Xl New Zealand Hawkes Bay The Farm At Cape Kidnappers Evening Aireal View
Hawke’s Bay, New Zealand

Rosewood Cape Kidnappers

Prisvindende og fredfyldt lodge ved kysten på Nordøen

På Rosewood Cape Kidnappers kan I glæde jer til luksus i fantastiske omgivelser. Lige fra gourmet med regionens bedste råvarer til en af verdens bedste golfbaner og masser af natureventyr venter jer!

En af de bedste lodges i verden

Rosewood Cape Kidnappers er en del af Luxury Lodges of New Zealand. Derudover er lodgen i 2018 kåret af Travel + Leisure til at være et af de bedste hoteller i New Zealand og Australien og var i 2017 på Conde Nast Travellers liste over de 20 bedste hoteller i verden. Lodgen ejes af en familie, hvis vision har været at skabe en lodge med alt, hvad der hører til femstjernet luksus, serveret på en afslappet, jordnær og personlig måde. Et ophold her føles som et hjem væk hjemmefra toppet med gourmet- og spamuligheder i spektakulære omgivelser.

Landlig idyl mellem højdedrag og kyst

På Rosewood Cape Kidnappers kan I nyde den smukkeste udsigt ud over Det Sydlige Stillehav, der slår meterhøje bølger mod de 250 meter høje klipper, mens græsmarker og skov bugter sig i alle øvrige retninger på lodgens knap 10.900 tønder land. Det er også her golfentusiaster, kan slå deres folder på en af verdens bedste golfbaner.

Ejerne driver landbrug på jorden, har en fårefarm og har designet lodgen på en sådan måde, at illusionen om at være på landet fuldendes. Store træbjælker og skrå trælofte skaber en skøn atmosfære. Indretningen er holdt i lyse farver og rustikke materialer, og alt fra gamle traktorsæder til vognhjul indgår som kunst i indretningen.

Cape Kidnappers - en historie om kidnapning

Lodgen har fået sit navn af den opdagelsesrejsende kaptajn James Cook, der i midten af 1700-tallet sejlede og kortlagde store dele af New Zealands kyster samt Australiens østkyst. Historien lyder, at skibet i 1769 lå til ved Hawke’s Bay netop her, hvor lokale maorier forsøgte at kidnappe en af de tahitianske besætningsmedlemmer. Ironisk nok troede de, at han var kidnappet af Cooks egen besætning.

Xl New Zealand Hawkes Bay The Farm At Cape Kidnappers Main Restaurant
Xl New Zealand Hawkes Bay The Farm At Cape Kidnappers Picnic
Xl New Zealand Hawkes Bay The Farm At Cape Kidnappers Winecellar
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

22 suiter med spektakulær udsigt

Rosewood Cape Kidnappers har 22 suiter med egen balkon, der alle ligger på bakkekammen med spektakulære udsigter til farmen, golfbanen og det glitrende, blå hav. Suiterne er 63 m2 med en landlig og rustik indretning i lyse farver, træ, der er malet hvidt og tern på puder, tæpper m.m. uden at gå på kompromis med komforten. Indretningen skaber en varm atmosfære, der indbyder til hygge og hjemlige stunder.

Fra spa til golf, vandring og vinsmagning

Et ophold på Rosewood Cape Kidnappers er både lig med afslapning og oplevelser. I spaen kan I forkæle jer selv med alt fra massage til ansigtsbehandlinger og manicure. Nyd også ferielivet ved infinity-poolen og jacuzzien med udsigt ud over markerne og havet i det fjerne.

Derudover kan I tage på guidede vandre-, cykel-, ride- eller fisketure. Sejle kajak og riverrafting. Eller nyde en vidunderlig vinsmagning i området ved Hawke’s Bay, der bl.a. er kendt for at være et af New Zealands ældste og største vindistrikter. Måske I også skal spille en runde golf?

Fra december til februar kan I desuden opleve store kolonier af suler, der kommer til kysten for at finde en mage.

Gourmet af lokale råvarer

I har dagligt morgenmad og gourmetmiddag inkluderet i jeres ophold på Rosewood Cape Kidnappers. A la carte-menukortet er inspireret af det klassiske, franske køkken og ændres dagligt, så hver aften bliver en ny kulinarisk oplevelse. Farmen dyrker selv alt fra majs til fennikel, salat og tomater, mens de øvrige råvarer er de bedste lokale og fra regionen såsom ost fra Havelock North, svampe fra Napier, lam fra Hawke’s Bay og lokalt fangede skaldyr. Sæt prikken over i’et med en lækker cocktail eller udsøgte vine fra vinkælderen. 

Om morgenen kan I glæde jer til frisklagte æg tilberedt præcis, som I ønsker dem, newzealandsk bacon og meget mere. Om eftermiddagen kan I nyde kanapéer ved pejsen i loungen. Og I kan naturligvis også bestille frokost i restauranten.

Bemærk, at der er dresscode om aftenen til cocktails og middage.

HÅNDPLUKKET TIL JER

Hotellet indgår i disse rejseforslag

Xl New Zealand Hawkes Bay The Farm At Cape Kidnappers Evening Aireal View
Christchurch, Byer i New Zealand, New Zealand, Australien og New Zealand

Glæd jer til

Prisvindende 5* lodges udvalgt for deres unikke stemning og beliggenhed

At flyve og sejle i det gudesmukke Fiordland

Stjerneaftener med uforlignelig udsigt til den sydlige mælkevej

Gastronomiske oplevelser ledsaget af New Zealands beste vine

Det bedste af New Zealand med bjerge, regnskov, klippekyster, vulkaner og ø-stemning

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til New Zealand

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i New Zealand. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.