Xl Mexico Punta Laguna Canoo
Oplevelse i Mexico

Sejl på eventyr i Yucatán-halvøens glemte bagland

Nyd en skøn dag med vild natur, kanosejlads og lokal frokost

Oplev vilde aber i trækronerne, dyk ned i kalkstenshulens klare vand og bestig en tempelpyramide i bedste Indiana Jones-stil. Glæd jer til en heldagstur, der også inkluderer frokost hos en lokal mayafamilie.

Det skal I opleve

På opdagelse i naturreservatet Punta Laguna

Mayan Inland Expedition byder på den bedste kombination af kultur, natur og aktiviteter i form af vandring, kanosejlads og zipline. I køres til naturreservatet Punta Laguna, der er kendt for sin store bestand af edderkoppeaber og brøleaber.

Her er også mere sky dyrearter som puma, hvidhalet hjort og den lille hvidnæsede næsebjørn, samt over 300 forskellige fuglearter. Punta Laguna er hjem for 30 lokale mayafamilier, som sikrer en bæredygtig turisme i det beskyttede område. 

Cenote-svømning

Lagunen indbyder til svømmeture og kanosejlads, mens guiden fortæller om flora og fauna. Og har man mod på det, kan man prøve en 240 m lang zipline, der går over lagunen. I får også mulighed for at svømme i en af Yucatán-halvøens ”cenoter”, dybe bassiner, søer og underjordiske floder, der ofte ligger inde i drypstenshuler.

Cenoter blev flere steder anvendt som offerbrønde af mayaerne og er i dag synonym med en fascinerende og svalende svømmetur, I sent glemmer. 

Maya-køkkenet

Yucatán kan prale af et af de mest velsmagende regionale køkkener i Mexico, og mayaernes bidrag tæller guacamole og tortillas samt cochinita pibil, en slags krydret pulled pork, der er marineret i citrusjuice og røde achiote-frø. I får mulighed for at smage forskellige retter til frokost, når ”jeres” familie disker op med mad, der er høstet direkte i baghaven. Mere økologisk bliver det ikke!

Bestig Cobá-pyramiden i junglen

Sidste stop er Cobá, hvor en af de største, historiske mayabyer ligger gemt i junglen. Den blev skabt omkring en række søer og husede op mod 40.000 indbyggere. I kan bestige den store Nohoch Mul-pyramide. Oppe på toppen er udsigten fænomenal, for I står på den højeste mayapyramide på Yucatán.

I forhold til mere kendte Chichén Itzá har Cobá en mere ”Indiana Jones”-agtig stemning, som er temmelig enestående. Og til sammenligning må man heller ikke bestige Chichén Itzá, hvilket giver besøget her en ekstra dimension.

Praktiske oplysninger

I bliver hentet på jeres hotel i tidsrummet kl 8-9 og køres retur igen kl 16.30-17. Grupper er på minimum 2 og maks. 10 tilmeldte. Det er også muligt at organisere private udflugter. Man skal være i god fysisk form. Entreer, vand, snacks samt frokost hos lokal familie er alt sammen inkluderet.

Xl Mexico Coba Maya Nohoch Mul Pyramid In Coba
Xl Mexico Tulum Bike Tour Cenote Jump Mexico Kan Tours
XL Mexico Elderly Woman Selling Fruits People
Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Mexico

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Mexico. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.