• Kanosejlads i Punta Laguna nær Tulum i Mexico
 • Edderkoppeaber i naturreservatet Punta Laguna nær Tulum i Mexico
 • Sus af sted i en 240 m. lang zipline i naturreservatet Punga Laguna, Mexico
 • Den historiske mayaby Coba, Mexico

Sejl på eventyr i Yucatán-halvøens glemte bagland

Nyd en skøn dag med vild natur, kanosejlads og lokal frokost

Punta Laguna nær Tulum, Mexico
Læs mere

Oplev vilde aber i trækronerne, dyk ned i kalkstenshulens klare vand og bestig en tempelpyramide i bedste Indiana Jones-stil. Glæd jer til en heldagstur, der også inkluderer frokost hos en lokal mayafamilie.

Punta Laguna nær Tulum, MexicoPå opdagelse i naturreservatet Punta Laguna 

Mayan Inland Expedition byder på den bedste kombination af kultur, natur og aktiviteter i form af vandring, kanosejlads og zipline. I køres til naturreservatet Punta Laguna, der er kendt for sin store bestand af edderkoppeaber og brøleaber.

Edderkoppeaber i naturreservatet Punta Laguna nær Tulum i MexicoHer er også mere sky dyrearter som puma, hvidhalet hjort og den lille hvidnæsede næsebjørn, samt over 300 forskellige fuglearter. Punta Laguna er hjem for 30 lokale mayafamilier, som sikrer en bæredygtig turisme i det beskyttede område. 

Få en forrygende zipline-oplevelse i naturreservatet Punta Laguna i MexicoCenote-svømning

Lagunen indbyder til svømmeture og kanosejlads, mens guiden fortæller om flora og fauna. Og har man mod på det, kan man prøve en 240 m lang zipline, der går over lagunen. I får også mulighed for at svømme i en af Yucatán-halvøens ”cenoter”, dybe bassiner, søer og underjordiske floder, der ofte ligger inde i drypstenshuler.

Besøg en cenote under ferie på Yucatán-halvøen i MexicoCenoter blev flere steder anvendt som offerbrønde af mayaerne og er i dag synonym med en fascinerende og svalende svømmetur, I sent glemmer. 

Spis frokost hos en mayafamilie i MexicoMaya-køkkenet

Yucatán kan prale af et af de mest velsmagende regionale køkkener i Mexico, og mayaernes bidrag tæller guacamole og tortillas samt cochinita pibil, en slags krydret pulled pork, der er marineret i citrusjuice og røde achiote-frø. I får mulighed for at smage forskellige retter til frokost, når ”jeres” familie disker op med mad, der er høstet direkte i baghaven. Mere økologisk bliver det ikke!

Den historiske mayaby Coba, MexicoBestig Cobá-pyramiden i junglen

Sidste stop er Cobá, hvor en af de største, historiske mayabyer ligger gemt i junglen. Den blev skabt omkring en række søer og husede op mod 40.000 indbyggere. I kan bestige den store Nohoch Mul-pyramide. Oppe på toppen er udsigten fænomenal, for I står på den højeste mayapyramide på Yucatán.

Nohoch Mul pyramiden i Coba, MexicoI forhold til mere kendte Chichén Itzá har Cobá en mere ”Indiana Jones”-agtig stemning, som er temmelig enestående. Og til sammenligning må man heller ikke bestige Chichén Itzá, hvilket giver besøget her en ekstra dimension.

Praktiske oplysninger

I bliver hentet på jeres hotel i tidsrummet kl 8-9 og køres retur igen kl 16.30-17. Grupper er på minimum 2 og maks. 10 tilmeldte. Det er også muligt at organisere private udflugter. Man skal være i god fysisk form. Entreer, vand, snacks samt frokost hos lokal familie er alt sammen inkluderet.

Charlotte Schou

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.