XL New Zealand Taupo Huka Lodge Lodge Sunrise
Taupo, New Zealand

Huka Lodge

Ikonisk lodge med 20 suiter, fortrinlig gastronomi og eventyrlig beliggenhed direkte ud til Waikato-floden.

Uanset om I er til fluefiskeri, gastronomi eller fredfyldt dage i de mest sublime omgivelser, er Huka Lodge en oplevelse af de helt sjældne. Arkitekturen. Indretningen. Stemningen. Gæstfriheden. Personalet. Faciliteterne. De to hytter. Og de 20 vidunderlige suiter - direkte ud til den brusende Waikato-flod, der få hundrede meter væk kulminerer i det fortryllende Huka-vandfald. Man er aldrig i tvivl. Det her er et af New Zealands ypperste og smukkeste refugier. Børn fra 10 år er velkomne.

Faciliteter og Services

Forestil jer at vågne op til den smukkeste solopgang, mens disen letter over den brusende flod – lige uden for jeres vindue. Dagen er helt jeres egen og mulighederne er tæt på endeløse. I er midt i de mest eventyrlige omgivelser – og midt i en del af New Zealand, hvor oplevelserne bogstaveligt talt står i kø. Men allerførst er det tid til en kop kaffe. Lige her. På jeres veranda. Ved den brusende flod.

Huka Lodge ligger tæt på den lille by Taupo, der folder sig ud langs bredden ved New Zealands største sø af samme navn – lige i hjertet Nordøen. Nordvest for søen og byen løber Waikato-floden, som kulminerer i det imponerende Huka-vandfald. Og det er lige her, at I finder en af New Zealands mest ikoniske lodges, Huka Lodge. Det hele begyndte som en simpel fiskerhytte i 1920'erne og fluefiskeri er stadig en del af husets ånd – Huka Lodge er stadig en topdestination for kræsne lystfiskere – men alt det er kun begyndelsen.

Hvad er inkluderet i jeres ophold?

Et ophold på Huka Lodge inkluderer altid en vidunderlig morgenmad, lodgens signatur country breakfast samt pre-dinner drinks og canapeer, gourmetmiddag - og ikke mindst daglig genopfyldning af snacks og drinks i jeres in-suite minibar. I har naturligvis også fri adgang til lodgens faciliteter, ligesom der er mulighed for at inkludere en række eksklusive oplevelser og udflugter arrangeret af Huka Lodge. Hør mere med jeres rejserådgiver, så I er sikre på at få alt det med, I drømmer om.

Tre pools, wellness og et væld af aktiviteter

Huka Lodge er bogstavelig talt omgivet af vidunderlige oplevelser - fra Juka Falls og traditionelt fluefiskeri ved Waikato-flodens bredder til cruises på kratersøer, golf på nogle af verdens smukkeste golfbaner, skydiving, jet boating, kajakture med lysende sankthansorme, rafting og vandreture til vulkaner og krystalblå søer i Tongariro National Park.

Hør med jeres rejserådgiver, om alle mulighederne - og husk at sætte tid af til at nyde selveste lodgen, der byder på alt fra udsøgt gastronomi og spabehandlinger til tennis, petanque og kroket. For ikke at nævne en god bog nede ved flodbredden eller en drink hjemme på terrassen. Huka Lodge har også tre udendørs pools, I kan slå jer ned ved - en stor pool og to mindre pools. der mere private.

Fortrinlig gastronomi med det bedste af Nordøen

Huka Lodges britiske køkkenchef, Paul Froggatt, har bl.a. kokkereret på restauranter som Gidleigh Park, Bernard Loiseau en Bourgogne med tre Michelin-stjerner og restauranten San Marco i Singapore. Med andre ord er det gastronomiske niveau tårnhøjt – og menuerne skifter dagligt med nye overraskelser og årstiden bedste råvarer – forestil jer atl fra smørpocheret ferskvandshummer med citron-gnocchi og guddommelige chokoladefondanter med espresso-is. Hvem ved, hvad der venter under jeres ophold, men vi tør godt love, at det bliver ekstraordinært. Det eneste spørgsmål bliver, hvor I vil nyde det hele. Inde eller ude på terrassen? I lodgens stemningsfulde kælder omgivet af vinreoler? Eller måske nede ved flodbredden – helt uforstyrret under stjernerne? I bestemmer.

Huka Lounge har også smuk en bar i loungen, der byder på klassiske og originale drinks – serveret med stil og britisk club-stemning, når det er allerbedst.

Påklædning på Huka Lodge om aftenen er elegant og smart casual – uden krav om hverken slips, jakkesæt eller høje hæle.

20 suiter og 2 cottages

Huka Lodge har 20 smukke suiter – de ligger alle ud til floden - foruden den lodgens Owner's Cottage med fire soveværelser og Alan Pye Cottage med to soveværelser.

Alle suiter (49 m2) er enkelt, harmonisk og luksuriøst indrettet med enten king double eller 2 x king single senge, et intimt loungeområde, smukt badeværelse med badekar og gulv-til-lift vinduer, der fører direkte ud til jeres veranda med daybed – for ikke at nævne haverne og Waikato-floden, der løber lige forbi. Det er ganske enkelt magisk. Der er naturligvis minibar, tv og Wi-Fi i alle suiter.

Den fortryllende Owner's Cottage (364 m2) ligger på et højdedrag over floden med en nærmest uvirkelig flodudsigt - nedstrøms til Huka Falls. Alan Pye Cottage (325 m2), som er opkaldt efter Huka Lodges grundlægger, ligger direkte ud til floden med egen infinity pool og en pavillon i natursten med udendørs spisebord og pejs – der følger en privat kok og butler med til begge cottages.

HÅNDPLUKKET TIL JER

Hotellet indgår i disse rejseforslag

Xl New Zealand Hawkes Bay The Farm At Cape Kidnappers Evening Aireal View
Christchurch, Byer i New Zealand, New Zealand, Australien og New Zealand

Glæd jer til

Prisvindende 5* lodges udvalgt for deres unikke stemning og beliggenhed

At flyve og sejle i det gudesmukke Fiordland

Stjerneaftener med uforlignelig udsigt til den sydlige mælkevej

Gastronomiske oplevelser ledsaget af New Zealands beste vine

Det bedste af New Zealand med bjerge, regnskov, klippekyster, vulkaner og ø-stemning

Tal med en ekspert

Vi skræddersyr jeres rejse til New Zealand

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i New Zealand. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.