• Mød Chris Riley på jeres Wanaka Cruise til Mou Waho Island
 • Sejl med Chris i hans båd på Lake Wanaka
 • Lake Wanaka, New Zealand
 • Oplev øen med søen på øen i søen på øen i havet! Mou Wahu Island i Lake Wanaka, New Zealand

Cruise med Chris på Lake Wanaka

Hyggelig sejltur og unik fauna på Mou Waho Island

Oplev øen med søen på øen i søen på øen i havet! Mou Wahu Island i Lake Wanaka, New Zealand
Læs mere

Tag med hyggelige Chris Riley i hans lille båd ud på Lake Wanaka til øen i søen, naturreservatet Mou Wahu Island, med bl.a. den sjældne buff weka-fugl. Inkl. high tea på øens højeste punkt.

Nysgerrig buff weka fugl på Mou Wahu Island, New ZealandByen Wanaka er kun en lille flække, men det er en ualmindelig hyggelig og smuk lille flække. I er omgivet af de majestætiske bjerge i Mount Aspiring National Park, der spejler sig i den store Lake Wanaka. Ude i søen ligger 5 klippeøer. I dag skal I besøge den ene af dem, Mou Wahu Island.

Bådtur på Lake Wanaka i New ZealandChris og hans lille båd på Lake Wanaka

På rejser til New Zealand mærker I ofte de lokales imødekommenhed og hjertevarme. På denne udflugt skal I møde en af Wanakas originaler – ment på den mest positive og kærlige måde. 

Chris Riley har en lille båd med plads til 10-12 personer. Han har det meste af sit liv søgt og nydt aktive oplevelser i naturen. Han kan mange historier, både de sjove og de meget informative om New Zealands helt specielle natur, og han er meget interesseret i fugle. Mou Wahu Island er derfor stedet for ham.

Nyd high tea på Mou Wahu Island sammen med en buff weka fuglVandretur på Mou Wahu Island

I sejler en halv times tid til Mou Waho Island. Her har tidligere været bådsplads og også et lille bådebyggeri, men I dag er øen naturreservat. I har en times vandretur op ad klipperne til toppen, hvor I får serveret high tea.

I har fin tid på øen til at opleve den unikke flora og fauna, hvor I blandt andet kan møde den meget sjældne buff weka-fugl, der for længst er uddød på fastlandet. En buff weka kan ikke flyve, og dette kombineret med en meget stor nysgerrighed har gjort den nem at fange tidligere. Her på Mou Wahu er den fri for rovdyr og skal primært dele pladsen med græshopper og gekkoer. 

På Mou Wahu Island kan I hilse på de nysgerrrige buff weka-fugleØen i søen på øen i søen på øen i havet

I kan lige så godt begynde at øve jer på denne remse, for Chris vil med stor sandsynlighed nævne den. Her er forklaringen: I er på Sydøen af New Zealand. På den ligger Lake Wanaka. i Lake Wanaka ligge Mou Wahu Island. Oppe på toppen af Mou Wahu Island er en sø. Og ude i den sø er en lille ø. Øen i søen på øen i søen på øen i havet. Er I ikke blege for at hoppe i køligt vand, kan I svømme ud til den.

Turen har afgang kl. 9.00 eller kl. 13.30 og varer ca. 4 timer. Husk et par gode travesko, flere lag tøj og gerne en regnfrakke.

Per Storm, Senior Travel Advisor hos Nyhavn Rejser

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.