Xl Mexico Tulum Mi Amor Pool Bar Restaurant Evening
Tulum, Mexico

Mi Amor

Fredfyldt oase med udsigt til klipper ud til Det Caribiske Hav

Mi Amor er et forførende getaway kun for voksne, der ligger behageligt afsondret. Her består soundtracket af caribiske bølger, der brydes mod klipperne. Det ligger dog stadig så centralt, at I på få minutter har adgang til en sandstrand, hvis I da ikke foretrækker en tur i infinity-poolen.

Hotellet er designet med inspiration fra mexicansk films guldalder i 1950’erne, da Mexicos filmskabere kunne hamle op med Hollywood og spyttede glamourøse film ud på stribe. Tænk tidsløst design og en chic atmosfære, der harmonerer med den romantiske setting på et klippeskær.

Hvis ikke Richard Burton og Elizabeth Taylor var faldet for hinanden under en filmindspilning i Puerto Vallarta, kunne det lige så godt være sket her.

Aktiviteter

Lej cykler i receptionen og kør til Tulums berømte mayaruiner ud til vandet på blot 10-15 minutter. Nogle af Yucatán-halvøens flotteste cenoter ligger også tæt på. Det er jordfaldshuller fyldt med ferskvand, der fungerede som vandforsyning og ceremonielle centre under mayaerne, og som i dag bruges til en svalende svømmetur.

Hotellet arrangerer også guidede ture, samt undervisning med instruktører i yoga, kitesurf, SUP og scubadyk. Ud på aftenen har I gratis VIP-adgang til naboen BOA Beach Club, som byder på en cool lille beach bar med DJs. 

Spabehandling

Mi Amors spa byder på et væld af behandlinger fra aromaterapi til full body massage. De er også gode til at tænke i kreativ forkælelse: I kan for eksempel få jer et romantisk blomsterbad, mens I nyder et glas bobler. Eller et ”Chocolate Mud Wrap” for dem med en særligt sød tand!

Xl Mexico Tulum Mi Amor Cabanas Ocean (1)
Xl Mexico Tulum Mi Amor Sea Front Room Plunge Pool
Xl Mexico Tulum Mi Amor Sea Front Rooms View
Det kan i se frem til

Faciliteter og services

Værelser med udsigt

Mi Amor har 17 stilrent indrettede værelser, der alle har aircondition, gratis Wi-Fi, samt strandhåndklæder, strandtaske mm. Nogle værelser har plunge pool og kig til haven eller poolen.

Nyhavn Rejser anbefaler værelser med udsigt til vandet, så I får det bedste ud af beliggenheden: 

  • Partial Sea View Room: Delvis havudsigt. 
  • Sea View Room: Havudsigt og privat terrasse. 
  • Sea Front Room: Uhindret havudsigt, stueplan med terrasse og plunge pool, første sal med balkon. Tre værelser har desuden jacuzzi

Lækkert fransk og italiensk køkken

Den australske stjernekok Paul Bentley, der har arbejdet under Michelin-kokke som Paul Bocuse i Frankrig, står bag hotellets luftige restaurant med udsigt over vandet. Menuen kredser om franske og italienske specialiteter. Gå heller ikke glip af husets champagne-cocktails. Skal det være helt romantisk og intimt, kan I også bestille en privat middag og få den serveret på klipperne!

Xl Mexico Tulum Mi Amor Mi Amor Restaurant
Xl Mexico Tulum Mi Amor Cabanas Ocean Sunset (1)
Xl Mexico Tulum Mi Amor Colibri Spa (1)
Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Mexico

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Mexico. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.