XL New Zealand Queenstown Nomad Safaris Three Trucks Crossing
Oplevelse i New Zealand

Til Hobitten og Ringenes Herre på New Zealand

Oplev forunderlig natur brugt som locations i filmene af Peter Jackson

Tag til de storslåede naturscenerier, der dannede kulisserne, da Peter Jackson skabte filmene over Hobitten og Ringenes Herre af Tolkien. I kører i 4WD med en lille gruppe og guide fra Queenstown. l vil nyde naturen, også selv om I hverken har set filmene eller læst bøgerne.

Man behøver ikke være fan af hverken Hobitten eller Ringenes Herre af Tolkien eller have set filmene af Peter Jackson for at nyde denne halvdagsudflugt. I skal ud i et overflødighedshorn af naturscenerier og se naturen på Sydøen i New Zealand fra sin smukkeste side!

Oplev de store locations i Ringenes Herre 

Turen er enten formiddag eller eftermiddag. I kører fra Queenstown mod bjergkæden The Remarkables og ud i et område, hvor der kun er adgang i 4-hjulstrækker og kun med autorisation.

Her er det ikke svært at forstå, hvorfor netop højlandet i New Zealand blev valgt som location for f.eks. The Misty Mountains, Gladden Fields og mange flere. I kan nemt forestille jer hobitter, elver og orker dukke op i den utæmmede natur med mystiske klipper, søer og skove på UNESCO's liste over bevaringsværdig natur. 

The Ford of Bruinen

I krydser selv floden ved The Ford of Bruinen, hvor Frodo krydsede floden på Glorfindels hest i starten af Ringenes Herre, og I får mulighed for at vaske guld i floden. 

I er en lille gruppe på maks.  6 personer med en guide, der selvfølgelig kan sin geografi, natur og både Hobitten og Ringenes Herre af Tolkien forfra og bagfra. På vej tilbage kommer I til forunderlige panoramaudsigter. 

Forlæng med flere scener fra Hobbitten

Det er muligt at forlænge turen til en heldags tur, hvor I også kommer til Glenorchy-distriktet med flere naturscenerier, der er brugt som kulisser i Ringenes Herre og trilogien om Hobitten. Oplev Isengard (Dart Valley), Camp of Ithilien (12 Mile Delta) og Forest of Lothlorien (Paradise Forest). 

Har I ikke læst bøgerne eller set filmene, vil I alligevel nyde hvert sekund, for det hele er bare så overvældende smukt, som kun New Zealand kan være det. Tag vand, kamera, fantasi og eventyrlyst med. Jeres guide supplerer med varm te.

HÅNDPLUKKEDE REJSER

Oplevelserne indgår i disse rejseforslag

XL New Zealand Wanaka 4W Ridgeline Adventures Hiking People
Auckland, Byer i New Zealand, New Zealand, Australien og New Zealand

Den helt store New Zealand rejse

24 dage fra

59.000 kr.

Glæd jer til

Alle de største attraktioner i New Zealand

Udflugt i fly til naturskøn vandretur i bjergene

I 4WD til Hobitten og Ringenes Herre

Hangi dinner, hvalsafari og cruise på Milford Sound

Hoteller og lodges med bedste beliggenhed

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til New Zealand

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i New Zealand. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.