Xl Sri Lanka Pinnawala Elephant Orphanage Hord Of Elephants In River Animals

Sommerferie på Sri Lanka

Sommerferie på Sri Lanka

15 dage fra 30.500 kr. | BØRN fra 18.000 kr.

Kontakt Mette

Tlf. 33 320 320

Eventyrlig familierejse med kultur, natur og strand

Nyd en sommerferie på Sri Lanka med udvalgte hoteller og oplevelser, så det bliver et eventyr for både børn og voksne. Kom på elefantsafari, slap af på stranden, se templer og flot natur. I har privatchauffør/guide, så I styrer tempoet selv.

Tag på en eventyrlig sommerferie på Sri Lanka, hvor ruten er lagt, så I får de største oplevelser og samtidig det bedste vejr. I bor på nøje udvalgte 3-4+* hoteller på Sri Lanka, der alle er familievenlige og f.eks. har pool. Vi inkluderer samtidig en række udflugter, som både børn og voksne vil nyde.

Sri Lanka har mange smukke strande, men mange har strøm og bølger. Den bekymring er I fri for, når I slapper af ved en af Sri Lankas bedste strande på østkysten. Når I tager på sommerferie på Sri Lanka, er dette område samtidig beriget med det bedste vejr. 

Glæd jer til

 • Spændende elefantsafari i Minneriya
 • Udflugter til løveklippen Sigiriya og huletemplet i Dambulla
 • Cykeltur i kongebyen Polonnaruwa
 • Afslapning på 4+* hotel ved en af Sri Lankas bedste strande
 • Egen bil med privatchauffør, så I kan stoppe, hvor I vil undervejs

Højdepunkter på rejsen

Sted Nætter Højdepunkter
Colombo 1 nat på Colombo 1 Højdepunkter Afslapning i en smuk have efter en lang rejse Afslapning i en smuk have efter en lang rejse
Sigirya 4 nætter på Sigirya 4 Højdepunkter Udflugter til løveklippen, Det Gyldne Tempel og safari i Menneriya National Park Udflugter til løveklippen, Det Gyldne Tempel og safari i Menneriya National Park
Passikudah-bugten 5 nætter på Passikudah-bugten 5 Højdepunkter Sol, sand og afslapning på fantastiske strande Sol, sand og afslapning på fantastiske strande
Victoria reservoir 3 nætter på Victoria reservoir 3 Højdepunkter Udflugter med cykler, vandring eller i kano Udflugter med cykler, vandring eller i kano
Xl Sri Lanka Hotel Bougainvillea Retreat Pool Morning View
Det kan i se frem til

Oplevelserne står i kø

Kom tæt på Sri Lankas elefanter

I skal på jeepsafari i Minneriya National Park, hvor I kan opleve store elefantflokke i Sri Lankas svar på den store migration. Her er også et rigt fugleliv og mange andre dyr som aber, hjorte, krokodiller og en sjælden gang ses en leopard. 

Nyd at have privatchauffør/guide

I har privatchauffør alle dage undtagen ved stranden. Jeres chauffør er samtidig professionel guide. I har flere dage, hvor chaufføren er til jeres rådighed uden egentligt program. Spørg om tips ud fra jeres interesser. Det kan være en egentlig udflugt eller bare at blive kørt til nærmeste by. 

Guiden er ikke aflønnet ud fra, hvor meget I køber på steder, hvor I stopper. Eventuelle stop skyldes, at det vil være spændende for jer. Læs mere om Nyhavn Rejsers fokus på kvalitet på rejser til Sri Lanka. 

Xl Sri Lanka Polonnaruwa Atadage In Ancient City Of Polonnaruwa
Xl Sri Lanka Hotel Uga Bay Passikudah Beach Villa Balcony Beach View
Xl Sri Lanka Hotel Bougainvillea Retreat Massage Spa Woman
Det skal I opleve

Dagsprogram

I rejser til Sri Lanka fra Danmark og lander i Colombo om morgenen på dag 2.

Xl Sri Lanka Colombo Town Hall Garden Fountain

I lufthavnen står jeres chauffør klar til byde jer velkommen til sommerferie på Sri Lanka. Det er ikke bare en chauffør, men en uddannet guide, der vil følge jer på hele jeres rejse. 

The Wallawwa 4+*

I har været et pænt stykke tid undervejs, så I bliver kørt til et hotel ikke langt fra lufthavnen. Men glem alt om lufthavnshotel. I skal bo på The Wallawwa i en historisk ejendom med blot 17 værelser. 

I skal kun være her 1 nat, men I ankommer tidligt på dagen, så I kan nyde stemningen, det gode køkken og den smukke have med poolen. Måske skal jeres sommerferie på Sri Lanka starte med en tur i spaen?

XL Sri Lanka Colombo The Wallawwa Hotel Pool View
XL Sri Lanka Colombo The Wallawwa Hotel Garden Lunch
XL Sri Lanka Colombo The Wallawwa Hotel Garden Suite 5

I siger farvel til The Wallawwa og kører en forholdsvis flad strækning fra Colombo mod Sri Lankas kulturelle trekant med bl.a. den kæmpe Løveklippe, som I får udsigt til fra jeres hotel senere på dagen. 

At køre gennem landsbyer og smukke landskaber med de stop, I har lyst til, er en stor del af oplevelsen på en rejse til Sri Lanka. Det går i roligt tempo afpasset efter trafik og veje – ofte kun med 40 km i timen.

Aliya Resort & Spa 4*, Sigiriya

I skal bo 4 nætter på dejlige Aliya Resort & Spa i Sigiriya. Når I sætter jer til rette i poolområdet, har I udsigt til klippetemplet Pidurangala og løveklippen Sigiriya, som I skal opleve i morgen. Hotellet er en perfekt base for attraktionerne i Sri Lankas kulturelle trekant. Gode værelser, masser af plads og fantastisk pool.

Xl Sri Lanka Hotel Aliya Resort Breakfast Pool Deck

Om morgenen kører I det lille stykke over til løveklippen Sigiriya. I skal opleve en tur til toppen af den kæmpe klippe. Med 1202 trin op til det kongelige citadel, er det ikke en tur for gangbesværede, men alle i god form kan se frem til en oplevelse ud over det sædvanlige. Både børn og voksne. 

Sigiriya skyder over 200 m op ad jorden, og der er masser at se på vej op med den store løveport og smukke vægmalerier. På den flade top kan I nyde en himmelsk udsigt og se resterne af kong Kasyapas palads. 

Vel nede igen, kører I tilbage til hotellet og nyder en god frokost. Vi kender nogen, der glæder sig til en tur i poolen – og mon ikke de voksne gør dem følgeskab?

Xl Sri Lanka Sigiriya Lion's Rock Monks

Som nævnt har vi udvalgt Aliya Resort & Spa, fordi det ligger tæt på de store attraktioner. Det vil I også nyde i dag. 

Dambulla-grotterne ved Det Gyldne Tempel

En kort køretur bringer jer til de fascinerende tempelgrotter ved Dambulla. I træder ind gennem løvens mund i Det Gyldne Tempel for at gå på opdagelse i 5 grotter. Her møder I Buddhaer, konger og guder i form af utallige skulpturer og vægmalerier.

Efter besøget i templet er dagens program, som I ønsker det. I kan køre tilbage til poolen, men chaufføren er til jeres rådighed, hvis I vil opleve mere. Se evt. Dambullas grøntmarked, hvor kun få turister kommer, eller få tips til udflugter af jeres chauffør.

Xl Sri Lanka Dambulla Golden Temple And Cave Temple Statue

Denne dag på står i kongernes og elefanternes tegn. 

Cykeltur i kongebyen Polonnaruwa

Sri Lanka har 5 antikke byer på UNESCO's liste over verdensarv. Polonnaruwa er en af disse og oplagt til en udflugt på cykel. Landskabet er smukt, og I kommer nemt omkring ad grusveje og asfalterede veje forbi store skulpturer og rester af templer og paladser. 

Jeepsafari i Minneriya National Park

Den næste oplevelse denne dag er perfekt som udflugt på en sommerferie på Sri Lanka. Om sommeren har Sri Lanka nemlig sin egen version af den store migration, hvor hundreder af elefanter samles for at spise, bade og parre sig i Minneriya National Park. I skal på safari i 4WD, og her er mange andre dyr som aber, hjorte, krokodiller og en sjælden gang ses en leopard. 

Efter jeres safari blandt de vilde elefanter kører I tilbage til hotellet, hvor I kan nyde den sidste aften, før jeres rejse til Sri Lanka sætter kurs mod stranden. 

Xl Sri Lanka Minneriya National Park Tourist Jeepsafari Elephants

I kører nu til Passikudah-bugten på østkysten af Sri Lanka. 

Uga Bay 4+*

I skal bo 5 nætter på det eksklusive, men stadig meget afslappede hotel Uga Bay ud til en af Sri Lankas bedste strande. Den brede strand og det lave vand uden strøm er perfekt selv til mindre børn. Her er en kæmpe pool, og køkkenet serverer rigtig god mad. Uga Bay er oplagt til en sommerferie på Sri Lanka, hvor vejret på syd- og vestkysten af Sri Lanka i nogle måneder har mere nedbør. 

Turen til stranden fra Habarana tager ca. 3½ time. Jeres chauffør siger nu farvel, men også på gensyn, for I ses igen om nogle dage.

Xl Sri Lanka Hotel Uga Bay Passikudah Main Pool Daytime

De næste dage står på masser af strandtid og hyggetid. Sol, sand og vand. Pool og god mad. Og en udflugt eller to, hvis I har lyst – f.eks. en sejltur i bugten.

Xl Sri Lanka Hotel Uga Bay Passikudah Beach Sunbeds Palmtree
Xl Sri Lanka Hotel Uga Bay Passikudah Sheesha Beach Lounge
Xl Sri Lanka Hotel Uga Bay Passikudah Beach Villa Masterbedroom

Fra dejlige dage på stranden går jeres sommerferie på Sri Lanka nu videre mod den gamle hovedstad Kandy, hvor Sri Lankas sidste konge regerede. 

Kandy ligger i 500 m højde med udsigt til smukke bjerge. Den er på UNESCO’s Verdensarvsliste, og her er flere attraktioner blandt andet templet med Buddhas tand. Når I ankommer til byen, kan I lige tjekke, hvor lange køerne er ved templet. Ellers har I god tid dagen efter. 

Bougainvillea Retreat 4*

I Sri Lankas højland ligger det lille Bougainvillea Retreat 4* med spektakulære udsigter over dalen, Victoria Golf Course og det store Victoria reservoir. Nyd den hjemlige stemning skabt omkring en villa, der såmænd lige så godt kunne have ligget i Toscana. Bougainvillea Retreat gør alt for at skabe en god stemning for gæsterne. Der er en meget personlig service, og resortets begrænsede størrelse gør, at man hurtigt får en hyggelig kontakt til såval personale som andre gæster – så meget eller lidt man selv søger det.

Xl Sri Lanka Kandy Pera Hera Festival To Celebrate The Tooth Of Buddha
Xl Sri Lanka Hotel Bougainvillea Retreat Pool Credit Olivia Bonnal Sansoni
Xl Sri Lanka Kandy Botanical Garden

I har dagen til at nyde poolen på tagterrassen og til at udforske den gamle kongeby Kandy. En sommerferie på Sri Lanka er en god anledning til at give børnene spændende fortællinger om Buddha, templer og historie. Og om, hvordan en enkelt tand kan have betydning for et lands historie. 

Templet med Buddhas tand

I har chaufføren til rådighed hele dagen, så I bestemmer, hvad der skal ske. Tag f.eks. en tur på det lokale marked og besøg det buddhistiske Sri Dalada Maligawa-tempel ud til bredden af søen ved det tidligere kongepalads. Templet gemmer på en meget vigtig relikvie, en af Buddhas tænder. Den er ikke bare et religiøst interessant levn fra Buddha, men har også haft stor politisk betydning på Sri Lanka, da den, der havde tanden, også havde magten.

Endnu et smukt udflugtsmål er Peradeniya Botanic Gardens, der oprindeligt var forbeholdt den kongelige familie. Her er mange smukke orkideer, en flot palmealle, et gigantisk figentræ og mange forelskede, der nyder de romantiske omgivelser. Og det kan man jo også godt, selv om børnene er med.

Xl Sri Lanka Kandy Temple Of The Tooth Archway

I har dagen til at slappe af på hotellet og udforske området, og jeres chauffør kører jer gerne rundt til det, I vil opleve.
 
Bougainvillea Retreat arrangerer også selv gode udflugter med lokale guider. Området er f.eks. godt til gåture på udkig efter fugle. Den danske manager Pi kan fortælle jer mere om mulighederne. I kan låne cykler og kanoer. Sig til, hvis I vil spille golf, for det bør reserveres på forhånd. I kan selvfølgelig også bare at slappe af og nyde stemningen på Bougainvillea Retreat.
Xl Sri Lanka Hotel Bougainvillea Retreat Kayak Canoe People
Xl Sri Lanka Hotel Bougainvillea Retreat Bike Riding People
Xl Sri Lanka Hotel Bougainvillea Retreat Rooms Side By Side Friends Family People

Midt på dagen starter I den sidste køretur med jeres chauffør, som har fulgt jer rundt på hele jeres sommerferie på Sri Lanka. Ofte lærer man hinanden godt at kende undervejs. 

I forlader jeres hotel midt på dagen og kører de ca. 3,5 timer til lufthavnen. I lander i Danmark dag 15.

Xl Sri Lanka Elephant Wanring Sign On The Road
Håndplukket med hjertet

Det skal I opleve på jeres rejse

Fra de største højdepunkter til de små øjeblikke og autentiske oplevelser, der ofte gør mest indtryk. På jeres præmisser og væk fra mængderne. Det er eventyret med Nyhavn Rejser. En rejse der fortryller verden på ny og bringer jer helt ind i magien.

Udvalgte hoteller på Sri Lanka

Her skal I bo på jeres rejse

Håndplukket med hjertet. Det er den følelse, I mærker, når I rejser med Nyhavn Rejser. Vores rejseeksperter har nøje udvalgt alle jeres hoteller ud fra beliggenhed, stil, stemning og den særlige faktor, der er med til at fuldende eventyret.

Din skræddersyede rejse

Vejledende priser

Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier.

Ring vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Fly t/r Colombo, Sri Lanka.
 • Lufthavnsskatter og afgifter
 • 1 nat på Wallawwa 4+*, Colombo. Garden værelse
 • 4 nætter på Aliya Resort & Spa 4*, Sigirya. Deluxe værelse
 • 5 nætter på Uga Bay 4+*, Passikudah. Beach Studio
 • 3 nætter på Bougainvillea Retreat 4*, Standard værelse
 • Morgenmad på alle hoteller på Sri Lanka
 • Assistance og transporter ved ankomst og afrejse
 • Transporter og alle udflugter jf. program i privatbil med aircondition og privat chauffør/guide dag 2-7 og 12-14
 • Entré til Sigiriya: Til toppen af løveklippen
 • Entré til Dambulla-grotterne ved det gyldne tempel
 • Oplevelse: Cykeltur i kongebyen Polonnaruwa
 • Oplevelse: Jeepsafari i Minneriya National Park
Pris per person ved 2 voksne
Sommerferie på Sri Lanka, voksne
RejseperiodeDobbeltEnkelt
20.04.24 ‑ 30.04.2434.000‑36.00034.000‑36.000
20.07.24 ‑ 15.09.2444.000‑47.00044.000‑47.000
16.09.24 ‑ 09.12.2436.000‑39.00036.000‑39.000
10.12.24 ‑ 31.01.2539.000‑45.00039.000‑45.000
01.02.25 ‑ 14.03.2530.000‑34.00030.000‑34.000
15.03.25 ‑ 30.04.2536.000‑38.00036.000‑38.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.
Sommerferie på Sri Lanka, børn
Rejseperiode1. barn2. barn
20.04.24 ‑ 30.04.2421.000‑23.00021.000‑23.000
01.05.24 ‑ 09.12.2417.000‑20.00017.000‑20.000
10.12.24 ‑ 10.01.2523.000‑25.00023.000‑25.000
11.01.25 ‑ 28.02.2520.000‑22.00020.000‑22.000
01.03.25 ‑ 14.03.2517.000‑19.00017.000‑19.000
15.03.25 ‑ 30.04.2522.000‑24.00022.000‑24.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
 • Måltider som ikke er nævnt i programmet
 • Oplevelser og entreer som ikke er nævnt ovenfor
 • Drikkevarer

Bemærk

 • Maks 2 voksne samt 2 børn under 12 år i ét værelse. 1. barn får en ekstra opredning og 2. barn skal sove i den eksisterende seng.
 • Ved større eller flere børn anbefaler vi 2 værelser ved siden af hinanden og med en dør imellem værelserne. Dette kan bestilles mod en merpris, kontakt din rejserådgiver for nærmere information.
Tal med en ekspert

Sri Lanka rejse tilpasset jeres ønsker

Alt på denne sommerferie på Sri Lanka kan tilpasses jeres ønsker. Måske vil I have flere dage ved stranden og springe Kandy over? Eller I vil til endnu en strand som Trincomalee, hvor der er fin snorkling og delfinsafari? Tal med vores eksperter i Sri Lanka rejser om jeres ønsker.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.