Small Peru Sacred Valley La Casona De Yucay Hotel Exterior Overview
Den Hellige Dal, Peru

La Casona de Yucay

Renoveret, historisk landejendom

Den gamle herregård er et charmerende hotel midt mellem bjerge og smuk natur i Den Hellige Dal. Her bor I med blomstrende haver, stilhed, gastronomi og panoramavinduer ud mod et af Perus smukkeste landskaber.

Den hellige dal

Noget af Perus bedste og mest frugtbare jord findes i Den Hellige Dal. Derfor var dalen reserveret til Inkarigets hersker, der har efterladt mange kendte inkaruiner i området. Den Hellige Dal var og er stadig hellig for peruvianerne, og for gæster er det et stykke skøn natur, som giver følelsen af at være på landet og midt i historien på samme tid.

Yucay landsby

I bor i den beskedne by Yucay, der er kendt for sine inkaruiner, særligt Palcaio de la Ñusta, som i slutningen af 1500-tallet tilhørte inkakongen Sauri Tupac. Mange af de velkendte inkaterrasser, der ligger som et snorlige mønster på bjergsiderne i Den Hellige Dal, findes også nær Yucay. Selve landsbyen rummer charmerende klosterbygninger og andre velbevarede huse fra 1700- og 1800-tallet.

Xl Peru Sacred Valley La Casona De Yucay Garden
Small Peru Sacred Valley La Casona De Yucay Garden
Xl Peru Sacred Valley La Casona De Yucay View Mountain
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Familieværelser er et hit

Værelserne på La Casona de Yucay er lyse og behagelige. Her er fritlagte bjælker i loftet og panoramavinduer ud mod den blomstrende gårdhave eller de takkede bjerge. Værelserne har fine badeværelser, og så tilbyder La Casona Yucay familieværelser i to plan, som er meget efterspurgte. 

Ud i naturen

I mangler i det hele taget ikke udflugtsmuligheder under opholdet i Yucay. Så selv om hotellet er et nydelsens sted, er La Casona de Yucay leveringsdygtig i spændende ture. Tag cyklen ud i bakkerne, og oplev landsbysamfundene til fods eller fra hesteryg. Hotellet arrangerer desuden kokkeskole og små picnicudflugter, så gør evt. plads og tid til egnsretter og peruviansk mad, I selv har lavet på La Casona de Yucay.

Morgenmad mellem bjergene

La Casona de Yucay er et fint renoveret landsted, der oprindeligt blev bygget i 1810, og som i mere end 200 år har været familien Orihuelas ejendom. Familien valgte for lidt over tyve år siden at skabe et hotel ud af landstedet med den store have. Så nu sidder rejsende mellem bjergskråninger og de vilde blomster og spiser morgenmad eller nogle af de lokale retter, som chefkok Serrano disker op med, som fx risotto med tre slags quinoa.

HÅNDPLUKKET TIL JER

Hotellet indgår i disse rejseforslag

XL Peru Machu Picchu View Blue Skies
Lima og det vestlige Peru, Peru, Sydamerika

Familieeventyr i Peru

16 dage fra

56.000 kr.

Glæd jer til

Ægte jungleoplevelse i Amazonas

Svøm med søløver ved Islas Palomino

Mytiske Machu Picchu ved solopgang

River rafting på Urubamba-floden

Mini-Galápagos og ørkensurfing

TAL MED EN EKSPERT

Vi skræddersyer jeres rejse til Peru

Tal med Nyhavn Rejsers eksperter om rejser til Peru. De har tjekket hoteller, udflugter og de bedste ruter, så I får en rejse med bedste kvalitet i alle detaljer. Fortæl om jeres drømme og få sammensat en rejse til Indien ud over det sædvanlige.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.