Xl Peru Food Vegetables Fruit Market
Oplevelse i Peru

Foodie-tur i Lima

Gadeliv og gastronomi i Sydamerikas kulinariske hovedstad

Oplev sprudlende hverdagsliv og dugfriske råvarer på et af Limas største markeder, og slut af med en autentisk peruviansk middag med udsigt over Stillehavet.

Sydamerikas gastronomiske højborg

Kvalitetsråvarer og kulinarisk mod har på rekordtid gjort Peru til Sydamerikas gastronomiske frontløber, og adskillige af verdens bedste restauranter har adresse i Lima.

Også i gadeplan er gastronomisk kreativitet en selvfølge i et land, hvor det århundredgamle inka-køkken på må og få blander sig med spanske, tyske, italienske og asiatiske traditioner. Peruviansk cuisine er om noget et fusionscuisine. 

Start Jeres Peru-eventyr her

Foodie-turen i Lima kan afholdes enten formiddag eller eftermiddag afhængigt af jeres program. Vi anbefaler at tage turen om eftermiddagen den første dag, I er i Lima. På denne måde får I et vidunderligt førstehåndsindtryk af byen, og I skal ikke ulejlige jer med selv at finde et sted at spise middag, når I måske er lidt trætte oven på flyveturen.

Halvdagstur med privat guide

På denne halvdagstur skal I opleve det medrivende peruvianske markedsliv og nyde et ægte peruviansk måltid. I bliver hentet på hotellet af jeres private guide, der kører jer til et af Limas bedste markeder, inden turen fortsætter til Restaurant Cala, der ligger lige ned til Stillehavet. Ved turens afslutning bliver I kørt tilbage til jeres hotel.

XL Peru Lima Food Market Tropical Fruits Street Market
XL Peru Lima Food Market Fish Food
XL Peru Lima Food Market Purple Corn

Det skal I opleve

Intens sanseoplevelse

Limas markeder er et sansebombardement uden lige. Friske grøntsager konkurrerer i deres farvepragt med håndvævede stoffer og kunstfærdige keramikskåle og kurve. Duften af dagens fiskefangst blander sig med frisk madlavning og den lette, limeagtige duft fra ceviche-boderne. Her er det nemt at fortabe sig.

Lilla eller røde majs?

Hele magien bag det lokale marked er, at alt, hvad I ser og smager, er dugfrisk. Det er derfor også umuligt at forudsige, hvad der venter jer. Er der lilla eller røde majs i dag? Fisk eller får? Kan I få smagsprøver på de finurlige chirimoya- og camu camu-frugter, eller er det tuna- og granadilla-frugter, der venter jer i stedet? Det opdager I først, når I er her.

Inspiration til råvarer og tilberedning

Jeres guide følger jer med rundt på markedet og forklarer om de forskellige varers oprindelse og anvendelse. Har I mod på det, så er det bare med at byde ind i handlen. Ellers tag blot et skridt tilbage og nyd synet af de lokale, der rutineret tinges om prisen. Det er et lystigt skuespil.

Spisetid ved Stillehavet

Fra markedet går turen videre til Restaurant Cala. Den familiedrevne restaurant er en af Limas mere trendy spisesteder og har en gudsbenådet beliggenhed på sandet ud til Stillehavet. Her skal I smage peruviansk mad med et strejf af middelhavscuisine i den fusionsstil, der er så kendetegnende for Lima – og vælger I turen om aftenen, bliver måltidet ledsaget af en formidabel solnedgang over havet.

Håndplukkede rejser

Oplevelserne indgår i disse rejseforslag

Xl Peru Islas Ballestas Paracas Peninsula Sea Lion On A Rock,
Machu Picchu, Peru, Sydamerika

Kompromisløst eventyr i Peru

16 dage fra

49.000 kr.

Glæd jer til

Unik trekking på inkastien med ankomst til Solporten

Seværdigheder i Arequipa og todagestur til Colca-kløften

Mennesketomt Machu Picchu ved solopgang

Inkaruiner, landsbyer og lokalt marked i Den Hellige Dal

Titicaca-søen og homestay hos indianerfamilie

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Peru

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Peru. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.