• Strand, skov og azurblå vand. Abel Tasman Nationalspark, New Zealand
 • Oplev Abel Tasman National Park fra en katamaran
 • Oplev Abel Tasman National Park i New Zealand med en passioneret guide

Cruise og vandretur i Abel Tasman National Park

Oplev badestrande, regnskov, sæler og vandfald på en naturskøn dag

Bugt i Abel Tasman National Park på sydøen af New Zealand
Læs mere

Sejl langs gyldne kyster, svøm ved lækre sandstrande, besøg en sælkoloni og udforsk smuk regnskov med store bregnepalmer i New Zealands mindste nationalpark, Abel Tasman. En vidunderlig dag ude i New Zealands dejlige natur.

Nelson nær The Resurgence i New ZealandAbel Tasman National Park på den nordlige del af Sydøen i New Zealand er kendt for sine smukke kyster og fabelagtige vandreture. I kan selvfølgelig vandre på egen hånd, men tager I på denne guidede tur, bliver I anvist de bedste ruter af en passioneret guide, der samtidig fortæller levende om den blide natur, hvor træbregnerne står tæt, sandet er fint og selv de rå klipper er nænsomt afrundet.

Oplev Abel Tasman National Park fra en katamaranI Katamaran til sælkoloni

I tager af sted fra morgenstunden, for I skal have en masse ud af dagen. Først sejler I fra Kaiteriteri i en katamaran med plads til 140 passagerer. Der er såvel overdækket som åbent dæk, så I selv styrer mængden af sol. 

Turen går langs den smukke kyst i Abel Tasman National Park med granitklipper og fine gyldne sandstrande, og I lægger vejen forbi den store sælkoloni i Tonga Island Marine Reserve. Er I heldige, ser I også delfiner.

Sælkolonien i Tonga Island Marine ReserveVandretur i regnskov

Efter 2½ times dejlig sejlads er det tid at gå i land i Abel Tasman National Park. Det sker ved den lange Tonga Quarry Beach, der er betagende som en tropestrand. I begiver jer en smule opad, hvor I kan nyde en fantastisk udsigt over stranden, skoven og det azurblå vand. 

I vandrer I ca. to timer i flot skov med fugleliv, bregnepalmer og rata-træer (South Island Christmas Tree), der er kendt for deres smukke røde blomster. Turen går ad The Waterfall Trail over en svingbro ved Bark Bay Falls. I alt ca 4 km ad de kun let kuperede stier i Abel Tasman National Park. Undervejs er der tid til at nyde det gyldne sand og til at tage en svømmetur. 

Oplev Abel Tasman National Park i New Zealand med en passioneret guidePraktiske oplysninger om turen

Der er toiletfaciliteter og skyggefulde picnicborde ved alle strande, I besøger. Husk at medbringe et par gode travesko, tøj til både sol og kølige vinde, hat, solcreme, badetøj og håndklæde, kamera og myggebalsam. Og ikke mindst: Husk at stoppe ved bageren og få en frisksmurt picnic sandwich i tasken. 

 
Per Storm, Senior Travel Advisor hos Nyhavn Rejser

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.