XL New Zealand Kaikoura Aerial View
Oplevelse i New Zealand

Helikoptertur med ginsmagning over Kaikōura

Oplev nogle af Kaikōuras højdepunkter

Kom med på en helikoptertur som ingen anden. Oplev det rå og billedskønne Kaikōura fra luften på denne kombinerede helikopter- og ginsmagningstur. Sæt jer til rette i helikopterkabinen og nyd panoramaudsigten over det turkise Tasmanske hav og Sydøens bjerge, der smukt indrammer Kaikōura. Måske spotter I endda en hval, der bryder havets overflade?   

Small New Zealand Kaikoura Heli Gin Tour Helicopter
XL New Zealand Kaikoura Humpback Whale
XL New Zealand Kaikoura Aerial View

Oplev Kaikōura fra luften 

Hvaler. Delfiner. Sæler. Kaikōura ligger på Sydøens østkyst og er kendt for sin fantastiske natur og marineliv. Byen er også berømt for sin friske fisk og skaldyr, især hummer. Et besøg i Kaikōura er synonymt med masser af naturoplevelser. I kan nu nyde dens skønhed fra luften. Som I flyver over bjergene, fortæller piloten levende om området og naturen.  

XL New Zealand Kaikoura Heli Gin Tour Gin From Mt Fyffe
XL New Zealand Kaikoura Mount Fyffe
Small New Zealand Kaikoura Heli Gin Tour View

Frisk bjergluft og ginduft 

Indånd den friske bjergluft og mød New Zealands nyeste ginproducent, Justine Schroder, ejer af det prisvindende Mt Fyffe Distillery. Med helikopteren kan I lande svært tilgængelige steder. I flyver til en bjergtop til ginsmagning og nyder den enestående udsigt over Kaikōuras landskab. Så husk kamera! 

Small New Zealand Kaikoura Heli Gin Tour Mt Fyffe Gins

Prisvindende gin fra mikrodestilleri 

Mt Fyffe Distillery er et lille mikro-destilleri beliggende ved foden af Mount Fyffe i Kaikōura. Her fremstilles London Dry Gin af lokale botaniske ingredienser fra Justines familiegård og Mount Fyffes bjergskråninger. Indtil videre er det blevet til to forskellige smagsvarianter: Woolshed Gin & Shearwater Gin. 

I bliver skænket et glas af Justines premium gin, mens hun fortæller lidt om, hvordan den prisvindende gin blev lanceret i 2021 og lidt om håndværket, der ligger bag gindestillering. Og så får I en 375 ml. Woolshed Gin eller Shearwater Gin med som minde, så kan I evt. dele oplevelsen med venner eller familie på et senere tidspunkt. 

XL New Zealand Kaikoura Heli Gin Tour

Det praktiske 

Medbring solbriller, flade sko og et ekstra lag tøj, da det kan være køligt oppe på bjergsiden. Flyveruten og stedet varierer lidt, afhængigt af vejret og pilotens skøn. 

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til New Zealand

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i New Zealand. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.