XL Newzealand Rotorua On The Point Lake Rotorua Garden
Rotorua, New Zealand

On the Point

Uimodståelig charme og fortryllende panoramaudsigt over Lake Rotorua

On the Point er alt det, som drømmen om det romantiske og klassiske New Zealand er skabt af. Et ombygget palæ i to etager fra 1930'erne. En følelse af familiehistorie og hjemlighed med antikke møbler, personlige detaljer, gamle billeder og moderne kunst. Omgivet af skønne terrassehaver og hyggelige kroge, hvor I kan nyde en kop te, et glas vin eller jeres morgenmad med fortryllende udsigt til Lake Rotorua.

Klassisk lodge-stemning på kanten af Lake Rotorua

Historisk palæ med fantastisk beliggenhed

On the Point ligger på en kuperet og trekantformede pynt, der stikker ud på den vestlige side af Lake Rotorua – lige på den nordlige side af Rotorua by. Lodgen har til huse i ejerens tidligere familiehjem, et smukt palæ fra 1930'erne, der er blevet nænsomt ombygget med respekt for husets oprindelige karakter og charme.

Det hele er omkranset af smukke, velplejede haver, der fører jer ned på en bakkeskråning med græsenge, hvor får, æsler og høns nyder det gode liv på forreste række til søen. Tilbage i lodgen kan I glæde jer ægte new zealandsk country life med en stor fælles opholdsstue med åben pejs, en spisestue med træpaneler, et lille bibliotek og et elegant billardrum.

Smagen af Rotorua - med sæsonens råvarer, godt vinkort og vidunderlig udsigt

Fra morgensol og Eggs Benedict på terrassen til steak sandwiches, vildlaks, oksetartar og moderne fortolkninger af klassikere som Beef Wellington, inviterer The Mains Restaurant til et traditionelt new zealandsk køkken med et moderne og frisk udtryk – menuen er skabt med afsæt i årstidens lokale råvarer, der får godt selskab af et godt new zealandske vinkort, lige som I også kan glæd jer til daglige udvalg af veganske og vegetariske retter, samt hjemmebagt brød og ikke mindst kager, som I kan nyde til jeres afternoon tea.

I kan naturligvis nyde alle jeres måltider i jeres suite eller ude på terrassen med udsigt over søen, når vejret tillader det.

Spa, tennis og fitness

On the Point har et lille bibliotek og et moderne fitnesscenter, ligesom I kan glæde jer til massager og spabehandlinger med udsigt til søen – lodgen arrangerer også picnics på den skønne naturgrund og så er det naturligvis også tilladt at kigge ud og hilse på dyrene. I må også gerne være med til at fodre dem sammen med dyrepasserne. 

Hvad vil I opleve i Rotorua?

Fra eventyrlige golfbaner, Maori-kultur, varme kilder, vandreture i Redwood Forest, fluefiskeri og ridning til kajakture og vandflyvere over de geologiske vidundere, har Rotorua noget for enhver smag og interesse – måske har I allerede lagt planer sammen med jeres rejserådgiver, men hvis ikke, har vi mange gode forslag og ideer til oplevelser i og omkring Rotorua.

Villaer, hytter og suiter med spabad

On the Point har en villa med fire soveværelser, en villa-lejlighed med to soveværelser, hytter og ni suiter – lodgen har i alt plads til 30 gæster, så den intime og hyggelige stemning er aldrig i fare, selvom der skulle være fuldt hus.

Aller suiter er individuelt indrettet og har det samme personlige touch, som I finder i resten af lodgen – I kan bl.a. vælge mellem fem Lakeview Lodge Suites med udsigt til Lake Rotorua og en Gardenview Suite, mens I finder lodgens store Main Suite på anden sal.

Alle værelser har gulvvarme, aircondition, tv, Wi-Fi og badeværelser med spabad.

Hør med jeres rejserådgiver, hvilken værelseskategori, som passer jer bedst.

Tal med en ekspert

Vi skræddersyr jeres rejse til New Zealand

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i New Zealand. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.