.200 passagerer er skibene i Prima-klassen en smule mindre end Norwegians Breakaway og Breakaway Plus-klasser.  Omkring 1.390 ansatte står klar til at sørge for, at I aldrig mangler noget.

Der er kælet for detaljerne, og faciliteterne er i en klasse for sig. I kan bl.a. glæde jer til Ocean Boulevard med den gennemsigtige glasbro over vandet og flere imponerende infinity pools!

Design med gæsterne i fokus

Et studie i gennembrydende
design og innovation

Ocean Boulevard

Ocean Boulevard strækker sig hele vejen rundt om skibet og er med sine næsten 4.100 m2 det største udendørs areal på et krydstogtskib. Her finder I bl.a. to infinity pools i nær vandhøjde, lounges, sundeck og Ocean Walk - gennemsigtige glasbroer, så I får følelsen af at gå på vandet.

Indulge Food Hall

Med Indulge Food Hall får I et helt nyt, afslappet kulinarisk koncept for hele familien. Her kan I frit vælge mellem 11 forskellige caféer, food trucks og restauranter med udendørs og indendørs seating. Prøv f.eks. The Gardens vegetariske menu eller japansk-inspireret mad hos Tamara. Nudls serverer nudler fra alverdens køkkener fra Thailand og Kina til Italien.

Udover Indulge Food Hall byder Prima-klassen også på lidt mere formel bespisning på Los Lobos, hvor I kan nyde mexikanske specialiteter, samt Onda by Scarpetta, en ekslusiv italiensk restaurant.

The Haven

Und jer selv det bedste af det bedste med The Haven, Prima-klassens private, fredfyldte enklave. Her er både butlerservice, lounge og bar, privat infinity pool, indendørs sauna, sundeck m.m. Alt forbeholdt gæster i The Haven.

Oplevelser og underholdning

Skibene i Prima-klassen har masser af aktiviteter og oplevelser at byde på. Tilbring en dag i Aqua Park med flere swimmingpools, børnepool og vandrutsjebaner, eller prøv verdens første tre-etagers racerbane om bord på et krydstogtskib. Der er også masser af spil i Game Gallery og et væld af aktiviteter for de små i Splash Academy, Entourage og Guppies.

Om aftenen kan I nyde storslåede shows, musicals og stand-up shows. Oplev bl.a. Summer: The Donna Summer Musical, som har vundet en Tony-award og opføres til havs for første gang.

XL NCL Prima Balcony Suite Bedroom Living Area
XL NCL Prima Restaurant Commodore
XL NCL Prima Shop

Jeres bolig om bord

Prima-klassen har de mest rummelige kahytter af alle skibsklasserne i Norwegian Cruise Lines flåde. Dvs. mere plads både indendørs og udendørs. 

Alt efter hvilken type kahyt, I vælger, kan I glæde jer til 24 timers butlerservice, sengetøj i det lækreste bomuld, ekslusive badeværelseartikler og snacks ved ankomst.

Bor I i The Haven, har I ydermere ekslusiv adgang til Haven Restaurant & Lounge, samt The Havens mange andre faciliteter.

Prima-klassen byder på følgende kahytstyper:

The Haven: 34-195 m2, 8-77 m2 balkon, op til 8 gæster.

Suite: 37-59 m2, 4-34 m2 balkon, op til 4 gæster.

Club Balcony Suite: 22-38 m2, 4-17 m2 balkon, op til 4 gæster.

Balcony: 21-33 m2, 4-9 m2 balkon, op til 4 gæster.

Oceanview: 17-34 m2, op til 4 gæster.

Inside: 15-24 m2, op til 4 gæster.

Studio: 9 m2, én gæst.

Det første skib i Prima-klassen, Norwegian Prima, søsættes i sommeren 2022, og i sommeren 2023 kommer næste skib i klassen, Norwegian Viva.

I tvivl om, hvilken kahyt I skal vælge? Kontakt vores krydstogteksperter og hør nærmere.

XL NCL Prima Haven Pool Bar
Håndplukket til jer

Udvalgte krydstogter
i Prima-klassen

XL Iceland Reykjavik Blue Lagoon With People
Krydstogt, Island, Europa

Glæd jer til

4-stjernet krydstogtskib med helpension, Premium drikkepakke og underholdning

Oplev imponerende seværdigheder i naturskønne europæiske lande

Udforsk bl.a. Reykjavik, Bergen, og Brügge

Islands storslåede natur med gejsere og brusende vandfald

Storbyerne Amsterdam og London

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres krydstogt

Tal med Nyhavn Rejsers krydstogteksperter om jeres ønsker til et krydstogt. Om den komfort, stemning og de oplevelser i land, I drømmer om. Hør om jeres muligheder på det tidspunkt, I gerne vil af sted - der er meget mere end de krydstogtrejser, I kan se her.

Vores rejserådgivere kender rederier, ruter og udflugter. De kender de enkelte skibe til mindste detalje. Og de kender aktuelle tilbud!

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.