Xl Peru Lima Town Oceanjpg
Oplevelse i Peru

Byrundtur i Lima

Alle Limas højdepunkter

I kommer omkring i historien, kulturen og Limas pulserende kvarterer på byrundturen i Perus hovedstad. Og I kigger indenfor ved nogle af Limas største attraktioner som Santa Domingo-konventet og Plaza Mayor. Halvdagstur med privat guide.

Guld-udskibningens hovedstad

Da spanske soldater i 1532 ankom til Peru, i håbet om at erobre et imperium rigt på guld og sølv, hed hovedstaden i Inkariget; Cuzco, der lå godt beskyttet af Andesbjergene. Men for de søfarende conquistadorer var adgangen til havet altafgørende, og i 1535 udråbte de derfor Lima til ny hovedstad. I de kommende år blev Lima et knudepunkt for udskibningen af de enorme guldrigdomme, der skulle fragtes videre mod kolonimagtens centrum i Spanien. 

Storbyen Lima

Siden voksede Lima, og i dag er Lima et virvar af seværdigheder, trafik og lokale kvarterer. Det får I hjælp til at navigere i på denne halvdagstur til byens største højdepunkter. Turen med privat guide giver gode muligheder for at stoppe op undervejs, når I falder over en smagsprøve eller et fotogent gadebillede.

Charmerende lokalmiljøer

Turen begynder nær havet, hvor Limas dyreste hoteller, boliger og shopping nyder godt af panoramablikket mod Stillehavet. Herfra bevæger I jer gennem det moderne Limas charmerende kvarterer, Miraflores og Larco Mar. Her møder I det mondæne Lima, dets grønne åndehuller og kæresteparrene, der kysser i Parque Kennedy.

XL Peru Lima Main Square With Cathedral Church
XL Peru Lima Catholic Church Iglesia De La Merced Ramon Castilla
XL Peru Lima Marinera Dancers In Front Of Cathedral People

Kongernes by

Næste stop er Limas historiske bykerne. Indtil midten af 1700-tallet var Lima den vigtigste by i Sydamerika, og byen hed da også tidligere Ciudad de los Reyes, Kongernes By. I gaderne omkring Plaza Mayor gemmer Lima på smukke balkoner i udskåret træ, herskabelige palæer og koloniale kirker og klostre. I dag er bydelen da også erklæret verdensarv af UNESCO.

Livet ved Plaza Mayor

Ved præsidentpaladset står soldater med fjer i hatten og pudsede støvler. Ved ærkebiskoppens palads står den smukke træbalkon som et arkitektonisk levn fra kolonitiden. Og gaderne, der leder op til den centrale plads, dufter af grillkylling og lyder af skrattende radioer. Livet ved Plaza Mayor er en sælsom blanding af formelle ritualer og lokal kolorit.

Kirke og kloster

Byrundturen afsluttes med nogle af Limas smukke religiøse bygningsværker. Santa Domingo-konventet rummer klostergange med farverige klinker og et alter i guld. Og I slutter byturen ved San Francisco-kirken, der rummer enorme vægmalerier og rigt udsmykket altertavler samt katakomber, der tidligere fungerede som Limas største kirkegård.

XL Peru Lima Barranca Houses Colours
Håndplukkede rejser

Oplevelserne indgår i disse rejseforslag

Xl Peru Hiram Bingham Train Window
Amazonas, Peru, Sydamerika

Glæd jer til

Besøg i Inkaernes hovedstad Cuzco og Den Hellige Dal

Guidet rundtur i den imponerende inkaby Machu Picchu

Bo på unikke og eksklusive 5* hoteller

Oplev de flydende sivøer på Titicaca-søen

Bliv forkælet på luksustoget The Hiram Bingham

XL Peru Sacred Valley Peruvian Ladies Inca Wall
Rio de Janeiro, Brasilien, Sydamerika

Drømmerejsen til Sydamerika

16 dage fra

53.000 kr.

Glæd jer til

Højdepunkter i Argentina, Peru og Brasilien

Machu Picchu, Inkakultur og Andesbjerge

Iguazú – verdens største vandfald

Tango og temperament i Buenos Aires

Rios strande og livsglæde

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Peru

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Peru. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.