Xl New Zealand Franz Josef Glacier Valley Waterfall

Fra New Zealands gletsjere til Rarotongas varme

Fra New Zealands gletsjere til Rarotongas varme

22 dage fra 69.500 kr.

Kontakt Dorte

Tlf. 33 320 320

Sydøens naturscenerier og sydhavsøerne Cook Islands

Oplev gletsjere, dyreliv, fantastiske fjorde og spektakulære vandreture. Flyv direkte til paradiset Rarotonga i Cook Islands med udflugt til Aitutakis vidunderlige lagune.

Glæd jer til

 • Sæler, pingviner, søløver og albatrosser
 • New Zealands storslåede fjorde
 • Vandretur, sejlture og togtur
 • Hvide strande og azurblå hav på Stillehavsøen Rarotonga, Cook Islands
 • Sejltur og snorkling på tropeøen Aitutaki

Højdepunkter på rejsen

Sted Nætter Højdepunkter
xx xx nætter på xx xx Højdepunkter

Stillehavsøen Rarotonga, Cook Islands

Jeres rejse til New Zealand og Cook Islands kan godt give anledning til lidt forvirring en enkelt dag, for når I flyver til Rarotonga fra Christchurch lander I, dagen før I letter, på grund af datolinjen.

Heldigvis er der god tid til at filosofere over dette under en palme de næste dage. Men glem hellere med det samme tanken om at komme 20 år yngre hjem.

Cook Islands består af 15 øer spredt over to millioner kvadratkilometer. Nærmeste naboer er Tonga og Samoa mod vest og mod øst Tahiti og øerne i Fransk Polynesien. Der bor ca. 15.000 på Cook Islands.

Rarotonga er den største af øerne. Her er den hyggelige "hovedstad" Avarua og den internationale lufthavn. Øen er 30 km i omkreds, og de to busruter kører hver sin vej rundt, så der er altid en bus hjem. Den bjergrige centrale del af øen er dækket af regnskov, og øen er omsluttet af et beskyttende koralrev.

Vi inkluderer en fantastisk udflugt til øen Aitutaki en lille times flyvning fra Rarotonga. Glæd jer til at opleve en af verdens smukkeste laguner med stimer af fisk i alle farver på en sejltur i lagunen.

XL Lake Wanaka Mt Aspiring New Zealand Mountains View Nature
Det kan i se frem til

Oplevelserne står i kø

Kør selv-natureventyr i New Zealand

I skal opleve de største og mest spektakulære naturfænomener på Sydøen i New Zealand. Nyhavn Rejser anbefaler en rute og booker hoteller, bil og også mange udflugter, men I bestemmer selv tempo, omveje og genveje ud fra jeres interesser og dagsform. I har 10 overnatninger i New Zealand.

Sæler, pingvinger, søløver og albatrosser

Jeres rejse til New Zealand starter i historiske Dunedin omgivet af råt højland og kyster beboet af sæler, pingvinger, søløver og også albatrosser, som I her kan se lande på jorden. En oplevelse, I nok ikke vil få andre steder i verden.

New Zealands smukke fjorde

Den største naturperle I New Zealand er nok The Fiordlands, der ligger gemt godt væk bag Southern Alps. I skal opleve de dybe fjorde med mange tusinde større og mindre vandfald på en heldagstur til Doubtful Sound.

Vandretur, sejltur og togtur

I skal også opleve en lille del af den ellers 40 km lange vandrerute Routeburn Track med fabelagtige udsigter, sejltur på Lake Wanaka til Mou Waho Island med ”søen i øen i søen”, de kæmpe gletsjere og sidst, men ikke mindst, en smuk tur med TranzAlpine-toget over Southern Alps-bjergkæden.

The Kiwirail Tranz Alpine
Det skal I opleve

Dagsprogram

I skal opleve de største og mest spektakulære naturfænomener på Sydøen i New Zealand. Nyhavn Rejser anbefaler en rute og booker hoteller, bil og også mange udflugter, men I bestemmer selv tempo, omveje og genveje ud fra jeres interesser og dagsform. I har 10 overnatninger i New Zealand.

Afrejsen er tidsplanlagt efter de bedste flyforbindelser hele vejen gennem jeres rejse til New Zealand og Cook Islands. I flyver med Air New Zealand, eller Singapore Airlines til Auckland.

Xl New Zealand Auckland View From Mt Eden

Vejen til New Zealand er lang, men man bliver så rigeligt belønnet for sin indsats. Denne dag ankommer I til Auckland i New Zealand. Herfra fortsætter I med indenrigsfly det sidste stykke til Dunedin.

XL Piha Beach West Coast North Island Auckland, New Zealand View Lookout

Ved ankomsten til Dunedin henter I en bil hos Hertz.

Dunedin er et stykke Skotland i eksil grundlagt af skotske immigranter. Selv landskaberne virker helt skotske med rå højland og søer. Store guldfund i midten af 1800-tallet gav byen rigdom og vækst.

I dag kan I stadig se herskabelige bygningsværker og fantastisk arkitektur. I centrum ligger St. Paul’s Cathedral ud mod den ottekantede plads Octagon. Stor og imponerende er også den gamle banegård med tårn og lagkagesten. Det forstår sig, at byen har både whisky destilleri, sækkepibeorkestre og pubber.

I skal bo to nætter på Hotel St Clair i Dunedin.

XL Clocktower University Otago Registry Building Dunedin New Zealand Garden Park City

Et gennemgående tema for denne rejse til New Zealand er selvfølgelig, at I skal ud i den vilde natur på unikke udflugter. 

Cruise til albatrosser og pingviner

I dag skal I på halvdagsudflugt til Otago-halvøens vilde dyre- og fugleliv. På turen kommer I tæt på store albatrosser, verdens mest sjældne pingvinart, sæler og måske også delfiner og søløver.

Xl New Zealand Otago Boat Monarch Taiaroa Head
XL New Zealand Otago Yellow Eyed Penguin Near Sea
XL New Zealand Otago Albatross

I kører nu mod den nok største naturperle, man kan opleve på rejser til New Zealand: De dybe fjorde i The Fiordlands med Milford Sound og Doubtful Sound. I skal sejle på sidstnævnte. Udgangspunktet for denne sejlads er den lille flække Te Anau ved søen Lake Te Anau, som I kører til denne dag.

I er fremme i god tid til en ekstra oplevelse, hvis I vil: Nemlig at tage båden over Lake Te Anau til grotterne Lake Te Anau Caves, hvor I kan se den lysende "himmel" af glødende Sankt Hans-orme.

I har 3 overnatninger på Lakefront Lodge Te Anau 3* i Te Anau. Dagene skal bruges på fantastiske udflugter på fjorden Doubtful Sound og i bjergene.

Xl New Zealand Te Anau Glow Worm Caves Real Journeys

Doubtful Sound fik sit navn af Captain Cook, da han tvivlede på, om han nogensinde kunne finde ud igen. Fjorden blev først tilgængelig for knap 40 år siden, da man lavede en lille vej gennem den tusind år gamle regnskov.

XL Doubtful Sound Fiordland New Zealand Lookout View Mountains Lake Nature

Jeres går først til Manapouri, hvorfra I sejler over Lake Manapouri. Her venter en bus på at køre jer til fjorden.

Doubtful Sound er den mest isolerede af de to fjorde i The Fiordlands og nås kun på organiserede ture fra Te Anau eller Manapouri. Scenerierne er eventyrlige og stilheden er guddommelig.

Læs mere om Fiordland.

Xl New Zealand Doubtful Sound Waterfall

Banker hjertet for trekking, findes New Zealands ultimative vandreture i dette område. Routeburn Track strækker sig over 40 km, og vil man gå hele vejen over bjerge, stok og sten, tager det 4 dage. Vi nøjes med at præsentere jer for en lille del af den.

I bliver hentet på jeres hotel, og I kører nu gennem smukke naturscenerier til startstedet for jeres vandretur. I går gennem den tempererede regnskov ad en god sti, der stille går opad i to timer. Undervejs fortæller guiden om naturen omkring jer. Når I er kommet 400 m op, skifter landskabet fra skov til et mere alpint landskab med smukke udsigter til snedækkede bjergtoppe, søer og dale.

Nu er det tid at nyde den picnic, som i har fortjent – og som vi inkluderer i udflugten. Bagefter går turen ned igen, og I bliver kørt tilbage til jeres hotel.

XL Routeburn Track Queenstown Hiking Women People New Zealand Nature Landscape View Mountains

I kører nu fra Te Anau til byen Queenstown, der ligger smukt ved bredden af Lake Wakatipu omkranset af bjergkæden The Remarkables.

Det er byen, hvor alt kan lade sig gøre af tænkelige og utænkelige naturoplevelser. I kan også "nøjes" med at sejle over søen med dampskibet Earnslaw til Walter Peak Station. Det er en gammel fårefarm, hvor I kan opleve fårehundene i arbejde med fårene og nyd en kop te på det charmerende kolonitids Homestead.

Tilbage i Queenstown kan vi anbefale en middag i Stratosfare Restaurant i 400 meters højde på Bob's Peak. I tager gondolbanen derop. I har 2 overnatninger på The Rees 4* i Queenstown.

Læs mere om Queenstown.

Xl Canada Alberta Banff Gondola Sulphur Mountain Rocky Mountains

Queenstown er base for golf, vandreture, jetboating, white waterrafting og meget mere. Queenstown er samtidig en blanding af neon reklamer, restauranter og cafeer, og byen er på trods af et virvar af meget blandede bygninger og arkitekturer ganske charmerende.

XL New Zealand Queenstown Nomad Safaris Nomad Safaris Truck Driving Up The River

I kan blandt andet tage med 4WD til nogle af de mest spektakulære steder, hvor Ringenes Herre-filmen blev optaget. Vi kan arrangere udflugter for jer hjemmefra, men I kan også vejre stemning og dagsformen og gøre det hele på stedet.

I har jo jeres egen bil på jeres rejse til New Zealand, og det betyder, at I kan vælge rute og tempo, som I vil. Dagen i dag er et godt eksempel. I skal videre til Wanaka, men der er to ruter dertil. Den hurtige og den utroligt smukke.

Den hurtige går ad hovedvejen, er lidt længere, men også meget hurtigere, så I kommer frem til Wanaka på 1-2 timer. Det har den fordel, at I hurtigt er fremme ved alle de tilbud, Wanaka har, og tage hul på dem allerede denne dag

Den utroligt smukke går ad mindre veje gennem vinterhalvårets skisportsområde. I kører oppe på plateauet og har de vildeste udsigter over Queenstown og bjergene i The Remarkables. Det kræver tid til at fotografere en del undervejs, så sæt 3-4 timer af til denne rute.

Se mere om Wanaka.

XL Flowers Wanaka Lake Mountains Nature New Zealand

Wanaka ligger ved bredden af den billedskønne smeltevandssø Lake Wanaka beskyttet af Mt. Aspiring-bjergkæden. Byen er en slags afslappet "lillebror" til Queenstown.

Her er hyggelige cafeer og restauranter ud mod søen. Byen er en meget populær skisportsby med højsæson fra juni til september, men tilbyder også mange fine sommeraktiviteter med vandreture, sejladser på søen, ture med 4WD ud over stepperne og ture til gletsjeren Rob Roy.

I kan leje cykler og følge de fine stisystemer langs søkanten eller leje fiskegrej og få et par lokale tips for sikker fangst. På skråningerne ned mod søen bag Edgewater Resort står vinrankerne i snorlige rækker, og I kan smage på druerne på Rippon vineyard.

Tin Tub Luxury Lodge 4*, Wanaka

I skal bo to nætter på Tin Tub Luxury Lodge, med vidunderlig udsigt mod Lake Wanaka med sneklædte Mt. Aspiring i det fjerne er i bogstavelig forstand bjergtagende. Læg hertil et charmerende værtspar, og I ved, hvorfor I har lyst til at blive her lidt længere. Alene morgenmaden kan få en til at overveje en uge til.

Xl New Zealand Lake Wanaka Cruise Walk Boat Jetty
Xl New Zealand Lake Wanaka Cruise Walk View To Boat
Xl New Zealand Lake Wanaka Cruise Walk Boat View Girl

Halvdagstur til Mou Waho Island

Dagen starter dog med en halvdagstur, hvor I skal sejle på Lake Wanaka til Mou Waho Island. Her har I en dejlig gåtur i den smukke natur.

En af Wanakas hyggelige beboere er Chris Riley. Han har en lille båd med plads til 10-12 personer, og den skal I med i dag. I sejler ca. 30 min. på Lake Wanaka til øen i søen, Mou Waho Island. Chris Riley har stort set hele sit liv beskæftiget sig med de aktive oplevelser i naturen og er desuden meget fugleinteresseret. Han kan mange historier, både de sjove og de meget informative, om New Zealands specielle natur.

Det er et unikt stykke natur, hvor sporene fra sidste istid ses tydeligt. Det har været muligt at holde øen næsten fri for rovdyr, hvilket de lokale fuglearter, der ikke kan flyve, har sat stor pris på. I vil helt sikkert møde flere af de nysgerrige Buff Wekas, der var tæt på at uddø, og som ikke længere lever på fastlandet.

I har fin tid på øen til at opleve flora og fauna, og I går ca. en time for at nå til øens højeste punkt. Her får I serveret ”High Tea” med udsigt til øens fine lille sø. Husk badetøj, hvis det friske vand i ”søen i øen i søen” frister.

Turen varer ca. 4 timer. Husk et par gode travesko, flere lag tøj og gerne en regnfrakke.

Nu går rejsen til New Zealand mod nye natureventyr. Nemlig de kæmpe gletsjere på vestkysten.

Køreturen fra Wanaka til vestkysten gennem Haast-passet er virkelig flot og kræver mange stop til foto og små gåture. Tag f.eks. en halv times gåtur til Blue Pools, der er spektakulære vandhuller.

XL Blue Pools Haast Pass New Zealand Nature Trees

Fra Cameron Flat er der formidable udsigter over Makarora-dalen og de omkringliggende bjerge. Oplev også Fantail Falls vandfaldene, der faktisk kan ses fra vejen, og Thunder Creek Falls, der falder med 28 meter. Ved Roaring Billy tager vandrestier med grønne bregnepalmer jer ud til udsigter over Haast River.

I har 2 overnatninger på Distinction Fox Glacier Te Weheka Hotel 4* i Fox.

Læs om Vestkystens gletsjere.

XL Franz Josef Glacier New Zealand View Nature Lookout

Med kun 25 km afstand ved Franz Josef og Fox presser to af verdens lettest tilgængelige gletsjere sig fra Mt. Cook ned gennem regnskoven. Kontrasten mellem den frodige regnskov og de golde ismassiver er enestående.

I kan komme tæt på gletsjerne, men vil I mærke isen under fødderne, skal I gå med en autoriseret guider. Der er en bred vifte af ture, og vi arrangerer gerne en udflugt for jer hjemmefra.

Xl New Zealand Franz Josef Glacier Rain Forest Westland National Park
XL Franz Josef Glacier View New Zealand Helicopter People Snow
Xl New Zealand Franz Josef Glacier Scenic Landscape

Den flotteste oplevelse får I ved at tage en tur over området med enten helikopter eller et af de mindre fly. Der er hundredvis af gletsjere i området, og I har et prægtigt udsyn til Mt. Cook, der troner i baggrunden.

Er I morgenfriske, og er vejret klart, kan I også gå en tur omkring Lake Matheson og se Mt Cook spejle sig i det stille vand.

I starter dagen med at køre fra Frans Josef til Greymouth, hvor I tager afsked med jeres bil og siger tak for tro tjeneste.

Nu skal I nemlig opleve en togtur på tværs af Sydøen på New Zealand. I går om bord på toget TranzAlpine med kurs over bjergene mod Christchurch.

XL View Train Windows Tranzalpine Railway Waimakariri River Gorge Arthurs Pass New Zealand Nature

I kører gennem Arthur Pass omgivet af de sydlige alper, gennem de flade Canterbury Plains med et utal af græssende får, langs brusende floder og gennem ikke mindre end 16 tunneller.

Hele vejen nyder I en dejlig, afslappet oplevelse med panoramaudsigt til hav og bjerge. Er de store vinduer ikke nok, så gå udenfor i den bagerste vogn, der er åben for en frisk brise i håret. Der er spisevogn, hvor i kan vælge enten at sidde i cafeen eller benytte take away.

I har en enkelt overnatning på Fable Christchurch 3+* i Christchurch.

Jeres rejse til New Zealand er slut, men jeres eventyr fortsætter heldigvis med nye store oplevelser, for i dag er der afgang fra Christchurch til Cook Islands. I bliver hentet på jeres hotel og hjulpet i lufthavnen, og stemningen fra Stillehavsøerne kan allerede mærkes i hele kroppen. I er på vej til Rarotonga.

XL Ferrier Fountain Victoria Square Christchurch New Zealand Summer City
XL Cook Islands Rarotonga Swimming Beach Palm Trees Tropical Island Sea
XL Motu Beachfront Art Villas Cook Islands Pool Area

Ankommer på Cook Islands dagen før

Nej, der er ikke en skrivefejl. I ankommer på Cook Islands dagen før i letter i New Zealand. Årsagen er datolinjen, som I krydser nu. Mærk godt efter, om I nu føler jer yngre. Flyveturen tager 6½ timer.

I bliver modtaget i lufthavnen og kørt til Motu Beachfront Art Villas, hvor I overnatter fem nætter. Nyd det.

Hvide strande og farverige fisk

Ved Titikaveka Lagoon finder I Motu Beachfront Art Villas der, med kun ti villaer beliggende i en tropisk have ned til den hvideste sandstrand, hører til blandt de bedste resorts på Cook Islands.

Der ligger tre restauranter i nærheden af Takitumu og mange flere inden for 20 min. Af aktiviteter i området kan I prøve bl.a. dykning, fiskeri, windsurfing, tennis m.m.

Cook Islands er drømmen om en tropisk ø. Alle ingredienser er her: koralrev, hvide sandstrande, tropisk vegetation og en befolkning af smukke og imødekommende mennesker!

Atmosfæren er afslappet, og her findes ingen burgerkæder, trafiklys eller store internationale hoteller.

Cook Islands består af 15 øer, der ligger spredt over et område på to millioner kvadratkilometer. Nærmeste naboer er kongeriget Tonga og Samoa mod vest, og mod øst Tahiti og øerne i Fransk Polynesien. Befolkningen på Cook Islands er kun på ca. 15.000.

Rarotonga er den største af øerne. Den bjergrige centrale del af øen er dækket af tropisk regnskov, og øen er omsluttet af et beskyttende koralrev. Dagstemperaturen året rundt ligger på ca. 25 - 30 grader, køligst juni - august og varmest november - marts, hvor der også kan komme en tropisk byge.

XL Motu Beachfront Art Villas Cook Islands Exterior View From The Beach
XL Cook Islands Aitutaki Aerial Island Sea
XL Cook Islands Rarotonga Titikaveka Coconut Palm Trees Beach Sea

Udflugt til Aitutaki

Et besøg på Cook Islands er ikke komplet uden et besøg på øen Aitutaki en lille times flyvning fra Rarotonga. Derfor inkluderer vi en udflugt hertil. I bliver hentet på hotellet og kørt i lufthavnen. Glæd jer til en smuk flyvetur over Stillehavsøerne og til en sejltur i Aitutakis smukke lagune, hvor I skal snorkle.

Jeres rejse til New Zealand og Cook Islands er desværre slut. Det er tid at vende hjem. I har dog hele dagen til at nyde den sidste sol og badning, før flyet letter mod Los Angeles lige før midnat.

XL Cook Islands Rarotonga Muri Lagoon Boat Sea

Overvej evt. at lave et stop i Los Angeles, og den mondæne badeby Santa Monica - tæt på Hollywood.

XL USA California Hollywood Sign Evening City Lights

Efter et kort flyskift i London ankommer I til Danmark.

XL USA Los Angeles Point Vicente Parlos Verdes

Forlæng evt. opholdet i New Zealand på vej hjem

Ønsker I på New Zealand også at inddrage Nordøens gejsere, vinland og maorikultur, kan rejsen naturligvis også forlænges her.

Håndplukket til jer

Det skal I opleve på jeres rejse

Fra de største højdepunkter til de små øjeblikke og autentiske oplevelser, der ofte gør mest indtryk. På jeres præmisser og væk fra mængderne. Det er eventyret med Nyhavn Rejser. En rejse der fortryller verden på ny og bringer jer helt ind i magien.

Håndplukkede hoteller og lodges

Her skal I bo på jeres rejse

Motu Beachfront Art Villas på Rarotonga har I jeres egen villa i en tropisk have ned til den hvideste sandstrand.

Nyd at være på en Stillehavsø med alt, hvad drømmene har fristet med. Hvide strande, turkisblåt vand, koralrev, duftende blomster, smukke solnedgange … Atmosfæren på Rarotonga er dejlig afslappet!

Din skræddersyede rejse

Vejledende priser

Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier.

Ring til os vedrørende priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Fly København-Auckland via Singapore el. Los Angeles / Rarotonga-København via Auckland, Singapore el. Los Angeles
 • Lufthavnsskatter
 • Indenrigsfly Auckland-Dunedin
 • 11 dages billeje fra Dunedin Airport til Greymouth Train Station, IDAR, All Inclusive
 • 2 nætter på Hotel St Clair, Dunedin. Dobbeltværelse
 • Oplevelse: Cruise til albatrosser og pingviner
 • 3 nætter på Lakefront Lodge Te Anau 3*, Te Anau. Deluxe Studio Unit
 • Oplevelse: I katamaran på Doubtful Sound
 • Oplevelse: Essensen af Routeburn Track
 • 2 nætter på The Rees 4*, Queenstown. Lake View Hotel Room
 • 2 nætter på Tin Tub Luxury Lodge 4*, Wanaka. Lodge Room, inkl. morgenmad
 • Oplevelse: Cruise med Chris på Lake Wanaka
 • 2 nætter på Distinction Fox Glacier Te Weheka Hotel 4*, Fox
 • Oplevelse: Med TranzAlpine-toget over Southern Alps
 • 1 nat på Fable Christchurch 3+*, Christchurch. Dobbeltværelse
 • Transport fra hotel til Christchurch lufthavn
 • Fly Christchurch-Rarotonga, Cook Islands
 • Transport fra Rarotonga lufthavn til hotel t/r
 • 5 nætter på Motu Beachfront Art Villas 3+*, Cook Islands. Villa med havudsigt, inkl. morgenmad
 • Oplevelse: 4WD Safari tour på Rarotonga
 • Oplevelse: Heldagstur til Aitutaki med fly inkl. cruise på lagunen
Pris per person ved 2 voksne
Fra New Zealands gletsjere til Rarotongas varme
RejseperiodeDobbeltEnkelt
21.05.24 ‑ 31.03.2567.000‑70.00095.000‑97.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
 • Benzinforbrug
 • Måltider og andre ydelser, der ikke er nævnt under inkluderet
TAL MED EN EKSPERT

Vi skræddersyer jeres rejse til New Zealand

Alt på denne rejse kan skræddersys til jeres ønsker fra udflugter over rute til valg af hoteller. Tal med jeres rejserådgiver om jeres specifikke ønsker, så lægger vi alt på plads sammen.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.