Xl Morocco Marrakech La Villa Des Orangers Hotel Pool Art
Marrakesh, Marokko

Villa Des Orangers

Luksuriøst riadhotel med verdensklasse gourmet

Villa des Orangers er for jer, der ikke vil gå på kompromis med service, stemning eller beliggenhed. Stilen er traditionelt marokkansk, gourmetrestauranten er medlem af eksklusive Relais & Châteaux og spaen i topklasse.

Fredfyldt oase tæt på bylivet

I finder Villa Des Orangers nær Koutoubia-moskeen halvvejs mellem det royale palads og den livlige markedsplads Jemaa El Fna. Hestevogne, cykler og knallerter kører forbi på hovedvejen, mens en næsten hemmelig korridor viser vejen til Villa des Orangers. Følg vejen og træd indenfor i en verden af ro og forkælelse. Den tropiske have dufter grønt og frodigt af appelsiner og oliven, palmer strejker sig ind over den 18 meter lange pool, og jeres værelse er som skåret ud af drømmen om 1001 nats eventyr. For ikke at tale om spaen … At bo på Villa des Orangers er lise for sjælen.

Et ægte, marokkansk eventyr

Overalt på Villa des Orangers er der kælet for detaljerne, der på moderne vis indrammer det ægte Marokko. Mosaikbeklædte hvælvinger, håndmalede døre, kelimtæpper, planter i store lerkrukker og smukt træskærerarbejde side om side med varme orange og røde farver, er blot en del af oplevelsen.

Ud over den store pool i gårdhaven, er der også en mindre pool på boutiquehotellets tagterrasse med udsigt ud over Marrakesh og Atlasbjergene i horisonten.

Xl Morocco Marrakech La Villa Des Orangers Hotel Suite Terrace Sun
Xl Morocco Marrakech La Villa Des Orangers Poolvilla
Xl Morocco Marrakech La Villa Des Orangers Hotel Deluce Double Room
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Restaurant i verdensklasse

I bliver heller ikke snydt for kulinariske oplevelser på Villa des Orangers. Det luksuriøse boutiquehotel er nemlig medlem af den anerkendte Relais & Châteaux, som er kendt for at have øje for eksklusive gourmetrestauranter. Retterne er en skøn fusion af det moderne og traditionelle mediteranske køkken, der serveres i sansefulde omgivelser enten under gårdhavens appelsintræer, ved poolen eller i restauranten.

Velvære for krop og sjæl

Villa des Orangers har også en stor spa med traditionelle hammambade, der kan tage jer på en forunderlige rejse. Glæd jer til at synke ned i de dampende bade efterfulgt af en blid bodyscrub, kærlige strøg og dybdegående massage, der giver velvære i krop og sjæl.

30 eventyrlige værelser og suiter

I kan vælge mellem flere forskellige værelsestyper og suiter på Villa des Orangers, der varierer fra 35 til 100 m2. Nogle af dem har direkte adgang til den rolige gårdhave, mens andre har en lille terrasse. Og så er de alle naturligvis indrettet i helt samme eventyrlige stil, som resten af boutiquehotellet med et sansefuldt farvespil, flotte mønstre og masser af atmosfære til at sætte stemningen for jeres rejse i Marokko. De har alle aircondition, TV, minibar, Nespresso-maskine m.m.

158 m2 privat riad

Er I til ekstra meget plads og jeres helt eget marokkanske eventyr, kan I vælge den 185 m2 store riad med to suiter, tagterrasse og privat terrasse med pool.

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Marokko

Vores rejserådgivere har rejst rigtig meget i Marokko. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.