XL Tranzalpine Kiwirail Train Nature Landscape New Zealand

Vin, vintage og vild natur

Vin, vintage og vild natur

25 dage fra 74.500 kr.

Kontakt Anny

Tlf. 33 320 320

New Zealand for livsnydere med udvalgte hoteller og udflugter

En rejse til New Zealand for jer, der vil væk fra alfarvej og lægger vægt på skæve oplevelser, unikke overnatningssteder, god mad og skønne vine. En ferie i New Zealand, der går lige i hjertet.

Den særlige oplevelse og det gode liv

Da vores rejserådgivere sammensatte dette rejseforslag havde de hele tiden som mål at skabe en rejse ud over det sædvanlige. Der er fokus på de mindste detaljer og hele tiden med det gode liv for øje - den dér ubeskrivelige følelse inde i hjertet af velvære og glæde ved at opleve noget unikt. 

Glæd jer til

 • Sydney, Australien med rundvisning i operahuset
 • Kør selv-ferie til de største attraktioner i New Zealand
 • Ud på vandet fra cruise i Fiordland til kajak i Marlborough Sounds
 • Cykeltur og udflugter med traktor, veteranbiler, bjergtog, kysttog og den lokale landpost
 • Fredfyldte lodges langt væk fra alfarvej
Det skal I opleve

Dagsprogram

På denne rejse til New Zealand kommer I til mange af de største attraktioner fra spruttende gejser over det skønne vinland til de dybe fjorde. Men alt er tilrettelagt på en måde, så I har sjælen med og får oplevelser, I nok aldrig selv havde fundet. 

Rejsen til New Zealand starter med et stop i Australien på vej ud. I skal opleve skønne Sydney, hvor vi inkluderer en rundvisning i operahuset.

I rejser til Sydney i Australien, hvor I lander om aftenen dag 2 lokal tid. I tager en taxi til hotellet.

Vibe Hotel 4*

I skal bo på det nyrenoverede Vibe Hotel, der ligger tæt på Darling Harbour og Sydney Opera House. Området byder på flere restauranter, cafeer, barer og butikker. Velkommen til Sydney. Jeres rejse til Australien er i fuld gang!

Xl Australia Sydney City, Sydney Harbour, Sydney

Xl Australia NSW Sydney Walsh Bay Restaurant Bars Foto James Horan

Sydney, der efter Nyhavn Rejsers mening er en af de smukkeste storbyer i verden. Den åbner sig smukt ud mod vandet med de mange bugter, hvor der er en lystig trafik af små færger, vandtaxier og lystsejlere. 

Nyd dagen i jeres eget tempo. Alt kan nås til fods. Og tal med jeres rejserådgiver, hvis I skal have et par tips med til gode restauranter. Sydneys madscene er i rivende udvikling. 

Oplev Jørn Utzons mesterværk, Operahuset i Sydney

For os danskere er Sydney Opera House lidt af en national stolthed, selv om Jørn Utzons mesterværk ligger på den anden side af jorden. Vi inkluderer billetter til en rundvisning i operahuset, og I bestemmer selv, hvornår på dagen, I vil opleve det utrolige byggeri. Der er afgang hver halve time fra kl. 9 til kl. 17 dagligt.

XL Australia Sydney Opera House Guided Tours 3

Nu går jeres rejse til New Zealand så videre mod det egentlige mål. I flyver ca. 3 timer til Queenstown, der er en kæmpe legeplads med alverdens outdoor aktiviteter fra sejlture på vilde floder til elastikspring ned i dybe kløfter. De hvidtoppede bjerge The Remarkables danner et enestående bagtæppe for det hele. 

Fra legebørn til guldgravere

Da denne rejse til New Zealand er for jer, der sætter pris på det gode liv med vin, gastronomi og unikke hoteller væk fra alfarvej, forlader I dog Queenstown, når I har hentet jeres bil. I kører en god time (80 km) langs floder og dale til guldgraverlandet i Central Otago. Det varer ikke længe, før I passerer de første vinmarker på vejen, som giver et varsel om en del af oplevelserne på denne rejse. 

Xl Canada Alberta Banff Gondola Sulphur Mountain Rocky Mountains

Olivers Lodge & Stables 3+*, Clyde 

Jeres første hotel varsler også, hvad der venter på jeres ferie i New Zealand. I skal nemlig bo i guldgravernes gamle handelscentral i den charmerende lille by Clyde. Lad jer omfavne af den vidunderlige stemning i det gamle stenhus, Olivers Lodge & Stables. En romantisk have, gennemført indretning og historiske omgivelser byder jer velkommen til New Zealand.

XL New Zealand Central Otago Olivers Lodge And Stables Dining Outside

Et gennemgående tema for denne rejse til New Zealand er selvfølgelig, at I skal ud i den vilde natur på unikke udflugter. 

Træd i pedalerne ad Otago Central Rail Trail

På denne dag sker det på viadukter over rå kløfter, op og ned ad bløde bakker og ind gennem lange tunneller. I skal nemlig på en nem og fredfyldt cykeltur på sporet af guldgravernes nedlagte jernbane. I cykler i jeres eget tempo og mest ned ad bakke, og der er frokost på vejen!

Xl New Zealand Otago Otago Central Rail Trail Bridge Bike Family Cycling

XL Sheep Animals Wildlife Grass New Zealand

Fra Clyde går turen videre mod New Zealands fantastiske fjorde, hvor I skal bo I den lille by Te Anau, der er porten til fjordene. Dagen køretur er 250 km og tager ca. 3 timer. 

I kører sydpå langs Lake Wakatipus østbred, og ved sydspidsen af søen kører I ind i landbrugsland, hvor I kan hilse på nogle af New Zealands millioner af får. Stop og nyd naturen på vejen. 

Xl New Zealand Te Anau Glow Worm Caves Real Journeys

Te Anau og glødende orme

Te Anau er en lille hyggelig flække på bredden af Lake Te Anau. Har I tid, så sejl over til Lake Te Anau Caves og se den lysende himmel af sankthansorme. Naturen er betagende, og det gælder om at nyde den så meget som muligt! 

Blue Ridge B&B 3+*, Te Anau

I skal bo 2 nætter på det hyggelige Bed & Breakfast Blue Ridge, der ligger i et stille villakvarter i Te Anau tæt på byens tilbud. Her er et sødt værtspar, gode værelser, mange faciliteter og gratis Wi-Fi.

Fiordland National Park på er et af smukkeste steder i New Zealand. Vandfald buldrer hundreder af meter ned i havet, den tætte skov hænger på mirakuløs vis fast på bjergsiderne, og delfiner, sæler og pingviner bor i de dybe fjorde. Det har i hele denne dag til at opleve. 

Den lettest tilgængelige og absolut mest besøgte fjord er Milford Sound. Derfor skal I på cruise på den afsides Doubtful Sound!

XL Doubtful Sound Fiordland New Zealand Lookout View Mountains Lake Nature

I katamaran på Doubtful Sound

I skal på en fantastisk heldagsudflugt til Doubtful Sound. I kører først kører gennem tæt regnskov og tager så på cruise med katamaran blandt bjerge, vandfald, sæler og delfiner. I kommer helt ud til Det Tasmanske Hav, før I vender om.

Hav tøj med til lidt af hvert. Der er nemlig en årsag til de store vandfald – i fjordene falder 8000 mm regn om året. Og nej, det er ikke en skrivefejl.

Xl New Zealand Doubtful Sound Black Oyster Catchers With Chicks Birds Animals

Jeres rejse til New Zealand går nu fra de dybe fjorde tilbage til de høje bjerge. Dagens mål er Wanaka, der ligger ved bredden af billedskønne Lake Wanaka med udsigt til de hvidtoppede bjerge i Mt. Aspiring National Park. 

Den smukke eller den utroligt smukke vej?

I kører først mod Queenstown, og her kan I vælge én af to veje: Den smukke eller den utroligt smukke. Den smukke går ad hovedvejen via Cromwell med de mange frugtplantager. Den er lidt længere, men også meget hurtigere.

Den utroligt smukke går ad mindre veje gennem vinterhalvårets skisportsområde. I kører oppe på plateauet og har de vildeste udsigter over Queenstown og bjergene i The Remarkables. Det kræver tid til at fotografere en del undervejs, så sæt 3-4 timer af til denne rute, så I også kan komme ud på at gå.

I Wanaka skal i bo på Tin Tub Luxury Lodge 4*. I har 3 overnatninger i rolige omgivelser med udsigt til smukke bjerge så langt øjet rækker. 

XL Lake Wanaka New Zealand View Lookout Nature

Naturen omkring Wanaka er intet mindre end guddommelig. Vi kunne have arrangeret vandretur til gletsjer, flyvetur over bjergene, hvor I bliver sat af i vildnisset, eller andre mere eller mindre strabadserende udflugter. (Og det kan vi stadig lægge ind, for alt på denne rejse til New Zealand kan skræddersys til jeres ønsker). Men dagens udflugt er ganske mere afslappet.

I 2cv til Central Otagos vingårde

I skal besøge udvalgte vingårde, møde producenterne selv og smage på deres vine. Og I kører rundt i en gammel Citroën 2CV med guiden ved rattet, så I ikke skal køre hjem! Vind i håret, vin i glasset og smil på læben.

Xl New Zealand Otago Experience Funny French Cars Wine Table

I dag skal I ud på den store Lake Wanaka på cruise med Chris, der har en lille båd med plads til 10-12 personer. 

I sejler ud på søen til naturreservatet Mou Wahu Island, en ø i søen, hvor bl.a. den sjældne buff weka fugl holder til. Der er te på øens højeste punkt, og på vej hjem ved I, hvad ”øen i søen på øen i søen på øen i havet” betyder! 

Xl New Zealand Lake Wanaka Cruise Walk Nature Infinity Pool

I dag venter endnu en smuk køretur på 260 km (3½ time) med en perlerække af naturscenerier. I siger farvel til Lake Wanaka, men kun for en kort stund. Turen går om bag bjergene til Lake Hawea og guddommelige udsigter. Lidt senere byder Lake Wanaka jer velkommen tilbage langs dens bredder. I følger søen et godt stykke nordpå mod Haast Pass.  

Vandfald, vandreture og formidable udsigter

Husk at stoppe på jeres vej. Tag evt. en halv times gåtur til Blue Pools, der er spektakulære vandhuller, og fra Cameron Flat er der formidable udsigter over Makarora-dalen og de omkringliggende bjerge. I kan se flere vandfald, bl.a. Thunder Creek Falls, der falder 28 m. 

Kort efter passerer I Haast Pass i Mt. Aspiring National Park. I følger Haast River ud til den rå kyst, som I følger nordpå. På vejen kommer I helt ud til kysten ved Knights Point Lookout. Stop evt. igen og nyd den formidable udsigt. 

Oplev Fox Glacier – til fods eller med helikopter

Sæt også tid af til at se en af New Zealands kæmpe gletsjere sidst på dagen. I skal bo ved den lettest tilgængelige, Fox Glacier, som I kan tæt på eller flyve over i helikopter. 

Sunset Motel Fox 3*, Fox Glacier

På Sunset Motel Fox i Fox Glacier kan I køre lige til døren til jeres værelse. Her er en magisk udsigt mod de sneklædte bjerge med Mt. Cook og Mt. Tasman, der lyser i aftensolen. Efter en god nats søvn sender morgensolen sine stråler ind ad det store vindue, når I spiser morgenmad.

XL Blue Pools Haast Pass New Zealand Nature Trees
Xl New Zealand Knights Point Lookout South Island
XL View Fox Glacier Tropical Forest Nature New Zealand

I skal nå toget i Greymouth først på eftermiddagen, men start alligevel dagen tidligt med at køre lidt uden for Fox Glacier. Her ligger den smukke sø Lake Matheson, der ofte ligger helt blank med spejlinger af Mount Cook i vandoverfladen. Der er så utroligt et skue. Har I tid, så gå en lille tur langs søen. 

Her fra går turen ca. 200 km nordpå langs kysten. Sæt 3 timer af plus tid til at aflevere bilen i Greymouth. I skal nemlig videre med toget!

Xl New Zealand Tranzalpine Train Landscape Nature
XL Mahitahi Lodge New Zealand Lake Matheson
Xl New Zealand Christchurch Elizas Manor Boutique Hotel

Med Tranzalpine-toget over Southern Alps

I skal på en af verdens smukkeste togture med TranzAlpine-toget hen over Southern Alps til Christchurch

I kommer gennem skove og åbne sletter med hjortefarme og op i den spektakulære bjergkæde med gletsjere, snedækkede toppe og stejle bjergsider. I sidder i en komfortabel vogn, og der er både café og vogn med udsigtsplatform ude i det fri.

Eliza’s Manor Boutique Hotel 3+*, Christchurch

Fremme i Christchurch tager I en taxi til endnu et unikt Bed & Breakfast, vi har fundet. I vil føle, at I træder ind i en svunden tid. Nyd charmen, den smukke arkitektur og den aristokratiske stemning på Eliza’s Manor Boutique Hotel. Der er gratis Wi-Fi, hvis I skal skrive hjem om oplevelserne.

I skal desværre rigtigt tidligt op, for jeres tog videre kører kl. 7 om morgenen fra stationen i Christchurch. I tager en taxi derhen.

I tog langs hvalernes kyst 

Nu skal I på endnu en spektakulær togtur, denne gang på kanten af New Zealand med Coastal Pacific-toget langs Stillehavskysten. Når I er helt tæt på vandet, så hold udkig efter sæler, delfiner og hvaler. 

I har mulighed for at lægge en ekstra dag ind ved Kaikoura, hvis I vil ud på hvalsafari, før I kører videre. Om aftenen ville I i givet fald kunne nyde alt godt fra havet med bl.a. skønne skaldyrsanretninger. Kai-koura betyder at spise hummer på maori!

Fremme i Picton stiger I af toget, men oplevelserne er på ingen måde forbi endnu. På stationen står Nyhavn Rejsers lokale samarbejdspartner klar til at byde velkommen.

Xl New Zealand Coastal Pacific Train Coast Ocean
Xl New Zealand Queen Charlotte Sound Boat Aerial
Xl New Zealand Punga Cove Resort Pool

Cruise med den lokale postbåd fra Picton

Dagen slutter med den lokale postbåd fra Picton på de naturskønne fjorde i den nordlige del af Sydøen. Postbåden har sejlet her i mere end 150 år for at levere pakker, post og købmandsvarer til de lokale. I har jeres bagage med om bord og bliver efter dejlige timer på vandet med smuk natur, dyreliv og lokalliv sejlet direkte til Punga Cove Resort, der putter sig mellem Queen Charlotte Sound og Marlborough Sound.

Punga Cove Resort, Marlborough Sounds

I skal bo 3 nætter på Punga Cove Resort 3+* midt i Marlborough Sounds verden af forrevne fjorde. I står op til fuglenes sang og nyder fred, forkælelse og gastronomi lige ud til bredden af fjorden. Og I kan slutte dagene med at spise alt godt fra havet ude under stjernehimlen.

På Punga Cove Resort er I uendeligt langt væk fra hverdagens stress og rummel, og dagen er sat af til at lave så meget eller lidt, I har lyst til. At lave ingenting er jo en kunst i sig selv.

Selvfølgelig er der også masser af aktiviteter her ude midt i den skønne natur. I kan gå en tur i poolen, sejle i kajak, tage på vandretur, cykle ud i det blå …  Hjemme igen kan I finde en god stol og nyde en kop te eller et glas kølig hvidvin, før restauranten inviterer til flere oplevelser.

Xl New Zealand Punga Cove Resort Bikes

Et stykke ud på formiddagen siger I farvel til Punga Cove Resort og sejler tilbage til Picton. Her går I om bord på færgen til Nordøen i New Zealand. Sejlturen fra Picton til New Zealands hovedstad Wellington er en oplevelse i sig selv gennem skærgårde, smukke fjorde og stræder.

Fremme i Wellington henter I en ny bil og kører en times tid til i regionen Wairarapa. I er i hjertet af vinruten på Nordøen. Martinborough er Wairarapas ældste og mest kendte vinområde, og I kan nyde bl.a. gode Pinot Noir-vine. 

Martinboroughs vingårde ligger side om side, så det er let at komme rundt. Tal med jeres rejserådgiver, hvis vi skal lægge en ekstra dag ind til at tage på opdagelse – der er dog tid til vingårdsbesøg, når I kører videre. 

XL View Mount Victoria Bay Of Wellington Capital City New Zealand

The Martinborough Hotel 4*, Martinborough

I skal bo 2 nætter på The Martinborough Hotel, der ligger ud til en grøn plads midt i Marlborough. Den smukke og sarte arkitektur med de fine svalegange sætter stemningen fra start, og indenfor indfries alle forventningerne. 

Få skridt henne ad gaden ligger Martinborough Wine Centre, hvor I kan få overblik over alle egnens skønne tilbud og smage vine, olivenolier og andre delikatesser. Vi anbefaler dog at gemme lidt appetit til hotellets egen restaurant om aftenen, hvor I kan nyde gourmetmad og lokale vine.

Xl New Zealand Wairapapa The Martinborough Hotel Exterior Bikes

I er ude på landet, hvor ingen kender lokalområdet og de lokale historier bedre end landpostbuddet, der hedder Gordon. Vi har en aftale med ham om, at er der plads, kan I køre med ham til verdens ende. 

Xl New Zealand Castle Point Lighthouse Wellington Area Mike Heydon

Med Gordon til verdens ende ved Cape Palliser

I tager med Gordon i hans bil, når posten skal ud til beboerne på den sydligste spids af Nordøen. Udflugten med landposten går gennem små lokalsamfund til den dramatiske kyst med en sælkoloni og det gamle fyrtårn ved Cape Palliser. Tag de 253 trin op og nyd udsigten! Turen starter kl. 8 om morgenen, og Gordon afleverer jer igen på hotellet ved 16-tiden.

I kører nu mod den smukke art deco by Napier i New Zealands ældste vinområde i Hawke's Bay. Her producerer et utal af større og mindre vingårde fremragende newzealandsk vin. Mest kendte er de lokale Chardonnay og Cabernet Sauvignon. 

I starten af dagens køretur, der er på 300 km (3½ time uden stop) kan I evt. se nærmere på et par af de små boutique vingårde omkring Martinborough. Midtvejs kommer I gennem byen Dannevirke, der blev etableret af skandinaviske emigranter. Navnet er nok det mest danske, men det er en god anledning til et lille stop.  Syd for Napier kan I evt. gå op til toppen af Te Mata Peak, hvorfra I har en forrygende udsigt over området.

XL New Zealand Vineyard Evening Wine Field Grapes Landscape

Art Deco Masonic Hotel 3+*, Napier

I skal bo 2 nætter i Napier på et hotel med vidunderlig stemning og bedste beliggenhed ud til strandpromenaden og Hawkes Bay. Art Deco Masonic Hotel har den ægte art deco stemning, der bringer jer tilbage til de farverige 30’ere. Her er samtidig en af Napiers bedste restauranter.

Small New Zealand Art Deco Masonic Hotel Hero

Dagen i dag byder vidt forskellige oplevelser og ikke mindst meget forskellige transportmidler. I starter med stil og slutter lidt mere nede på jorden. 

I veteranbil til Napiers Art Deco

Napier er verdensberømt for sin uforlignelig art deco arkitektur. I skal opleve de mange arkitektoniske mesterværker på en udflugt i veteranbil. I kører med en guide i en smuk Packard fra 30’erne, der i sig selv er et ikon for den tid og dermed passer perfekt ind i stilen. Turen tager 45 minutter. Bagefter er der tid til at slentre rundt på egen hånd, før dagens næste store oplevelse.

Xl New Zealand Napier Packard Car Art Deco Tour

I traktor til sulerne i Hawkes Bay

I skal på udflugt til sulerne i Hawkes Bay krydret med masser af sjov. Også her har vi nemlig valgt en transportform, der matcher omgivelserne perfekt. I hopper op på en ladvogn og lader jer trække af en gammel traktor langs de lodrette klipper i Hawkes Bay. På vejen kommer I tæt på to kæmpe sulekolonier, og I ser gamle fossiler i klipperne.

XL New Zealand Hawkes Bay Tractor

Nu går turen fra det blide vinland til Rotorua, hvor der i bogstavelig forstand er åbent ind til jordens glødende indre. Der er blot 200 km, som kan gøres på 2½ time, så der er god tid til stop på vejen.

Gejsere og Maorier i Rotorua

Rotorua er et af de steder, der gør rejser til New Zealand aldeles unikke. Området er centrum for termisk aktivitet, og I kan opleve boblende mudder og spruttende gejsere. I kan samtidig få indblik i den oprindelige kultur i New Zealand, da her er en stor maori-befolkningsgruppe. Mange attraktioner ligger uden for byen, så se lidt på vejen dertil. 

XL Rotorua Pohutu Geyzer New Zealand

Haku Falls og Waiotapu

På vejen kan vi f.eks. anbefale stop ved smukke Lake Taupo og ved Haku Falls, der kort derfra buldrer gennem kløften. Haku betyder skum på maori, og det er et ualmindeligt passende navn, når I ser den naturlige pool, vandmasserne lander i. Også lavalandskabet i Craters of the Moon kan nås her med en lille omvej. Senere bør I stoppe ved de forundelige og farverige termiske pools Waiotapu.   

Duften af svovl

At der i Rotorua i bogstavelig forstand er hul igennem til jordens indre giver en enkelt sideeffekt, som I mærker, når I nærmer jer. Lugten af svovl. Ved første møde synes den at være umulig at leve med, men efter kort tid har I vænnet jer til den.

Regent of Rotorua 3+*, Rotorua

I skal bo 2 nætter på designhotellet Regent of Rotorua, der har pool, spa og termisk bad. I har gåafstand til butikker, restauranter og byens attraktioner. Regent of Rotarua bryder med New Zealands tradition for relativt tung indretning efter dansk smag. Hotellet er i stedet præget af stram minimalisme.

XL New Zealand Regent Of Rotorua Pool Area

I har dagen til at gå og køre på opdagelse i det termiske område ved Rotorua. Husk, at holde jer til at gå på stierne, hvor end I går. Selv i private haver i Rotorua kan der være mudder, der bobler af varme, fordi der er hul til Jordens egen brændeovn i undergrunden. 

Xl New Zealand Champagne Pool Wai O Tapu Thermal Wonderland Rotorua

Te Puia med Pohutu-Gejseren

Vi inkluderer en fascinerende udflugt til Te Puia ca. 3 km fra Rotorua. Her er en maori-landsby og flere end 500 varme kilder og gejsere inkl. Pohutu, der springer 30 m i vejret. Netop jordens temperatur er udgangspunkt for en sjælden madoplevelse. Maden tilberedes ikke i en ovn, men i et hul i jorden!

Xl New Zealand Rotorua Rotorua Te Puia Food Cooking FOTO Adam Bryce

Ferien i New Zealand ændrer nu markant karakter. Turen går nemlig fra spruttende gejsere i Rotorua til fred og idyl på en privat ø nord for Auckland. Fra svovl til frisk luft ad libitum. 

I kører nordpå mod Auckland og videre til den lille by Sandslit, hvor I skal med en vandtaxi videre. Turen hertil fra Rotorua er 300 km og kan gøres på 3½ time uden stop, så I har ikke direkte travlt, hvis I lige vil se en gejser til, før I kører ud af Rotorua. Men kør ellers nogenlunde lige igennem.

Xl New Zealand The Beach House Kawau Island Beach Lounge

Præcis som da I boede langt ude i Marlboroug Sounds, er aktivitetsniveauet på denne dag helt og aldeles op til jer. I kan vælge at slappe af og tænke på alle de formidable oplevelser, I har haft på jeres rejse til New Zealand, for snart går turen jo hjemad. Eller I kan kaste jer ud i de mange aktiviteter på den dejlige ø Kawau Island. 

Xl New Zealand The Beach House Kawau Island Beach

Al ting har en ende. Også eventyr som dette. I tager en vandtaxi tilbage til jeres bil i Sandslit og kører til lufthavnen i Auckland. Der er 90 km, hvilket I kan gøre på 1½ time. I afleverer bilen, sætter jer til rette i flyet og rejser hjem til Danmark, hvor I lander dag 25 lokal tid. Velkommen hjem fra rejse til New Zealand.

XL Auckland Waitemata Harbour Devonport New Zealand View Sea City
Håndplukket til jer

Det skal i opleve på jeres rejse

I stedet for at sejle på Milford Sound i Fiordland som de fleste andre, kommer I helt ud i Doubtful Sound i Kaptajn Cooks kølvand. I stedet for kun at køre eller gå ud i naturen, kommer også I på en fantastisk cykeltur over kløfter og gennem tunneler i bjergene. 

Og vi kunne blive ved. Udflugter til vingårde i Citroën 2CV. Udflugt i veteranbil til Napiers art deco arkitektur. Bag på en traktor til store sulekolonier. Og med landposten rundt på hans rute til verdens ende!

Rejsen til New Zealand starter med et stop i Australien på vej ud. I skal opleve skønne Sydney, hvor vi inkluderer en rundvisning i operahuset.

Håndplukkede hoteller og lodges

Her skal I bo på jeres rejse

Vi har håndplukket lodges langt fra alfarvej f.eks. langt ude i fredfyldte Marlborough Sounds og ude på en privat ø nord for Auckland. Og på samme måde har vi inkluderet de bedste udflugter. 

I stedet for at bo inde i superaktive Queenstown bor I et historisk stenhus midt i skøn natur, hvor guldgraverne havde deres gang før jer. 

Din skræddersyede rejse

Vejledende priser

Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier.

Ring til os vedrørende priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Fly København-Sydney / Auckland-København
 • Lufthavnsskatter
 • 2 nætter på Vibe Hotel 4*, Sydney. Guest Room
 • Oplevelse: Rundvisning i Sydney Opera House
 • Fly Sydney-Queenstown
 • 16 dages billeje fra Queenstown til Greymouth og fra Wellington til Auckland. Mellemstor bil m. 5 døre, automatgear, aircondition, fri kilometer og fuld forsikring
 • 2 nætter på Olivers Lodge & Stables 3+*, Clyde, inkl. morgenmad
 • Detaljeret rejseplan/kort over New Zealand
 • Oplevelse: Fredfyldt cykeltur i Central Otago
 • 2 nætter på Blue Ridge B&B 3+*, Te Anau
 • Oplevelse: I katamaran på Doubtful Sound
 • 3 nætter på Tin Tub Luxury Lodge 4*, Wanaka. Lodge Room, inkl. morgenmad
 • Oplevelse: I 2CV til Central Otagos vingårde
 • Oplevelse: Cruise med Chris på Lake Wanaka
 • 1 nat på Sunset Motel Fox 3*, Fox Glacier
 • Oplevelse: Med TranzAlpine-toget over Southern Alps
 • 1 nat på Eliza’s Manor Boutique Hotel 3+*, Christchurch, inkl morgenmad
 • Transport togstation-hotel i Christchurch t/r
 • Oplevelse: I tog langs hvalernes kyst
 • Oplevelse: Sejl med postbåd på Queen Charlotte Sound
 • 3 nætter på Punga Cove Resort 3+*, Marlborough Sounds
 • Transport med Interislander færgen fra Picton til Wellington
 • 2 nætter på The Martinborough Hotel 4*, Martinborough
 • Oplevelse: Med postbuddet til verdens ende
 • 2 nætter på Art Deco Masonic Hotel 3+*, Napier
 • Oplevelse: I traktor til sulerne i Hawkes Bay
 • Oplevelse: I veteranbil til Napiers art deco
 • 2 nætter på Regent of Rotorua 4*, Rotorua
 • Oplevelse: Rotoruas gejsere og mad tilberedt i jorden
 • Transport i vandtaxi fra Sandspit til Kawau Island t/r
 • 2 nætter på Warblers Retreat 4*, Kawau Island, Inkl. morgenmad og pre-dinner drinks
Pris per person ved 2 voksne
Vin, vintage og vild natur
RejseperiodeDobbelt
02.12.23 ‑ 30.04.2474.000‑80.000
01.10.24 ‑ 31.03.2577.000‑84.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
 • Benzin
 • Udflugter og måltider, der ikke er nævnt under inkluderet
New Zealand

Vi hjælper dig hele vejen

Bestil denne rejse til New Zealand i god tid

Små lodges og udvalgte Bed & Breakfasts betyder få værelser på de udvalgte steder. På samme måde har landposten Gordon kun plads til 3 personer. Det kan med andre ord betale sig at bestille denne rejse til New Zealand i ekstra god tid. Vi skal dog nok finde gode alternativer, hvis noget er udsolgt.

Alt på denne rejse kan skræddersys til jeres ønsker fra udflugter over rute til valg af hoteller. Tal med jeres rejserådgiver om jeres specifikke ønsker, så lægger vi alt på plads sammen.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer. Læs mere her.