XL New Zealand Rotorua Black Swanblack Swan Exterior 5
Rotorua, New Zealand

Black Swan Lakeside Boutique Hotel

Skøn boutique-stemning ved bredden af Lake Rotorua

Med sine ni værelser, smukke engelske haver, to pools, spa og private badebro ud til Lake Rotorua, er Black Swan en vidunderlig oase med et stort og gæstfrit hjerte, der samtidig placerer jer mindre end 10 minutter i bil fra Rotoruas centrum og mange seværdigheder.

Fredfyldt boutiquehotel ved søbredden i Rotorua

En skøn oase i gejsernes by

Det er ikke mange steder, I kan bade i naturlige naturlige, varme pools midt inde i byen eller opleve boblende mudder i den lokale park. Det kan I i Rotorua, der også regnes for New Zealands kulturelle hovedstad og det bedste sted at opleve maoriernes kultur.

Black Swan ligger på en rolig villavej cirka otte minutters kørsel nord fra centrum af Rotorua, og så snart I ankommer, er I ikke i tvivl. Det lille hotel er ikke bare charmerende og hyggeligt. Det er fyldt med en intim skønhed, der begynder med den gæstfrie stemning i receptionen og fortsætter ud i vidunderlige, engelske haver og molen på søen, der inviterer til ørredfiskeri på vandet, og magiske flyveture med vandflyvere over Mt. Tarawera og Waimangu Thermal Valley.

Tilbage på hotellet kan I oplade elbilen - hvis I kører i elbil - mens I nyder en af de to spabade, der gemmer sig en grotte-lignende bygning med udsigt over haven og søen. Black Swan har også en udendørs pool til de varmere sommermåneder.

Morgenmad og middag på Duke's

Black Swan serverer en velsmagende og generøs morgenmad, der bl.a. byder på solide indslag som engelsk hash med kartofler, bacon, ost og grøntsager, mens Duke's Bar & Restaurant inviterer til et ærligt køkken med gode råvarer og elegante tilberedninger, som passer fremragende med omgivelserne, stemningen og husets udvalg af lokale vine fra New Zealand - efter middagen kan I også nyde et godt udvalg af whiskyer fra Skotland, Japan og endda New Zealand.

Ni skønne værelser med udsigt

Black Swan har ni luksuriøse værelser, der enten har udsigt over søen eller haven. Alle værelserne har elektriske pejse, mens badeværelserne byder på dybe badekar og regnbruser. I finder også hjemmelavede småkager ved siden af Nespresso-maskinen, samt vin og øl i minibaren. Der er også et tv og Wi-Fi på alle værelserne. Hør med jeres rejserådgiver, hvilken værelseskategori, som passer jer bedst.

Tal med en ekspert

Vi skræddersyr jeres rejse til New Zealand

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i New Zealand. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.