XL Peru Skylodge Adventure Suites Exterior
Oplevelse i Peru

Skylodge Adventure Suites

Sov som en andeskondor i frithængende kapsel over Den Hellige Dal

Normalt er det kun andeskondorerne, der holder til på bjergvæggene over Den Hellige Dal. Men nu er det blevet jeres tur. På Skylodge Adventure Suites overnatter i en frithængende kapsel 400 meter over jorden, og på turen hertil skal I både klatre, rapelle og svæve med zipline.

Verdens første frithængende lodge

I Andesbjergene over inkaernes hellige dal har et hold dedikerede naturentusiaster opført tre gennemsigtige kapsler og spændt dem fast til bjergsiden 400 meter over jorden. Det lyder som et vanvittigt projekt. Og vanvittigt er nok også en tanke, der strejfer jer, når I første gang står ansigt til ansigt med jeres soveværelse for natten. Men det er netop det, der gør lodgen så fantastisk.

Tættere på bjergene end nogensinde

Skylodge Adventure Suites er blevet til ud fra en brændende kærlighed til de smukke Andesbjerge og et ønske om at give alle mulighed for at opleve dem på helt tæt hold. Og det kommer I til her, hvor I først skal zipline eller klatre til lodgen, spise middag og overnatte med stjernehimlen over jer - og Den Hellige Dal under jer - samt rapelle tilbage til jorden den næste dag.

Der er i alt plads til otte overnattende gæster på Skylodge Adventure Suites, og pladserne bliver hurtigt fyldt op, så kontakt jeres rejserådgiver i god tid.

Den Hellige Dal

Den Hellige Dal er et overordentligt rigt landbrugsområde, der første gang blev opdyrket af inkaerne, hvis landbrugsterrasser fortsat anvendes af de lokale. De grønne marker klynger sig lag på lag til de jernholdige bjergsider, der er aftegnet rustrødt og knivskarpt mod himlen. På Skylodge Adventure Suites skrumper inkaernes gamle templer og bjergbøndernes landsbyer imidlertid ind til utydelige miniaturer. Her er det bjergene selv, der er i centrum - og hvilke bjerge.

XL Peru Skylodge Adventure Suites Rapelling
XL Peru Skylodge Adventure Suites Pod Bedroom
XL Peru Skylodge Adventure Suites Exterior

Jeres private rumkapsel

Det er en forunderlig konstruktion. Klart, slidstærkt polykarbonat holdes sammen med luftfartsaluminium, og luftventiler sikrer et behageligt indeklima. Efter indgangen gennem taget har I et utroligt, 360 graders udsyn over bjergene, dalen og Urubamba-floden, der slynger sig dovent af sted under jer. Kapslen er indrettet med komfortable sovepladser, spiseområde og separat toilet med håndvask. Belysning er her også sørget for, takket være solceller på kapslens yderside

Praktiske informationer

Turen tilrettelægges som en samlet pakke med transport til og fra Cuzco. Medbring en rygsæk, og pak de fornødenheder, I har brug for natten over. Imens opbevares resten af jeres bagage på jeres hotel eller på Skylodge Adventure Suites' kontor afhængigt af jeres videre program. Bemærk, at der ikke er bad eller rindende vand på lodgen. Af hensyn til miljøet opfordres I selv til at medbringe en flaske med vand - den kan genopfyldes på lodgen. Husk varmt tøj og praktisk fodtøj.

Hør om priser og rejser til Skydlodge

Tal med en af vores rejserådgivere om aktuelle priser og rejser til Peru, hvor du kan lægge vejen om eventyrlige Skylodge.

XL Peru Skylodge Adventure Suites Pod
Det kan I se frem til

Program

Dag 1 - Zipline og stjernehimmel

I bliver afhentet fra jeres hotel i Cuzco først på eftermiddagen og kørt til Den Hellige Dal, hvor I får det første glimt af Skylodge Adventure Suites langt over jeres hoveder. Efter en grundig sikkerhedsgennemgang klatrer I op til lodgen via jernspigre, der er hugget ind i klippevæggen, eller tager turen med zipline. Ankomstformen aftales med jeres rejserådgiver på forhånd.

Det er en dramatisk tur, hvor I flere gange får hjertet helt op i halsen. Men det er alle anstrengelserne værd, når I står på platformen over jeres kapsel og skuer ud over dalen.

Aften over Andes

I eftermiddagssolen changerer Andesbjergene i rødt og grønt, og luften er klar og frisk her mere end 2.000 meter over havets overflade.

Ved ankomst til Skylodge Adventure Suites bliver I budt velkommen med varme drikke og instrueret i, hvordan I anvender den kapsel, der bliver jeres hjem for natten.

Middag under stjernerne

Når aftenmørket sænker sig, serveres der gourmetmiddag og rødvin i restaurantkapslen, mens stjernerne langsomt bryder frem. Aldrig har Mælkevejen forekommet tættere på. Og uden forstyrrende gadelys er stjernehimlen en helt anden end den, I kender hjemmefra. Bjergenes skygger omgiver jer som beskyttende kæmper. Det er ikke helt nemt at løsrive sig og falde i søvn.

Dag 2 - Tilbage til jorden

Morgensolen vækker jer. Solopgangen over Den Hellige Dal brænder sig fast på nethinden. Verden er komplet stille, og bjergene ulmer gyldent. Endnu en magisk dag venter forude.

I spiser morgenmad på terrassen og pakker jeres ejendele sammen. Nu går turen tilbage til jorden. I kan rapelle ned langs bjergsiden eller tage turen i hæsblæsende fart med zipline, med Andesvinden blafrende i håret.

Når I atter har fødderne solidt plantet på jorden, bliver I kørt retur til jeres hotel i Cuzco.

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Peru

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Peru. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.