XL New Zealand Wanaka 4W Ridgeline Adventures WANAKA HIGHLIGHTS SAFARI Sheep
Oplevelse i New Zealand

Med 4WD i Wanakas forunderlige natur

Med passioneret guide ad afveje og bagveje i Mount Aspirings

Kør ud i Wanakas fantastiske natur med store bjerge, dybe søer og bakker med hjorte, får og kvæg. Få historisk indsigt i lokalområdet og besøg også en new zealandsk farm, hvor I kommer helt tæt på dyrene.

Wanaka er kendt for bjerge, der rækker mod himlen og for mennesker med begge ben på jorden. Oplev begge dele på en fantastisk udflugt i firhjulstrækker, der bringer jer ad bagveje og afveje, som kun de lokale kender. 

Vi har udvalgt netop denne udflugt blandt mange i Wanaka på grund af en særlig stemning og en passioneret guide, der elsker at vise sit land og sit billedskønne lokalområde frem. Jeres guide vil under udflugten fortælle alt om Wanakas historie, kulturarv og det moderne landbrugsliv, som I også oplever. 

Høje bjerge og dybe søer ved Mount Aspirings

I kører op i bjergområdet ved Mount Aspirings, hvor de sneklædte bjergtoppe når over 3 km i vejret. Meget af vejen kører I inde i et privat landområde med 300 km2 (bondegårdene er store i New Zealand) landbrugsland med flokke af får, kvæg og hjorte, der løber frit omkring i de spektakulære naturområder. Er fåreklipningen i gang, stopper I ved gården og kigger med. 

I ser vandfald fra vilde floder, og I holder pause på toppen af et af bakkedragene, som de lokale med vanlig newzealandsk charme kalder Alpine Café, mens de med et smil understreger, at alle får vinduesplads. I kører også ned til smukke og 300 m dybe Lake Wanaka. Der er tid til en gåtur på en lille halv time, hvor I kan indsnuse den friske luft og nyde stilheden og udsigterne. 

Locations i Hobbitten og Ringenes Herre

Den forunderlige natur i New Zealand var et naturligt valg til mange af scenerne i filmene om Hobitten og Ringenes Herre. På jeres udflugt i 4WD i Wanaka kommer I forbi locations fra filmene. Nu er det jer, der er fotografer, og tro os, jeres kamera kommer på overarbejde! 

Turen tager 4 timer. Fra maj til september kører guiden kun i nederste bjerglag pga. sne og is på vejene. Tag godt fodtøj på og medbring varmt tøj, vand og solbriller.

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til New Zealand

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i New Zealand. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.