Back Of All Tree Houses
Kaikoura, New Zealand

Hapuku Lodge

Bo i bungalow på pæle eller i selve lodgen

Bjerge, når I kigger mod vest. Havet, når I kigger mod øst. Olivenlunde og hjortefarme hele vejen rundt i horisonten. Det og meget mere venter jer på Hapuku Lodge 4* i Kaikoura på Sydøen i New Zealand.

Ude på landet - midt i vildnisset

Hapuku Lodge ligger ca. 12 km inde i landet fra Kaikoura. I er på landet og I er midt i vildnæsset. Her kan I vælge mellem at bo i træbungalow på pæle eller i et af lodgens smukke og store værelser. Elegant og unik lodge oplevelse.

Bygget under hensyntagen til omgivelserne

Lodgen er flot designet under hensyntagen til økologi og omgivelser. Træsorter som nordamerikansk cedar og tasmansk eg blander sig fint med den newzealandske mørke klippesten. Hapuku Lodge har en hyggelig afslappet lounge og et spisekøkken. Er aftenen kold, vil den åbne pejs hurtigt brede en behagelig varme.

Main Lodge
Tree House Bath
Treehouse HERO
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Bo i bungalow på pæle eller selve lodgen

Alle værelser er store og med en-suite badeværelse og balkon med fantastiske udsigter. De fleste kan dog ikke stå for de enkeltstående bungalows på pæle.

Hele ti meter over jorden er I hævet og har eventyrlige udsigter fra panoramavinduerne og balkonen til de dramatiske bjerge og Stillehavskystlinjen.

Alle bungalows har pejs, siddepladser, stor dobbeltseng, fladskærms TV, CD- og DVD afspiller, iPod lydsystem og gratis wifi. Desuden minibar og kaffe- og te faciliteter. Der er bungalows til to og til familier på max. 5 personer.

På selve lodgen er der 12 værelse og uanset hvilken værelsestype I vælger, er opholdet mageløst.

Aktiviteter og oplevelser

Der er aktiviteter og oplevelser nok i Kaikoura og omegn til flere dage. Og hvorfor ikke kombinere al den friske luft med et madkursus? Hapuku Lodge tilbyder jævntligt ”cooking school”, hvor I får lov at prøve kræfter med kokke på højt niveau og naturligvis hvor lokale newzealandske topkvalitetsvarer indgår i maden. Kurset tager en hel dag, og I er max 10 på holdet.

Det er muligt at sejle med kajak, komme på hvalsafari, trekking, svømme med delfiner og sæler, spille golf, fiske og meget andet. Desuden kan spa tur, vinsmagning og helikopter tur også arrangeres.

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til New Zealand

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i New Zealand. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.