XL Mexico Downtown Mexico City Pool
Mexico City, Mexico

Downtown Mexico

Historisk palæ i råt design centralt i Mexico City

Downtown Mexico er hotellet for jer, som vil bo centralt for de historiske og kulturelle seværdigheder i Mexico City, og som samtidig gerne vil have, at overnatningen er en del af oplevelsen. Og at der er en pool at hoppe i efter en dag på pyramiderne.

Råt, moderne og historisk

DownTown Mexico formår på unik vis at blande det historiske med det minimalistisk moderne og en særlig råhed i materialevalget. Hotellet er indrettet i et historisk palæ kendt som hertuginde Miravelles palads. Udefra stråler palæet af 1700-tallets historie.

Det fortsætter indenfor med fine smedejernsarbejder, flotte statuer og et kæmpe vægmaleri ved trappen, der skaber minder om Diego Riveras vægmalerier i Palacio Nacional på zocaloen få minutters gang derfra.

Men det historiske brydes af modig brug af beton, minimalistisk møblement og frække detaljer i farver og materialer. Og hele vejen gennem hotellet inspireres og overraskes I af nye detaljer.

Downtown Mexico er medlem af såvel Design Hotels som Small Luxury Hotels of the World.

Patio med søjlegange og lodret have

Hjertet i hotellet er den store patio, en gårdhave med smukke søjlegange, hvor I kan nyde maden morgen og aften. På første sal er udsigt fra den åbne balkon ud over patioens borde og træer, og hele sceneriet afsluttes med en lodret have skabt op ad gavlen til nabohuset.

XL Mexico Downtown Mexico City Bar
XL Mexico Downtown Mexico City Facade Evening
XL Mexico Downtown Mexico City Lobby
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Værelser

På værelserne fortsætter det unikke design. Betonvægge, træ, tekstiler, klinker og ydervægge opbygget af store vulkanske sten suppleret af mønstre af små sten som i pyramiderne ved Teotihuacan. Alt finder en særlig balance af kølighed og varme, råhed og elegance. Her er 17 værelser og suiter.

Colonial Queen

25 m2. Queen size seng. Udsigt til patio.

Colonial King

35 m2. King size seng. Udsigt til patio.

Independence Suite

50 m2 med udsigt til såvel patio som gade. King size seng.

Revolution Suite

70 m2 med udsigt til såvel patio som gade. Balkon, king size seng og både badekar og rain shower på det store badeværelse.

Alle værelser har sikkerhedsboks, fladskærms-tv, iPod docking, minibar og WiFi.

Tagterrasse med pool

På palæets tag er et smagfuldt poolområde med udsigt mod det historiske centrum i Mexico City. Ud over en lille pool er her jacuzzi og bar.

Et perfekt område at slutte af i, når man kommer tilbage fra dagens udflugter til zocaloen, Templo Mayor eller de kæmpe pyramider Teotihuacan.

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Mexico

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Mexico. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.