• Med firhjulstrækker i New Zealand
 • Fantastisk udsigt over Wakatipu Basin i New Zealand
 • Med firhjulstrækker i Queenstown, New Zealand

Til Hobitten og Ringenes Herre på New Zealand

Oplev forunderlig natur brugt som locations i filmene af Peter Jackson

Med firhjulstrækker i Queenstown, New Zealand
Læs mere

Tag til de storslåede naturscenerier, der dannede kulisserne, da Peter Jackson skabte filmene over Hobitten og Ringenes Herre af Tolkien. I kører i 4WD med en lille gruppe og guide fra Queenstown. l vil nyde naturen, også selv om I hverken har set filmene eller læst bøgerne.

Oplev natursceneriet fra Ringenes Herre med Nomad Safaris i New ZealandMan behøver ikke være fan af hverken Hobitten eller Ringenes Herre af Tolkien eller have set filmene af Peter Jackson for at nyde denne halvdagsudflugt. I skal ud i et overflødighedshorn af naturscenerier og se naturen på Sydøen i New Zealand fra sin smukkeste side!

Oplev de store locations i Ringenes Herre 

Turen er enten formiddag eller eftermiddag. I kører fra Queenstown mod bjergkæden The Remarkables og ud i et område, hvor der kun er adgang i 4-hjulstrækker og kun med autorisation.

Her er det ikke svært at forstå, hvorfor netop højlandet i New Zealand blev valgt som location for f.eks. The Misty Mountains, Gladden Fields og mange flere. I kan nemt forestille jer hobitter, elver og orker dukke op i den utæmmede natur med mystiske klipper, søer og skove på UNESCO's liste over bevaringsværdig natur. 

The Ford of Bruinen

I krydser selv floden ved The Ford of Bruinen, hvor Frodo krydsede floden på Glorfindels hest i starten af Ringenes Herre, og I får mulighed for at vaske guld i floden. 

I er en lille gruppe på maks.  6 personer med en guide, der selvfølgelig kan sin geografi, natur og både Hobitten og Ringenes Herre af Tolkien forfra og bagfra. På vej tilbage kommer I til forunderlige panoramaudsigter. 

Forlæng med flere scener fra Hobitten

Det er muligt at forlænge turen til en heldags tur, hvor I også kommer til Glenorchy-distriktet med flere naturscenerier, der er brugt som kulisser i Ringenes Herre og trilogien om Hobitten. Oplev Isengard (Dart Valley), Camp of Ithilien (12 Mile Delta) og Forest of Lothlorien (Paradise Forest). 

Har I ikke læst bøgerne eller set filmene, vil I alligevel nyde hvert sekund, for det hele er bare så overvældende smukt, som kun New Zealand kan være det. Tag vand, kamera, fantasi og eventyrlyst med. Jeres guide supplerer med varm te.

Per Storm, Senior Travel Advisor hos Nyhavn Rejser

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.