Xl New Zealand Akaroa Annandale Seascape Daylight View
Pigeon Bay, New Zealand

Annandale

Total isolation og spektakulære landskaber på Annadale Seascape og Scrubby Bay

I får en oplevelse ud over det sædvanlige, når I tjekker ind i Annandales store villa i spektakulære omgivelser uden en nabo i miles omkreds. Lad tosomheden komme til sin ret. Nyd kulinariske oplevelser. Og luk verden ude for en stund.

Luksus og privatliv ved Pigeon Bay på Sydøen

Annandale er medlem af Luxury lodges of New Zealand, der anmærker sig ved at være luksus og forkælelse i absolut unikke omgivelser. 7250 tønder land spreder sig for fødderne af Annandale på den lille halvø ud for Christchurch på Sydøen. Mens lodgens hovedbygning, Annandale Homestead, tilbyder landlig idyl og ro, får I den suverænt største oplevelse ved at bo i en af de to eksklusive villaer kaldet SeaScape og Scrubby Bay. Villaen er helt jeres egen, og der er ikke en nabo i miles omkreds. Bare jer, den lækre designvilla og spektakulære udsigter.

På landet ved Annadale Homestead

En køretur på en halv time fra Akaroa eller en time fra Christchurch tager jer til Annandale Homestead, hvor værtsparret tager varmt imod jer. Hovedbygningen er et smukt, hvidt træhus i to etager med en romantisk veranda i hjertet af en stor have, der indhylles af gamle bøgetræer og ligger lige ud til den turkisblå Pigeon Bay. Stedets historie går helt tilbage til 1843, hvor den første familie flyttede hertil for at drive landbrug. Og hvad der en gang var fem køer, er i dag en bestand på hundredevis af køer og tusindvis af får, som indgår i familiens landbrug på højde med lodgen.

Transport med 4WD til jeres villa

Fra Annandale Homestead bliver I kørt i en 4WD til jeres SeaScape-villa eller Scrubby Bay-villa, der begge ligger cirka tre kvarter fra hovedbygningen. 

Mens SeaScape-villaen kun er forbeholdt to personer, kan I bo helt op til 14 personer i Scrubby Bay-villaen.

Xl New Zealand Akaroa Annandale Seascape Design Livingroom
Xl New Zealand Akaroa Annandale Seascape Lounge
Xl New Zealand Akaroa Annandale Seascape Bedroom
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Kulinariske oplevelser leveret til villaen

Annandale Homestead har deres helt egen kok, som dagligt kokkererer og sammensætter en stor kurv med morgenmad og en tre-retters gourmetmenu af hjemmedyrkede og lokale, friske råvarer til jer. De kalder konceptet for ”We create, you serve”; Alle ingredienser leveres tilberedt direkte til jeres villa, hvor I blot skal lune, anrette og nyde hvert måltid.

I har morgenmad og aftensmad inkluderet. Frokost kan tilkøbes og leveres på samme måde eksempelvis som picnickurv. Det aftaler I blot med værtsparret på Annandale Homestead.

Vil I opleve mere?

Selv om jeres villa er fantastisk, og landskabet bevarer illusionen om, at I er helt alene i verden, er der masser af oplevelsesmuligheder i området. Landskabet gemmer på kilometerlange cykel- og vandrestier, og cykler kan lånes på stedet. I kan også stige til vejrs i en privat helikopter for at få et helt nyt perspektiv på det dramatiske landskab, eller sejle ud med en lokal båd for at opleve kysten og landskabet til havs. Mulighederne er mange.

De fleste nyder dog bare, at de er kommet til et sted, der føles som verdens ende. Stilheden er intakt. Omgivelserne er uden sidestykke. Og I er de eneste i verden. I hvert fald for en stund.

Scrubby Bay: hvis I har brug for mere plads

Scrubby Bay-villaen ligger i bugten af samme navn - Scrubby Bay. Her kan I bo op til 14 personer, men er I kun to, så bor her altså ikke andre end jer. Fordelt på 448 m2 er her fire store soveværelser med eget badeværelse, en stor stue med et fuldtudstyret køkken samt terrasse med pejs og opvarmet pool. Her er ligeledes fri benyttelse af WiFi.

Seascape: tosomhed ved Whitehead Bay

Mens I lukker leddet til farmen bag jer, åbner det rigtige eventyr sig for jer. I kører langs bugten, på grusveje og over marker i det bakkede landskab. Snart kan I skimte havet i det fjerne. Her drejer bilen ned mod Whitehead Bay, hvor SeaScape-villaen er bygget ind i skrænten til højre på det ene af de to små bjerge, der troner op om bugten. Bag jer spreder det grønne landskab sig ud så langt, øjet rækker. Og ud over sæler og delfiner, der i ny og næ kigger forbi ude i bugten, er I helt og aldeles alene.

En usleben diamant med panoramaudsigt

Villaen er som en 176 m2 usleben diamant med rå stenvægge og store glaspartier, der sørger for, at I døgnet rundt kan suge panoramaudsigten ud over bugten og havet til jer. Indretningen er ultramoderne i en nordisk stil, hvor der er kælet for detaljerne uden at gå på kompromis med komforten. Stuen har et stort sofaområde, pejs og et åbent, fuldtudstyret køkken. Soveværelset har en king size seng og walk in-closet. Og det store badeværelse har både badekar og bruser, der giver smukke glimt af udsigten. Udenfor har I desuden en stor terrasse med mulighed for at tænde op i endnu en pejs, men måske I hellere vil synke ned i plunge-poolen? 

Det føles næsten som om, I er alene i verden. Skulle det blive for meget, kan I dog altid frit benytte villaens WiFi.

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til New Zealand

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i New Zealand. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.