Xl Laos Villa Maydou Aerial Pool
Luang Prabang, Laos

Villa Maydou

Antik charme og verdensarv helt ind i værelset

Villa Maydou er Luang Prabang, når det er bedst. Hotellets traditionelle laotiske huse ligger i en frodig tropehave, tilpas tilbagetrukket og bortgemt bag to skønne buddhistiske templer. Og så er de to ældste af husene - med flere værelser - på verdensarvslisten.

Med sine skønne buddhistiske templer, kongelige historie, og stilfulde blanding af traditionel laotisk arkitektur og fransk kolonistil, er det ikke så underligt at Luang Prabang er at finde på Unesco´s fornemme verdensarvsliste.

Historisk charme

Her, i midten af uendelig skov og bjerglandskaber, ligger en af Indokinas mest fascinerende og charmerende kongebyer, tempelbyer og kolonitidsbyer. For Luang Prabang er alle tre ting. Og så er det bare følelsen af en svunden tid, indhyllet i den særlige hjertevarme og unikke, landlige ro, som er Laos.  

Villa Maydou ligger i et historisk villakvarter i nærheden af den gamle franske bro, som passerer Nam Khan-floden. I er tæt på det hele – og midt i det hele - men bor alligevel tilbagetrukket, i en fredfyldt have bag et buddhistisk kloster. Ja, faktisk går hotellets indgang gennem klostret. Det bliver ikke bedre.  

Verdensarv og laotisk etno-chic

Villa Maydou er noget så usædvanligt som et ”verdensarvshotel”. Eller det vil sige, at to af hotellets bygninger – fra hhv. 1925 og 1936 – med i alt 15 værelser, er med på verdensarvslisten.

Siden er der kommet to lignende huse til, som begge er bygget tro mod traditionel laotisk håndværk og arkitektur. De lave to-etages bygninger med værelser, bar og restaurant er alle spredt ud i frodig tropehave og forbundet med brostensbelagte stier.

I midten af det hele, finder I en lysgrøn saltvandspool, som falder i ét med græs, palmer og de tropiske planter omkring jer. Poolen har ikke et lavvandet område.

Inde i hotellet, blander moderne lamper sig stilfuldt med Art Deco-stole og klassiske træmøbler, skønne planter, mørke træfacader og farverige tekstiler fra Laos´ forskellige etniske minoriteter. 

Xl Laos Villa Maydou Heritage House
Xl Laos Villa Maydou Breakfast
Xl Laos Villa Maydou Path
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Fransk-laotisk restaurant og poolbar

Hotellets restaurant serverer fransk-laotisk mad og i poolbaren, kan I bl.a. nyde friskpresset juice af sæsonens frugter, forskellige laotiske tesorter og lokal kaffe fra bjergene omkring Luang Prabang. 

33 værelser - hør mere om mulighederne

De etno-chikke takter fortsætter på Villa Maydous store værelser, som smagfuldt kombinerer klassiske træmøbler, ofte fra 1920´erne og 1930´erne, med moderne kunst og traditionelle laotiske detaljer i silke, bomuld og broderi. 

Hotellet har 33 værelser, fordelt på 5 værelseskategorier: Heritage, Heritage Deluxe, Tradition, Tradition Deluxe og Tradition Superior. Heritage værelserne er i de ældste bygninger, mens Tradition værelserne er i de to nyere tilbygninger. 

Her er gode værelser til familier med plads til 2 voksne og 2 børn.

Alle værelser har Wi-Fi, aircondition og minibar. Og så følger der cykler med.

HÅNDPLUKKET TIL JER

Hotellet indgår i disse rejseforslag

XL Laos Luang Prabang Temple
Laos, Asien

Glæd jer til

At udforske Angkor Wat i ro og mag

De charmerende kolonitidsbyer Luang Prabang og Siem Reap

At besøge landsbyer og lave skyggeteater i Cambodja

At lave traditionel mad og besøge en bondegård i Laos

Strandferie i Thailand på eventyrlige The Slate 5*

Tal med en ekspert

Skræddersyet rejse til Laos

Alt på denne rejse til Laos kan skræddersys ud fra jeres ønsker. Antal dage, værelseskategori, ekstra oplevelser m.m. Tal med jeres rejserådgiver om netop jeres drømmerejse til Laos.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.