Skylodge Adventure Suites

Sov som en andeskondor i frithængende kapsel over Den Hellige Dal

Læs mere

Normalt er det kun andeskondorerne, der holder til på bjergvæggene over Den Hellige Dal. Men nu er det blevet jeres tur. På Skylodge Adventure Suites overnatter i en frithængende kapsel 400 m over jorden, og på turen hertil skal I både klatre, rapelle og køre med zipline.

Skylodge i Peru svæver 400 m over jordenverdens første frithængende lodge

I Andesbjergene over inkaernes hellige dal har et hold dedikerede naturentusiaster opført tre gennemsigtige kapsler og spændt dem fast til bjergsiden 400 m over jorden. Det lyder som et vanvittigt projekt, og vanvittigt er nok også en af de tanker, der strejfer jer, når I første gang står ansigt til ansigt med jeres soveværelse for natten. Men det er netop det, der gør lodgen så fantastisk.

Er I to, tre eller fire, så er der også plads i en kapsel i Skylodge Adventure Suitestættere på bjergene end nogensinde

Skylodge Adventure Suites er blevet til ud fra en brændende kærlighed til de smukke Andesbjerge og et ønske om at give alle mulighed for at opleve dem på helt tæt hold. Og det kommer I til her, hvor I først skal zipline eller klatre til lodgen, spise middag og overnatte med stjernehimlen over jer og Den Hellige Dal under jer og rapelle tilbage til jorden den næste dag.

Der er i alt plads til otte overnattende gæster på Skylodge Adventure Suites, og pladserne bliver hurtigt fyldt op, så kontakt jeres rejserådgiver i god tid.

Zipline over Den Hellige Dal i Andesbjergene fra Skylodge, PeruDag 1: Zipline og stjernehimmel

I bliver afhentet fra jeres hotel i Cuzco først på eftermiddagen og kørt til Den Hellige Dal, hvor I får det første glimt af Skylodge Adventure Suites langt over jeres hoveder. Efter en grundig sikkerhedsgennemgang klatrer I op til lodgen via jernspigre, der er hugget ind i klippevæggen, eller tager turen med zipline. Ankomstformen aftales med jeres rejserådgiver på forhånd.

Det er en dramatisk tur, hvor I flere gange får hjertet helt op i halsen. Men det er alle anstrengelserne værd, når I står på platformen over jeres kapsel og skuer ud over dalen.

Se solen stå op over Den Hellige Dal i Peru fra SkylodgeDen Hellige Dal

Den Hellige Dal er et overordentligt rigt landbrugsområde, der første gang blev opdyrket af inkaerne, hvis landbrugsterrasser fortsat anvendes af de lokale. De grønne marker klynger sig i lag på lag til de jernholdige bjergsider, der er aftegnet rustrødt og knivskarpt mod himlen. På Skylodge Adventure Suites skrumper inkaernes gamle templer og bjergbøndernes landsbyer imidlertid ind til utydelige miniaturer. Her er det bjergene selv, der er i centrum - og hvilke bjerge.

Transporten til Skylodge i Peru foregår med zipline over Den Hellige DalAften over Andes

I eftermiddagssolen changerer Andesbjergene i rødt og grønt, og luften er klar og frisk her mere end 2.000 m over havets overflade.

Ved ankomst til Skylodge Adventure Suites bliver I budt velkommen med varme drikke og instrueret i, hvordan I anvender den kapsel, der bliver jeres hjem for natten.

Få en nattesøvn som aldrig før på Skylodge, PeruJEres private rumkapsel

Det er en forunderlig konstruktion. Klart, slidstærkt polykarbonat holdes sammen med luftfartsaluminium, og luftventiler sikrer et behageligt indeklima. Efter indgangen gennem taget har I et utroligt, 360 graders udsyn over bjergene, dalen og Urubamba-floden, der slynger sig dovent af sted under jer. Kapslen er indrettet med komfortable sovepladser, spiseområde og separat toilet med håndvask. Belysning er her også sørget for, takket være solceller på kapslens yderside.

Glæd jer til at opleve den utilslørede stjernehimmel over Skylodge, PeruMiddag under stjernerne

Når aftenmørket sænker sig, serveres der gourmetmiddag og rødvin i restaurantkapslen, mens stjernerne langsomt bryder frem. Aldrig har Mælkevejen forekommet tættere på. Og uden forstyrrende gadelys er stjernehimlen en helt anden end den, I kender hjemmefra. Bjergenes skygger omgiver jer som beskyttende kæmper. Det er ikke helt nemt at løsrive sig og falde i søvn.

Rapelling ned fra Skylodge, PeruDag 2: Tilbage til jorden

Morgensolen vækker jer. Solopgangen over Den Hellige Dal brænder sig fast på nethinden. Verden er komplet stille, og bjergene ulmer gyldent. Endnu en magisk dag venter forude.

I spiser morgenmad på terrassen og pakker jeres ejendele sammen. Nu går turen tilbage til jorden. I kan rapelle ned langs bjergsiden eller tage turen i hæsblæsende fart med zipline, med Andesvinden blafrende i håret.

Når I atter har fødderne solidt plantet på jorden, bliver I kørt retur til jeres hotel i Cuzco.

Spisning med formidabel udsigt fra Skylodge i PeruPraktisk information

Turen tilrettelægges som en samlet pakke med transport til og fra Cuzco. Medbring en rygsæk, og pak de fornødenheder, I har brug for natten over. Imens opbevares resten af jeres bagage på jeres hotel eller på Skylodge Adventure Suites' kontor afhængigt af jeres videre program. Bemærk, at der ikke er bad eller rindende vand på lodgen. Af hensyn til miljøet opfordres I selv til at medbringe en flaske med vand - den kan genopfyldes på lodgen. Husk varmt tøj og praktisk fodtøj.

Hør om pris og rejser til Skylodge

Tal med en af vores rejserådgivere om aktuelle priser og rejser til Peru, hvor du kan lægge vejen om eventyrlige Skylodge

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.