• New Zealand tilbyder frisk luft, ingen mennesker, ingen huse og masser af natur
 • Hvor mange får kan du nå at tælle? Bondegårdene er store i New Zealand
 • Wanaka er kendt for bjerge, der rækker mod himlen

Med 4WD i Wanakas forunderlige natur

Med passioneret guide ad afveje og bagveje i Mount Aspirings

Wanaka i New Zealand er oplagt til en fotosafari tur
Læs mere

Kør ud i Wanakas fantastiske natur med store bjerge, dybe søer og bakker med hjorte, får og kvæg. Få historisk indsigt i lokalområdet og besøg også en new zealandsk farm, hvor I kommer helt tæt på dyrene.

Wanaka Lake i New Zealand er fyldt med storslået naturscenerWanaka er kendt for bjerge, der rækker mod himlen og for mennesker med begge ben på jorden. Oplev begge dele på en fantastisk udflugt i firhjulstrækker, der bringer jer ad bagveje og afveje, som kun de lokale kender. 

Vi har udvalgt netop denne udflugt blandt mange i Wanaka på grund af en særlig stemning og en passioneret guide, der elsker at vise sit land og sit billedskønne lokalområde frem. Jeres guide vil under udflugten fortælle alt om Wanakas historie, kulturarv og det moderne landbrugsliv, som I også oplever. 

Wanaka i New Zealand er oplagt til en fotosafari turHøje bjerge og dybe søer ved Mount Aspirings

I kører op i bjergområdet ved Mount Aspirings, hvor de sneklædte bjergtoppe når over 3 km i vejret. Meget af vejen kører I inde i et privat landområde med 300 km2 (bondegårdene er store i New Zealand) landbrugsland med flokke af får, kvæg og hjorte, der løber frit omkring i de spektakulære naturområder. Er fåreklipningen i gang, stopper I ved gården og kigger med. 

I ser vandfald fra vilde floder, og I holder pause på toppen af et af bakkedragene, som de lokale med vanlig newzealandsk charme kalder Alpine Café, mens de med et smil understreger, at alle får vinduesplads. I kører også ned til smukke og 300 m dybe Lake Wanaka. Der er tid til en gåtur på en lille halv time, hvor I kan indsnuse den friske luft og nyde stilheden og udsigterne. 

Wanaka er kendt for bjerge, der rækker mod himlen Locations i Hobitten og Ringenes Herre

Den forunderlige natur i New Zealand var et naturligt valg til mange af scenerne i filmene om Hobitten og Ringenes Herre. På jeres udflugt i 4WD i Wanaka kommer I forbi locations fra filmene. Nu er det jer, der er fotografer, og tro os, jeres kamera kommer på overarbejde! 

Turen tager 4 timer. Fra maj til september kører guiden kun i nederste bjerglag pga. sne og is på vejene. Tag godt fodtøj på og medbring varmt tøj, vand og solbriller.

 
Per Storm, Senior Travel Advisor hos Nyhavn Rejser

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.