• På cykel i New Zealand, Otago Trail
 • Smuk udsigt mod Stillehavet ved Otago halvøen på New Zealand
 • Tag toget ”The Taieri Gorge" fra Dunedin gennem den spektakulære Taieri Gorge, New Zealand

Med tog og cykel på Otago-halvøen

Spektakulær natur og skøn motion på togtur og cykeltur i New Zealand

Cykeltur i Central Otago - en fantastisk måde at komme tættere på New Zealands natur
Læs mere

Kom ud i naturen i det centrale Otagos smukke landskaber. I kører med toget "The Taieri Gorge" fra Dunedin og tager derefter på cykeltur med overnatning i hytte. Bagagen sørger andre for!

Kør med toget ”The Taieri Gorge" og oplev New Zealands naturscenerierne fra togvognenCykling i New Zealand er en oplagt mulighed for at komme ud i naturen og i nærkontakt med de gæstfrie kiwier. På denne udflugt starter I dog med at køre i veterantog med kiwierne. I skal med ”The Taieri Gorge Train” fra Dunedin gennem den spektakulære kløft, Taieri Gorge. 

I Pukerangi venter vores lokale samarbejdspartner, der kører jer til byen Hyde ca. 30 km væk. Undervejs får I cykler, der kommer med på vognen. Spis frokost i Hyde, så I er klar til at cykle videre herfra. Vores samarbejdspartner sørger for at transportere jeres bagage!

Cykeltur i Central Otago - en fantastisk måde at komme tættere på New Zealands naturPå cykel i Otago over stenbroer og gennem tunneler

Første strækning på jeres cykeltur i Otago er på 43 km til Wedderburn. I cykler stille og roligt af sted, og nyder de smukke udsigter og ikke mindst at kunne stoppe, hvor I vil, og når I vil. I cykler over historiske stenbroer som den 32 m høje Prices Creek Viaduct og gennem den 152 m lange Prices Creek Tunnel.

Nyd at cykle langs slugten, der følger den maleriske flod Taieri. I kommer også gennem landsbyen Ranfurly, som er berømt for sin art déco arkitektur. Stands og få en kop kaffe her. Området ved Ranfurly og Naseby er bidt af en gal curling feber. I Wedderburn skal I bo på Wedderburn Cottages. Når sulten melder sig, anbefaler vi den lokale taverna i gåafstand herfra. Her får I det bedste fra det New Zealandske landkøkken som “Roast and Veg”.

Cykeltur i Central Otago - en fantastisk måde at komme tættere på New ZealandGennem Poolburn Gorge til Omakau

Næste morgen starter I med morgenmad i hytten, så I har masser af energi til dagens 42 km til Omakau. Igen venter smukke landskaber og hyggelige byer. Stop og få kaffe i Oturehua. 

I cykler gennem "Poolburn Gorge" med tunneler og viadukter. Alt afhængig af jeres tempo, kan I købe frokost på Lauder Stop Café i landsbyen Lauder. Bagefter er kun 10 km til mødestedet i Omakau, hvor I bliver samlet op og kørt til Clyde. En skøn cykeltur er slut. Fra Clyde går en komfortabel bus til Queenstown, så I kan slappe godt af og glæde jer til nye oplevelser.

Flere dage eller længere rute?

Denne cykeltur i Otago kan gøres over flere dage, hvis I ønsker at cykle i et roligere tempo. I kan også vælge at cykle videre på en endnu længere strækning til Queenstown, hvis I ønsker det. Tal med jeres rejsekonsulent om at få den bedste oplevelse for jer. 

Smuk udsigt mod Stillehavet ved Otago halvøen på New ZealandHør om cykling i New Zealand

Jeres cykeltur i Otago er bare ét eksempel på et utal af muligheder for at nyde cykling i New Zealand. Regeringen og de lokale turistorganisationer har oprettet et spektakulært net af cykelruter fra korte til adskillige dages længde. Hvis I vil opleve mere cykling i New Zealand, kan vores New Zealand-eksperter fortælle meget mere. 

I turen er inkluderet:

 • Togturen Taieri Gorge, Dunedin til Pukerangi
 • Transfer Pukerangi til Hyde, og Clyde til Queenstown
 • En nat på Wedderburn Cottages med cont.morgenmad
 • To dages cykel leje inklusiv hjelm, "repair kit" og cykelpumpe
 • Bagage transfer for et stk. bagage pr person
 • Cykeltasker
Anny Stensvig

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.