Xl Uganda Mount Gahinga Lodge Aerial View
Mgahinga National Park, Uganda

Mount Gahinga Lodge

Enestående Eco-lodge

Mount Gahinga Lodge ligger vidunderligt placeret ved foden af Virunga-vulkanerne på grænsen mellem Uganda og Rwanda. Vågn op til magiske solopgange, bestig tågeindhyllede vulkaner og mød Ugandas bjerggorillaer.

Tæt på bjerggorillaerne i Ugandas højland

Disen, der rejser sig over regnskoven og frodige bjergdale. Bambus, mosser, lav og et væld af vidunderlige planter, insekter, sommerfugle, tropiske fugle og andre dyrearter.    

Højlandet omkring Virunga-vulkanerne på grænsen mellem Uganda og Rwanda er et enestående smukt og rigt naturområde, som mere end noget andet, er kendt for at være hjem for over halvdelen af verdens – nu voksende bestand – af godt 1000 bjerggorillaer.

I det sydvestlige Uganda, falder det frodige bjergområde under nationalparken Mgahinga - og det er netop her, på kanten af Mgahinga i godt 2200 meters højde, gemt væk ved foden af de kegleformede vulkaner, at I finder skønne Mount Gahinga Lodge.

Her vågner I op til fredfyldt morgenmad på terrassen, omgivet af skønne haver og fabelagtige udsigter til Virunga-vulkanerne i nærheden. Og selv om I er langt fra alfarvej, kan I forvente god mad i den stemningsfulde restaurant, gode drink i baren - og så har lodgens store og lyse lounge endda Wi-Fi. 

Vandreture til bjerggorillaer og vulkaner

Nationalparken Mgahinga er lige ved døren, så lodgen er den perfekte base til at gå på opdagelse i de uberørte regnskove og spejde efter de majestætiske bjerggorillaer – her er børn fra 15 år og opefter velkomne - og mindre end en km fra lodgen, kan I også vandre op til Kisozi Caldera, en fascinerende vulkansk indsynkning med terrasselignende bjergsider.    

Xl Uganda Mount Gahinga Lodge Exterior Entrance
Xl Uganda Mount Gahinga Lodge Gorilla Close Up Side
Xl Uganda Mount Gahinga Lodge Walk Local Guide

Mød Ugandas Batwa-pymæer

Under et ophold på Mount Gahinga Lodge, har I også mulighed – som det eneste sted i verden -  for at tage på den såkaldte Batwa Cultural Trail, en enestående kulturel vandring, hvor I møder regnskovens oprindelige beboere, de såkaldte Batwa-pymæer.

Ni hytter med veranda og udsigt til vulkaner

Mount Gahinga Lodge har ni charmerende banda-hytter med eget badeværelse, varmt vand og skønne verandaer med udsigt til nationalpark, vulkaner og Mutanda-søen i horisonten. 

Alle hytterne er varmt og farverigt indrettet med lokale, ugandiske elementer og et hyggeligt ildsted. Hør mere med jeres rejserådgiver, hvilken hytte, som passer jer bedst.

HÅNDPLUKKET TIL JER

Hotellet indgår i disse rejseforslag

Xl Africa Tanzani Uganda Gorilla
Tanzania, Afrika

Glæd jer til

Møde med Hadzabe-folket i Tanzania og Batwa-folket i Uganda

Safari i Ngorongoro-krateret fra arbejdende kaffefarm

Safari i Serengeti med bl.a. den store migration fra lille telt camp

Gribende indblik i folkedrabet i Rwanda

Bjerggorillaer i Mgahinga National Park i Uganda

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Rwanda

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Rwanda. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.