• Kiwirail med Tranz Alpine igennem New Zealands landskaber
  • Gammel Packard bil ved Art Deco centeret i Napier, New Zealand
  • Nyd synet til Roxburgh Gorge på cykelruten Otago Central Rail Trail i New Zealand
  • Sæl i Doubtful Sound, New Zealand
  • Traktor til sulerne i Hawkes Bay, New Zealand
  • Nyd udsigten fra The Beach House på Kawau Island i New Zealand

Vin, vintage og vild natur

New Zealand for livsnydere med udvalgte hoteller og udflugter, 25 dage fra 53.500 kr.

Glæd jer til:

Sydney, Australien med rundvisning i operahuset

Kør selv-ferie til de største attraktioner i New Zealand

Ud på vandet fra cruise i Fiordland til kajak i Marlborough Sounds

Cykeltur og udflugter med traktor, veteranbiler, bjergtog, kysttog og den lokale landpost

Fredfyldte lodges langt væk fra alfarvej

Læs mere

En rejse til New Zealand for jer, der vil væk fra alfarvej og lægger vægt på skæve oplevelser, unikke overnatningssteder, god mad og skønne vine. En ferie i New Zealand, der går lige i hjertet.

På denne rejse til New Zealand kommer I til mange af de største attraktioner fra spruttende gejser over det skønne vinland til de dybe fjorde. Men alt er tilrettelagt på en måde, så I har sjælen med og får oplevelser, I nok aldrig selv havde fundet. 

Den særlige oplevelse og det gode liv

Da vores rejserådgivere sammensatte dette rejseforslag havde de hele tiden som mål at skabe en rejse ud over det sædvanlige. Der er fokus på de mindste detaljer og hele tiden med det gode liv for øje - den dér ubeskrivelige følelse inde i hjertet af velvære og glæde ved at opleve noget unikt. 

Håndplukkede lodges og skæve oplevelser

Vi har håndplukket lodges langt fra alfarvej f.eks. langt ude i fredfyldte Marlborough Sounds og ude på en privat ø nord for Auckland. Og på samme måde har vi inkluderet de bedste udflugter. 

I stedet for at bo inde i superaktive Queenstown bor I et historisk stenhus midt i skøn natur, hvor guldgraverne havde deres gang før jer. I stedet for at sejle på Milford Sound i Fiordland som de fleste andre, kommer I helt ud i Doubtful Sound i Kaptajn Cooks kølvand. I stedet for kun at køre eller gå ud i naturen, kommer også I på en fantastisk cykeltur over kløfter og gennem tunneler i bjergene. 

Og vi kunne blive ved. Udflugter til vingårde i Citroën 2CV. Udflugt i veteranbil til Napiers art deco arkitektur. Bag på en traktor til store sulekolonier. Og med landposten rundt på hans rute til verdens ende!

Sydney med rundvisning i operahuset

Rejsen til New Zealand starter med et stop i Australien på vej ud. I skal opleve skønne Sydney, hvor vi inkluderer en rundvisning i operahuset.

Bestil denne rejse til New Zealand i god tid

Små lodges og udvalgte Bed & Breakfasts betyder få værelser på de udvalgte steder. På samme måde har landposten Gordon kun plads til 3 personer. Det kan med andre ord betale sig at bestille denne rejse til New Zealand i ekstra god tid. Vi skal dog nok finde gode alternativer, hvis noget er udsolgt.

Det skal I opleve

Program

Dag 1-2
I rejser til Sydney, Australien

Sydney havnI rejser til Sydney i Australien, hvor I lander om aftenen dag 2 lokal tid. I tager en taxi til hotellet.

VIBE HOTEL 4*

I skal bo på det nyrenoverede Vibe Hotel, der ligger tæt på Darling Harbour og Sydney Opera House. Området byder på flere restauranter, cafeer, barer og butikker. Velkommen til Sydney. Jeres rejse til Australien er i fuld gang!

Dag 3
Sydney med operahuset

Restauranter, butikker og barer i Walsh Bay, SydneyI har hele dagen til at udforske Sydney, der efter Nyhavn Rejsers mening er en af de smukkeste storbyer i verden. Den åbner sig smukt ud mod vandet med de mange bugter, hvor der er en lystig trafik af små færger, vandtaxier og lystsejlere. 

Nyd dagen i jeres eget tempo. Alt kan nås til fods. Og tal med jeres rejserådgiver, hvis I skal have et par tips med til gode restauranter. Sydneys madscene er i rivende udvikling. 

"The Sydney Opera House Tour" er en af de ting, man bare skal opleve når man besøger SydneyOplev Jørn Utzons mesterværk, operahuset i Sydney

For os danskere er Sydney Opera House lidt af en national stolthed, selv om Jørn Utzons mesterværk ligger på den anden side af jorden. Vi inkluderer billetter til en rundvisning i operahuset, og I bestemmer selv, hvornår på dagen, I vil opleve det utrolige byggeri. Der er afgang hver halve time fra kl. 9 til kl. 17 dagligt.

Dag 4
I rejser til New Zealand

Queenstown og Lake Wakatipu i New ZealandNu går jeres rejse til New Zealand så videre mod det egentlige mål. I flyver ca. 3 timer til Queenstown, der er en kæmpe legeplads med alverdens outdoor aktiviteter fra sejlture på vilde floder til elastikspring ned i dybe kløfter. De hvidtoppede bjerge The Remarkables danner et enestående bagtæppe for det hele. 

Fra legebørn til guldgravere

Da denne rejse til New Zealand er for jer, der sætter pris på det gode liv med vin, gastronomi og unikke hoteller væk fra alfarvej, forlader I dog Queenstown, når I har hentet jeres bil. I kører en god time (80 km) langs floder og dale til guldgraverlandet i Central Otago. Det varer ikke længe, før I passerer de første vinmarker på vejen, som giver et varsel om en del af oplevelserne på denne rejse. 

Olivers Lodge & Stables, Central OtagoOlivers Lodge & Stables 3+*, Clyde 

Jeres første hotel varsler også, hvad der venter på jeres ferie i New Zealand. I skal nemlig bo i guldgravernes gamle handelscentral i den charmerende lille by Clyde. Lad jer omfavne af den vidunderlige stemning i det gamle stenhus, Olivers Lodge & Stables. En romantisk have, gennemført indretning og historiske omgivelser byder jer velkommen til New Zealand.

Dag 5
Fredfyldt cykeltur i Central Otago

Tag hele familien med på cykelruten Otago Central Rail Trail i New ZealandEt gennemgående tema for denne rejse til New Zealand er selvfølgelig, at I skal ud i den vilde natur på unikke udflugter. 

Træd i pedalerne ad Otago Central Rail Trail

På denne dag sker det på viadukter over rå kløfter, op og ned ad bløde bakker og ind gennem lange tunneller. I skal nemlig på en nem og fredfyldt cykeltur på sporet af guldgravernes nedlagte jernbane. I cykler i jeres eget tempo og mest ned ad bakke, og der er frokost på vejen!

Dag 6
Til Fiordland og glødende orme

Der er mange får på New ZealandFra Clyde går turen videre mod New Zealands fantastiske fjorde, hvor I skal bo I den lille by Te Anau, der er porten til fjordene. Dagen køretur er 250 km og tager ca. 3 timer. 

I kører sydpå langs Lake Wakatipus østbred, og ved sydspidsen af søen kører I ind i landbrugsland, hvor I kan hilse på nogle af New Zealands millioner af får. Stop og nyd naturen på vejen. 

Te Anau med de lysende sankthansorme, New ZealandTe Anau og glødende orme

Te Anau er en lille hyggelig flække på bredden af Lake Te Anau. Har I tid, så sejl over til Lake Te Anau Caves og se den lysende himmel af sankthansorme. Naturen er betagende, og det gælder om at nyde den så meget som muligt! 

Blue Ridge i Te Anau, New ZealandBlue Ridge B&B 3+*, Te Anau

I skal bo 2 nætter på det hyggelige Bed & Breakfast Blue Ridge, der ligger i et stille villakvarter i Te Anau tæt på byens tilbud. Her er et sødt værtspar, gode værelser, mange faciliteter og gratis Wi-Fi.

Dag 7
New Zealands dybe fjorde i Fiordland

Fiordland - Doubtful SoundFiordland National Park på er et af smukkeste steder i New Zealand. Vandfald buldrer hundreder af meter ned i havet, den tætte skov hænger på mirakuløs vis fast på bjergsiderne, og delfiner, sæler og pingviner bor i de dybe fjorde. Det har i hele denne dag til at opleve. 

Den lettest tilgængelige og absolut mest besøgte fjord er Milford Sound. Derfor skal I på cruise på den afsides Doubtful Sound!

Sæl i Doubtful Sound, New ZealandI katamaran på Doubtful Sound

I skal på en fantastisk heldagsudflugt til Doubtful Sound. I kører først kører gennem tæt regnskov og tager så på cruise med katamaran blandt bjerge, vandfald, sæler og delfiner. I kommer helt ud til Det Tasmanske Hav, før I vender om.

Hav tøj med til lidt af hvert. Der er nemlig en årsag til de store vandfald – i fjordene falder 8000 mm regn om året. Og nej, det er ikke en skrivefejl.

Dag 8
Hvilken vej fra Te Anau til Wanaka?

Den impornerende natur omkring Wanaka Lake i New ZealandJeres rejse til New Zealand går nu fra de dybe fjorde tilbage til de høje bjerge. Dagens mål er Wanaka, der ligger ved bredden af billedskønne Lake Wanaka med udsigt til de hvidtoppede bjerge i Mt. Aspiring National Park. 

Den smukke eller den utroligt smukke vej?

I kører først mod Queenstown, og her kan I vælge én af to veje: Den smukke eller den utroligt smukke. Den smukke går ad hovedvejen via Cromwell med de mange frugtplantager. Den er lidt længere, men også meget hurtigere.

Den utroligt smukke går ad mindre veje gennem vinterhalvårets skisportsområde. I kører oppe på plateauet og har de vildeste udsigter over Queenstown og bjergene i The Remarkables. Det kræver tid til at fotografere en del undervejs, så sæt 3-4 timer af til denne rute, så I også kan komme ud på at gå.

Den udendørs lounge på Maple Lodge, WanakaMaple Lodge 3*, Wanaka

Også i Wanaka skal I nyde 2 nætter på et hyggeligt Bed & Breakfast. Og B&B i New Zealand er oftest meget anderledes end andre steder. Vi udvælger udelukkende B&B med høj komfort, bedste beliggenhed og søde og engagerede værtspar. 

På Maple Lodge i Wanaka vil i nyde landlig idyl og udsigt til bjerge, man næsten kan røre ved. Der er have med jacuzzi og prisbelønnede muffins til morgenmad.

Dag 9
New Zealands vin ved Wanaka – tilsat et stort smil

Få oplevelser under vinturen i en Citroën 2CV i Otago området, New ZealandNaturen omkring Wanaka er intet mindre end guddommelig. Vi kunne have arrangeret vandretur til gletsjer, flyvetur over bjergene, hvor I bliver sat af i vildnisset, eller andre mere eller mindre strabadserende udflugter. (Og det kan vi stadig lægge ind, for alt på denne rejse til New Zealand kan skræddersys til jeres ønsker). Men dagens udflugt er ganske mere afslappet.

I 2CV til Central Otagos vingårde

I skal besøge udvalgte vingårde, møde producenterne selv og smage på deres vine. Og I kører rundt i en gammel Citroën 2CV med guiden ved rattet, så I ikke skal køre hjem! Vind i håret, vin i glasset og smil på læben.

Dag 10
Cruise med Chris på Lake Wanaka

Oplev øen med søen på øen i søen på øen i havet! Mou Wahu Island i Lake Wanaka, New ZealandI dag skal I ud på den store Lake Wanaka på cruise med Chris, der har en lille båd med plads til 10-12 personer. 

I sejler ud på søen til naturreservatet Mou Wahu Island, en ø i søen, hvor bl.a. den sjældne buff weka fugl holder til. Der er te på øens højeste punkt, og på vej hjem ved I, hvad ”øen i søen på øen i søen på øen i havet” betyder! 

Dag 11
Til New Zealands kæmpe gletsjere

Blue Pools nær Haast passet i New ZealandI dag venter endnu en smuk køretur på 260 km (3½ time) med en perlerække af naturscenerier. I siger farvel til Lake Wanaka, men kun for en kort stund. Turen går om bag bjergene til Lake Hawea og guddommelige udsigter. Lidt senere byder Lake Wanaka jer velkommen tilbage langs dens bredder. I følger søen et godt stykke nordpå mod Haast Pass.  

Knights Point Lookout ligger mellem Fox Glacier og Haast på New Zealands sydøVandfald, vandreture og formidable udsigter

Husk at stoppe på jeres vej. Tag evt. en halv times gåtur til Blue Pools, der er spektakulære vandhuller, og fra Cameron Flat er der formidable udsigter over Makarora-dalen og de omkringliggende bjerge. I kan se flere vandfald, bl.a. Thunder Creek Falls, der falder 28 m. 

Kort efter passerer I Haast Pass i Mt. Aspiring National Park. I følger Haast River ud til den rå kyst, som I følger nordpå. På vejen kommer I helt ud til kysten ved Knights Point Lookout. Stop evt. igen og nyd den formidable udsigt. 

Udsigt over Fox gletsjeren i New ZealandOplev Fox Glacier – til fods eller med helikopter

Sæt også tid af til at se en af New Zealands kæmpe gletsjere sidst på dagen. I skal bo ved den lettest tilgængelige, Fox Glacier, som I kan tæt på eller flyve over i helikopter. 

Sunset Motel Fox 3*, Fox Glacier

Sunset Motel Fox i Fox Glacier kan I køre lige til døren til jeres værelse. Her er en magisk udsigt mod de sneklædte bjerge med Mt. Cook og Mt. Tasman, der lyser i aftensolen. Efter en god nats søvn sender morgensolen sine stråler ind ad det store vindue, når I spiser morgenmad.

Dag 12
Lake Matheson og TranzAlpine-toget

Lake Matheson nær Mahitahi Lodge i New ZealandI skal nå toget i Greymouth først på eftermiddagen, men start alligevel dagen tidligt med at køre lidt uden for Fox Glacier. Her ligger den smukke sø Lake Matheson, der ofte ligger helt blank med spejlinger af Mount Cook i vandoverfladen. Der er så utroligt et skue. Har I tid, så gå en lille tur langs søen. 

Her fra går turen ca. 200 km nordpå langs kysten. Sæt 3 timer af plus tid til at aflevere bilen i Greymouth. I skal nemlig videre med toget!

TranzAlpine-toget mellem Greymouth og Christchurch, New ZealandMed TranzAlpine-toget over Southern Alps

I skal på en af verdens smukkeste togture med TranzAlpine-toget hen over Southern Alps til Christchurch

I kommer gennem skove og åbne sletter med hjortefarme og op i den spektakulære bjergkæde med gletsjere, snedækkede toppe og stejle bjergsider. I sidder i en komfortabel vogn, og der er både café og vogn med udsigtsplatform ude i det fri.

Eliza’s Manor Boutique Hotel i Christchurch er bygget i 1861Eliza’s Manor Boutique Hotel 3+*, Christchurch

Fremme i Christchurch tager I en taxi til endnu et unikt Bed & Breakfast, vi har fundet. I vil føle, at I træder ind i en svunden tid. Nyd charmen, den smukke arkitektur og den aristokratiske stemning på Eliza’s Manor Boutique Hotel. Der er gratis Wi-Fi, hvis I skal skrive hjem om oplevelserne.

Dag 13
Togtur og cruise med postbåd på Queen Charlotte Sound

Coastal Pacific-toget langs hvalernes kyst, New ZealandI skal desværre rigtigt tidligt op, for jeres tog videre kører kl. 7 om morgenen fra stationen i Christchurch. I tager en taxi derhen.

I tog langs hvalernes kyst 

Nu skal I på endnu en spektakulær togtur, denne gang på kanten af New Zealand med Coastal Pacific-toget langs Stillehavskysten. Når I er helt tæt på vandet, så hold udkig efter sæler, delfiner og hvaler. 

I har mulighed for at lægge en ekstra dag ind ved Kaikoura, hvis I vil ud på hvalsafari, før I kører videre. Om aftenen ville I i givet fald kunne nyde alt godt fra havet med bl.a. skønne skaldyrsanretninger. Kai-koura betyder at spise hummer på maori!

Fremme i Picton stiger I af toget, men oplevelserne er på ingen måde forbi endnu. På stationen står Nyhavn Rejsers lokale samarbejdspartner klar til at byde velkommen.

Spektakulær natur i Queen Charlotte Sound, New ZealandCruise med den lokale postbåd fra picton

Dagen slutter med den lokale postbåd fra Picton på de naturskønne fjorde i den nordlige del af Sydøen. Postbåden har sejlet her i mere end 150 år for at levere pakker, post og købmandsvarer til de lokale. I har jeres bagage med om bord og bliver efter dejlige timer på vandet med smuk natur, dyreliv og lokalliv sejlet direkte til Punga Cove Resort, der putter sig mellem Queen Charlotte Sound og Marlborough Sound.

Poolen på Punga Cove Resort, New ZealandPunga Cove Resort, Marlborough Sounds

I skal bo 3 nætter på Punga Cove Resort 3+* midt i Marlborough Sounds verden af forrevne fjorde. I står op til fuglenes sang og nyder fred, forkælelse og gastronomi lige ud til bredden af fjorden. Og I kan slutte dagene med at spise alt godt fra havet ude under stjernehimlen.

Dag 14-15
Punga Cove Resort, Marlborough Sound

Tag på cykeltur fra Punga Cove Resort i New ZealandPunga Cove Resort er I uendeligt langt væk fra hverdagens stress og rummel, og dagen er sat af til at lave så meget eller lidt, I har lyst til. At lave ingenting er jo en kunst i sig selv.

Selvfølgelig er der også masser af aktiviteter her ude midt i den skønne natur. I kan gå en tur i poolen, sejle i kajak, tage på vandretur, cykle ud i det blå …  Hjemme igen kan I finde en god stol og nyde en kop te eller et glas kølig hvidvin, før restauranten inviterer til flere oplevelser.

Dag 16
Til hjertet af vinlandet på Nordøen

Udsigt over bugten med Wellington i baggrunden, New ZealandEt stykke ud på formiddagen siger I farvel til Punga Cove Resort og sejler tilbage til Picton. Her går I om bord på færgen til Nordøen i New Zealand. Sejlturen fra Picton til New Zealands hovedstad Wellington er en oplevelse i sig selv gennem skærgårde, smukke fjorde og stræder.

Martinborough i New Zealand er kendt for gode Pinot Noir-vine

Fremme i Wellington henter I en ny bil og kører en times tid til i regionen Wairarapa. I er i hjertet af vinruten på Nordøen. Martinborough er Wairarapas ældste og mest kendte vinområde, og I kan nyde bl.a. gode Pinot Noir-vine. 

Martinboroughs vingårde ligger side om side, så det er let at komme rundt. Tal med jeres rejserådgiver, hvis vi skal lægge en ekstra dag ind til at tage på opdagelse – der er dog tid til vingårdsbesøg, når I kører videre. 

The Martinborough Hotel 4*, Martinborough

I skal bo 2 nætter på The Martinborough Hotel, der ligger ud til en grøn plads midt i Marlborough. Den smukke og sarte arkitektur med de fine svalegange sætter stemningen fra start, og indenfor indfries alle forventningerne. 

Få skridt henne ad gaden ligger Martinborough Wine Centre, hvor I kan få overblik over alle egnens skønne tilbud og smage vine, olivenolier og andre delikatesser. Vi anbefaler dog at gemme lidt appetit til hotellets egen restaurant om aftenen, hvor I kan nyde gourmetmad og lokale vine.

Dag 17
På udflugt med postbuddet

Cape Palliser Lighthouse, New ZealandI er ude på landet, hvor ingen kender lokalområdet og de lokale historier bedre end landpostbuddet, der hedder Gordon. Vi har en aftale med ham om, at er der plads, kan I køre med ham til verdens ende. 

Kør med postbuddet til den sydligste spids af Nordøen, New ZealandMed Gordon til verdens ende ved Cape Palliser

I tager med Gordon i hans bil, når posten skal ud til beboerne på den sydligste spids af Nordøen. Udflugten med landposten går gennem små lokalsamfund til den dramatiske kyst med en sælkoloni og det gamle fyrtårn ved Cape Palliser. Tag de 253 trin op og nyd udsigten! Turen starter kl. 8 om morgenen, og Gordon afleverer jer igen på hotellet ved 16-tiden.

Dag 18
Gennem vinlandet til Napier

Landskab med smukke vinmarker i New ZealandI kører nu mod den smukke art deco by Napier i New Zealands ældste vinområde i Hawke's Bay. Her producerer et utal af større og mindre vingårde fremragende newzealandsk vin. Mest kendte er de lokale Chardonnay og Cabernet Sauvignon. 

I starten af dagens køretur, der er på 300 km (3½ time uden stop) kan I evt. se nærmere på et par af de små boutique vingårde omkring Martinborough. Midtvejs kommer I gennem byen Dannevirke, der blev etableret af skandinaviske emigranter. Navnet er nok det mest danske, men det er en god anledning til et lille stop.  Syd for Napier kan I evt. gå op til toppen af Te Mata Peak, hvorfra I har en forrygende udsigt over området.

Art Deco Masonic Hotel, Napier, New ZealandArt Deco Masonic Hotel 3+*, Napier

I skal bo 2 nætter i Napier på et hotel med vidunderlig stemning og bedste beliggenhed ud til strandpromenaden og Hawkes Bay. Art Deco Masonic Hotel har den ægte art deco stemning, der bringer jer tilbage til de farverige 30’ere. Her er samtidig en af Napiers bedste restauranter.

Dag 19
På udflugter i traktor og veteranbiler

Oplev Napiers art deco bygninger fra en Packard fra 1930'erneDagen i dag byder vidt forskellige oplevelser og ikke mindst meget forskellige transportmidler. I starter med stil og slutter lidt mere nede på jorden. 

I veteranbil til Napiers art deco

Napier er verdensberømt for sin uforlignelig art deco arkitektur. I skal opleve de mange arkitektoniske mesterværker på en udflugt i veteranbil. I kører med en guide i en smuk Packard fra 30’erne, der i sig selv er et ikon for den tid og dermed passer perfekt ind i stilen. Turen tager 45 minutter. Bagefter er der tid til at slentre rundt på egen hånd, før dagens næste store oplevelse.

Traktor til sulerne i Hawkes Bay, New ZealandI traktor til sulerne i Hawkes Bay

I skal på udflugt til sulerne i Hawkes Bay krydret med masser af sjov. Også her har vi nemlig valgt en transportform, der matcher omgivelserne perfekt. I hopper op på en ladvogn og lader jer trække af en gammel traktor langs de lodrette klipper i Hawkes Bay. På vejen kommer I tæt på to kæmpe sulekolonier, og I ser gamle fossiler i klipperne.

Dag 20
Til Rotoruas gejsere og boblende mudder

Rotorua gejsereNu går turen fra det blide vinland til Rotorua, hvor der i bogstavelig forstand er åbent ind til jordens glødende indre. Der er blot 200 km, som kan gøres på 2½ time, så der er god tid til stop på vejen.

Maori-udsmykning ved Rotorua på New ZealandGejsere og maorier i Rotorua

Rotorua er et af de steder, der gør rejser til New Zealand aldeles unikke. Området er centrum for termisk aktivitet, og I kan opleve boblende mudder og spruttende gejsere. I kan samtidig få indblik i den oprindelige kultur i New Zealand, da her er en stor maori-befolkningsgruppe. Mange attraktioner ligger uden for byen, så se lidt på vejen dertil. 

Alting i Rotorua syder og bobler Haku Falls og Waiotapu

På vejen kan vi f.eks. anbefale stop ved smukke Lake Taupo og ved Haku Falls, der kort derfra buldrer gennem kløften. Haku betyder skum på maori, og det er et ualmindeligt passende navn, når I ser den naturlige pool, vandmasserne lander i. Også lavalandskabet i Craters of the Moon kan nås her med en lille omvej. Senere bør I stoppe ved de forundelige og farverige termiske pools Waiotapu.   

Duften af svovl

At der i Rotorua i bogstavelig forstand er hul igennem til jordens indre giver en enkelt sideeffekt, som I mærker, når I nærmer jer. Lugten af svovl. Ved første møde synes den at være umulig at leve med, men efter kort tid har I vænnet jer til den.

Regent Rotorua hyggelige udendørs poolområde Regent of Rotorua 3+*, Rotorua

I skal bo 2 nætter på designhotellet Regent of Rotorua, der har pool, spa og termisk bad. I har gåafstand til butikker, restauranter og byens attraktioner. Regent of Rotarua bryder med New Zealands tradition for relativt tung indretning efter dansk smag. Hotellet er i stedet præget af stram minimalisme.

Dag 21
Pohutu-gejseren og mad tilberedt i jorden

Wai-o-tapu, det geotermiske område ved Rotorua på nordøen af New ZealandI har dagen til at gå og køre på opdagelse i det termiske område ved Rotorua. Husk, at holde jer til at gå på stierne, hvor end I går. Selv i private haver i Rotorua kan der være mudder, der bobler af varme, fordi der er hul til Jordens egen brændeovn i undergrunden. 

Frokost tilberedt i den termiske undergrund i Te Puia, Rotorua, New Zealand

Te Puia med Pohutu-gejseren

Vi inkluderer en fascinerende udflugt til Te Puia ca. 3 km fra Rotorua. Her er en maori-landsby og flere end 500 varme kilder og gejsere inkl. Pohutu, der springer 30 m i vejret. Netop jordens temperatur er udgangspunkt for en sjælden madoplevelse. Maden tilberedes ikke i en ovn, men i et hul i jorden!

 
Dag 22
Til den rene idyl på Kawau Island

Nyd udsigten fra The Beach House på Kawau Island i New ZealandFerien i New Zealand ændrer nu markant karakter. Turen går nemlig fra spruttende gejsere i Rotorua til fred og idyl på en privat ø nord for Auckland. Fra svovl til frisk luft ad libitum. 

I kører nordpå mod Auckland og videre til den lille by Sandslit, hvor I skal med en vandtaxi videre. Turen hertil fra Rotorua er 300 km og kan gøres på 3½ time uden stop, så I har ikke direkte travlt, hvis I lige vil se en gejser til, før I kører ud af Rotorua. Men kør ellers nogenlunde lige igennem.

Beachfront Room på The Beach House Kawau Island i New ZealandThe Beach House 4*, Kawau Island, Northland

Jeres vandtaxi bringer jer ud til den private ø Kawau Island, hvor I skal bo 2 nætter i ren idyl lige ud til stranden. The Beach House inviterer til kajakture, gåture og badeture så meget eller lidt, I har lyst til. Endnu en unik perle håndplukket til denne rejse til New Zealand.

Dag 23
Afslapning på Kawau Island

Smukke omgivelser ved The Beach House Kawau Island, New ZealandPræcis som da I boede langt ude i Marlboroug Sounds, er aktivitetsniveauet på denne dag helt og aldeles op til jer. I kan vælge at slappe af og tænke på alle de formidable oplevelser, I har haft på jeres rejse til New Zealand, for snart går turen jo hjemad. Eller I kan kaste jer ud i de mange aktiviteter på den dejlige ø Kawau Island. 

Afslapning foran pejsen på The Beach House Kawau Island, New ZealandSkøn mad og god newzealandsk vin – bestil bord!

En af aktiviteterne giver næsten sig selv. Skøn mad og god newzealandsk vin er en dejlig og naturlig del af opholdet på The Beach House. Om aftenen anbefaler vi at bestille bord på restauranten, for rygtet om kvaliteten er kommet vidt omkring også blandt de mange sejlere fra Auckland. Både morgenmad og drinks før aftensmaden er inkluderet.

Dag 24-25
Hjem fra rejse til New Zealand

Udsigt over Auckland, New ZealandAl ting har en ende. Også eventyr som dette. I tager en vandtaxi tilbage til jeres bil i Sandslit og kører til lufthavnen i Auckland. Der er 90 km, hvilket I kan gøre på 1½ time. I afleverer bilen, sætter jer til rette i flyet og rejser hjem til Danmark, hvor I lander dag 25 lokal tid. Velkommen hjem fra rejse til New Zealand.

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

PRISER OG DATOER

Pris per person ved 2 voksne

Vin, vintage og vild natur
RejseperiodeDobbelt
14.04.21 - 30.04.2153.000-55.000
01.10.21 - 31.03.2256.000-61.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Per Storm, Senior Travel Advisor hos Nyhavn Rejser

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.
Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier. RING vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

Ikke inkluderet

  • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
  • Benzin
  • Udflugter og måltider, der ikke er nævnt under inkluderet