Xl New Zealand Mt Aspiring National Park Lake Wakatipu Jet Boat Still Water

Familieeventyr i New Zealand med egen bil

Familieeventyr i New Zealand med egen bil

23 dage fra 71.500 kr.

Kontakt Anny

Tlf. 33 320 320

Den ultimative familierejse til New Zealand med egen bil, gode lejlighedshoteller og enestående oplevelser

Fra hobitter og havkajakker til vulkaner, gejsere og brusende floder. Velkommen til et familieeventyr for livet - med det bedste af New Zealand fra nord til syd. I har egen bil, god tid og en fantastisk rute med de mest fortryllende oplevelser på jeres vej. Den slags oplevelser, der vækker eventyret og magien for alle i familien. Skønne overnatningssteder med plads til familien. Vandreture. Jetboat. Rafting. Svævebaner. Gokart. Filmlokationer. Og uendelig meget mere.

Billeje og motorhome

*For at leje bil og motorhome skal man være fyldt 24 år og have haft sit kørekort i mindst 1 år. Vi gør venligst opmærksom på, at der kan være mindstealder på udvalgte oplevelser. Jeres rejserådgiver sørger naturligvis for at skræddersy den rejse, som passer bedst til netop jeres familie og børns alder.

Glæd jer til

 • Vandreture i Abel Tasman National Park
 • I havkajak til Cathedral Coves klipper
 • På besøg i hobbitternes landsby Herredet
 • Rafting i Tongariro og jetboat på Lake Wakatipu
 • Familievenlige overnatninger og mange flere oplevelser

Højdepunkter på rejsen

Sted Nætter Højdepunkter
Auckland 2 nætter på Auckland 2 Højdepunkter Eventyret starter i New Zealands største by, the City of Sails, hvor I bl.a. kommer tæt på New Zealands nationalsport rugby, og landets store passion for fantasy og Sci-Fi. Eventyret starter i New Zealands største by, the City of Sails, hvor I bl.a. kommer tæt på New Zealands nationalsport rugby, og landets store passion for fantasy og Sci-Fi.
Coromandel 3 nætter på Coromandel 3 Højdepunkter Charmerende resort i den lille fiskerby Whitianga, hvorfra I kan udforske Coromandel-halvøens smukke strande og klippekyster inkl. udflugt med havkajak til Cathedral Cove. Charmerende resort i den lille fiskerby Whitianga, hvorfra I kan udforske Coromandel-halvøens smukke strande og klippekyster inkl. udflugt med havkajak til Cathedral Cove.
Rotorua 3 nætter på Rotorua 3 Højdepunkter Hobitter, gejsere, varme kilder, mudderbassioner og maori-kultur i Rotorua og det termiske område Te Puia. Hobitter, gejsere, varme kilder, mudderbassioner og maori-kultur i Rotorua og det termiske område Te Puia.
Tongariro 2 nætter på Tongariro 2 Højdepunkter Privat hytte i skoven og river rafting i skyggen af Tongariros imponerende vulkaner. Privat hytte i skoven og river rafting i skyggen af Tongariros imponerende vulkaner.
Abel Tasman National Park 3 nætter på Abel Tasman National Park 3 Højdepunkter Abel Tasman National Park er New Zealands mindste nationalpark – den er især kendt for sine gyldne strande, smukke kyststier, granitklipper og eventyrlige bregneskove. Abel Tasman National Park er New Zealands mindste nationalpark – den er især kendt for sine gyldne strande, smukke kyststier, granitklipper og eventyrlige bregneskove.
Punakaiki 2 nætter på Punakaiki 2 Højdepunkter Skønt træhus på pæle ved New Zealands vilde vestkyst med gåture til bl.a. Pancake Rocks, hvor flade klipper ligger lag på lag som en stak pandekager, Skønt træhus på pæle ved New Zealands vilde vestkyst med gåture til bl.a. Pancake Rocks, hvor flade klipper ligger lag på lag som en stak pandekager,
Lake Moeraki 2 nætter på Lake Moeraki 2 Højdepunkter Vestkysten gletsjere og vidunderlige Wilderness Lodge Lake Moeraki, som ligger midt i det mest eventyrlige natur. Vestkysten gletsjere og vidunderlige Wilderness Lodge Lake Moeraki, som ligger midt i det mest eventyrlige natur.
Queenstown 4 nætter på Queenstown 4 Højdepunkter På egen hånd i Queenstown og eventyrli udflugt med både 4WD, en let vandretur og jetboat på Lake Wakatipu i Mount Aspiring National Park. På egen hånd i Queenstown og eventyrli udflugt med både 4WD, en let vandretur og jetboat på Lake Wakatipu i Mount Aspiring National Park.
Xl New Zealand Ohakune Old Coach Road Rail Viaduct Train Bridge
XL View Queenstown Lake Wakatipu Skyline Gondola New Zealand Mountains Nature
XL Cycling People Couple Lookout Banks Peninsula Nature View New Zealand
Det kan i se frem til

Oplevelserne står i kø

Et storslået eventyr i New Zealand – skabt til hele familien

Her er den. Den store rejse til New Zealand med hele familien. Nord til syd med egen bil. Med god tid og masser af frihed til at udforske og nyde det hele. Og med et udvalg af store og sjældne oplevelser, der er sat sammen med ét for øje: At skabe et uforglemmeligt eventyr for hele familien – store som små. Fra Ringenes Herrer, sprudlende gejsere og Haka-krigsdans til rafting på Tongariros brusende floder, vandreture i Abel Tasmans magiske bregnekove og en eventyrlig kajaktur til Narnia-klipperne i Coromandels Cathredal Cove. Men alt det er kun begyndelsen.

Gode og forskelligartet overnatninger og ruter med oplevelser på vejen

Der er ingen bedre måde at opleve New Zealand på, end med egen bil – derfor har vi også lagt vægt på denne rette kombination af steder, hoteller og oplevelser, der ikke alene giver jer det bedste af New Zealands forskellige facetter – med hele familien for øje - men også byder på skønne stop, afstikkere og oplevelser på jeres mange køreture.    

I dagsprogrammet finder I forslag til køreruter med udvalgte oplevelser på ruten, og I kan altid høre jeres rejserådgiver om flere oplevelser på de ruter, vi foreslår. Eller om helt alternative ruter, hvor det er muligt. I sidste ende er det helt op til jer, hvordan I kommer fra A til B. I har egen bil. Og eventyret er jeres.  

Vi skræddersyer rejsen til netop jer

Dette er kun et rejseforslag – vi skræddersyer altid rejsen, så den passer til netop jeres familie og ønsker – I kan f.eks. inkludere flere oplevelser på vejen, lige som I både kan forlænge og forkorte rejsen, som det passer jer. Tal med jeres rejserådgiver, så I sammen kan sammensætte drømmerejsen til New Zealand.

XL Stingray Bay Coromandel North Island New Zealand View Lookout Coast Sea Nature Cliffs
Det skal I opleve

Dagsprogram

Denne rejse til New Zealand er til jer, der ikke bare vil se fantastisk natur, men være aktive i den, dufte til den, røre ved den og i det hele taget nyde den i fulde drag.

I rejser til New Zealand, hvor I lander i Auckland sen aften på dag 2. 

Xl New Zealand Auckland View From Mt Eden

The Quadrant Hotels & Suites 3+*, Auckland

Fremme i Auckland på Nordøen i New Zealand bliver I mødt af jeres transfer chauffør, der kører jer til jeres centralt beliggende hotel, The Quadrant Hotels & Suites. Herfra er der kun 10 minutters gang til havnefronten og endnu tættere på finder I flere hyggelige cafeer, hvor I kan spise morgenmad.

Xl New Zealand Auckland The Quadrant Hotels & Suites Deluxe Queen Room
Xl New Zealand Auckland The Quadrant Hotels & Suites Kitchen
Xl New Zealand Auckland The Quadrant Hotels & Suites View From Rooms

Auckland er New Zealands største by. Den ligger smukt med Stillehavet på den ene side og Det Tasmanske Hav på den anden. Auckland ligger samtidig på dørtrinnet til både regnskov og smukke strande. Byen kaldes også City of Sails. Når I ser de mange sejlbåde i bugten, vil I forstå hvorfor.

XL Auckland Harbor Bridge Westhaven Marina New Zealand Boats Sails Dusk Sunset City Harbour

Jeres rejserådgiver kan fortælle jer meget mere om byen, men vi har også inkluderet to mindre oplevelser, som I sammenlagt kan bruge en cirka 3 timer på: All Black Experience og Weta Shop Unleashed – de ligger begge i samme bygning lige overfor byens Sky Tower cirka 15 minutters gang fra jeres hotel.

All Black Experience er kort fortalt en interaktiv tur, hvor I bliver introduceret til New Zealands nationalsport rugby og får et indblik i sportens enorme rolle i new zealandsk kultur - rugby er en sport, der samler New Zealand, uanset om man er bankdirektør eller kassedame, rødhåret eller maori. herrelandsholdet går under navnet All Blacks, mens kvindelandsholdet går under navnet Black Ferns.

Vi vil ikke afsløre for meget, men vi fik et sug i maven, da vi gik fra spillernes omklædningsrum og ud på banen til nationalsang og folkets rungende hyldest…

XL New Zealand Auckland All Blacks

De fleste forbinder New Zealand med Ringenes Herrer og Hobitten – det var nemlig her at store dele af Peter Jacksons Tolkien-filmateringer blev skabt og filmet. Men vidste I, at New Zealand også er storproducent af animation, filmeffekter, rekvisitter og sceneudstyr for alverdens Sci-Fi og fantasyfilm?

Hvilke film og serier, må I vente med at finde ud af, indtil I træder ind ad døren hos Wētā Workshop Unleashed. Måske møder I eller børnene nogle gamle "bekendtskaber", men uanset hvad, er det her ikke en oplevelse for sarte sjæle!

XL New Zealand Auckland Weta Workshop Unleashed

I dag henter I jeres bil og sætter kurs mod Coromandel, der er en smuk halvø kun halvanden times kørsel sydøst for Auckland. De første stykke er på motorvej, men herefter kører I med smukke udsigter langs kysten. 

Coromandel var i sin tid hjemsted for New Zealands guldfeber. Et af de første steder, der blev fundet guld, var Driving Creek, og her kan vi anbefale et stop. Ikke for at lede efter guld, men fordi stedet senere blev overtaget af en pottemager, der byggede en smalsporet jernbane for at få ler op til værkstedet og potter den anden vej. Jernbanen er blevet en attraktion, som nogle steder godt kan give et sug i maven. Den går op til et smukt udsigtspunkt.

Vi kan også anbefale et stop ved Rapaura Water Gardens, hvor I kan gå ad små broer over bække til et smukt vandfald. 

XL Stingray Bay Coromandel North Island New Zealand View Lookout Coast Sea Nature Cliffs

Beachfront Resort, Mercury Bay Whitianga 3*

På østkysten af Coromandel finder I den lille fiskerby Whitianga, der er et godt udgangspunkt til halvøens smukke strande og klippekyster. Her skal I bo de næste 2 nætter på Beachfront Resort 3*, der ligger fantastisk ned til havet.

Xl New Zeland Landscape View Of Hot Water Beach In Mercury Bay On The East Coast Of The Coromandel Peninsula
Xl New Zealand Beachfront Resort Beachfront Unit Sea View
Xl New Zealand Beachfront Beachfront Unit

I dag venter New Zealands måske smukkeste kajaktur, når I stævner ud i Coromandels første havreservat Te Whanganui-A-Hei Marine Reserve, der er som skabt til havkajak. I har kurs mod de ikoniske klippeformationer ved Cathedral Cove, der bl.a. er kendt fra Narnia-filmene, men hele området er taget ud af et eventyr med små strande, øer og klippebugter, I kan gå på opdagelse i.

De dobbelte havkajakker gør det muligt for børn at dele en kajak med en voksen, mens de erfarne og børnevenlige kajakinstruktører sørger for lidt ekstra sjov med sikkerhed i højsædet.

XL New Zealand Coromandel Cathedral Cove Kayak Tourscathedral Cove Kayak Tours 23
XL New Zealand Coromandel Cathedral Cove Kayak Tourscathedral Cove Kayak Tours 16
XL New Zealand Coromandel Cathedral Cove Kayak Tourscathedral Cove Kayak Tours 18

På Coromandel er flotte strande og klippeformationer, kuperede landskaber og gemte regnskove – på stranden Hot Water Beach skyder varme kilder op, så I kan grave jeres eget badekar, som naturen så fylder med varmt vand.

Læs mere om Coromandel og få masser af tips til aktiviteter, når I taler med jeres rejserådgiver.

Xl New Zealand Coromandel Bay Of Plenty View From Mt Maunganui Chris Mclennan
XL Coromandel Beach Sea People Rock New Zealand
Xl New Zealand Coromandel Kayaking Kayak Beach

I dag tager I afsked med Coromandel og kører sydpå mod de sprudlende gejsere i Rotorua – vi har indlagt et stop hos Hobbitterne tæt på Matamata, men I kan også starte med at køre mod Tauranga og Mount Maunganui, hvor I kan bestige byens ikoniske klippebjerg med udsigt over stranden og byen.

Herfra kan I så køre det videre til Hobbiton – regn med cirka 2,5 timer til denne oplevelse, inden I kører det sidste stykke til Rotorua og jeres lodge for de næste 3 nætter.

Xl New Zealand Hobbiton Movie Set Tour Lake Wide

Regent of Rotorua 4*, Rotorua

At der i Rotorua i bogstavelig forstand er hul igennem til jordens indre giver en enkelt sideeffekt, som I mærker, når I nærmer jer. Lugten af svovl. Ved første møde synes den at være umulig at leve med, men efter kort tid, overraskende har vænnet jer til den.

I bor tre nætter nætter på Regent of Rotorua 4* i centrum af byen med pool, spa og termisk bad. I har gåafstand til butikker, restauranter og byens mange attraktioner. 

XL New Zealand Regent Of Rotorua Exterior
XL New Zealand Regent Of Rotorua Pool Area
XL New Zealand Regent Of Rotorua Executive Studio Rooms

Rotorua er et af de steder, der virkelig indfanger New Zealands sjæl og særegne karakter. En verden af sprudlende gejsere, boblende mudder og ikke mindst maori-kulturen, som I får rig mulighed for at blive klogere på de næste dage.

To gode råd for denne dag: Kom tidligt afsted og vælg nøje ud, hvad I vil se. Der er nemlig så utroligt meget at vælge mellem af oplevelser ved Rotorua. I har måske allerede nået at se lidt, på vej til Rotorua.

XL Newzealand Rotorua On The Point Lake Rotorua Aerial View

For at komme bedst muligt fra start har vi inkluderet et besøg til Te Puia.

Te Puia strækker sig over 70 hektar i den historiske Te Whakarewarewa Geothermal Valley i udkanten af Rotorua. Området er hjemsted for den verdensberømte Pōhutu-gejser, mudderbassiner, 500 varme kilder og forunderlige kiselformationer.

Her finder I også Maori Arts and Crafts Institute med bl.a. maori-koncerter og et snedkerværksted, hvor I kan opleve unge maorier lære alle de traditionelle træskæringsteknikker og stiludtryk, som er blevet videregivet i generationer. Fik vi nævnt at I også kan hilse på en flok kiwier – New Zealands nationalfugl – ligesom I også finder en café på området.

Xl New Zealand Rotorua Mitai Maori Village Performance (Facebook Page)
Xl New Zealand Rotorua Mitai Maori Village Fairy Spring Glow Worms (Facebook Page)
Xl New Zealand Rotorua Mitai Maori Village Men Close Up (Facebook Page)

De termiske terrasser i Wai-O-Tapu

Vi anbefaler også et besøg til Wai-O-Tapu, hvor I bl.a. kan se termiske vandhuller og søer i de mest utrolige farver som Champagne Pool. Navnet er lidt mere eksotisk end indholdet, som er 74 grader varmt syreholdigt vand, men det bobler som champagne.

XL Rotorua Pohutu Geyzer New Zealand

Lady Knox-Gejseren

Hvis I besøger Wai-O-Tapu tidligt på dagen, bliver I ikke generet af for mange andre turister, og I kan nå over til den store Lady Knox-gejser kort derfra, inden den springer kl. 10.15. Hvordan kan vi være så sikre på tidspunktet? De lokale har et trick, der bl.a. involverer en håndfuld sæbepulver. Legenden fortæller, at tricket blev opdaget, da en lokal ville vaske tøj i det varme vand… 

I dag kører I 2-3 timer videre til Tongariro, hvor New Zealands kæmpe vulkaner er klar til at byde jer velkommen. Strækningen er 215 km.

Vi anbefaler at køre ruten fra Rotorua via Waitomo Caves, hvor I kan opleve lysende sankthansorme eller via Lake Taupo og de imponerende Huka Falls.

XL Tongariro National Park New Zealand Volcano Lakes

Tongariro Suite 4*, Ohakune

De næste to nætter bor I i jeres helt egen Nightsky Cottage (90 m2) - en private hytte, som ligger cirka 2 km fra de øvrige suiter i Tongariro Suites – dybt inde i skoven og med ovenlysvinduer i loungen, hvor I kan nyde stjernehimlen fra jeres sofa. Her har I bl.a. en dagligstue, et køkken, et separat soveværelse og et skønt badeværelse med to fritstående badekar, der er placeret side om side med udsigt ud til bushen. I kan også glæde jer til at tænde op i brændeovnen - og nyde morgenmad og bbq-aftener i jeres egen hyggelige have.

Small New Zealand – Ohakune Tongariro Suites The Rocks (1)
XL New Zealand – Ohakune Tongariro Suites The Rocks Bedroom (1)
XL New Zealand – Ohakune Tongariro Suites The Rocks Panoramic View

Tongariro-floden løber fra de høje vulkaner, der udgør Nordøens såkaldte Central Plateau – og hele vejen ned til landsbyen Turangi, inden floden løber ud i Lake Taupo. Floden er - udover de gudesmukke omgivelser- særligt kendt for to ting: Fluefiskeri og fantastisk rafting på de mere livlige sektioner floden. Det er sidstnævnte som I har på programmet i dag.

Rafting på Tongarori varer cirka 3 timer, hvoraf I er 1 time og 45 minutter på vandet. Nogle steder kan I gå i land, klatre op på små klipper og springe i vandet – hvis I altså har lyst. Og blive i småsultne, har jeres guide heldigvis både varm kakao, sodavand og snacks med.

Xl New Zealand Turangi River Rafting River
Xl New Zealand Turangi River Rafting River Bridge
Xl New Zealand Turangi River Rafting In Wave

På vej tilbage til jeres hytte, kan vi anbefale en tur med kabelbanen Sky Waka på Mt. Ruapehu – det er en spektakulær tur på 1,8 km, som slutter ved Knoll Ridge Chalet, hvor I kan skue ud over Nordøen og se vulkanerne Mount Ngauruhoe, Mount Tongariro og Mount Ruapehu – måske er I også heldige at spotte Mount Taranaki helt ude ved Nordøens vestkyst. I finder også en god restaurant ved Knoll Ridge Chalet.

I dag kører I til lufthavnen i Taupo, hvor I afleverer jeres bil og flyver til Nelson på Sydøen – med et skifte i Wellington. 

I Nelson venter jeres nye lejebil, så I kan køre cirka 1 time nordpå til Marahau og Abel Tasman Lodge 3+*, hvor I skal bo de næste tre nætter. Velkommen Abel Tasman National Park.

XL New Zealand Abel Tasman Lodge Aerial
XL New Zealand Abel Tasman Kayak
Small New Zealand Abel Tasman Lodge Studio

Abel Tasman National Park er New Zealands mindste nationalpark – den er især kendt for sine gyldne strande, smukke kyststier, granitklipper og eventyrlige bregneskove. Sidst, men ikke mindst, er det bare et vidunderligt og let fremkommeligt naturområde, hvor familien trygt og roligt kan slappe af, svømme, vandre, sejle og gå på opdagelse – også op egen hånd.

På dag 12 har vi reserveret et cruise med vandretur i Abel Tasman National Park – vi anbefaler at I medbringer sandwich, vand og badetøj - mens I har dag 13 til fri leg i det vidunderlige naturområde. Tal med jeres rejserådgiver, hvis I ønsker forslag eller en særlig oplevelse på denne dag.

Xl New Zealand Abel Tasman National Park Seal Coloni
XL New Zealand Lush Sub Tropical Forest Vegetation Of Abel Tasman National Park
Xl New Zealand Abel Tasman Catamaran On Deck

Det tager cirka 4 timer at køre fra Abel Tasman til Punakaiki, men I kan roligt sætte det meste af dagen af til dette stræk mod vestkysten, hvor I bl.a. krydser fortryllende skovområder og iltre Buller River flere gange – af andre højdepunkter på turen kan nævnes Murchison, Buller Gorge swing bridge, kløften Buller Gorge og et væld af udkigspunkter undervejs.

Murchison er en ode til guldgraverfortiden med mange bygninger, der stadig står i deres oprindelige form fra slutningen af 1800-tallet og begyndelsen af 1900-tallet. Landsbyen kalder sig selv for New Zealands "white-water capital", fordi den vitterligt er omkranset af floder: Gowan, Mangles, Matiri, Glenroy, Matakitaki, Maruia og den mægtige Buller-flod. Her kan I bl.a. tage en zipline over netop Buller-floden, fiske i de mange floder, vaske efter guld og gå på New Zealands længste hængebro. Men alt det er kun begyndelsen.

Hør jeres rejserådgiver om alle mulighederne i Murchison – måske er det her, I gerne vil forlænge ferien med en dag eller to?

Dagens sidste stop og endestation er Punakaiki, der på mange måder er indbegrebet af New Zealands vilde vestkyst – med sine brede sandstrande, grotter, regnskove og alt den pionerånd, gæstfrihed og lokale charme, som denne del af landet er så kendt for.

XL New Zealand Pancake Rocks And Blowhole
XL New Zealand Pancake Rocks And Blowhole View View
XL New Zealand Pancake Rocks And Blowhole Westcoast View

Punakaiki E’scapes 3+*, Punakaiki

De næste to nætter bor I på eventyrlige Punakaiki E’scapes 3+*, som har i alt tre villaer. I bor i Treescapes, et hyggeligt træhus på pæle, omkranset af skov og med udsigt til Det Tasmanske Hav. Villaen har to soveværelser, køkken og et opholdsområde med en stor overdækket terrasse, som er perfekt til udendørs spisning. Det kan ikke gøres bedre.

XL New Zealand Punakaiki Escapes Seascapes Outdoors
Small New Zealand Punakaiki Escapes Cliffscapes Bedroom
Small New Zealand Punakaiki Escapes Seascapes Balcony Seaview

I dag har I hele dagen til at slappe af i de dejlige omgivelser. En af dagens gøremål er selvfølgelig at gå en tur langs kysten fra The Rocks Homestay til de lokale attraktioner: De forunderlige Pancake Rocks, hvor flade klipper ligger lag på lag som en stak pandekager, og de store blow holes, hvor havets bølger presser vandet op, som var det kæmpe gejsere.

Husk også at gøre den lille vandretur ad Truman Track lige lidt nord for Punakaiki. Her finder I de allersidste palmer før rejsen går længere sydpå. Truman Track munder ud i en spektakulær kystlinje med klipper, huler, et blæsehul og et vandfald, der styrter direkte ned på stranden.

XL Pancake Rock Punakaiki Paparoa National Park New Zealand Details Landscape

Gåtur langs Pororari River

Vi kan også anbefale en gåtur ad Pororari River Track, der fører jer gennem en fortryllende smuk kløft. I finder vandrestien ved parkeringspladsen ved Pororari River Bridge 1 km nord for Visitor Center på SH6.

Xl New Zealand Punakaiki Pororari Gorge Pororari River Paparoa Nationalpark

Fra Punakaiki fortsætter turen sydpå langs den rå vestkyst til de store gletsjere Franz Josef og Fox, nogle af verdens lettest tilgængelige gletsjere. Her er mange guidede ture, og I kan også begive jer af sted på egen hånd, men kommer så ikke helt så tæt på ismasserne. Den flotteste oplevelse får I med helikopter eller et mindre fly over gletsjerne. Tal med jeres rejserådgiver, hvis I vil tættere på de spektakulære gletsjere. 

Uanset om I ser gletsjerne fra jorden eller luften, er det fantastisk at se disse kolossale ismasser, der har pløjet sig over bjerge og gennem dale og skove. Senere kører I til byen Fox Glacier og lidt videre sydpå til Lake Moeraki.

Dagens kørsel er 330 km og tager cirka 4 timer og 20 minutter uden at medregne pauser og stop. Det er en af de længere køredage, men belønningen er til gengæld enorm – det gælder både køreturen gennem de eventyrlige landskaber og dagens endestation, Wilderness Lake Moeraki 4*, hvor I skal bo de næste to nætter.

XL New Zealand Fox Glacier Guiding, West Coast Group
XL New Zealand Franz Josef Glacier West Coast 37
XL New Zealand Fox Glacier Helicopter Hiking Tour

Wilderness Lake Moeraki 4*, Lake Moeraki

Hvis man skulle lede efter kilden til New Zealands ånd, ville Te Wahipounamu være et godt bud. Få steder er New Zealands oprindelige fauna så velbevaret som her, hvorfor hele området også er at finde på UNESCOs verdensarvsliste. Og Wilderness Lodge Lake Moeraki? Den ligger lige midt i det hele – dybt inde i skovens favn og helt ud til bredden af Moeraki-floden, der løber fra nærliggende Lake Moeraki og ud i det Tasmanske Hav, som ligger blot en gåtur fra jeres lodge.

XL New Zealand Wilderness Lodge Lake Moeraki View
XL New Zealand Wilderness Lodge Lake Moeraki Lake Moeraki At Sunset
XL New Zealand Wilderness Lodge Lake Moeraki Rainforest Room

I dag gælder det bare om at nyde dagen på jeres skønne lodge – og gå på opdagelse i de fortryllende omgivelser. Der er inkluderet en mindre udflugt i jeres ophold, men hør mere om alle mulighederne hos jeres rejserådgiver og læs hotelbeskrivelsen, hvor vi fortæller lidt om, hvad I kan opleve i området.

XL New Zealand Wilderness Lodge Lake Moeraki Kayaking Lake Moeraki

I dag siger I farvel til Wilderness Lake Moeraki og det skønne værtspar – det er aldrig nemt at forlade en lille bid af paradis, men I kan trøste jer med at Queenstown vender forude. Men allerførst har i små 4 timers kørsel med et væld af skønne stop på vejen. Der er bl.a. gode afmærkninger ved parkeringspladser undervejs, hvor der er små vandreture og stier op til udkigspunkter.

Knights Point Lookout og Shipwreck Walk

I starten kører I med Southern Alps på venstre hånd og den rå klippekyst på højre. På vejen kommer I helt ud til kysten ved Knights Point Lookout. Stop og nyd den formidable udsigt. 

Lidt før Haast kan vi anbefale at tage den afmærkede vandretur "Ship Creek Walk" med en lille afstikker ud på "Monro Beach Walk". Det er en smuk tur mellem fjord og skov. Hvis I er her mellem oktober og december kan I opleve pingvinerne surfe på bølgerne ud for kysten.

Xl New Zealand Knights Point Lookout South Island

Vandfald, vandreture og formidable udsigter

Når I har passeret floden Haast River, kører I ind i landet mod Wanaka langs Mt. Aspiring National Park og de store søer Lake Wanaka og Lake Hawea. Køreturen videre gennem Haast Pass til Wanaka er en flot tur.

Tag evt. en halv times gåtur til Blue Pools, der er spektakulære vandhuller. Fra Cameron Flat er der formidable udsigter over Makarora-dalen og de omkringliggende bjerge. I kan se flere vandfald, bl.a. Thunder Creek Falls, der falder 28 m.

Fra Wanaka går turen mod New Zealands store fjorde. I kan vælge en af to veje. Enten at køre op gennem bjergene og via Cardrona River Valley, hvor I evt. kan gøre en afstikker for at besøge den gamle guldgraverby Arrowtown. Kører I denne vej, der er den mest spektakulære og lidt kortere, men ikke nødvendigvis hurtigere, kan vi anbefale frokost på legendariske Cardona Hotel

Turen ad landevejen går via Cromwell, hvor der dyrkes kirsebær og fersken i stor stil. Kør evt. ind om en af gårdene og få lidt frisk frugt med på vejen, hvis I er her i sæsonen. I runder bjergene i Crown Range og kører nu langs Kawarau River. Her passerer I Kawarau Bridge, hvor de første elastikspring blev opfundet og udført. Der er stadig gang i elastikken ved broen – skal I se på eller prøve en tur?

Tal med jeres rejserådgiver om gode tips, så I kan nå at nyde naturen og samtidig komme frem til tiden.

Xl Laos Luang Prabang Kuang Si Waterfall Blue Pools
Xl New Zealand Haast Pass Thunder Creek Falls Waterfall
Xl New Zealand Queenstown Bungee Jumping At Kawarau Bridge

The Rees 4*, Queenstown

Dagens sidste stop er jeres hotel i Queenstown, The Rees 4*, hvor I bor i en skøn lejlighed med to soveværelser og fabelagtig udsigt over Lake Wakatipu og Remarkables-bjergene. Jeres hotel har spa, fitnesscenter og cykler, I kan leje – det her er rejsens sidste stop og I har hele fire dage til slappe af, lade jer forkæle lidt ekstra og kast jer ud i lige præcis de natureventyr, I har lyst til.

Fra jeres hotel går der også en vandresti langs søen til havnemolen i byen – det cirka en time at gå dertil. The Rees har også en gratis bus shuttlebus til og fra havnemolen, hvor I finder mange restauranter, cafeer og en lille hyggelig butiksgade.

XL The Rees Queenstown New Zealand Centreview
XL The Rees Queenstown New Zealand Apartment Bedroom
XL The Rees Queenstown New Zealand Apartment Lounge

New Zealands store legeplads

Queenstown ligger ved bredden af Lake Wakatipu omkranset af bjergkæden The Remarkables. Her kan alt lade sig gøre af tænkelige og utænkelige naturoplevelser og vild action. White water rafting, elastikspring, faldskærmsudspring og meget mere. Man kan også bare slappe af, nyde udsigten og byens liv. Vi kan anbefale at spise aftensmad i Skyline Restaurant i 400 m højde fra Bob's Peak, der nås med svævebane. Den vender vi tilbage til.

XL Queenstown Cecil Peak South Island New Zealand Town Houses Lake Nature Mountains

Vi har nemlig inkluderet to oplevelser de næste dage, men tal endelig med jeres rejserådgiver, hvis I ønsker flere, færre eller andre oplevelser i Queenstown.

I dag har i det meste af dagen på egen hånd, men vi har inkluderet en oplevelse, som vi synes er den helt rigtige velkomst til Queenstown – for hele familien. I begynder med at tage svævebanen op til Bob´s Peak lige uden for byen, hvorfra I har de mest fantastiske udsigter over bjergene og Lake Wakatipu. Men det er kun starten. I skal lidt længere op endnu. Og ned til Bob’s Peak igen. Denne gang med gocart og lidt mere sug i maven!

Resten af dagen er jeres på egen hånd – hør med jeres rejserådgiver, hvis I ønsker tips eller flere oplevelser i kalenderen hjemmefra.

Xl New Zealand Queenstown Bobs Peak Stratosfare Restaurant View Over Town
Xl New Zealand Queenstown Gondola Bikes
Xl New Zealand Queenstown Bobs Peak Winter View

I dag kan I foretage jer lige, hvad I har lyst til. Måske I allerede har lavet planer hjemmefra – og måske er det i dag, at I bare vil slappe af på hotellet eller gå en tur ind til byen. Eller har I noget vildere og mere action-præget i kikkerten? Læs mere om Queenstown her.

Xl New Zealand Queenstown Street

Det er jeres sidste hele dag i New Zealand og det skal selvfølgelig markeres med en helt speciel oplevelse – Jetboat på Lake Wakatipu i Mount Aspiring.

Glæd jer til en eventyrlig havdagsudflugt med både 4WD, en let vandretur og jetboat på vandet, der på hver deres måde bringer jer i nærkontakt med den fantastiske natur i Mount Aspiring National Park.

Xl New Zealand Mt Aspiring National Park Lake Wakatipu Jet Boat
Xl New Zealand Mt Aspiring National Park Lake Wakatipu Jet Boat Customers
Xl New Zealand Mt Aspiring National Park Lake Wakatipu Jet Boat Top View Stream

Hvis I spørger os, er det den perfekte afsked med New Zealand - og ikke mindst med new zealandernes særlige evne til at nyde, værdsætte og boltre sig i den natur, de har så meget af – og elsker så højt.

Resten af dagen har I igen på egen hånd.

Jeres eventyr i New Zealand er ved vejs ende. I afleverer bilen og flyver fra Queenstown til København, hvor I lander på på dag 23.

Flight Travel
Håndplukket til jer

Det skal I opleve på jeres rejse

Håndplukkede hoteller og hotellejligheder

Her skal I bo på jeres rejse

I kommer til at opleve forskelligheder i vort valg af overnatning. Der er hoteller og hoteller, hvor I har et-værelses lejlighed (max 3 personer) eller ophold i 2-værelses lejligheder (max 5 personer) med jeres eget lille køkken og vaskefaciliteter. Og der er det man kalder "self catering" hvor I checker ind og har jeres eget lille "hus" - I køber selv varer med til at nyde til morgenmaden. 

Din skræddersyede rejse

Vejledende priser

Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier.

Obs priser over højtider kan være højere. Vi anbefaler at bestille gerne et år i forvejen på fx jule/nytårsrejse samt januar og februar anbefales også gerne tidlig bestilling. 

Inkluderet

 • Fly København-Auckland // Taupo-Nelson // Queenstown-København
 • Lufthavnsskatter
 • Transport fra lufthavn til hotel i Auckland
 • 2 nætter på The Quadrant Hotels & Suites 3+*, Auckland. Two Bedroom
 • Oplevelse: Entreer til WetaShop og All Blacks, Auckland.
 • 19 dages billeje. Stationcar bil Auckland-Taupo og Nelson-Queenstown. Inkl. fri km, fuld forsikring, 0 kr. i selvrisiko samt envejsgebyrer
 • Udførlig kørselsvejledning og kort
 • 3 nætter på Beachfront Resort 3*, Coromandel. Beachfront Unit
 • Oplevelse: I havkajak til Cathedral Cove
 • Oplevelse: Guidet tur i hobbitternes landsby, Herredet
 • 3 nætter på Regent of Rotorua 4*, Rotorua. Two Bedroom Family Room inkl. morgenmad
 • Oplevelse: Rotoruas gejsere, kiwkifugle og kulturcenter for Maori
 • 2 nætter på Tongariro Suites 4*, Tongariro. Nightsky Cottage inkl. morgenmad
 • Oplevelse: Rafting på Tongariro River
 • 3 nætter på Abel Tasman Lodge 3+*, Marahau. Two Bedroom Chalet
 • Oplevelse: Cruise og vandretur Abel Tasman National Park
 • 2 nætter på E’scapes 3+*, Punakaiki. Treescapes / Two Bedroom
 • 2 nætter på Wilderness Lake Moeraki 4*, Westcoast. Rainforest Room inkl. morgenmad og middage samt guidet vandretur og brug af lodgens faciliteter
 • 4 nætter på The Rees 4*, Queenstown. Two bedroom morgenmad
 • Oplevelse: Svævebane og gocart i Queenstown
 • Oplevelse: Jetboat på Lake Wakatipu i Mount Aspiring
Pris per person ved 2 voksne
New Zealand med cykelhjelm og vandresko
RejseperiodeDobbelt
01.10.24 ‑ 28.02.2571.000‑78.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
 • Måltider og andre ydelser, der ikke er nævnt under inkluderet
 • Benzinforbrug
 • Turist visum New Zealand

Bemærk

Ønsker man at forlænge/forkorte rejsen kan vi snildt tilrette. Og naturligvis inkludere flere udflugter efter interesse og ønsker.

TAL MED EN EKSPERT

Vi skræddersyer jeres rejse til New Zealand

Som kunde hos Nyhavn Rejser får I personlig vedledning og gode råd om alt fra unikke oplevelser til valg af rute og hoteller fra en ekspert, der har prøvet det hele selv.

Vi finder det, du ikke finder

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.