XL Abel Tasman National Park Apple Tree Bay South Island New Zealand View Lookout Sea Beach Boats
Oplevelse i New Zealand

Cruise og vandretur i Abel Tasman National Park

Oplev badestrande, regnskov, sæler og vandfald på en naturskøn dag

Sejl langs gyldne kyster, svøm ved lækre sandstrande, besøg en sælkoloni og udforsk smuk regnskov med store bregnepalmer i New Zealands mindste nationalpark, Abel Tasman. En vidunderlig dag ude i New Zealands dejlige natur.

Abel Tasman National Park på den nordlige del af Sydøen i New Zealand er kendt for sine smukke kyster og fabelagtige vandreture. I kan selvfølgelig vandre på egen hånd, men tager I på denne guidede tur, bliver I anvist de bedste ruter af en passioneret guide, der samtidig fortæller levende om den blide natur, hvor træbregnerne står tæt, sandet er fint og selv de rå klipper er nænsomt afrundet.

I katamaran til sælkoloni

I tager af sted fra morgenstunden, for I skal have en masse ud af dagen. Først sejler I fra Kaiteriteri i en katamaran med plads til 140 passagerer. Der er såvel overdækket som åbent dæk, så I selv styrer mængden af sol. 

Turen går langs den smukke kyst i Abel Tasman National Park med granitklipper og fine gyldne sandstrande, og I lægger vejen forbi den store sælkoloni i Tonga Island Marine Reserve. Er I heldige, ser I også delfiner.

Vandretur i regnskov

Efter 2½ times dejlig sejlads er det tid at gå i land i Abel Tasman National Park. Det sker ved den lange Tonga Quarry Beach, der er betagende som en tropestrand. I begiver jer en smule opad, hvor I kan nyde en fantastisk udsigt over stranden, skoven og det azurblå vand. 

I vandrer I ca. to timer i flot skov med fugleliv, bregnepalmer og rata-træer (South Island Christmas Tree), der er kendt for deres smukke røde blomster. Turen går ad The Waterfall Trail over en svingbro ved Bark Bay Falls. I alt ca 4 km ad de kun let kuperede stier i Abel Tasman National Park. Undervejs er der tid til at nyde det gyldne sand og til at tage en svømmetur. 

Praktiske oplysninger om turen

Der er toiletfaciliteter og skyggefulde picnicborde ved alle strande, I besøger. Husk at medbringe et par gode travesko, tøj til både sol og kølige vinde, hat, solcreme, badetøj og håndklæde, kamera og myggebalsam. Og ikke mindst: Husk at stoppe ved bageren og få en frisksmurt picnic sandwich i tasken. 

HÅNDPLUKKEDE REJSER

Oplevelserne indgår i disse rejseforslag

XL New Zealand Explore Tongariro National Park
Auckland, Byer i New Zealand, New Zealand, Australien og New Zealand

Glæd jer til

Vandreture i Abel Tasman National Park

I havkajak til Cathedral Coves klipper

På besøg i hobbitternes landsby Herredet

Rafting i Tongariro og jetboat på Lake Wakatipu

Familievenlige lodges og mange flere oplevelser

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til New Zealand

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i New Zealand. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.