XL Sweden Aurora Safari Camp Landscape Aerial

Svensk Lapland, hvor nordlyset bor

Svensk Lapland, hvor nordlyset bor

6 dage fra 44.000 kr.

Kontakt Lars

Tlf. 33 320 320

6 dage omkring Polarcirklen – med fly eller tog

Nordlys, hundeslædetur, snescooter-safari, isfiskeri … I er på vej stik nord, mod det svenske Lapland, til et eventyr fyldt med uforglemmelige oplevelser. Glæd jer til at få vækket alle sanser, når I går på opdagelse i et snedækket skandinavisk vinterparadis, lige omkring Polarcirklen.  

Sneen har lagt sig som en tyst dyne over skoven, og iskrystallerne gnistrer smukt og lokkende. Her er koldt. Meget koldt. Men magisk. I bor midt i den dybfrosne skov og fylder jeres dage med vinteraktiviteter, hvis mage det er svært at komme i nærheden af til daglig. Og når dagens strabadser er slut, venter den varme sauna – og måske et koldt gys – på jer. Glæd jer til at overnatte i en autentisk laavu-tipi, i et arkitekttegnet trætopshus og i et flydende hus på floden – og til lokal, smagsfyldt arktisk gastronomi. 

Glæd jer til

  • Fantastisk vinterstemning omkring Polarcirklen
  • Glamping i tipi
  • Rensdyrudflugter og hundeslæde
  • Arktisk gastronomi af høj kvalitet
  • Sauna og en iskold dukkert i floden
Det kan I se frem til

Oplev vinteren i det nordlige Sverige

Vintereventyr

En rejse til svensk Lapland, nær Polarcirklen, er en rejse til en fantastisk vinterverden. Under de rette omstændigheder flammer nordlyset grønt, blåt og lilla på himlen, og sommerens frodigt grønne skove er omdannet til magiske snelandskaber. Der er tyst og koldt og helt uendeligt smukt heroppe, højt mod nord, hvor livet leves i pagt med naturen og i et tempo, der ligger langt fra det, vi kender hjemmefra. 

Glæd jer til et ægte vintereventyr i de barske, smukke omgivelser. I et overflødighedshorn af fascinerende fortællinger, spændende vinteraktiviteter, storslået skønhed og en ro, hvis lige ikke findes mange andre steder. Alt sammen i ypperlig komfort, mesterlig arkitektur og med ekspertviden fra kyndige lokale guides. Det kan kun blive en succes. 

Skøn, arktisk gastronomi

På rejsen forkæles I med lækker, arktisk gastronomi med skandinaviske undertoner – og et twist. Glæd dig bl.a. til middag på Treehotel og Arctic Bath. Begge restauranter serverer mad i høj kvalitet baseret på lokale råvarer, herunder vildsvin, fisk fra floden, elg mv.

Spa, wellness og masser af aktiviteter

En stor del af denne vinterrejse nordpå står i aktiviteternes – og selvforkælelsens – tegn. Nyd skovens sagte vinterro, få varmen ved bålet, tag på lange vandreture, gå på isfiskeri, kør i hundeslæde, besøg rensdyr og nyd de storslåede omgivelser. I er på aktiv ferie i magiske rammer, og der er masser af frihed til at gøre, præcis, hvad I har lyst til. Der indgår en række aktiviteter i rejsen, men ønsker I at tage på flere udflugter eller udskifte nogle, er det bare at sige det til jeres rejserådgiver, så alle behov og ønsker imødekommes. 

Vil I med nattog? 

En togrejse er noget helt særligt, og hvis I foretrækker at tage toget til det nordlige Sverige, kan det naturligvis også lade sig gøre. Hop på lyntoget fra København til Stockholm (varighed ca. 6 timer), hvor I skifter til nattog fra Stockholm til Boden (ca. 12 timer). I toget kan I rejse på hhv. 1. og 2. klasse. På 1. klasse har I en privat 2-personers kupé med køjesenge og eget private bad/toilet. På 2. klasse har I en privat 2-personers kupé med køjesenge og fælles bad/toilet på gangen. Der er en spisevogn i toget, så I kan nyde et par gode måltider undervejs. 

XL Sweden Aurora Safari Camp Forest Trails At The Aurora Safari Camp
XL Sweden Treehotel Harads Birds Nest
XL Sweden Arctic Bath Harads Spa Bath Hero
Det skal I opleve

Dagsprogram

I flyver fra København til Luleå. I bliver hentet af jeres chauffør, der kører jer til Aurora Safari Camp i Gunnarsbyn, hvor I skal bo to nætter (køreturen varer ca. 1 time). Her venter glamping i tipi i skoven, sauna og aktiviteter på floden – og en fælles middag for campens gæster. Menuen består af fisk fra floden eller vildt og urter fra skovene. Langbordsmiddagen bestilles hjemmefra og betales lokalt i lejren. 

XL Sweden Aurora Safari Camp Lapland Cone Rooms Night Time

I dag har I tid på egen hånd til at udforske omgivelserne. I bor midt i skoven lige ved floden, og her er rig mulighed for at gå på opdagelse. Der tilbydes et væld af udflugter, som f.eks. hundeslæde, snescooter-ture, isfiskeri og meget andet. Kun fantasien sætter grænser for, hvad I vil opleve i dag.

XL Sweden Aurora Safari Camp The Outpost Snowmobile

Efter morgenmaden bliver I kørt den korte tur (ca. 1 time) til Treehotel i de frodige skove ved Harads. Her indlogeres I i jeres trætopshus efter aftale.  

Når I er færdige med at udforske den spændende arkitektur i huset, hvor I har 1 overnatning – vi tør godt love, at I bliver imponerede – kan I slappe af, tage på vandreture i skoven, deltage i en guidet sanketur med en lokal naturvejleder eller opleve den brusende elv Storforsen. Aftensmaden er inkluderet og består af en lækker middag i hovedbygningen, Brittas Pensionat. 

XL Sweden Treehotel Harads 7Th Room4 Hero

Efter en dejlig nat i jeres trætophus vågner I friske og veludhvilede, klar til en ny vinterdag. I bliver kørt til Luleälven (det tager blot 15 min.), hvor I skal overnatte to nætter på vidunderlige Arctic Bath. Her er højt til himlen og alt, hvad hjertet begærer inden for spa og wellness. Alt efter aftale skal I bo i en flydende villa på floden eller en hytte på bredden. Hotellet har en dejlig restaurant med et højt gastronomisk niveau, og aftensmaden er inkluderet. I kan roligt begynde at glæde jer. 

Vi anbefaler, at I bestiller spa-behandlinger hjemmefra, hvis I ønsker at gøre brug af spaen. 

XL Sweden Arctic Bath Harads Nature Hero

Dagen i dag skal bruges på forkælelse i spa og wellness. Tag et (is)koldt dyp i floden, og supplér med en tur i saunaen. Udforsk omgivelserne ombord på en kano, besøg en lokal same-familie eller kryds Polarcirklen. 

XL Sweden Arctic Bath Harads Spa

Jeres arktiske eventyr er ved at være slut, og rejser I med fly, er det tid til at sætte kursen mod Luleå lufthavn. Vrid de sidste oplevelser ud af de billedskønne omgivelser, inden I begiver jeg ud på køreturen mod lufthavnen. Det tager en time. Herefter flyver I hjem til Danmark. Eller tager toget* 

*Rejser I med tog, forlader I København dagen før, og ankommer til Nordsverige efter ca. 18-20 timers rejsetid. Herefter henter I jeres udlejningsbil. Tilsvarende tager hjemrejsen med tog 18-20 timer. Det betyder en ekstra rejsedag i hver ende af rejse, hvilket betyder, at I er hjemme på dag 8.  

Håndplukket til jer

Det skal I opleve på jeres rejse

Håndplukket til jer

Her skal I bo på jeres rejse

Håndplukket med hjertet. Det er den følelse, I mærker, når I rejser med Nyhavn Rejser. Vores rejseeksperter har nøje udvalgt alle jeres hoteller ud fra beliggenhed, stil, stemning og den særlige faktor, der er med til at fuldende eventyret.

DIN SKRÆDDERSYEDE REJSE

Vejledende priser med fly

Rejsen kan foretages enten med fly eller tog

Inkluderet

Med fly:

Fra kr./person i dobbeltværelse 

 

Med tog:

Fra kr./person i dobbeltværelse 

Voksen - Tog

Pris per person ved 2 voksne
WEB - Svensk Lapland, hvor nordlyset bor - Tog
RejseperiodeDobbelt
24.07.24 ‑ 30.09.2443.000‑45.000
15.12.24 ‑ 15.04.2552.000‑54.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Voksen - Fly

Pris per person ved 2 voksne
WEB - Svensk Lapland, hvor nordlyset bor - Fly
RejseperiodeDobbelt
24.07.24 ‑ 30.09.2442.000‑44.000
15.12.24 ‑ 15.04.2551.000‑53.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Ikke inkluderet

  • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Sverige

Tal med Nyhavn Rejsers eksperter om rejser til Sverige. De har tjekket hoteller, udflugter og de bedste ruter, så I får en rejse med bedste kvalitet i alle detaljer. Fortæl om jeres drømme og få sammensat en rejse til Sverige ud over det sædvanlige.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.