XL Sweden Aurora Safari Camp Aurora From The Sauna
Gunnarsbyn - Svensk Lapland

Aurora Safari Camp

Glamping i skov eller på flod

Skjult i de nærmest uendelige svenske skove ligger Aurora Safari Camp vidunderligt smukt på bredden af Degerselet-søen. En afrikansk inspireret bushcamp, tilpasset det uforudsigelige arktiske klima. Svensk Lapland har aldrig været smukkere.

Den første glamping-camp af sin slags

Aurora Safari Camp blev grundlagt i 2013 og er den første glamping-lejr af sin slags i verden. Campen blev grundlagt specifikt for at hylde de arktiske vinterforhold og er perfekt placeret lige ved Degerselet-søen, en del af Råne-floden, i svensk Lapland. Placeringen sikrer en smuk udsigt hele vejen rundt med uhindret udsigt til nattehimlen. Det gør stedet til det perfekte vinterrejsemål for en nordlysoplevelse – og en uforglemmelig sommerdestination. På Aurora Safari Camp får I chancen for at bruge tid i naturen, samtidig med at I opholder jer i komfortable omgivelser. Læn jer tilbage, og nyd lydene fra skoven, dyrelivet og fuglene, som kvidrer – måske under midnatssolen.

XL Sweden Aurora Safari Camp Forest Trails At The Aurora Safari Camp
XL Sweden Aurora Safari Camp Tipi Cottages Outside
XL Sweden Aurora Safari Camp Cone Rooms From Above

Fortryllende arktiske omgivelser

Tipi Cabins og Lapland Cone Rooms

Hytter og telte i skov og på flod er måske ikke den boform, man tænker på som det første, når man er tæt på Arktis. Men det er ikke desto mindre sådan, man bor i Aurora Safari Camp, og det fungerer upåklageligt. Alt efter, hvor mange I rejser sammen, er der flere forskellige måder at bo på.

Alle hytterne har simpelt toilet og håndvask, mens der er bad i saunabygningen. Bygningen er fælles, men I kan booke saunaen en time eller to for jer selv ved ankomst, hvis I ønsker det.

Tipi Cabins: To-mandshytter med glastag for nordlys/midnatssol

Lapland Cone Rooms: Glampinghytter i skoven med plads til to voksne og to børn

Privat Floating-lejr til 6 personer

Med plads til op til seks personer er den private Floating-lejr ideel til jer, der rejser flere sammen. Her er to laavu-telte og et køjerum, og I bestemmer selv, om I selv vil stå for mad og drikke, eller om I vil bestille en kok, der tilbereder alle jeres måltider for jer. Under jeres ophold i Floating-lejren kan I sejle i kano og kajak, fiske, nyde dejlig mad og gå i sauna. I kan også sidde om bålpladsen og opleve mørket og roen. Svømning i søen kan også klart anbefales – for selv om Aurora Safari Camp ligger tæt på Polarcirklen, er somrene relativt varme, så vandet bliver mellem 18 og 25 grader varmt.

Gastronomi om langbordet

Uden mad og drikke … På Aurora Safari Camp serveres middagen ved et langbord, som man deler med campens øvrige gæster. Det foregår i en fælleshytte, der også fungerer som lounge. Middagen består af lokal, arktisk gastronomi, baseret på, hvad der er fanget i floden eller i skoven. Det er både stemningsfyldt og utrolig smagsfyldt.

Sauna om vinteren

En helt særlig feature ved Aurora Safari Camp er saunaen, der ligger på søen, og bliver en del af isen om vinteren. Efter en seance her kan I tage et forfriskende dyp i den lille pool med isvand. En kølig, men helt igennem unik og uforglemmelig vinteroplevelse.

Sådan kommer I til lejren

Jeres rejse til Aurora Safari Camp begynder med en smuk køretur fra Luleå lufthavn gennem tæt skov. Hold godt øje – måske spotter I noget af det lokale dyreliv på vejen. Ved ankomst til receptionen, hvor I tjekker ind, er der stadig ca. 10 min. transport i båd, før ankomst til lejren. Alternativt kan I sejle i kano eller havkajak dertil. Spændingen ved at ankomme til lejren med et utraditionelt transportmiddel bidrager kun yderligere til følelsen af at befinde sig midt i vildmarken.

 

Godt at vide

Aurora Safari Camp har åbent hele året, bortset fra maj og november. Alle måltider og drikkevarer er inkluderet i opholdet. Gæsterne har adgang til sauna, fatbikes, sparkeslæde, snesko, langrendsski og ekstra vintertøj ved behov, så alle eventyr kan nydes både komfortabelt og sikkert. Om sommeren kan I opleve søen med paddleboards, kanoer, kajakker og fiskeri – og redningsveste er også tilgængelige.

 

Håndplukket til jer

Hotellet indgår i disse rejseforslag

XL Sweden Aurora Safari Camp Aurora At Aurora Safari Camp
Sverige, Europa

Svensk Lapland, hvor nordlyset bor

6 dage fra

44.000 kr.

Glæd jer til

Fantastisk vinterstemning omkring Polarcirklen

Glamping i tipi

Rensdyrudflugter og hundeslæde

Arktisk gastronomi af høj kvalitet

Sauna og en iskold dukkert i floden

XL Sweden Arctic Bath Harads The River 23
Sverige, Europa

Glæd jer til

Fantastisk natur omkring Polarcirklen

Besøg hos samefamilie og deres rensdyr

Unikke hoteller i pagt med naturen

Arktisk gastronomi af høj kvalitet

Wellness og forkælelse i flod og sauna

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Sverige

Tal med Nyhavn Rejsers eksperter om rejser til Sverige. De har tjekket hoteller, udflugter og de bedste ruter, så I får en rejse med bedste kvalitet i alle detaljer. Fortæl om jeres drømme og få sammensat en rejse til Sverige ud over det sædvanlige.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.